Így köpik szembe magukat a tatabányai Szent Borbála Kórház vezetői, illetve az ott dolgozók - II. rész

2016.06.20. 08:49

52e2341fe42e8_1.JPGAmi jó pont, hogy jó néhány problémát igyekeztek azonnal megoldani, de még így is sok maradt ami megoldásra vár: van még min csiszolnia a kórháznak, sőt a személyzetnek is.

Kedves olvasók. Kb. 1/2 évvel ezelőtt írtam a praxisra egy cikket a fentebb kórházról, ami meg is jelent, viszont nem kis visszhanggal. Voltak olyan "törzsgyökeres" (pl.: mig54 és haverinái), akik tiszta hülyének állítottak be, belekötöttek a stílusomba és a helyesírásomba és még folytathatnám milyen jellemzések születtek rólam így ismeretlenül is. pl.: " she_wolf 2016.01.11. 16:17:27 Ekkora szófosással is ritkán találkozni itt, pedig hát ugye, ez itt a Praxis blog:( 1-13-ig pontba szedve, mintha csak egy bevásárlólista...

 

A szerző kicsinyes, bosszúra szomjas (de leginkább bosszantó) írása ." " Pollito81 2016.01.11. 16:55:51-os biztosítékkiverő hozzászólása is, aki s megpróbálta mosni a kórházat, és feltételezhetően belső ember volt, mert azóta érdekes módon nem fordult meg itt a praxison. Nos nagyon nagy blama következik a részükre. :-) (tört mondatokban írom, hogy ők is megérccccssséék), pár sorral lejjebb. De mielőtt rátérnék a lényegre, megemlíteném: volt jó pár helyi lakos, akik elismerően írtak a cikkel kapcsolatosan, hogy lemertem írni ezeket. Nekik külön köszönöm a támogatásukat, sokat jelentett a részemre, jó volt olvasni . pl.: " Erzsébet Nyíri 2016.04.05. 19:50:31 Nagyon merésznek tartom aki ezt a cikket írta.és nagyon dicseretre melto hogy próbálja megoldani azt a helyzetet aminek nem így kellene működnie.az viszont nagyon szomorú hogy ezeket a rossz megoldott állapotokra csak az nem jön rá éppen aki ott dolgozik.a nem őket érintő probléma az nekik megfelel .csak az a kérdes hogy még rajtuk kívül kinek felelnek meg ezek az embertelen körülmények.teljesen egyetertek e cikk írójával és nagyon sokra tartom az ilyen bátor embereket.koszonom " "Antalbaba 2016.01.11 10:36:28 Like;-) Egy-egy ilyen emberkét felvehetnének mindenhová pár hónapra" És még sok sok FB felhasználónak is köszönöm az elismerő szavaikat, támogatásaikat, illetve a kórházhoz kapcsolódó sztorijukat.

 

Úgy látszik van miről beszélgetni. Köszönöm a blognak is, hogy közzétette. Szóval... Nemrég többedmagammal az SBO-ra kellett bemenni az egyik hétvégén (tök mindegy miért, be kellett menni orvosi utasításra) Irány a kórház telephelyének leghátsó sarka, amelyet még mindig nem helyeztek át. Tudomásunk szerint ebben nem történt változás SAJNOS. Beléptünk a betegfelvételi helységbe, kiderült, hogy hétvége lévén nincsenek adminisztrátorok. Tehát róluk nem tudok nyilatkozni, lehet ugyanolyan nemkívánatos mentalitást folytatnak mint amilyet múltkorában. Más választás nem lévén Irány a portás. Nem morogva fogadott minket, hanem kedvesen és mosolyogva, ráadásul segítőkész is volt, sőt még értelmesen, összeszedetten el is magyarázta hol van az SBO . Bennük nem csalódtam, most is megérdemlik az 5 pontból az 5 pontot. És itt számolnék be, mintegy revansként azért amit én itt a praxison és a FBon is kaptam. Nos, nagyon úgy tűnik, hogy a vezetés részére eljutott a panaszom, sőt a tanácsaim jó részét mégiscsak megfogadták. Hoppácska, igaz? Na ég már az arcotokról a bőr, "kedves" praxis nagyszájú egoista ki ha én nem megmondóemberek!? Nem gondoljátok, hogy ha nem lett volna alapja a panaszlevelemnek akkor nem változtattak volna semmin???

 

 Nos "kedveskéim", a lépcső közepére betettek egy korlátot, amelyet belépésünkkor már láttam is hogy használnak a betegek a lépcsőn való lejutáshoz. Igen, "kedveskéim", leírom, hadd fájjon nektek: jó érzés volt látni, hogy egy fürdő köpenyes 50 éves hölgy, a papucsában csoszogva belekapaszkodik az egyik karjával és óvatosan lelépked. Sőt. A lépcsők szélére csúszásgátlót is és sárga fekete színű szalagot is felragasztottak, bár mellette a színes (sárga - fekete) szalag már már feljött, eltűnt, elkopott, de még így is látszik, hogy ott lépcsők vannak, köszönhetően a csúszásgátló fekete csíknak. Sőt még ki is írták több helyen, hogy "Vigyázz lépcső". A betegfelvételi iroda előtt is lecserélték a két széket és a köztük lévő ugrálókötelet is, egy modernebb "emberterelő szalagos korláttal", mely szükség esetén egy mozdulattal mobilizálható, bontható.

 

A papírt, miszerint a "betegjogok (blablabla) ", levették. WC. Sajnos még mindig csak EGY DARAB WC VAN AZ ELŐTÉRBEN, ahol a legtöbb beteg fordul meg Egy darab ráadásul KOEDUKÁLT. WC papír, szappan, kéztörlő nuku. Ruhaakasztó, táskatartó száma: NULLA darab, így hát különböző kung-fu-s beállásokkal, jógagyakorlatokkal kell a kabátot, táskát ölünkbe szorítva, lehúzni a nadrágot, majd vissza. Érdekes, hogy a helyi könyvtárakban, úgy ahogy a Vértes Agorájában, illetve a Vértes Plázában sem okoz gondot nemenkénti szeparált wc működtetése, illetve annak felszereltségének biztosítása, ruhaakasztó kitevése. Egy egészségügyi intézetben akkor meg miért? Laboreredmények kiadása: sajnos az utóbbi hetekben arról kaptam infót, hogy még mindig változatlan és ugyanúgy munkaidőben kell érte berohangálni, tehát a legnagyobb problémát máig sem oldották meg.Állítólag létrehoztak egy központi panaszirodát, de ebbe sem botlottunk bele, kiírva sehol nem láttuk. Egy összefoglaló tájékoztató táblát, melyik épületben, melyik szinten mi hol található: szintén nem láttunk. Viszont emailcím végre felkerült a kórház honlapjára. Érdekes eddig nem tűnt fel nekik, hogy nincs kint. De legalább megoldották Vissza a sztorihoz: Irány az SBO.

 52e2341fe42e8_1.JPG

 

Ahhoz hogy oda eljussunk, ki kellett menni a betegfelvételis aula épületéből le egy lejtőn... aminek az oldalában van. Ez is érthetetlen, miért kell kimenni ha közvetlen mellette van. SBO előtt fotocellás ajtó, ami nem befelé, hanem érthetetlen módon KIFELÉ csapódik. Az embert ez nem kicsit lepi meg és éri váratlanul, minket is majdnem orrba b*szott befelé menet. (de hát mindegy, mert ha már sbo-ra megyünk, akkor majd ellátnak - irónia) Aszfalton útburkolati festékkel / jellel: sárga csíkozott színnel jelezni kellene, ha már nem voltak annyira eszesek a kivitelezési tervet megrendelők, aláírók, később átvevők, hogy oldalra elhúzódó ajtót terveztessenek, mint amilyen a bevásárlóáruházakban vannak. De hát kell a csili-villi beragadó forgó-, és a kifelé nyíló orrbenyomó ajtó... főleg egy kórházban, úgy látszik több beteget szeretnének... SBO-ra belépve, semmi szembetűnő tájékoztatás nincs, hogy most akkor jobbra, balra, vagy már ott adjuk fel és ne is vegyük igénybe az ellátást? De nem csak mi jártunk így, utánunk is érkeztek páran, akik szintén érhetetlenül forgolódtak, látszott rajtuk hogy először járnak ott, tehát ezen is dolgozni kellene, hogy egyértelmű legyen mindenkinek, hiába is van kiírva kis betűkkel. Érthetetlen, miért nem lehet ilyenekre adni? Ilyen tekintetben egy kisebb helyi cég simán leköröz őket: a helyi Müllerben belépés után egyértelműen lehet olvasni, hogy melyik sor mit rejt, tehát direktbe nem keringetik a betérőket. Ez fel sem tűnt volna különösképpen, ha éppen nem akkor lettem volna ott, amikor egy fejes az adott drogéria közepén osztogatta a "parancsokat", hogy a sorokat jelző táblákat még jobban emeljék fel, hogy aki betér ide, egyértelműen lássa már a bolt bejáratától, mit, hol talál. Nekik megy? Egy kórházban, ahol az ember nem bevásárolni fordul meg, hanem ellátást igénybe venni, már nem?

 

Hm.... Betegtársaktól (még jó hogy voltak néhányan) való infószerzést követően kopogni kellett egy elzárt üvegablakon (ami derékmagasság alatt lévő ablakot jelent olyan 30*50 cm-es méretben) , felette üvegablak, az mögött redőny, teljesen lehúzva, eltakarva hogy ki is van mögötte. Kopogás után (utálok kopogni eü intézményben, zavarni másokat, zavarni az ellátást) az alsó derékmagasság alatti ablak el lett húzva. Kb mint az amcsi filmekben a templomokban gyónásnál... Nem tudod, és nem is láthatod ki ül a másik felén, de azért mond el a panaszodat... hmmm. Mi szerencsések voltunk, mi egy kedves viszonylag fiatal nőt fogtunk ki. Mivel baromi kényelmetlen volt a derékba való 90 fokos meghajlás (eszement az aki ezt így kitalálta, és az is aki lehúzatta a redőnyt) , 3 mondat után felegyenesedtünk. Nyilván baromi jó lenne, az ott dolgozókkal nem hajbókolva kellene beszélgetni, hanem normális embermagasságban, és hogy lássam kivel is beszélek. Nyilván ez NORMÁLIS emberi igény. Nyilván ha a BKV is meg tudta oldani ráadásul 90-es években, hogy ne hajbókolva lehessen csak jegyet venni, akkor 2015-16 -ban pláne meg kellene tudni oldani. Kérdezte, hogy mi történt, elmeséltük, bár arról nem tájékoztatott és mi sem tudtunk róla, hogy az lesz az anamnézis. Mi megpróbáltuk 3 mondatban összefoglalni. Visszakérdezett, kedves volt, segítőkész, jópofa, volt amivel poénkodott, szóval ő is megérdemli az 5 pontból az 5-öt. Viszont. Valami oknál fogva ő elment, és helyette egy pasas vette át a további munkát. Azt követően az elzárt ablakon ha valaki kopogott, szó szerint kitépte a tolóablakot a helyéről és leordította a fejét, hogy mit képzel... miért kopog? stb.

 

Volt az SBO várójában egy hozzátartozó, aki érkezésünk után pár perc múlva felállt és odament , hogy édesanyja cukorbeteg, lévén hogy 6 órája várnak, és az édesanyja bent van leválasztva róla, szólni szeretne, hogy ne feledkezzenek meg az étkezéséről, mert hajlamos bekómálni. Nyilván ez jogos igény, észrevétel. Erre ez a pasas nemhogy megköszönte volna az infót, érthetetlen módon kiordított, hogy éppen betegellátás folyik , szívinfarktusosok előnyt élveznek, és hogy mindenkit megfelelő módon ellátnak és még sok mindent..... A nő nem hagyta magát, így nagy nehezen később bejutott 2 db szendvics kíséretében. A dolog pikantériája, hogy a nő nem azon bukott ki, hogy nem biztosítottak a hozzátartozó részére ingyen és bérmentve megfelelő élelmet, hanem hogy ő sem tud adni neki SAJÁT PÉNZÉN VETT élelmet. Kiderült: semmi ennivalót, semmi innivalót nem kapott a beteg , tehát.... Bele sem merek gondolni, hogy mi történhetett volna, ha nem jut be, vagy ha hagyja magát lerázni. Az is érthetetlen, hogy miért "választják le" a betegekről a kísérőket, miért zavarják ki őket, és miért vágják el tőlük hosszú-hosszú órákra.

 

Azt még megértem, ha valakit 5-en kísérnek... mert az sok ember. Később mesélték a váróban, hogy a betegek az SBO-n (ahol leválasztásra kerültek) szinte remegnek, mert fáznak, nincs normális takaró, az ablakok tárva nyitva. Ez érthető, hiszen ha valakit fektetnek, ráadásul idős, lelassul a vérkeringése és "kihűl", Aki bejutott a cukros hozzátartozójára egy a másik ágyon lévő HASZNÁLT normális takarót terítette rá, kint meg is jegyezte, hogy még jó hogy ellátják "megfelelően" a betegeket (irónia), had kapjon még tüdőgyulladástis szegény szerencsétlen idős asszony. Szóval többszöri betegtalálkozás utáni értékelése az SBO-s ablakos pasinak részemről 5 pontból 0. (sajnálom, nem mindenkinek való az sbo). Ráadásul mivel direkt úgy lett kialakítva a kisablak, még a névtáblákat sem lehetett látni. ÁNTSZ hol vagy? Az is jogilag (betegjogok, info tv...stb) erőteljesen kifogásolható, hogy a betegkikérdezés vagyis az anamnézisfelvétel a váróban történik, szóval mindenki előtt, és mindenki tudja: ki vagy, miért mentél oda. Nesze neked megint csúnya betegjogok... és nesze neked SZBK vezetőségének bokái, ha egyszer olyan emberrel hozza őket össze a sors aki nem a praxisra írogat leveleket , hanem teszem azt a bíróságra kereseteket nagyon csúnyán meg fogjátok ütni... Ez után jött a hosszú várakozás. több mint 4 óra. Még jó hogy voltak a váróban, hamar lehetett témát találni és beszélgetni, és már kínunkban röhögcséltünk Zavaró, hogy csak várunk és semmi mozgás sem volt. Jobb lett volna látni, hogy betegeket hordágyon betolnak egy ajtó mögé. Mégis lássa a beteg, hogy munka van, nem pedig üres menet. Sokkalta megértőbbek lennének a betegek is. De így találgatásokra adnak okot....Itt jegyezném meg, hogy állítólag az SBO-val egyidejűleg megszüntették a baleseti ambulanciát.

 

Sok volt az sbo-n a törésgyanús eset, baleseti ambulancián általában 1/2-1-2 óra alatt végeztek anno... szóval ezért is egy negatív pont a kórháznak. Nem és nem érdekelnek, hogy máshol mi az sbo statisztikája törésgyanúra...és az sem hogy x városban azért 10 órákat kell várni, mert mindezek irrelevánsak helyi szinten. Bejutottunk az SBO vizsgálati szobájába, két orvos + egy asszisztens (író). Az egyik orvos egy nő volt, a másik egy pasas, az író szintén egy nő. A férfi nem magyar volt, hanem arab talán és kicsit törte a magyart, de ezen mi túl tudtunk lépni és annak ellenére hogy folyamatosan le is tegezett, ezen sem tudtunk fennakadni. Közvetlen, barátságos, nyílt, őszinte volt, mindez kedvességgel párosult, lehetett látni rajta, hogy törekszik a magas színvonalú szakmai munkára (ha hagynák..erről később) .

 

Szóval annak ellenére hogy külföldi, és még kicsit törte a magyart 5 pontból 5-öt érdemel a személye. (nesze nektek törzsgyökeres magyar orvospalánták, pedig ő nagy valószínűséggel alapból hátránnyal indított) Üzenném neki, hogy csak így tovább, remélem nem fogy "begyepesedni" hosszú hosszú idő múlva sem ;-) Az író nő (asszisztens) is 5 pontból 5öt érdemel, ő is közvetlen volt, talán írhatom azt hogy pont oda való, pörgős, nem aludt meg a tej a szájában, láttam mosolyogni, beszélt is velünk, tette a dolgát, jó fej volt. Mint egy megolajozott gépezet. A másik orvos viszont kicsit unszimpatikus volt, volt néhány olyan mozzanata ami miatt 5 pontból 3-at adnánk neki szívem szerint (pl.: beteg előtti hatalmaskodás a másik orvossal szemben, holott a másik orvos csak olajozottabbá akarta tenni az ő munkáját, vagyis átvállalta volna önként a gány munkát ). De. Egy idő után észbe kapott (mi illedelmesek voltunk végig), átment segítőkészbe, és majdnem teljes körű tájékoztatást is adott. Mivel (!) az adminisztráció kicsit hosszú volt, ezért váratlanul ért, hogy közben elmondta, hová kell visszamennünk pontosan a kórházba, ha később probléma adódna. De nem ám úgy hogy odavágta volna nekünk, hogy az x osztályra 'oszt kész. Hanem részletesen elmondta, hogy hol az az osztály, merre kell fordulnunk stb. Ezért 5 pontból 4,5 pontot érdemel. Az ellátás hagyott némi mellékízt, ugyanis nem kicsit ellentmondásos lett. Az ellátásra 5 pontból 0 pontot adnék. (és itt most szigorúan elvonatkoztatva a személyek jellemétől, csak és kizárólag szakmai munkát nézve). Ugyanis óriási bakit követtek el.

 

Az addig fedőkötéssel védett sebről leszedni a kötést (ez így még rendben is lenne, hiszen betegvizsgálat része miatt fontos annak eltávolítása) , majd a nyílt, viszonylag friss, fedetlen sebbel átküldeni az SBO váróján valakit, majd ki a nyílt utcára, onnan meg be a labirintusba, majd az rtg várójába, ahol több ember is kötözött vagy éppen átázott/váladékozó kötözött sebbel várakozott, majd ott is várakoztatni az embert, majd be az rtg-be, ahol mi nem vettük észre a rtg asztalának fertőtlenítését sem, ( se foltokban, se "illatanyagban", a spricnit sem láttuk, utánunk se fújkálták az asztalt ) minden egyes beteg után, pedig lemeztelenített testrésszel kell az asztal felületére felfeküdni, illetve felfektetni / elhelyezni az adott testrészt ), majd vissza, majd megint várakozás az sbo várójában, hát ez azért ciki, és nagyon nagy baki szerintem főleg, ha nem dugjuk a fejünket a s..... vagyis a homokba, és tájékozottak vagyunk helyi szinten: pl.: http://www.blikk.hu/aktualis/husevo-bakterium-fertozte-meg-a-korhazban/yvmm8dd és nem csak egy cikk kering a neten, különböző fórumokon ebben a témakörben az adott kórházról. Márpedig ezek az esetek nem mendemondák nem kitalációk, , nem ismerős ismerősének esete. Ott van a fotó, mellette a név, megtalálhatóak FB-on az illetők, fel lehet venni velük a kapcsolatot.

 

Sokat beszélgetve az előtérben az emberekkel: érthetetlen, hogy egy rövid ideje átadott szárnyban miért van ÁLLANDÓAN ELROMOLVA a drága pénzen beszerzett röntgen, és miért vannak rákényszerítve a betegek, hogy egy másik épületbe menjenek át, barangolva egy labirintusban. Egyszer az egyik orvos ismerősömtől azt hallottam, hogy leselejtezés után nemrégiben kéz alól hozzájutott piaci ár alatt és ismerős által egy zsír új géphez, így lett a magánrendelőjében egy zsír új gép, és eközben így szakított valaki a leselejtezendő gépen sokat. No mindegy, remélem nem itt is erről van szó, bár felettébb furcsa, hogy állandóan rossz az új gép. Ha meg már túrázni küldik a betegeket egy labirintus szerű helységbe, legalább felfesthetnének / felragaszthatnának egy színes folytonos csíkot a padlóra, plafonra. És akkor csak annyit kellene mondani a betegnek, hosszú magyarázkodás nélkül, hogy csak kövesse a piros / kék / zöld vonalat. Hát nem lenne egyszerűbb? Szóval, a SZBK megfogadta jó néhány tanácsomat, az itt károgók véleménye ellenére is.

 

Ami jó pont, hogy jó néhány problémát igyekeztek azonnal megoldani, de még így is sok maradt ami megoldásra vár: van még min csiszolnia a kórháznak, sőt a személyzetnek is ( gondolok itt nem megfelelő emberek, nem megfelelő helyen, az ablakos SBO-s pasasra, vagy éppen a tájékoztatókra, az aszfaltfestésre, illetve az sbo betegfelvételi iroda ablakára, kivitelezésére: 90 fokos görnyedés, betegjogok be nem tartása, fedetlen sebes szaladgálás, mrsa, felületfertőtlenítés, laborlelet átvétel.....ecetera) Akik pedig a tatabányai SBO-ra kényszerülnek valami oknál fogva...... hát készüljenek fel de nagyon. Lehet ciki lesz a kórház számára (remélem az), de mi ha rá leszünk szorulva az sbo-ra, nagy valószínűséggel viszünk magunkkal minimum egy (leselejtezendő de tiszta) takarót (hátha beengedik a takarót szükség esetén, illetve ha haza is adják, azonnal magas hőfokon ki fogjuk mosni), innivalót, ennivalót, és sok-sok fertőtlenítő törlőkendőt (százas boltokban, Müllerben kb 150 ft 15 db csomag illetve 250 ft), amit bátran használni is fogunk, ha kell a koedukált wc kilincsének, csapjának megfogására, kinyitására :P (pedig eddig mindig elleneztem az antibakteriális kendőket, szappanokat, letörlőket személyes használatra, de ez most végérvényesen megváltozott: be fogunk szerezni 1 csomaggal, lesz nálunk) sőt véleményem szerint egy darab steril kötözőszer sem árt. Na lehet kicsinyeskedni és fikázni, belém kötni, kivesézni a helyesírásomat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rest of boys 2016.06.20. 09:15:15

Mi az, mostanában csak olyan posztokat löknek fel ide, ahol utalások vannak korábbi posztokra, a kommentekkel és a kommentelőkre tett minősítő jelzőkkel együtt?

Hiába, nő a színvonal, gyerekek, 200 év múlva már el is éri a bányászbéka kloákáját.

rest of boys 2016.06.20. 09:18:03

No meg az is gyanús, hogy mindenütt mig54/she_wolf van kipécézve célpontként.

rest of boys 2016.06.20. 09:20:47

Lassan olyan kezd lenni a posztok szövege, mint az átkosban, amikor az osztályellenséget meg kellett nevezni, le kellett leplezni, önkritika gyakorlására kellett kényszeríteni, a szorgos leleplező elvtársak pedig ki voltak emelve a dolgozó nép harcos tömegéből és ki lettek tüntetve.

Másokat is kiemeltek, de azokat többnyire két bőrkabátos és egyenként.

"Nem ellened jöttünk, elvtárs, hanem érted" :)

mechanikus körte 2016.06.20. 09:41:58

Dombon ülő fűcsomó legyek, ha ezt az idef.sott, tagolatlan szöveghalmazt végigolvasom (pedig a Háború és békének annak idején 5 nap alatt a végére értem.) Kizárt dolognak tartom, hogy egy-egy ilyen iromány hatására bármi, bárhol változzon, szerintem nincs ember, aki veszi a fáradságot, hogy azt a 2-3 mondatnyi lényegi infót kibányássza belőle, ami lényegében a panasz - vagy legyünk pozitívak: a változtatási javaslat akar lenni. Azt javaslom a posztolónak, hogy ha valódi, megérdemelt sikerélményt szeretne, akkor az SBO-s élményeit (én itt adtam föl, mikor rájöttem, hogy az addigi szöveg csak a bevezetés volt), ill. panaszát mondja el valamelyik értelmesebb, egyben végtelen türelemmel bíró FB-rajongójának, aki
1. lefordítja a zagyvalékot emberi nyelvre,
2. kihámozza belőle a lényeget, és
3. rövid, szabatos mondatokban leírja a továbbítandó panaszt, ill. javaslatokat.

Ez esetben is fennáll a veszély, hogy nem a poszter találja fel a kanálban a mélyedést, ill. olyan dolgokat sérelmez, amelyek bizonyos előírások miatt vannak így, azaz nem változtathatók, ezt intelligens ember tudomásul veszi. Talán a posztoló is.

neduddki21 2016.06.20. 09:48:19

A hivatalos levélírásnak van egy fontos titka: terjedelme nem lehet több egy, max. két oldalnál. Ha több, elsikkad a lényeg és el sem olvassák, mert kinek van rá ideje. Én pont így jártam ezzel a poszttal: feladtam a felénél. Az a fele, amit elolvastam, feleslegesen terjengős, kicsinyes, lényegtelen dolgokkal teli írás volt, legkevésbé sem ösztönzött arra, hogy a másik felének is nekilássak.

she_wolf 2016.06.20. 10:16:11

Minden nap történik valami csoda, ezért szeretem az életet:)
Tényleg azt hittem akkor, hogy az szófosás.
Ez azonban messze alulmúlja a korábbit.
Gratulálok ehhez a nem kis teljesítményhez!
Majd ha lesz kedvem és időm, kijavítgatom itt-ott:D
(Ja, meg el is olvasom tüzetesebben.)

szabidoki 2016.06.20. 10:33:07

Én elolvastam de kár volt...
Érthetetlen zagyvalék, helyenként próbál vicceskedni de nagyon gyatra...

she_wolf 2016.06.20. 10:36:42

"Na lehet kicsinyeskedni és fikázni, belém kötni, kivesézni a helyesírásomat."

Itt egy ember kicsinyeskedik: te!
Itt egy ember fikázik:te!
A helyesírási hibáid kijavításába pedig már belefáradtam, pedig "törzsgyökeres" vagyok":D
Ha lételemed a Praxison való pörgés, mert anélkül zombi vagy, akkor ma csalódni fogsz bennem. Nem eszlek meg, nincs hozzád gusztusom.
Ez a blog az egészségügyről, és a benne megéltekről szól mind negatív, mind pozitív esetek ismertetésével.
Nem lájkgyűjtögetős facebook-csoport, és műkorcsolya verseny, hogy pontokat osztogassunk.

A sok terelés, melléduma ellenére letisztult a bennem már korábban kialakult kép.
Örülök hogy ennyi időd van utánam császkálni, tudnám hanyagolni a törődésedet!
És a többiek érdekében, nekik jót akarva: pattanj le rólam!:)
(Levél végéről hol van az aláírás, nusika?)

she_wolf 2016.06.20. 10:38:37

@rest of boys:
Szerintem még mindig nem késő az a pszichós szak. Nem gondolod meg a kedvemért?:D

anitám83 · http://kep.ivpicture.hu/223232.t.jpg 2016.06.20. 11:25:06

Erdekes, hogy szinte vegig az SBO-t plazahoz hasonlitja, illetve a Mullerhez. Akkor miert nem megy oda ha veletlenul eltori a kis kezet? Hiszen ott minden tokeletes. Szerintem 4 ora varakozas nem sok az SBO-n, de tudom ezert a velemenyemert kapni fogok. Hiszen mindent azonnal es ingyen raadasul a legmagasabb szinvonal, mert jar es kesz.

CsakMintTe 2016.06.20. 12:14:15

Az első bekezdés elolvasása után ismételném minapi önmagamat: na ne máááár, komolyan...? Mostantól kizárólag ilyen infantilis posztok kerülnek ki? Vagy feltörték a Praxist, mint Tiffán fészbúkját?
Cicaharc, oké, de akkor hivatalosan is váltsatok profilt. Akkor majd röhögni járok ide.

she_wolf 2016.06.20. 12:16:18

@anitám83:
Nézd, ez egy nívótlan, igénytelen, az írója szellemi színvonalához azonban tökéletesen passzoló agymenés.
Többek között erre is gondolok, amikor az "elvárás-teljesítés" egyenlőtlenségét emlegetem.
Agresszív kismalac módjára "sztorizgat", teljesíthetetlen kívánalmakat fogalmaz meg, lehetőleg tegnapra határidővel.
Ráadásul eléggé visszatetsző az, hogy a pozitív változtatásokat a saját érdemének tünteti fel, amolyan "ha én nem intézkedem" felhanggal.
Akkor is, és most is annyit tudnék hozzáfűzni, hogy az öndícséret büdös!
(Még mindig nem voltam képes elolvasni az egészet:D)

CsakMintTe 2016.06.20. 12:23:55

...A második posztolóknak kiszólás és a második törzsgyökeres után befejeztem az olvasást, és inkább rátértem a kommentekre. Amelyek után már nem ismételném őket.
Egyébként meg vesézze a helyesírásodat egy mazochista nefrológus, ehhez még én sem vagyok elég küldetéstudatos. (De úúúgy szeretném, ha a következő posztodban megemlítenél!)

she_wolf 2016.06.20. 12:28:11

@CsakMintTe:
Nem igazán értelek:)
Ha a többes szám alatt rám gondolsz egyikként (mint a posztban hivatkozottra), akkor elmondanám, hogy én nem facézok, és hogy nicket és avatart váltottam itt,a Praxison. Egyszer:) Ami világos, és követhető.
Az én személyem itt ismert. A poszteré nem, akárki lehet. Többünknek erős tippje van, mert a poszternek sem vér a pucájában, sem gerince vállalmi magát legalább egy keresztnév, vagy nick erejéig. Azt csak másoktól várja el, magára nézve nem tartja kötelezőnek!
(Várom, hogy mikor jön vállon veregetni magát.)
Az ilyen trollok ezért képesek sokáig dagonyázni a maguk kavarta fekáliában.

A Praxis -mint blog- felejtős. Már csak múlt ideje van:(
Őszintén sajnálom, ha ez téged megnevettet, engem elkeserít:(

CsakMintTe 2016.06.20. 12:34:17

@she_wolf: "Váltsatok" = ti Praxis "alkotói". Általános többesszám volt. És úgy értettem a profilváltást, hogy ha viccblog akarnak lenni, ahol bemutatnak ilyen röhejes olvasói leveleket, akkor legyenek, és akkor majd nevetek. Most nem.

Egy percig nem óhajtottam mással személyeskedni, csakis a névtelenségbe burkolózó poszterrel.

she_wolf 2016.06.20. 12:43:52

@CsakMintTe:
Köszi, így már tiszta:)
Nem tudom mióta olvasgatsz itt, de előfordul, hogy régebbi infót kutatok a nem túl távoli múltban, és csak sajnálkozni tudok az azóta történt változások miatt:(

CsakMintTe 2016.06.20. 13:04:26

@she_wolf: Pár éve olvasgatok, fogalmam sincs, mióta, annyi biztos csak, hogy mikor először idetévedtem, még bőven voltak doki kommentelők, akik dokiként kommenteltek, mert volt mire.

she_wolf 2016.06.20. 13:17:19

@CsakMintTe:
"Így múlik el a világ dicsősége.":(
Azok a dokik nagyon ritkán benéznek és írnak, de többnyire látensen, read only üzemmódban vannak, és én tökéletesen megértem őket.
Hülye lesz bármelyik is felhúzni magát egy habzó szájú gyökkettő értetlenségén, követelőzésén. Törődjenek inkább a betegekkel, mert sajnos sokan vannak akiknek nem hiányzik egy olyan egészségügyi dolgozó, aki méyen megbántottnak érzi magát az itteni szardobálás miatt:(

rest of boys 2016.06.20. 13:48:48

Nekem az orrbabaszós jelenet tetszett a kifele nyíló ajtóval, illetve az nem, hogy a "majdnem" ott volt.

:D

rest of boys 2016.06.20. 13:49:26

@she_wolf: Igen, megérne az is egy misét :)

she_wolf 2016.06.20. 14:13:38

@rest of boys:
Szerintem nagyon nagy előrelépés lehetne a számodra. Csak gondolj bele....
Micsoda kiaknázatlan lehetőség, és még a kezed sem kell kinyújtani érte, házhoz jön a kutatás tárgya.
Már látom a szalagcímeket:
"Forradalmi áttörés a pszichiátriai diagnosztikában!";

"Világhírnévre tehet szert a magyar orvos egy eddig még nem pontosan definiált pszichiátriai kórkép átfogó elemzésének segítségével!";

"Magyar neurológus tanulmányai színezték meg a pszichiátria eddigi makacs fehér foltját!"
....ecetetrá...:D
Möglásd, érik az orvosi Nobel-díj, csak türelem:)
(A pontatlanságokat nézd el nekem, laikusnak!:D)

rest of boys 2016.06.20. 14:18:55

@she_wolf: A neurológus rávetette magát a psychiatria fehér foltjára és vérével színezte be. Túl magasról esett rá :D

rest of boys 2016.06.20. 14:22:30

"Az író nő (asszisztens) is 5 pontból 5öt érdemel, ő is közvetlen volt, talán írhatom azt hogy pont oda való, pörgős, nem aludt meg a tej a szájában, láttam mosolyogni, beszélt is velünk, tette a dolgát, jó fej volt. Mint egy megolajozott gépezet. A másik orvos viszont kicsit unszimpatikus volt, volt néhány olyan mozzanata ami miatt 5 pontból 3-at adnánk neki szívem szerint (pl.: beteg előtti hatalmaskodás a másik orvossal szemben, holott a másik orvos csak olajozottabbá akarta tenni az ő munkáját, vagyis átvállalta volna önként a gány munkát ). De. Egy idő után észbe kapott (mi illedelmesek voltunk végig), átment segítőkészbe, és majdnem teljes körű tájékoztatást is adott. Mivel (!) az adminisztráció kicsit hosszú volt, ezért váratlanul ért, hogy közben elmondta, hová kell visszamennünk pontosan a kórházba, ha később probléma adódna. De nem ám úgy hogy odavágta volna nekünk, hogy az x osztályra 'oszt kész. Hanem részletesen elmondta, hogy hol az az osztály, merre kell fordulnunk stb. Ezért 5 pontból 4,5 pontot érdemel. Az ellátás hagyott némi mellékízt, ugyanis nem kicsit ellentmondásos lett. Az ellátásra 5 pontból 0 pontot adnék. (és itt most szigorúan elvonatkoztatva a személyek jellemétől, csak és kizárólag szakmai munkát nézve). Ugyanis óriási bakit követtek el."

Ilyen naplóbejegyzést Fülig Jimmy írt utoljára, uralkodása valahányadik évében.
Saját. Kezűleg.
:))))

asztalosani 2016.06.20. 14:41:26

fáj az olvasás, vagy mi a sz*r?

ha meg nem olvassátok végig, minek a francnak kommenteltek?

látom a terelés a cikkről megint megy...

fáj mi, hogy ilyen cikkek is megjelennek a praxison?

CsakMintTe 2016.06.20. 14:54:30

@asztalosani: Igenis fáj, hogy a tartalomról ennyi minden el tudja terelni a figyelmet, mint a stílus, helyesírás, dagályosság, személyeskedés stb. Ennyi kikívánkozó mondanivaló esetén sokkal jobban járt volna mindenki egy "bevásárlólistával".

she_wolf 2016.06.20. 14:58:53

@rest of boys:
Az unszimpi dokinak "mozzanata" volt. Ércsük.
Az "író nő" (aki az asszisztens) pedig triplán leszúrta Rittbergert (négyfordulatos Ax(e)l Rose tövisével) (mindeközben friss tejet bugyogva fel), ezért a maximális 5 pont jár neki! Úgy biza!
A gány munka akkor is gány munka, ha önként vállaljuk át. Bizomány:(
Az eligazítás csak azért lett az 5-ből 4,5 pont, mert nem kapta a hátára a (kit is?), hanem egyszerűen csak tájékoztatott.

"Nemrég többedmagammal az SBO-ra kellett bemenni az egyik hétvégén (tök mindegy miért, be kellett menni orvosi utasításra)"

Eztet is ércsük. Vagy nem, elvégre is "tök mindegy". Nekem meg "tök mindegy", mire veri magát nusika.
Tipikus "ami a tiéd az az enyém is, ami az enyém, ahhoz neked semmi közöd" hozzáállás, én sütöm a Napot, én találtam fel a tyúkszarban az ütőeret, mindenki másnak kuss!
Erre mondom én minden önfegyelmemmel, hogy szájba, gyengéden... k. poszter!

No menyek, mer' érzem, hogy gurulik elfele a gyóccerem...

asztalosani 2016.06.20. 14:59:35

@CsakMintTe:
múltkor meg az nem tetszett nektek...

szóval ez a van sapka, nincs sapka esete.

eldönthetnétek végre mit szeretnétek

asztalosani 2016.06.20. 15:03:29

@she_wolf:

no eztet valaki fordícssa már le emberi nyelvre...
hosszú volt az esti műszak és / vagy sok volt a kuncsaft így nem tudsz összeszedetten írni? tudod: alany-álítmány-tárgy és a többi...

szétcsúsztál!
__________________________________________________________________

"No menyek, mer' érzem, hogy gurulik elfele a gyóccerem... "

nem kedveském, te alapból ilyen hülye vagy :-)

arra meg ugye tudod hogy nincs gyógyszer! XD

CsakMintTe 2016.06.20. 15:06:09

@asztalosani: Te Ani! Hol látsz te belőlem többet? Egyetlen vagyok, tudod, csak mint te. Felesleges a fejedelmi többes, nem érdemlem én azt.

Ha pedig szimplán duplán látsz, arra is van ötletem, de le nem írom, mert a kanóc már így is serceg. Légy kreatív, találd ki!

she_wolf 2016.06.20. 15:13:44

@asztalosani:
Nézd meg, hogy kinek írtam. Ő képes felfogni, és megérteni. Te nem. Ez meg engem nem érdekel. Értő olvasás. Tudod, amit mindig szajkózol.
Ennyike:)

Ja, nem vagyok kedves. Csak kevesekkel. KedvesKE pedig pláne nem vagyok. Legfőképpen a tiéd nem. Deal?

she_wolf 2016.06.20. 15:17:46

Bloggazdi!
Lövesd már ki címlapra a posztot lécci!
Így nem lesznek kattintások, hozzászólások! Egyedül (no jó, pusz 1-2 ember) nem fogom bírni:(
Poszternek is hadd legyen már egy jó napja!:)

she_wolf 2016.06.20. 15:19:50

Úristen! Már délután van, és még egy facés hozzászólás sincsen? Ez már a vég kezdete....

rest of boys 2016.06.20. 15:22:42

@she_wolf: Szerintem bakela gyátja ezeket a posztokat. De jól csinálja :)

she_wolf 2016.06.20. 15:34:00

@rest of boys:
Nem erre válasz, hanem csak szólok: a babérjaidra törnek!:) Mindjárt láncfűrésszel!:O

(Bakela tündöklése idején még nem voltam itt.)

rest of boys 2016.06.20. 17:23:48

@she_wolf: Ezt hogy ?
@neduddki21: Egy nagyon elmés posztokat író kommentelőnk volt, vitriolba mártott, de kiváló tollal, hatalmas humorérzékkel megáldva.

asztalosani 2016.06.20. 17:25:34

@rest of boys:

na megjött a másik diszgráfiás, diszlexiás nagyokos XD

asztalosani 2016.06.20. 17:30:36

@CsakMintTe:
ha nem csak magadra gondolnál állandóan, akkor leesett volna neked már rég, hogy nem csak neked üzentem ezáltal. olvasd el még egyszer és értelmezd helyesen

a poszt elején kitért a poszter, hogy mivel vádolták meg...stb. ott van az is akire vonatkozik abbéli állítás is, hiszen ide is szokott kommentelgetni. most máshogy írta, az meg neked nem tetszik. hm.... így könnyű belekötni a másikba

CsakMintTe 2016.06.20. 17:43:12

@asztalosani: Helyesen értelmeztem, le is esett: személyesen nekem válaszolva üzengettél Nyuszi összes barátainak és üzletfeleinek. Csakhogy én nem ők vagyok. Az én véleményem az enyém, másoké meg más, hol egybecseng az enyémmel, hol pedig nem. Az ilyen többesszámban odabökött üzengetésre többnyire így felelek. Ha ezt érted "állandóan" alatt, akkor ám legyen.

Továbbá tájékoztatlak, hogy már a múltkor sem csak bevásárlólistát írt az illető, pedig lehet, hogy már akkor is elegendő lett volna. Nem tudom, mert azt aztán végképp nem olvastam végig, nem is kommenteltem hozzá akkoriban. Most is csak ránéztem, végigfutottam, és jojózni kezdett a szemem, mire megtaláltam a sorszámozott listát. Továbbra is tartom, hogy mindannyian jobban jártunk volna, hogyha akkor is, most is csak ilyesféle összegzést tesz, a körítés és a személyeskedés nélkül.

Mondom, ez itt az én véleményem. Ha ez nem tetszik, velem cseveréssz. Ha másé nem tetszik, akkor mással. (Már legalábbis ha úgy tartja kedved, mert természetesen úgy bosszantod fel magad, ahogy csak akarod.)

she_wolf 2016.06.20. 18:00:55

@rest of boys:
Másik posztban. Mingyá' nájrologus is lesz a naccságos miazma, mert te nem vagy az:P Csak hogy tudd!:D

she_wolf 2016.06.20. 18:22:35

@rest of boys:
"na megjött a másik diszgráfiás, diszlexiás nagyokos XD"

Mondja ezt egy elmeileg diszfunkcionális izé, ami diszharmónikusan illeszti össze a szavakat, diszkrecionálisan értelmet adva mondanivalójának, hogy ezzel is diszkreditálja a szakembereket.
Ráadásul nincs tisztában azzal a diszkrepanciával, mi által önmagát diszpreferálja.
Szomorú ez:(

asztalosani 2016.06.20. 18:42:32

@CsakMintTe:
ha el sem olvastad, akkor milyen listát is követelsz? ott van benne minden.

asztalosani 2016.06.20. 18:44:58

@she_wolf:
mivan?
családod nem törődik veled, vagy nincs jobb dolgod?
na ez a szomorú baszki!
mindenkit elmartál magad mellől!
szóljál tempuszánuszkának hogy vágjon már gerincre, mert úgy tűnik nagyon nagy hiányod van, még az esti menetek után is...

látom melód még mindig nincs, más nyakán élősködsz mint egy tetű...

CsakMintTe 2016.06.20. 18:48:01

@asztalosani: Követelek? Hol?
És igen, lehet, hogy minden benne van. Nos, éppen ezért a többi minek kellett köré? Vagy ha már olyan nagyon kellett, miért így?

Ne csinálj úgy, mintha nem értenéd, miről beszélek.

she_wolf 2016.06.20. 19:02:34

@asztalosani:
@rest of boys-hoz szóltam. Neked mifasz közöd?
A mantrád pedig a kutyát sem érdekli, úgyhogy ugorgyunk....

platelet 2016.06.20. 20:06:18

A váróban röhögcsélő beteg tipikusan az a beteg, akinek a 4 óra várakozás súlyosan rontja az állapotát... Amúgy tetszett a posztoló lényeglátása is, az, hogy merre nyílik az ajtó, valóban kulcskérdés, és jól jelzi a magyar egészségügy összeomlását...

asztalosani 2016.06.20. 23:51:32

@platelet:

"A váróban röhögcsélő beteg tipikusan az a beteg, akinek a 4 óra várakozás súlyosan rontja az állapotát..."

áruld már el!
ti szedtek valamit?
vagy mit szívtok?

fáj szöveget értelmezni??

she_wolf 2016.06.21. 00:41:33

@asztalosani:
Te nem tudsz szöveget értelmezi, hiszem éppen dícsért!

mechanikus körte 2016.06.21. 01:19:23

@asztalosani: Ennek a felét is fáj végigolvasni. Főleg, ha belegondolok, mi pénzt beleölünk a közoktatásba, és mégis csak ennyi jön ki belőle...:(
Ez az oldal is már csak arra jó, hogy téged lekössön, preventív, családvédelmi célzattal. Amíg itt vezeted le a frusztrációdat, addig se a gyereket vered.

forge 2016.06.21. 15:27:15

Ha az olvasó a lényegre fókuszál a sallangot kihagyva,akkor azért tisztán kitűnik,hogy a Tatabányai Szt.Borbála kórház sem dicsekedhet zökkenőmentes ellátással.

she_wolf 2016.06.21. 15:51:01

@forge:
Három észrevételem lenne azzal kapcsolatban, amit írtál:
1: Sok bába közt elvész a gyerek.
2: Miért pont ez az intézmény lenne kivétel egy impotens országban?
3: Az ilyen típusú embernek semmi nem lehet elég, és/vagy elég jó, mert az ő fogalma szerinti tökéletesség nem létezik az emberek lakta világban, ahol minden relatív.

(Csak Neked: valóban van benne egy-két olyan dolog, ami nem tűnik túl észszerűnek, és itt kavar be a relativitás: verje a földhöz a seggét örömében a k. poszter, és adjon hálát az istenének, hogy nem Bivalybasznádon él, hogy szakorvoshoz délutáni rendelésre nem kell hajnalban logisztikai csapatot verbuválni, hogy nem omlik rá az intézmény aládúcolt mennyezete. Hogy van ember, aki az ő hamvas lelkét pátyolgassa!)

asztalosani 2016.06.23. 06:29:28

@she_wolf:

"3: Az ilyen típusú embernek semmi nem lehet elég, és/vagy elég jó, mert az ő fogalma szerinti tökéletesség nem létezik az emberek lakta világban, ahol minden relatív."

ez nem a posztolóra, hanem rád vall fikuszka!

asztalosani 2016.06.23. 06:30:10

@forge:

milyen sallangtól hadoválsz?
pl?

she_wolf 2016.06.23. 06:54:19

@asztalosani:
Talán arról, amivel telefostad a Praxist. Kétszer.
Ez most (még) nem került ki címlapra, megszoptad a népszerűségi versenyt. Szegénykém:(
Megyek tentikélni, vigyázz magadra, és szépen játssz a többiekkel, nehogy panaszt halljak rád!

asztalosani 2016.06.23. 07:29:25

@she_wolf:

látom nemcsak olvasni, de számolni se tudsz...

apropó!
örülök hogy hallgatsz a fikuszka névre :-D

_______________________

"Megyek tentikélni"

látom megint az autópálya mellett tölthetted az éjszakádat! vagy utcasarok volt?
tempuszánuszka már már nem állandó ügyfeled? már nincs gusztusa hozzád? talált jobb húst?
:-)

hajatsermuta 2016.06.23. 08:25:36

Inkompetencia sphincter ani (ontja magából a faecest).

forge 2016.06.23. 12:18:34

@asztalosani:

Hogy milyen sallangról hadoválok? Arról,hogy a poszt lehetett volna rövidebb és tömörebb.

she_wolf 2016.06.23. 12:30:45

@asztalosani:
1: Nem kell ahhoz banki szakügyintézőnek (érettségi után 4 félév nappalin vagy levelezőn. Hopp, már nincs is, 2013 szeptemberétől nem indították.) lenni, hogy össze tudjam adni, hogy 1 poszt+1 poszt=2 poszt.

2: "Válasz erre" módban írtál, nem a fikuszra reagáltam. Apropó: a fikusz tejnedve mérgező, nem ajánlott kóstolgatni, úgyhogy szerintem jobb neked, ha távol tartod magad tőlem .l..

3: Az éjszakámat "Lajossal" töltöttem, Tempus-Anh-nak tedd fel a kérdésedet közvetlenül, ne indirekt módon baszogasd!

asztalosani 2016.06.23. 16:40:00

@she_wolf:

kiscsillag!

1. kettőnél több kommentet írtam, ha ez nem tűnt volna fel neked ezidáig. szerintem már jóval 200 felett járok, de aki csak kettőig tud elszámolni, attól mit várjunk?

2. fikusz. nem arany bogaram. nem az a fikusz vagy te. hanem tudod az amit az orrból szokás kitúrni, meggöngyölni két ujj között és kipöckölni.

3. aha, tehát mindketten skizofrének vagytok... vagy lajos a szomszéd bika lenne????? hmmm :D szóval te már állatokkal is. eddig azt hittem nincs egy szintnél lejjebb, de te állandóan bebizonyítod hogy de mégis van...

asztalosani 2016.06.23. 16:41:42

@forge:
pl.: mit hagytál volna aki belőle?

szerintem ezt már nem tudta volna sehogy sem rövidíteni, mert ha nem írja le hogy milyen változások történtek, akkor se füle se farka cikk. ha az orvost nem jellemzi, akkor ne tudja az olvasó levonni azt a következtetést, hogy mire adott 5-öst pl.

she_wolf 2016.06.24. 00:27:58

@asztalosani:
Kommentet, vagy posztot?
Való igaz, a post/poszt szónak számtalan jelentése van, mindegyiket hadd ne értelmezzem helyetted, maradjunk a Praxisnál...
Poszter az, aki a Praxishoz eljuttat egy írást amiben a hazai egészségüggyel kapcsolatben teszi meg az észrevételeit panaszos, vagy elismerő formában, az itteni hozzászólók pedig kommentálják azt.

Az is való igaz, hogy 200-nál több hozzászólást (legyen neked!: kommentet) írtál a blog.hu nyilvános fórumaiba ezzel az e-mail címes regisztrációval, egészen pontosan 1505-öt, cca. 1,5 év alatt. Ebből az összes a Praxison terpeszkedik, kettőt leszámítva.
Az a kettő -érdekes módon- noha szintén az egészségügyhöz kapcsolódik, teljesen normális, közösségbarát.
(Eddig két posztot írtál. Ezt és a januárit. Tudomásom szerint.)
Önmagunkról egyes szám első személyben beszélünk és írunk.

Te egy félkész szociopata vagy, de szépen alakulsz.
"Lajosról" te csak a legmélyebb tisztelettel beszélhetsz, ő a számítógépem, társam jóban-rosszban, munkaeszközöm.
A szomszédban nincsenek bikák. A nagy termetű állatok tartása nálunk belterületen tilos. Ami a szexuális életemet illeti (ha arra céloztál), a férjem illetékes válaszolni, mert nekem úgysem hiszel (ami kb. annyira érdekel, mint az, hogy sikerült-e már eladni a régi tankönyveidet).

Fentieket próbáld meg értőn olvasni, jó legózást, engem padig hanyagolj posztban és kommentekben egyaránt! Kérem immár sokadjára...:(
Deal?

asztalosani 2016.06.24. 08:51:03

@she_wolf:

gyógyszereidet bevetted tegnap?

abszolút nem vágom miről hadoválsz itt össze vissza, és "SAJNOS" jobb dolgom is akad annál, hogy egy idegbeteg, skizofrén, proli - aki saját maga szórakoztatása kedvéért kitalál minden féle fajta sz@rságot és akit a való életben a mindennapokban még bottal sem piszkálnak meg, fejtegessem az elmerozzant / agyzuzalékos ide-fosásait.

egy ezredrangú bolhafing vagy a számomra.

she_wolf 2016.06.24. 09:59:29

@asztalosani:
Dehogynem vágod...
És megint hazugságon kaptalak. (Hab a tortán, hogy mindezt nyilvánosan.)
És megint vetítesz, terelsz.
Az "idefosásait" kötőjel nélkül és egybeírandó, a "zúzalék" pedig hosszú "ú" (hogy mára is meglegyen nekem:P):D

A bolha kellemetlenkedő állatka, meg is betegíthet. Vele is jó lesz vigyáznod, mint ahogy a fikusszal. Azt ugyan nem tudom, hogy bélgázt termel-e (Nem te vagyok -szerencsére, hogy mindent tudjak, ugyebár.), de a csípése tiszta szívás:)
Ez utóbbival te is tisztában vagy.
További jó legózást!

2016.06.25. 10:51:31

Mennyire komolyan beteg lehet már valaki, ha mindez apró hülyeséget mint van akasztó, nincs akasztó, van vonal a padlón, nincs vonal a padlón stb stb .képes észrevenni!
Biztos marhára sbo-s eset lehetett.

asztalosani 2016.06.25. 17:37:45

@Diorella Queen:

"Szóval... Nemrég többedmagammal az SBO-ra kellett bemenni az egyik hétvégén (tök mindegy miért, be kellett menni orvosi utasításra)"

nem gondolod hogy kísérő volt???????

2016.06.26. 08:37:40

@asztalosani: Egy ostoba kekeckedő aki nem a megfelelő helyre küldte be az észrevételeit és panaszait. Minden kórháznak van egy igazgatója, nem itt kell verni a tamtamot hanem ott, az igazgatói iroda ajtaja előtt, egyenesen a FŐigazgató arcába.
Akkor még talán hatásos is lenne, így pedig nem ér semmit ez a sok energiával és idővel megírt történet.

she_wolf 2016.06.26. 09:31:23

@asztalosani:
kísérő volt....-am
(Vagy nem is, inkább engem kísértek.)

asztalosani 2016.06.26. 16:48:36

@Diorella Queen:

akkor olvasd el az előzményeket, melyeket leírt az első részben.

szerintem akkor visszaszívod azt amit most ideírtál...

she_wolf 2016.06.26. 17:43:45

@asztalosani:
"...leírt..."-am
Legalább utólag legyen vér a pucádban javítani, gyökér!

asztalosani 2016.06.26. 18:00:15

@she_wolf:
lődd be (vagy le?) magadat, és kezeltesd az üldözési mániádat vén trotty!

she_wolf 2016.06.26. 18:07:14

@asztalosani:
Ha csak ennyi a válaszod, akkor egy gyáva, szar, hazug alak vagy. Megint bebizonyítottad. Pont.

she_wolf 2016.06.26. 18:37:37

@asztalosani:
Kísérő, aki ezt írja:
És akkor jöjjön a sztori:

"Vérvétel: figyelmeztettek hogy 6.30-ra legyek már ott, mert ha később megyek több száz ember is lehet előttem és elücsöröghetek ott 11-óráig is."

"Sorra kerülök átadom a beutalót. A nő, néz rám, majd azt mondja: taj kártya?"

"Aki vette a vért tőlem, orra alatt valamit motyogott amit nem teljesen érettem, ezért vérvétel után a betegfelvételi irodánál kötöttem ki: mikor lehet menni a leletért kérdéssel (természetesen új sorszámmal, mert a nélkül nem lehet bemenni ) "

Ez a posztod pedig így kezdődik:

"Kedves olvasók. Kb. 1/2 évvel ezelőtt írtam a praxisra egy cikket a fentebb kórházról, ami meg is jelent, viszont nem kis visszhanggal."

Egy féreg vagy!

2016.06.27. 00:18:03

@asztalosani:Az erőszakosságod nálam nem fog hatni.

Lételemed az itteni acsarkodás és sajnálatos hogy ez minden szórakozásod. Inkább piszkáltasd meg magad valakivel alulról, hátha jobb lesz.)

asztalosani 2016.06.27. 07:30:28

@Diorella Queen:

látom olyan vagy mind egy kutya. lehet uszítani :-)

na kiscsillag, olvasd el előtte az előzményeket avagy a történet ELSŐ RÉSZÉT, aztán gondolkozz el a megnyilvánulásaidon, vegyél vissza arcméretedből, és be lehet fogni a pofádat.

ha pedig már csak személyeskedni tudsz velem, azt meg tartsd magadban mert nem vagyok rá kíváncsi.

(azt hiszem eddig értelmesen és normálisan írtam neked, de akkor ez mától megszűnt feléd, te is mész a lecsóba)

asztalosani 2016.06.27. 07:32:53

@she_wolf:
szaroskám!

már ezerszer leírtam, hogy NEM ÉN ÍRTAM.

fogd már fel azzal a pontagyaddal, még mielőtt az utcán valaki be nem veri a pofádat.

hazudni pedig te hazudozol, de azt folyamatosan, mint amikor a TB-s befizetésedre összehordtál hetet havat, hogy csekken fizeted, aztán kitaláltad azt, hogy hát dolgozol és azért fizeted csekken.

inkább lődd be magad, faszkalap!

she_wolf 2016.06.27. 09:45:59

@asztalosani:
Nemhogy ezerszer, de egyszer sem írtad! Pedig lehetőséged lehetett volna rá az utóbbi félévben, hiszen már az első poszthoz írt első hozzászólásomban is rád utaltam, mint szerzőre. Avagy mégsem megy neked jól az általad oly sokat emlegetett "értő olvasás"?
Ne fáradj magyarázkodással, csak belesülsz.

Megint nyilvános felületen fenyegetőzöl. (Mert veled ellentétben nekem megy az értő olvasás.) Ne tedd, mert törvénybe ütközik! Tudhatnád.

Még mindig a TB-nél tartasz (amivel kapcsolatban szintén problémád adódott az értő olvasással:D)
Hát ha még azt is tudnád, azóta milyen változások történtek nálam/nálunk (jaja, beszartam), vakarhatnád a fejed. De ehhez neked semmi közöd.
Úgyhogy te csak olvasgass, konfabulálj, további kellemes szórakozást, puszika!:)

asztalosani 2016.06.27. 17:27:11

@she_wolf:

tőmondatokban, csak neked:

hülye vagy.
kibaszott hülye vagy.

írtam már sokszor, hogy nem én írtam.

a kibaszott üldözési mániáddal meg vonszold a beleidet a zárt osztályra.

látom thempus anus nem döfköd tovább, és hiányod van.

azt is látom, hogy mennyire nem vagy szociális, és hogy mennyire kibaszottul egyedül vagy a való életben. eddig csak gyanítottam, de most már tudom, hogy egy olyan szarkeverővel, mint veled nem állnak le az IGAZI emberek. nem. egyszerűen csak felrúgnak az utcán és mennek tovább. a gyerekeid is magasról szarnak rád, mert ha nem tennék, velük foglalkoznál és nem velem.

egy jelentéktelen légyfing vagy és maradsz is az, wc pucoló migecském, wolfikÁNUSZocskám!

she_wolf 2016.06.27. 18:03:29

@asztalosani:
Nyugodj meg, ne vergődj, mert összetöröd magad, és mehetsz az SBO-ra ma is:(
A tőmondat egy alanyból és egy állítmányból áll. A magyar nyelvtani szabályokat figyelembe véve egy tőmondatot sem írtál, nemhogy "tőmondatokat".
Ne vetíts, nem nekem vannak pszichés bajaim!
Gyerekeim pedig nincsnek, mindenki tudja. Vagy elfelejtetted? Gyorsan romlik a memóriád:(
Hatalmas öngólok, vigyázz, már most szétcsúsztál, és hol van még az este...
(Ja, a királylányt ne bántogasd! Deal?)

she_wolf 2016.06.27. 18:12:41

@asztalosani:
Ja, és nem írtad sokszor! Egyszer tagadtad (ma reggel), amikor végre már elég ciki lehetett neked, hogy nem szállok le a témáról.
Te viszont leszállhatnál már végre rólam is, Tempus-Anh-ról is, karcsibácsiról is, meg úgy nagy általánosságban mindenkiről, akit eddig összeboronáltál velem. Nem magam miatt, Miattuk!
Tudod, most hirtelen az jutott eszembe, hogy egyszer régebben azon prüszköltél, hogy neked itt nem adja meg senki a tiszteletet.
Rémlik?
Úgy tűnik, ennek az okát azóta sem sikerült megfejtened. Ez pedig megint nem engem (és másokat) minősít.
Egyelőre ennyike...

asztalosani 2016.06.27. 18:40:10

@she_wolf:

tehát a génjeid hál istennek veled együtt hamarosan kihalnak :-)

HURRRÁÁÁÁ!

she_wolf 2016.06.27. 19:13:48

@asztalosani:
Vaktölténnyel tüzelsz. Meg még bakot is lősz:(
Ezt is tudod. Vagy nem.
Befejezted?

asztalosani 2016.06.28. 05:47:01

@she_wolf:

egy baszatlan vén picsa vagy.

ráadásul értelmi fogyatékos.

ezerszer leírtam.

az hogy te vagy annyira értelmi fogyatékos, hogy nem tudsz olvasni, arról csakis te tehetsz.

vágasd magadra gerincre thempuszánuszkával, meg karcsibácsival meg a többiekkel, feltéve ha sikerül.

(de úgysem fognak, egy vén picsához, aki ennyire keveri a szart, mint te: már nincs gusztusok)

she_wolf 2016.06.28. 11:51:55

@asztalosani:
Te meg irigy:P És mozigépész:D
(Tudom, emlékszem még a kezdetekre.)

CsakMintTe 2016.06.28. 12:13:03

Szép napot!
Itt lehet etetni a trollt? :)

she_wolf 2016.06.28. 12:30:53

@CsakMintTe:
Akkora étvágya van, hogy belepistulok, mire kielégítem:)
Látod, még hat óra sem volt, már sírt a szája.

CsakMintTe 2016.06.28. 12:51:00

@she_wolf: Nem is értem, hogy bírod. Nekem folyamatosan az járt a fejemben, míg ezt a fenti csörtéteket olvastam, hogy szegény kislány, milyen türelmetlenül várja a 13. születésnapját... És toporzékol kicsit, hogy addig is vele foglalkozzon mindenki.

...Tényleg csak azt nem teszi hozzá, hogy "bibibiii".

Komolyan, én még sajnálom is. Nehéz lehet neki Anival egy fejben élni.

she_wolf 2016.06.28. 13:08:05

@CsakMintTe:
Ha valakiben akkora rosszindulatot látok, mint benne;
Ha valaki képtelen leszakadni rólam a sokadik kérésem ellenére sem;
Ha másokat (köztük védekezésre képteleneket!) ok nélkül belevon a kettőnk közti adok-kapokba csak azért, mert tudja, hogy nem hagyom szó nélkül;
Ha valakit cáfolhatatlan hazugságon kapok...

az előttem nem áll meg.
Van egy rakás mániája amit itt él ki, és tudom, hogy nagy hiba, de ezt én képtelen vagyok tolerálni.
Tekintsd jellemhibámnak!:)
Ilyen értelemben manipulálható vagyok, belátom. De az is egy rohadt gané, aki ezzel visszaél.
Az meg plusz negatívum (ej beszép vót ez:D), hogy ívesen tesz arra, hogy ezzel másoknak mennyit árt. De van egy bloggazda, akit ez totál hidegen hagy:(
Ezzel meg szintén nem tudok mit kezdeni.

pacagánycsök 2016.07.06. 14:40:11

@she_wolf: figyu, csak úgy offtopik, hogy világosan lássam indítékokat, neked főnököd vagy szeretnéd hogy főnököd legyen rest of boys?
Csak mert látható élvezettel cuppansz rá az ánuszára minden posztban, hogy aztán hálásan barna nyelvvel frecskeld szerteszéjjel amit kilefetyelsz.

Vagy dugni akarsz vele?

Komolyan nem értem hogy mehet le ennyire valaki kutyába.

she_wolf 2016.07.06. 18:12:07

@pacagánycsök:
Figyu! Csak úgy offtopik, hogy világos legyen neked: Közöd?

Ha ez az összes bajod velem, akkor öblögethetsz, kész vagyunk.
Ha mással van bajod, vele meccseld le! Deal?

És ne keress indítékot ott, ahol nincs, le lehet gurulni a témáról neked is!

dioda 2016.07.17. 00:12:46

@mechanikus körte: Aztat írja a kis Tolsztoj, hogy a beteget nem a többi várakozó beteg előtt/füle hallatára kellene kikérdezni az egészségügyi problémáiról (betegjogok!). A többi lényegtelen szófosás...
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása