Van visszaút az SM(sclerosis multiplex)-ből

2015.04.23. 06:30

tn_1.jpgSorstársaimmal együtt a legkülönfélébb alternatív gyógymódok esetén gyakran tapasztaltunk kezdeti váratlan javulást, majd hosszú távon a megszokott lassú romláshoz való visszatérést.

Kedves Praxis blog és Sorstársaim!

 

1999-es diagnosztizálást követően kezdetben relapszáló-remittáló, majd kb. 2007 óta szekunder progresszív szklerózis multiplexben szenvedek.

2012 karácsonya óta, tehát több mint két éve csaknem folyamatosan használok egy Magneter Professsional készüléket. Higgadt és tárgyilagos mérnökemberként az ilyenkor szokásos lelkendező-hálálkodó beszámolóktól eltérő stílusban, de nem kevésbé pozitív tartalommal írom meg tapasztalataimat.

 

 tn.jpg

A Magneter készülék kedvező hatásán túl azt is értékelem, hogy a vásárlást megelőző tájékozódás során nem hangzott el semmiféle, hiú reményeket keltő túlzott ígéret, a készülék túldicséréséről szó sem volt.

 

Prognózisként: rendszeres Magneter-használat mellett várható eredményként a betegségre jellemző lassú, de biztos rosszabbodás megállítása hangzott el.

 

Nos, az elmúlt 2 év során állapotom valóban nem rosszabbodott, a betegségre jellemző kisebb-nagyobb hullámzások kissé tompítva ugyan, de megmaradtak. Tárgyilagosan pozitív beszámolómmal azért is vártam hosszabb ideig, mert a betegséget ismerők számára csak így lehet hiteles.

 

Sorstársaimmal együtt a legkülönfélébb alternatív gyógymódok esetén gyakran tapasztaltunk kezdeti váratlan javulást, majd hosszú távon a megszokott lassú romláshoz való visszatérést. Szükség volt erre a 2 évre, hogy biztonsággal állíthassam, a Magneter igen nagy valószínűséggel valóban hatásos hosszú távon is. Remélem, megbocsátják, hogy nem szándékozom ellenpróbát végezni, nem kívánom kipróbálni, hogy Magneter-terápia nélkül is megmarad-e a stagnáló állapot, vagy elkezd romlani. Inkább kitartóan használom tovább!

 

Érdeklődő betegtársaim számára még egy, nem is jelentéktelen apróság:

az "SM Spasticus paresis" kezelések rövid távú, azonnali hatása is van, közvetlenül használat után mintegy 20-30 percig a legerősebben bénult jobb lábammal néhány olyan mozdulatot is végre tudok hajtani, amit általában nem.  Azt hiszem, a legtöbb krónikus betegség esetén nincs ilyen azonnali hatás, ez talán segít néhány betegtársamnak a Magneter megkedvelésében, de lényegesebb a hosszú távú hatás!

 

Mindannyiuk munkáját megköszönve, tisztelettel

 

Bodnár Miklós

 

Természetesen ezeknek a tapasztalatoknak az eredeti kivonata illetve továbbiak a www.magnetermed.hu oldalon megtalálhatóak.

 

További hasznos információkért kérjük látogasson el a www.magnetermed.hu oldalra, vagy keressen elérhetőségemen:

 tn_2.jpg

Bokk Zoltán

Magneter szakértő-tanácsadó

06-20-440-8000

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót

vagy kérdezze meg Orvosát, Magneter szakértőjét!

© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása