Hotel Marina-Port****

2011.02.07. 08:43

A Hotel Marina-Port az egyik legszebb négycsillagos balatoni szálloda, melyben légkondicionált szobákat, minden igényt kielégítő konferenciatermeket, továbbá Fitness-és Wellness Centrumot találnak az ide látogatók. A balatoni szálloda és a balatoni étterem egész évben nyitva tart, ősszel-és télen is várja Vendégeit!

 


A balatoni szálloda mellet található az egyik legnagyobb, 270 hajóhellyel rendelkező vitorlás kikötőhely, mely a balatoni vitorlázás szerelmeseinek nyújt alkalmas terepet szenvedélyük gyakorlására.


A balatoni konferencia szálloda ideális rendezvény helyszín, csapatépítő tréning helyszín és konferencia helyszín, így optimális különböző rendezvények, többek között konferencia, tréning, tanfolyam, előadás, céges rendezvény, partnertalálkozó vagy esküvő lebonyolításához.


Strand, feszített víztükrű fedett uszómedence, jacuzzi, szauna, fitness- és kondicionálóterem , tenisz és squash pálya, szolárium, masszázs, fodrászat, kozmetika, asztalitenisz, strandröplabda, kispályás foci az aktív pihenést, kikapcsolódást szolgálják.

 


A sportcentrumban a testi felfrissülésre, szépülésre vágyó vendégeinknek ajánljuk az aromáktól illatos szaunát, az illóolajokon és természetes alapanyagú kozmetikumokon alapuló széleskörű masszázst, és kozmetikai szolgáltatást.


Nagyon közkedvelt a szauna tágas pihenőrésze, melyet kiegészít a medencetér közepén található szabadtéri pihenő, ahol vendégeink gyógyfőzetekkel frissíthetik magukat a kényelmes teakfa bútorokon.

 

Hotel Marina Port

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása