Kirúgták majd visszavették a bunkó, trágár mentőst

2016.12.15. 06:00

mento2_mn_szb_1.jpgHogy lehet az hogy ez a srácot egyszer kirúgják, egy év eltelik és megint ott dolgozik,emberekhez küldik ki "menteni".

Kedves Praxisblog!

 

2015-ben tavasszal megjelent egy cikkük amely mai napig fellelhető,vissza olvasható amiben egy sajnálatos történet szól egy miskolci mentősről aki trágár szavakkal mindenki előtt megalázó módon beszélt és bánt egy beteggel és hozzátartozójával.Bár a cikk cìme félreérthető,amelyben többes számban szólal meg miszerint "Bunkó mentők(!) miskolcon".Nekem is volt sajnos szerencsém az egészségügyhöz,nem én hanem hozzátartozóm kapcsán,de hála istennek a mentőkről csak jó véleménnyel lehetek.Szóval Ami miatt muszáj volt irnom Önöknek az az hogy egy ismerősöm lévén tudomást szereztem anno ki is ez a személy akiről a cikkük szólt... ő is eüs meséltem anno mit olvastam a neten mondta "ismeri" még suliból...azt a bizonyos "bunkó" mentőt.

mento2_mn_szb_1.jpg

Na most már közösségi oldalon ugye a facebook ...minden fent van mert felteszik.Az ismerőstől annyit hallottam anno hogy a media visszhang es a beteg hozzátartozói feljelentették az orvosigazgatónál (hozzáteszem teljesen jogosan,és mélyen együttérzek a hozzátartozókkal) azt a bizonyos "mentőt",és a cégtől száműzték is.Kirúgták?.Szóval facebook,megmutatta ki ez az ürge.Egy kedvesnek tűnő kèpű jól szituált srác.

 

És lássak csodát a srác még mindig mentős ruhában pózol a facebookon a miskolci mentőállomáson.Hogy lehet az hogy ez a srácot egyszer kirúgják egy év eltelik és megint ott dolgozik,emberekhez küldik ki "menteni".Miskolci vagyok de tartok attól mi van ha az én hozzátartozómhoz is egyszer ezt a srácot küldik ki.Nem tudom kinek a kije de remélem nem lesz szerencséje egyik hozzátarzozómnak sem a bukó mentőshöz.

 

Köszönöm hogy elolvasták,maradnèk Anonim.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tempus.Anh 2016.12.15. 07:22:59

Az "ismerősöm ismerőse mesélte, hogy", "azt hallottam, hogy", "olvastam a faszbukon, hogy..." alapján hogy ítélsz meg egy embert ?
És milyen jogon kérdőjelezed meg a SZAKMAI kompetenciáját vagy a kenyérhez való jogát egy mentősnek, aki eddig esetleg többezer embert megmentett a biztos haláltól ?
Lehet, hogy az ezeregyedik te leszel...

Ki tudja ?

apanna 2016.12.15. 10:02:23

Nem gondolom, hogy akkora vétséget követett el, hogy örökre eltiltották volna a szakmájától. Az ilyen veszekedésekről az a bizonyos közmondás szokott eszembe jutni :egy foggal nem lehet csikorogni. Egyébként a konkrét esetről semmit nem tudunk, bölcsen nem írtad le. Azért nyilván előfordulnak gyomorforgató esetek, itt van rögtön az én főnököm példája (pár hónapja ismertem tehát rálátásom nem volt a tettekre,de bebizonyosodott a vétsége), akit kirugtak, közös megegyezéssel. Ami annyit tesz, hogy tovább folytathatja azt amit majd harminc évig csinált a kiszolgáltatott emberekkel, egy másik intézményben. És, hogy miért? Azért, hogy ne kelltse rossz hírnevünket.. Konkrétan én örökre eltiltanám (3-4 éve van Nyugdíjig), és mehetne takarítónak, hogy érezze a törődést. Ugyan ezt tenném azzal a nőgyógyásszal, aki gyakorlatilag haldoklóktól szedte be előre a pénzt, és felmentették.

g0826 2016.12.15. 10:21:27

@apanna: Azt nőgyógyászt remélem azért kizárja a kamara. Nagy a felzúdulás az orvosok részéről. Ha kizárják,akkor pedig neki meszeltek, és megérdemli.

neduddki21 2016.12.15. 13:05:48

@apanna: Én nem úgy emlékszem, hogy a nőgyógyászt felmentették volna. Elítélték, csak a hivatása gyakorlásától nem tiltották el.

she_wolf 2016.12.15. 15:22:44

Már bánom, hogy temettem a Praxis:(
Ennyire telik, bloggazda? Sérvedre vigyázz!:)

szabidoki 2016.12.15. 20:52:58

Lehet hogy ez valakinek új lesz, de nem minden igaz, amit a fészbúkon látsz...

szabidoki 2016.12.15. 20:54:51

@neduddki21: felfüggesztettel megúszta. Nem elegáns, el kellett volna tiltani.

neduddki21 2016.12.16. 15:41:07

@szabidoki: Vagyis nem mentették fel. Megnyílt a lehetőség az Orvosi Kamara előtt, hogy kizárja a büntetőeljárásban felmerült bizonyítékokra alapozva. Sokat nem is kellene vizsgálódniuk, egyszerűen fel lehet használni a per anyagát. A szakmai kamarától elvárható lenne, hogy eltávolítsa a nem odavaló orvosokat.

yogosan 2016.12.17. 19:00:39

Itt a legszomorúbb az,hogy még van bőr a képén praktizálni tovább.Elképesztően vastag lehet a pofáján a bőr.

she_wolf 2016.12.17. 20:07:13

@yogosan:
Miért ne lenne, ha engedik?:((
Itt van elcseszve az egész, és született már itt orvostól is olyan hozzászólás, hogy nekik sem tetszik, ha a megkérdőjelezhető jellemű kollégáikat el kell viselniük:(
Mert tetszik vagy sem, ez az ábra.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2016.12.18. 16:17:38

A poszt írója sürgősen jelentkezzen a pszichiátriai rendelésen, mert ez a féktelen gyűlölet és bosszúvágy zárt osztályon kezelendő.

petr ivanic 2016.12.19. 09:23:17

Kedves cikk író !

Hát elolvastam az előző cikked is , és az arra írt választ is , vagy te talán nem olvastad ??? Egy mentős vallomása vagy valami hasonló nevén van. Ha még nem tetted meg legyél szíves tedd meg !
Lenne nekem is pár gondolatom , pár magán vélemény a leirottakhoz.
Először is egy mentős közfeladatot ellátó személy, nem vagyok tisztában a joggal de akár jó hírnév megsértése vagy valami hasonló indok miatt egy jó ügyvéddel ez a bizonyos mentős akár jogi lépéseket is tehet !
2. Nekem úgy tűnt a soraid olvasasa közben , hogy személyes bosszút fogadtal ! Nos ennek van hivatalosabb formája is ! Megkeresed a mentőállomás főnökét és elmondod neki a problémád ! Nem cikkekben , blogokban vadolsz egy lehet hogy szakmája egy kiváló képviselőjét ! Aki lehet hogy egy rossz napot fogott ki az eset megtortentekor! Lehet hogy ha személyesen is találkoznak bocsánat kérés után békésen tavoznatok egymástól ! Bár ez a magyar mentalitás amit te csinálsz !!!!!!
3. A kedves ismerősöd aki bunkó mentős személyes adatait , (lehet nem nyilvános Facebook profilját ) kiadta , elmondta neked, előbb gondolkodjon ! Azt nem mesélte hogy az egészségügyi dolgozó is ember !!!!!! Pedig neki is kéne tudni !!!! Tudod ők is esznek , isznak , rossz kedvük van , depisek ( mert lehet egy kedvelt beteguk nemrég hunyt el a kórteremben ) és nem lehet 2 perc alatt elfelejteni !!!!
4. z hogy valaki mentős egyenruhában pózol a Facebookon miért baj ??????

Nem vagyok egeszegugyis hala az égnek azt leszogeznem csak nekem is vannak benne ismerőseim ! TISZTELEM BECSULOM OKET !!!!!

UDV: PETR IVANIC

MrX84 2017.01.16. 15:45:01

Újabb tipikus példája a légből kapott, semmit mondó postok sokezredik darabjának.

VÉGÜL IS EZ AZ EGÉSZ BLOG ERRŐL SZÓL...!

Egyébként meg, hogy jössz te (direkt írtam kis "t" vel) írni olvasni alig tudó postoló barátom, hogy látatlanban szennyezd egy mentős személyét? Apádért vagy anyádért mennének biztos nem lenne ekkora pofád.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása