SE ÁOK Ortopédiai Klinika

2010.06.24. 17:23

Cím:   1113 Budapest, Karolina út 27.
Telefon:   +36-1-466-6611               +36-1-466-6611     
E-mail:  
Web:   http://www.sote.hu/intezetek/?inst_id=50

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gld 2010.06.28. 14:52:41

Csak pozitív tapasztalatom van erről az intézményről, és az ott dolgozókról Itt sincsenek többen, itt sem jobbak a tárgyi feltételek, mint máshol, mégsem isszák ennek a levét a betegek. Amikor ott voltam, sok betegre jutott egy nővér, mégis napjában többször, hívás nélkül benézett a kórtermekbe a betegekhez, mindenkitől megkérdezte, hogy van, nincs-e szüksége valamire.

Az orvosok szaktudása szerintem kiváló, amellett pedig kérdezés nélkül tájékoztatják a betegeket mindennel kapcsolatban, ami a betegségükre, a gyógymódra, a következményekre vonatkozik. Ha valaki kérdez, arra is készségesen felelnek. Mindezt teljesen emberi hangnemben, készségesen teszik.

Egy térdműtét miatt voltam ott, és a mai napig nagyon kellemes emlékként él bennem, hogy az aneszteziológus doktornő a műtét utáni napon bejött és megkérdezte, hogy vagyok. Én ilyet még sehol nem tapasztaltam...

Nem egy csúcsmodern épület, néhol elég szakadt körülmények között kell működniük, de teszik a dolgukat, és nem érzik a betegek a hátrányát annak, hogy ezt a kórházat sem finanszírozzák túl... Tehát nem minden pénzkérdés.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kórházat, és nagyon hálás vagyok az ottani orvosoknak, nővéreknek, gyógytornászoknak, sőt még a takarító néninek és portás bácsinak is.

Bernadetti 2011.02.23. 20:57:29

Egyetértek. Csípőprotézis műtétem volt itt 12 éve, minden nagyon flottul ment. A 6 ágyas korteremtől először megijedtem, aztán egészen jó kis csapat jött ott össze, az orvosok, ápolók nagyon odafigyeltek ránk - hála és köszönet nekik.

na-ki 2012.08.08. 17:17:21

Ide is a szoftver miatt járunk... a hardver méltatlanul elhanyagolt az orvosok és az ápolók tudásához, lelkiismeretességéhez képest.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása