Kakadu Wellness Hotel , Keszthely

2011.04.20. 09:58

A közel 15 éve működő Wellness Hotel KAKADU ***superior 2009 februárjától megújulva, a mai kor igényeinek szellemében bővített wellness, medical és selfness szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit. Szállodánk Keszthelyen, a Balaton partjától mintegy 500 méterre található. Családias hotelünk egész évben nyitva tart. Konferenciákhoz szükséges technikával felszerelt konferenciatermünk befogadóképessége: 45 fő

 


A földszinten található a drinkbár és az étterem, ahol minden reggel bőséges svédasztalos reggelivel, esténként vacsorával várjuk kedves vendégeinket. A szálloda két épületét összeköti egy egzotikus mediterrán növényekkel teli, fűtött, feszített víztükrű fedett uszoda. Ugyanitt található a pezsgő-partykhoz tökéletes helyszínt biztosító, épített pezsgőfürdő is. Az uszodából panorámalift visz a tetőteraszra, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik Keszthelyre.


Egzotikus növényekkel körülvett, fedett, fűtött medence, pezsgőfürdő, infraszauna, finnszauna, gőzkabin, cardio-gépek(futópad, taposó),szolárium.


A szállodától kb. 300 méterre található a Castrum kemping, melyben található egy gyermekmedence, valamint egy szabadtéri úszómedence, amelyet vendégeink használhatnak. Ezenkívül használhatják a játéktermet is, játékgépekkel és 2 db billiárdasztallal.

 

www.kakaduhotel.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P94 2011.04.20. 16:34:40

üdv! elnézést, hogy egy nem ideillő kérdéssel zavarok, de hogyan tudok én is menüpontokat tenni a blogomra(pl. Statimpatika.hu/KÓRHÁZAK/WELLNESS...stb)
??? köszönöm előre is..

Mágia 2011.04.20. 17:49:03

@P94:

A bloghu admin felületről elérhető sablonjai között nincs menüpontos sablon. Ha ilyet szeretnél, egy Wordpress sablont kell testre szabnod, mert a bloghu is wordpress alapú CMS-t használ.

Ha értesz a programozáshoz, könnyű lesz a csere, ha nem értesz hozzá, akkor ne a már meglévő blogodon kísérletezgess, hanem indíts erre a célra egy másikat, ami mindegy, hogy néz ki menet közben.

Ha pedig csak egy kicsit értesz hozzá, akkor találhatsz olyan sablont is, ami menüpontos, de átalakítás nélkül is megfelelhet neked, mert már átdolgozták a bloghu szolgáltatás feltételeihez. Itt nézz szét:

bloghusablonok.blog.hu/

P94 2011.04.21. 18:53:50

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, tényleg:))
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása