Így hagyják hullani a magyart

2016.12.18. 06:00

anglia_nhs_orvos.jpgMost ott tartunk, hogy az eredetileg meglévő betegsége mellett, a helytelen gyógyszerezés miatt, még meg is vakult.

Tisztelt Praxis!

Egészségügy 2016! Adott egy rokonom. 70 éves. Viszonylag egészséges. Szeptemberben még futkosott az unokák után. Ha kellett, akár két órát is sétált a kislánnyal. Majd októberben kezdett fulladni. Kórházba került. Kiderítették, hogy el vannak záródva az artériái. Átküldték a szívklinikára.

 

Megérkezése után egy órán belül megoperálták. Beépítettek négy ballont a szervezetébe, majd megállapították, hogy tüdőgyulladása is van. Visszapaterolták a kiinduló kórházba.

anglia_nhs_orvos.jpg

Ott, úgy ítélték meg, hogy gyógyult és már csak utókezelésre van szüksége, így elküldték Füredre pihenni! Onnan hazaküldték azzal, hogy előbb gyógyítsák meg, aztán küldjék vissza! Azóta eltelt két hónap! Most ott tartunk, hogy az eredetileg meglévő betegsége mellett, a helytelen gyógyszerezés miatt, még meg is vakult! Én elhiszem, hogy kevés az orvos, de egy tüdőgyógyász, ha szólnak neki, hogy gond van a látásával, miért nem konzultál időben egy szemész orvossal, mielőtt folytatná a vérhígító adását?


Emberek, itt nagyon nagy baj van! Ide sorolhatnám azt is, amikor egy 36 éves anyuka november 24.-én még azt írja, hogy aki látni akarja, az a kórházban megteheti, majd 27.-én meghal!!!! Hanyadik században élünk?
Ennyire nem vagyunk sokan, hogy így hagyjuk hullani a Magyart!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2016.12.18. 17:16:24

Újabb pszichiátriai eset, mármint aki ezt így összeirkálta.

Tempus.Anh 2016.12.18. 21:32:25

Valóban nem törődtek a beteggel, aha...
A szívsebészeten egy órán belül megoperálták.
Aki az állítja, hogy Európában ennél gyorsabban ellátják egy szívsebészeti klinikán, az festi magát.

Valószínűleg ballonkatéteres coronaria-tágítás volt az a "4 ballon".
Ennél több ballonról (99) egy Nena nevű (csinos) német énekesnő énekelt, valamikor a 80-as években.

A "visszapaterolták" ugyanolyan aljas geci csúsztatás, mint az, hogy "megvakították" a beteget.

A posztírók már nem találnak olyan esetet, hogy beleköthessenek, így maguktól kavarják a szart.

anitám83 · http://kep.ivpicture.hu/223232.t.jpg 2016.12.19. 11:50:04

@Tempus.Anh: Azert sajnos vannak olyan esetek. Velem megtortent a szulesem kozben, tobb mulasztas is, aztan kezdodott a kapkodas aminek vegul a nyomat a gyerekem egy eleten at viselheti magan. Egyertelmu volt a helyzet. Ok is belattak. Pereltem? Nem. Orultem, hogy nem tortent nagyobb baj. Emberek vagyunk es hibazhatunk.....

Tempus.Anh 2016.12.19. 12:21:25

@anitám83: Nagyon sajnálom ami Veled történt... :((

she_wolf 2016.12.19. 12:27:23

Mióta megjelent ez a poszt, azóta próbálom értelmezni. Eddig sikertelenül.
Lenne egy rakás kérdésem, de a faltól kérdezzem?

apanna 2016.12.19. 13:52:27

Van aki fél évet is vár, egy szívultrahangra... Érdekelne mitől vakult meg. :(

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2016.12.19. 18:06:05

@apanna: Ugyanattól a teljesen egészséges súlyos érbetegségtől, amitől egy hét alatt egyszercsak négy stent kellett. Az érbetegség szisztematikus baj, nem egy helyen van csak.

VoluntartistA 2016.12.19. 20:59:25

Ez egy provokatív zagyvaság, a vak is "láthassa".

taecleau 2016.12.19. 21:25:18

Öööö, praxis blog? Akkor minden a legnagyobb rendben történt, minden orvosilag indokolt volt, meg kellett vakulnia, és a tüdőgyulladásra is szükség volt, ez a gyógyulásához elengedhetetlen. A posztoló pedig egy laikus bunkó barom aki nem ért semmihez ezért jobban tenné ha befogná az ordas nagy pofáját és nem ugatna bele az orvosok dolgába. Még írni se tud.

November 27-én meghalni pedig kiváltság, örüljön neki.

Fergio 2016.12.19. 22:39:36

@Tempus.Anh: Nem kell a posztíróknak kavarniuk a "szart", kavarodik az magától ezekben a frankón támogatott magyar kórházakban, ahol az idős betegektől úgy próbálnak megszabadulni, mintha pestisesek lennének... (ez volt a lényege a posztnak) Életmentő műtétet más európai országban is végeznek 1 órán belül Tompika, nem csak Magyarországon. A posztok ordenáré stílusban történő leugatása továbbra is az alap szinvonalat képviseli úgy látom. De hát "Le style, c'est l'homme"...

gwr (törölt) 2016.12.19. 22:48:50

@Fergio: A helyzet nem jó, rengeteg a baj. Amit csak tetéz ez a gyalázatos blog, amelynek névtelen szerkesztői jelentetik meg névtelen beírók ellenőrizetlen sztorijait bármiféle szakmai kritika és a másik fél meghallgatása nélkül, vagyis az igazság kiderítésének tökéletes negligálásával.

Kizárólagos cél a jogos/jogtalan indulatok feltüzelése, a kattintások gyűjtése

Fergio 2016.12.19. 23:38:17

@gwr: Egy blogon elég nehéz ellenőrzött tartalmat publikálni, mivel adatvédelmi okokból a posztolók nem nevezik meg az esetek 99%-ban a konkrét szereplőket, helyszíneket. Ettől még lehetnének kontrolláltak és valamiképp cenzúrázottak a posztok, ami a blogger feladata lenne. (Ha már nem saját tartalmat publikál.) Itt sajnos bizonyos emberek stílusával van gond, és ez teljesen független attól, hogy mennyire lenne szakmai és kontrollált egy-egy poszt. Mert ide néhányan nem azért jönnek, hogy bármit is megoldjanak, hanem hogy kiengedjék a "gőzt"... Mondjuk azt egy fitness klubban is megtehetik.

she_wolf 2016.12.20. 06:03:21

@Fergio:
Ez nagyjából azóta van így, mióta nem moderálják a blogot.
Én többször kiszóltam innen a bloggazdának nem éppen szépirodalmi stílusban, de sem itt, sem más máshol nem villantotta meg magát.

asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló 2016.12.20. 06:08:43

Mondhatok egy ellentétes történetet? Ismerősöm éjszaka rosszul lett, a várostól 10 kilométerre.
10 perc alatt ott volt az ügyelet, aki mentőt hívott és 20 perc múlva ott volt a mentő.
Az ügyelet hívásától számítva egy órára az illető a sebészeten volt. Azonnal, éjszaka kb egy órakor nekiálltak a röntgennek, CT-nek és az ismerősöm kettő órakor már a műtőasztalon volt és két órát operálták a perforált belei miatt.
Szóval tisztelet az orvosoknak!

asdkasjbdaksjdbasd 2016.12.20. 08:13:45

Be kell mennie mindenkinek a Rendőrségre és feljelentést tenni bűnszervezetben, előre megfontolt szándékkal, aljas indokból elkövetett gondatlan veszélyeztetésért és emberölésért

Orbán Viktor
Lázár János
Rogán Antal
Balogh Zoltán
Szíjjártó Péter
és a többi tömeggyilkos ellen

Ha nem történik 2 héten belül semmi, akkor ezeket egyenként meg kell keresni és felkötni az első fára.

Pont. Amíg ezt meg nem tesszük, lehet küldözgetni az ilyen cikkeket percenként.

SD9 2016.12.20. 08:36:33

@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló:
Mivel pozitívumokat írsz, senki nem vonja kétségbe egy pillanatig sem, hogy ez így történt.
Természetesen a fenti sztori és minden, amiben bárkit is hibáztatnak, az nem igaz. Mert minden szép és jó. Csak a tiédhez hasonló történeteket hiszik el, mert az biztos, hogy igaz.
(A posztoló története viszont most tényleg elég gáz, én ezt meg sem jelentettem volna.)

$pi$ 2016.12.20. 09:09:13

@asdkasjbdaksjdbasd: "aljas indokból elkövetett gondatlan veszélyeztetésért"

Olyan nincs. Az aljas indok szándékosságot feltételez, a gondatlan veszélyeztetés meg nyilván nem szándékos, hanem gondatlanságot feltételez. Szerintem próbáld meg legalább a magyar nyelv alapjait megismerni mielőtt akasztgatni kezdenél.

she_wolf 2016.12.20. 09:27:39

@SD9:
"Természetesen a fenti sztori és minden, amiben bárkit is hibáztatnak, az nem igaz."
Ez nem igaz!:)
Bár a Praxis blog olvasása nem igazán szórakoztató matiné, vagy habkönnyű dumaszínház, érdemes korábbi posztokat és reakciókat elolvasni. Hidd el nekem, hogy találsz nem egyet, ahol a hibázó egészségügyi dolgozót (igen, orvost is!) bizony lakapják a tíz körméről az itt kommentelő orvosok.
De a posztok többsége tényleg csak azért jelenik itt meg, hogy legyen valami:(

Tempus.Anh 2016.12.20. 17:22:58

@asdkasjbdaksjdbasd: Az Orbán-kormány hatalomra jutása előtt talán minden tejjel-mézzel folyó Kánaán volt a magyar egészségügyben ?

she_wolf 2016.12.20. 23:05:41

@Tempus.Anh:
Természetesen nem. Nagyon nem!
De megbocsáss, a pofátlanságnak is van határa. Nem, nem áll szándékomban politizálni Veled, és most kedvem sincs mocsokban fetrengeni.
Az egészségügy sajnos még fejlett régiókban sem működik óramű pontosan, pláne nem hibátlanul. De amit nálunk immár több, mint 20 éve szisztematikusan művelnek vele, az a tönkretétel magasiskolája!

Tempus.Anh 2016.12.23. 09:30:35

@she_wolf: Ennek ellenére rengeteg embertől hallom, hogy a magyar beteg az ár/érték arányt tekintve a legjobban és legolcsóbban ellátott páciens, Kamcsatkától Lisszabonig. Összehasonlíthatatlanul többe kerül pl. Nyugaton betegnek lenni, mint nálunk.
Igaz, ott az orvos fele ennyi munka mellett ötször többet keres.
Valakik tehát beáldoznak valamit ezért: egészséget, időt, életszínvonalat.
És ezek nem a politikusok.

she_wolf 2016.12.23. 10:55:41

@Tempus.Anh:
Ezen soha nem is volt (és nem is lesz) vita köztünk.
A rendszerváltás óta mindegyik kormány bőségesen tett azért, hogy hanyatlásba taszítsa a magyar egészségügyet. Ez mostanában éri el azt a pontot, ahonnan kétséges a visszafordítása.
Ez persze csak az én véleményem, én így látom.
Amíg alkalmatlanok kapnak széket a seggük alá, amíg "koptertónik" és hozzá hasonló, szégyenérzet nélküli, jellemtelen kiskirályok pöffeszkednek "indahausz", addig csak eredmény nélküli parasztvakítás lesz a bel/-oktatás-/egészségügyi-/gazdaságpolitikánk.
Az átlaghülyemagyart el lehet altatgatni a fenti fiaskókkal, de azért van, aki gondolkodik a médiacirkusz ködén átlátva is.

De itt és most ragadnám meg az alkalmat, hogy hadd kívánjak minden betegnek, hozzátartozónak, gyógyítónak
KELLEMES, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!

Tempus.Anh 2016.12.23. 20:07:58

Köszönöm, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Neked, mindenkinek...
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása