Borzasztó érzés kiszolgáltatottnak lenni

2020.03.13. 06:00

3_2.jpgMiért kell nekem ágytálba tojni, amivel összekenek mindent, ha ki tudok menni, mindezt a napi 30 ezer forintba kerülő szobában?

Tisztelt Praxis!

 

Nem jó kiszolgáltatottnak lenni. Gerinc műtét, reggel nyolckor, hatkor ébresztő, fertőtlenítő fürdetés, kimarad a reggeli nagydolog, ez a következő futamban lesz. Műtét után a figyelő. Úgy működtem, mint a pisilős baba, megy be az infúzió, alul jön ki, egy nővér tíz percenként alám tolja az ágytálat. Ő kedves, és ez normális ellátás, csak mondtam, hogy ez nekem kínos, neki strapás, jöjjön a katéter.

 

Estig elvoltam . Vizit, az éjszakás vezető nővér (virágos blúzban) lohol az orvos után, nem ér rá lekapcsolni a világítást. 32 db neoncső világított a képembe, és nem tudok felállni, lekapcsolni. Mikor visszajött, ezt szóvá tettem, és megkaptam a büntetést. Tőlem jobbra már nem volt beteg, tehát függöny sem, viszont volt egy falilámpa a kézi mosdó felett, ami teljes fényerővel a képembe világított egy méterről, ezt égve hagyta egész éjszakára. Ez egy nem jó ápolónő.

 3_2.jpg

 

A folytatás, ők rendesek voltak, csak a protokoll. Reggel visszavittek a helyemre, de a járókeretemet, amivel fel tudok állni, azt a betegszállítók kirakták a sarokba, és nem rakták vissza. Fizetős szoba, csak a helyben levő fürdőszoba miatt. Felülök, nem szédülök, nővért hívok, hogy kimennék. Jönnek, de nem mehetek ki, amíg a gyógytornász nem engedélyezi.

 

Kilencre jön, aztán délután 4-re jött. Nem baj, ha az ágyba tojok, kimosnak, az ágyat is kimossák, de nem állhatok fel. Egy komolyabb hiszti után megadták magukat, mikor már azt mondtam, hogy képzeljék el, hogy nem a sarokban van a járókeretem, akkor vissza adták, és én huss, mint egy csiga elhúztam az orruk előtt, és dolgom végeztével szóltam, hogy jöhetnek kiszedni a katétert, amit húztam magam után. Ez valahol borzasztó!

 

Miért kell nekem ágytálba tojni, amivel összekenek mindent, ha ki tudok menni, mindezt a napi 30 ezer forintba kerülő szobában?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bubbii 2020.03.13. 22:21:59

Miért kell már megint egy hozzászólásból posztot faragni? Ráadásul ezt a szösszenetet az írója és egy hozzászóló alaposan kitárgyalta az eredeti poszt alatt... Lehet erről még egy bőrt lehúzni? Vélhetően nem, ezt mutatja a kommentek nagy száma is:)

élhetetlen 2020.03.14. 03:19:30

Miután ezt a kommentet írtam, kaptam a “Te annyira de annyira hülye vagy mint a segg.”, “Ostoba nyomorék szar vagy, remélem hamar kórházba kerülsz megint.”, és a “Mindegy, remélem hamarosan megdöglesz, sajnos én nem fogok tudni róla, de biztos vagyok benne, hogy a környezeted már alig várja.” szöveget. Nem vágyom rá újra.Megkérdezhettél volna, hogy akarom-e a kommentemet blog formában látni.

bubbii 2020.03.14. 18:12:33

@élhetetlen: Ráadásul nem is a Te tudtoddal és beleegyezéseddel történt? Hát, így még undibb, sajnálom.

élhetetlen 2020.03.14. 18:41:01

@bubbii: Ez van, de kösz, hogy megértesz!

jegeskaveee. 2020.03.15. 13:30:51

@bubbii: Lehet...
A hosszabb szünet előtt is ugyanez volt, ráadásul olyan is volt, amikor ugyanaz a poszt néhány nap különbséggel újra megjelent.
Nem volt a szünet előtt sem igazán gazdája a posztnak, most sincs, de ezen nem is lepődtem meg. A bloggazda se akkor, se most nem reagál semmire.

jegeskaveee. 2020.03.15. 13:32:18

@élhetetlen: Még akartam is írni a kommented megjelenése előtt, hogy jó lesz, ha figyelsz, mert meg fog jelenni posztként is a hozzászólásod.

bubbii 2020.03.15. 15:56:00

@jegeskaveee.: Szia, igen, én is ezt tapasztaltam régen is... Tulajdonképpen azt nem értem, hogy mitől éledt fel újra a blog? Eddig is írtak, csak nem tették ki vagy eddig nem kaptak posztot? Nem látom át ezt a rendszert:(

jegeskaveee. 2020.03.15. 16:09:21

@bubbii: Majd' másfél év szünet után indult újra a blog. Ugyanaz a bloggazdája a "Munkahelyi terror" blognak is, csak ott adja a "nevét". Ide már a végefelé nem írta ki, nagyon durván ment az adok-kapok az itteni kommentelők között (orvos-beteg), nem csoda, hogy elvette a kedvét Despotának. Azonkívül a posztokban is sok mindenki volt nevesítve, igaz-, vagy vélt vádakkal, ezt pedig nem mindenki vállalja fel. Én sem tenném.
És leginkább olyan posztok jöttek, amiket ki sem kellett volna tenni. Ezek az újak sem sokkal különbek.
Lezárhatnák a blogot, nem vesztenénk vele túl sokat.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása