Keszthely Városi Kórház

2010.06.24. 14:26

 

Cím:   8360 Keszthely, Ady Endre u. 2.
Telefon:   +36-83-311-060            +36-83-311-060      
E-mail:   vkk.titkarsag@vk-keszthely.hu
Web:   http://www.vk-keszthely.hu/

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csillagtancos 2011.09.20. 20:54:37

A 2010 nyarán történteket szeretném megosztani, amikor 8. hetes kismama voltam:
Nyaralásunk során kedden du. éppen vettem volna át a fürdőruhám, amikor láttam, hogy tiszta barnás vér vagyok... Hát eléggé megijedtünk, ráadásul a gyomrom is elkezdett görcsölni, épp Keszthelyen voltunk a strandon, jobbat nem tudtunk, irány a kórház. Nagy nehezen megtaláltuk, egyfolyosó össz-vissz az egész nőgyógyászat, egy süket, vén doki volt ott. Ez du.3kor volt, megvizsgált, UH-ra nem küldött, mert hogy aznap már nincs, de felvesznek- Nem mondott semmit, hogy mi van, megmarad-e a baba, vagy ez vetélés lesz, majd holnap megtudjuk-mindenesetre maradjak éhgyomorra,mert ebből lehet,hogy kaparás lesz... Nem akartam ott maradni, de annyira mondta, hogy most feküdjek egy napig, reggel meg az UH-n meglátjuk, hogy mi van, hogy belementem. Gondolhatjátok, eléggé ki voltunk akadva. Felhívtam a mi dokinkat is, ő is elmondta, hogy mi lehet, hogyha tényleg vetélés van stb, meg ki volt akadva, hogy milyen hely ez, hogy rögtön nincs UH, mert náluk ugye van a kórházban. Kaptam valami gyógyszert este (Rutascorbin+Duphaston). Reggel jött egy főorvos vizitelni, nálam azzal nyitott, hogy megkérdezte, hogy terhes vagyok-e? Nem tudom, már mit mondtam, de sajnos csak utólag jutott eszembe, hogy nekem Ön igen, meg ilyenek. Mondta, hogy UH-ig ne is kapjak gyógyszert; arra, hogy mikor lesz UH, nem mondta, hogy mikor hívnak, kérdeztem,hogy de ma, ugye? Erre azt mondta, hogy 10-től van UH, és majd várjam, amíg hívnak. Na, az egyik szobatársam utána mondta, hogy ő már reggel volt UH-n,szóval frankón hazudott a prof, mert ez valami helyi atyaúristen...
Lényeg, hogy semmi nem történt még dél körül sem, a nővért kérdeztem, hogy mi van, ő mondta, hogy lent van a papírom az UH-n, de még nem szóltak, meg nem tudni, hogy ma sorra kerülök-e stb.stb. Én mondtam, hogy ezért maradtam itt, és ma haza akarok menni, mindenki tudja, hogy ráadásul nem is itt lakunk, hanemnyaralunk stb. De állítólag sok járóbeteg kismama van UH-n és most nincs kapacitás az osztályosokra (akiket ugye sürgősségiből vettek fel- ezt azért nem kell ragoznom..….) Hát voltak arra a szobatársaim, kb öt kismama volt az a nagyon sok.… Beszéltem közben a férjemmel, mondtam, hogy mennyire nem akarnak megvizsgálni, meg a gyógyszerem se adják oda- ezt jó hangosan a folyosón mondtam- persze ő is mondta, hogy nyomjam a csengőt náluk, hogy derüljön ki, mi lesz. Na, ezután csak előkerült a gyógyszerem…
Fél egy körül bejött a nővér, hogy ma csak egy UH lesz az osztályról, és az sem a mi szobánkból. Erre teljesen kiakadtam. Kimentem, mondtam a nővérnek, hogy ne vegye magára, amit mondok, hanem mondja meg, kinél lehet reklamálni, meg hol van az UH, de milyen hely ez, hogy nem látják el az embert, rábeszélik, hogy csak ezért maradjon, közben nem foglalkoznak vele, normális kórházban ez fel sem merülne, mert ott rögtön eldöntik, hogy indokolt-e bent maradni (este óta ugyanis semmi vérzésem nem volt, úgyhogy lehet, hogy eleve fel se kellett volna venniük), rögtön van UH, és mi az, hogy talán holnap sorra kerülök, és azonnal elmegyek olyan helyre, ahol normálisan ellátják az embert, kérem a papírjaimat,és azt, hogy kinél tehetek panaszt, mert ezt nem ússzák meg szárazon stb. stb.
Öt percenbelül jött a nővér, hogy most jött a telefon, mégis van még egy hely az UH-n.
Az UH-nrajtam kívül 2 kismama volt még...
… Az UH-s doki volt az egyetlen normális,kedves volt, rendesen megvizsgált, és a lényeg, embrió és szikhólyag a petezsákban, és szívhang is volt!!! És azt mondta, hogy mehetek haza, de azért pihenjek, de egyáltalán nem kell ott maradnom.
Remélem, soha többet nem kerülök a karmaik közé...A kisbabánk pedig azóta már fél éves.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása