Szent János Kórház

2010.06.24. 17:35

 

Cím:   1125 Budapest, Diós árok 1-3.
Telefon:   +36-1- 458-4500            +36-1- 458-4500     
E-mail:   foig@janoskorhaz.hu
Web:   http://www.janoskorhaz.hu/

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lángharcos 2010.06.27. 20:08:04

János kórház:

Az OPNI-ba került be a nagyim egy agyvérzés után. A kezdeti rémület után úgy tűnt, hogy kezd rendbe jönni. A nővérek rendesek, aranyosak, segítőkészek voltak. Fél oldalát tudta a nagyim csak használni, az mozgott, a másik is kezdett éledezni. Ám az OPNI ekkor élte a végnapjait, és nagyi pár nap után átkerült a Jánosba.

A gyors javulás után azonnal elkezdett visszaesni.
A János kórházban nem foglalkoztak vele. Nem volt gyógytornász, semmi. Közölte velünk a nővérengző, hogy azért nincs gyógytornász kezelés, mert a nagyi nem sétál le a tornaterembe. Miva???

Persze, ha lett volna pénzünk magántornászra, magánkórházra, az egész nem így alakul.

IguAnna 2011.02.21. 09:46:18

Január végén tüdő- és szívprobléma miatt először a János kórházban az intenzívre, majd a belgyógyászat kardiológia osztályára került 84 éves nagymamám. A nagy ijedtség után – életében nem szedett gyógyszert, és mindig egészséges volt- az 1 hetes osztályon tartózkodás alatt abszolút pozitív benyomásaim voltak. A nővérek odafigyelése, gondoskodása megnyugtató, és szinte meglepő volt, látva a financiális hiányosságokat. Összegezve úgy érzem, hogy az odafigyelés sok esetben nem pénz kérdése, hanem belülről kell, hogy fakadjon, főleg annál, aki ilyen területen tevékenykedik.

csacsacsa 2011.03.08. 14:41:47

Január közepén, volt (bal)szerencsém élvezni a baleseti ambulancia "szolgáltatását". Emberhez méltatlan körülmények, empátiát teljesen nélkülöző személyzet. Se orvosnak, se eü. dolgozónak nem nevezném Őket.
Elképesztő, hogy a felülvizsgálatra visszahívott betegek annyian voltak, hogy rájuk sem jutott volna elegendő idő korrekt vizsgálatra, és akkor még ott voltunk mi friss sérültek.

Ittike 2011.03.28. 15:50:36

A fül-orr-gégészeti osztályról milyen tapasztalataitok vannak?

gisgps 2011.08.02. 14:28:41

A baleseti sebészeten és a rehabon jártam, mindkét helyen pozitív tapasztalataim voltak. Igaz, a baleseti épülete kicsit lestrapált, és persze érződik a munkerőhiány, valamint a tömeg és az időhiány miatti stressz, de korrektek voltak. Balesetem után mikor beérkeztem már felkészülten vártak, gyorsan alaposan megvizsgáltak, a műtét is jól sikerült. A rehab felújított, mindenki kedves és segítőkész volt, külön kiemelem, hogy mindenki. Szóval nem volt okom panaszra.

szgy2010 2011.09.10. 17:28:50

Lányomnak egy fenyőfa tüskét a szél a szemébe fújt.Mivel egy óra múlva sem tudta kikönnyezni csak a fájdalomtól sírt irány a János szemészeti rendelője 1/4 4-kor meg is érkeztünk.A váróban kb.15 beteg várakozott.Az nővérkének elmondtam jövetelem célját és közölte,hogy előjegyzésre dolgoznak de ha sürgős(?) akkor várnom kell mert az előjegyzett betegeket kell sorra venni és majd akkor lányom is sorra kerül ha valaki nem jön az adott időpontra.Várakozás közben már lányom szeme tiszta vérbe ment át oly annyira,hogy homályosan látott.Ekkor 19 óra mult el.A nővérkének mondtam,hogy nem lehetne mégis soron kivűl bejutni
,közölte,hogy nem mert a doktornő épp rendel és majd szól neki.Közben valami vicces dolog történhetett a rendelőben mert elég hangos nevetés hallatszott ki.Már este 3/4 8 körül jártunk és még mindig vagy 6 beteg várakozott.Ekkor ki szólt a nővérke,hogy aki már itt van azt a doktornő elfogja látni.A rendelés este 8-ig tart.1/4 9-kor már nem bírtam elnézni lányom fájdalmát és bementem,mit bementem berontottam a rendelőben.A doktornő letette a kévét és megkérdezte mi a baj,mondtam nézzem a lányom szemébe.És láss csodát a doktornő megkérdezte,hogy mért nem jöttem korábban?_Erre én közöltem vele,hogy már 1/4 4 óta várakozom.Ekkor előadta az egészségügy nehéz helyzetét ,hogy mért kellett ilyen sokat várnom a sürgős esettel.A lényeg,hogy kivette a szemébe fúrodott fenyőfa tüskéjét ,gyógyszer és 2 hét múlva kontrollra hívott.10 perces beavatkozás után elégetetten mentünk haza.Persze a felülvizsgálatot egy másik kórházban végeztettük el és képzeljék a megadott időpontban be is hívtak.Hát röviden ennyi a János szemészeti rendeléséből.

gbianka 2011.10.16. 21:54:35

...én csak jót tudok mondani az itteni intenzív osztályról, a párom elég komoly sérüléssel került ide és kivétel nélkül minden orvos és ápoló előtt le kalappal a lelkiismeretes, önzetlen, elhivatott és szakszerű munkáért!!!!!

Ugyanazanő 2011.10.17. 15:06:03

@gisgps: A rehab tekintetében csatlakozom. Tényleg kulturált maga az épület, a kórtermek! S az ott dolgozók is kedvesek.

ritabelik 2012.03.07. 18:49:47

2011szeptember 28-án 16 éves fiam erős hasi görcsökre panaszkodott, az ügyeleten megvizsgálták de hazaküldték pedig lázas volt és hányt. 29-én háziorvosunk megvizsgálta és mentővel a János kórházba küldte, vakbélgyulladás gyanúval.A férfi sebészetre vették fel/30 ágyas szoba/ majd vizsgálat, vérvétel ,ultrahang. Algopyrint, Nos-pát kapott és jeget a hasára,3 napig ugyanez történt, közben lázas volt, fájdalmai gyengültek a gyógyszertől, de nem
szűntek meg. Október 2-án /vasárnap/ este 18 órakor vitték a műtőbe perforálódott vakbéllel.Az orvos közölte hogy szövődményes felépülés várható.A következő 15 nap egy rémálom volt. A láz miatt a sebet meg kellett nyitni hogy a genny ki tudjon ürülni, mivel így sem javult az egész sebet kinyitották. Azt mondta az egyik orvos hogy „KIROHADT A VAKBELE”. Amikor megkérdeztem hogy miért vártak 3 napig a műtéttel, azt mondta hogy a vakbélgyulladást lehet a legnehezebben megállapítani. Az amúgy is vékony fiam 13kg fogyott a kórházban töltött idő alatt. Október 17-én hazaengedték, a nyitott sebet otthon kellett tovább kezelni. A János kórházba többet nem mentünk vissza, egy másik sebész kezeli. Most 2012 március 7. van, a seb még mindig 2cm-en nyitott, váladékozik,és itt lökődnek ki a belső varratok, mert nem felszívódó fonalat használtak Amikor beutalták ide a gyermekemet azt hittem hogy az itt dolgozó orvosokban megbízhatok. Felháborító hogy ezek a felelőtlen, hanyag emberek a fiam életével játszottak.

Üdvözlettel:Rita

technoking93 2012.08.02. 17:58:58

Én 2001 03 10-én kerültem be ide agyi cysta gyanújával, majd 2001 03 12-én egy 'rutin' kontrasztanyagos ct-t nagyon csúnyán elcsesztek, annyira hogy egy szép gennyes agyhártyagyulladásom lett. Ha ott maradok és nem szállítanak át mentővel máshová már rég csak a sírom lenne az Ercsi úti temetőben. REMÉLEM SOHA TÖBBET NEM KELL ENNEK A SZAR HELYNEK A KÖRNYÉKÉRE MENNEM! Ha mégis, akkor lesz nálam pár gépfegyver és kézigránát! :D :@
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása