Nem adott 72 órás tablettát és még meg is alázott a nőgyógyász

2015.03.07. 06:00

images_13.jpgArra szó szerint emlékszem, hogy kis k***-nak nevezett, és arról beszélt, hogy biztos már rengetegszer kellett ilyen tabletta nekem

Tisztelt blog!

Egy ideje olvaslak titeket, de most sajnos saját magam is kénytelen vagyok írni egy történetet. Nőgyógyászati problémáim akadtak, amiért is felkerestem a kerületi szakrendelést. Korábban magánrendelésre jártam, de anyagi nehézségeim most nem teszik lehetővé, hogy magánrendelést válasszam. Nem voltak sem előítéleteim, sem rossz előérzetem, mindössze annyi volt bennem, hogy elmegyek és kész. Így szerdán elmentem múlt héten a csepeli rendelőbe.

Megérkezve láttam, hogy rengetegen várnak, így bejelentkezés után én is várakoztam. Sokat kellett várni, ez azonban számomra nem volt meglepetés és megértem, hogy ha sok a páciens, akkor időt kell fordítani mindenkire. Mellesleg a kedvenc nagynéném az egészségügyben dolgozik Cegléden, szóval nem vagyok elfogult, az egészségügyi dolgozók helyzetével tisztában vagyok és meg is értem őket.

Amikor én következtem, akkor kicsit emelkedni kezdett a vérnyomásom, de azt hiszem, aki először jár egy nőgyógyásznál és még nem ismeri, az tudja, miről beszélek. Szóval én következtem, majd a kötelező körök lefutása után, mint a köszönés és bemutatkozás, elmondtam, mi a problémám. 72 órás tablettára volt szükségem, egy óvszerbaleset miatt, nem szerettem volna kockáztatni. Nem részletezném az okokat, de nem szeretnék még teherbe esni, mivel nem érzem késznek magam a gyermekvállaláshoz, főleg, hogy a barátom egyelőre tanul, és 2-3 hetente látom.

sad-woman.jpg

Szóval elmeséltem a bajomat, de mintha vörös posztót lebegtettem volna a doktorom előtt, mert teljesen elképedt. Mintha mondjuk Csepelen én lennék az első, aki ilyen tablettáért folyamodott. El sem tudtam képzelni, miért van ezen megrökönyödve, hiszen nem abortuszt akartam csináltatni, épp azt szerettem volna elkerülni, hogy idáig fajuljon a dolog. A lényeg, hogy konkrétan nem kaptam meg tőle a segítséget, mert nem volt hajlandó felírni nekem, ráadásul olyan bunkó dolgokat is a fejemhez vágott, amit egy normális ember nem mond egy nőnek, egy orvos végképp nem. Például arra szó szerint emlékszem, hogy kis k***-nak nevezett, és arról beszélt, hogy biztos már rengetegszer kellett ilyen tabletta nekem. Jelzem, ez volt az első eset és ezt már a kezdetnél közöltem is vele.

Nem vagyok egy picsogós lány, aki mindenből nagy ügyet csinál, de mivel a helyzettől is ki voltam bukva és még az orvosom is rúgott egyet rajtam, elbőgtem magam és eljöttem. Receptet nem kaptam. Csak másnap sikerült bejutnom egy másik orvoshoz, ekkor viszont már több, mint 24 órával voltam túl a „baleseten”, így most meg azon emésztem magam, mi lesz, ha így már nem lesz olyan a szer hatása, amilyet szeretnék. Pár napon belül úgyis kiderül… Mindegy, majd megírom azt is, hogy alakul a dolog, ha frászban leszek. Viszont, marhára ciki, hogy most ezen aggódhatok és hála a doktor úr jóságának, majd azon agyalhatok, hogy mit tegyek a továbbiakban. Mi lesz, ha terhes leszek a nőgyógyász miatt? Nem lett volna egyszerűbb, ha tette volna a dolgát? Szégyenletesnek és abszolút embertelennek tartom a viselkedését. És azt, hogy az én életem felett próbált ítéletet mondani, úgy, hogy nem ismer. És ahogy beszélt. Tízből mínusz egy pontot érdemelne.

Melinda

 

NŐNAPI NYEREMÉNYJÁTÉK! NYERD MEG A KARIKÁZZA BE, AHOL FÁJ! CÍMŰ KÖNYVET. A RÉSZLETEKÉRT KATTINTS!

1144192_4.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asztalosani 2015.03.08. 17:47:02

@Tempus.Anh:
akkor most leszel szíves elolvasni az ORVOSI ETIKAI KÓDEXET, és azt is ilyen szépen bekopizni ide.

drága!
ugye tudod, hogy szoktak rajta változtatni?
mikor is olvastad utoljára? 1950-ben?

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.08. 17:47:10

@EZAZ:

"Az önmegtartóztatás és a "dugsz mindenkivel, ha rádjön" között azért van egy kis különbség."

Úgy érted, a TELJES önmegtartóztatás és a fajfenntartási ösztön gátlástalan szabadon engedése között?

Nem különbség van közte, hanem fokozatok, szerintem.

A mai, nyugati kultúra kigúnyolja a mértékletességet a fajfenntartási ösztönök uralásában IS, és azt propagálja, hogy a fajfenntartási ösztönök gátlástalan szabadon engedése "természetes" része az életnek.

Mások szerint meg nem.

rikitiki 2015.03.08. 17:49:04

@Tempus.Anh: Kénytelen vagyok következtetésre jutni abból, hogy nem vagy hajlandó válaszolni a kérdésre.

Hát, izé...mindenki előbb a maga portáján, mielőtt a másén.
Vagy más szemében a szálkát...
Esetleg víz és bor.

EZAZ 2015.03.08. 17:49:42

@beszélő majom: Tényleg szeretnél belekötni, hogy "különbség" vagy "fokozatok"?

asztalosani 2015.03.08. 17:49:59

@rikitiki:

én nem olvastam róla semmit...
gondolom, ha azt vallja, hogy ha egy nőn átmegy a fél falú, meg kaparni kell mert annyi pasival volt, akkor ő nem nagyon akarna büszkélkedni a promiszkuitásával, mert hát valljuk be ez azért kétélű fegyver...

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:50:39

@Tempus.Anh: na ja, mit gondolsz, miért volt ez első pont nálam az orvos neve?
a felsorolás meg isteni (egy-null oda!) de volt egy isteni rész az Elnök emberei c. sorozatban, amikor a szemforgató őskeresztény újságíró(nő?)t az Elnök helyre tette olyan idézetekkel a Szent Bibliából, amelyek persze a mai általános állapotokkal nem egyeztethetőek össze (állatáldozat, az vesse rád az első követ etc.) és köpni-nyelni a "nagy katolikus" nem tudott . . . ezért gondolom, hogy bizony a világi bíróságnak ezt a nagyon is keretszabályt (!) érdemi és kontrollálható tartalommal meg kellett volna már vagy 3 éve tölteni (asszem ezt is már ez a drága áldéenpás (Sic!) micsoda tette bele, nem?)

most viszont el kell hagyjam telephelyem mely a fityeszes' portyák megtévesztésére Ogre-laknak álcázott lóbányai flaty' ;))

de nagyon szépen köszönöm neked a terebélyes, de kedélyes csevejt!

és akkor ha jól sejtem, Neked "egyenest a képedbe" is igaz, hogy sok boldogságot a Nőnapon és nem is csak ezen az egy napon, hanem élethosszig és főleg szeretetteli megbecsülést, mindenkitől aki férfi vagy aki szembe jön, de legalább azoktól, akik ezt megérdemlik!

szeretettel:

Maus Robi
- Nemzeti Főogre -

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:51:40

@rikitiki: Nem tudom, milyen alapon lenne köteles neked beszámolni bárki, ez a kérdezősködés valami átmeneti és akut pszichózis nálad?

Netuddki. 2015.03.08. 17:51:56

@Tempus.Anh: "Erre szoktam mondani, hogy az életre és a gyermekszülésre felkészületlenek, de a kettyintésre bármikor készek."

Qrva anyád picsáját! Hogy jössz te ahhoz, hogy bárki más, felnőtt ember felett ítéletet mondjál? He? Olvasni azért tudsz? Szerintem nem vagy te orvos csak próbálsz itt a figyelem középpontjába kerülni.

Embörök! Sajnos azért tart itt az ország mert nem mertek kiállni a jogaitokért. Akkor és ott amikor a sajnálatos esemény megtörténik. Hasonló esetben kikéritek magatoknak a hangnemet és biztosítjátok a bunkót, hogy következménye lesz a dolognak. Nem pityeregni kell hanem leordítani a balfasz fejét, lehetőleg úgy, hogy a váróban is hallják.
Sajnos ez egy olyan dolog, hogy előre fel kell készülni a konfliktusra. Ez egy ilyen világ, a pofátlan élősködik a nyuszin...

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:54:18

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor:
Rád aztán nem lehet haragudni, még ha akarna is az ember, de mért is akarnék? :)

Hasonló jókat Neked is, kedves Róbert!

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:55:34

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
A pék faszát bekapod, faszfej suttyó, ha anyámat még egyszer megemlíted.

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:55:40

@EZAZ: Be szép egy nikk mögül kioktatni a másikat etikáról, viselkedésről, ugye? És te hallottál már arról, hogy nem szólunk bele a másik beszélgetésébe? Vagy láttál a közelben telefont, azért szóltál bele? ;)
amúgy a "van pofád" és a "seggfej" szép magyar szavak, és nem, nem tanítottak meg viselkedni, farkasok neveltek, de azt mégis megtanították, hogy bemutatkozunk, illendően, drága ezmegaz, hogy egyem azt a kis édes és érzékeny szívecskédet (hagymával Đ)
szeretettel:
Maus Róbert

rikitiki 2015.03.08. 17:55:54

@Tempus.Anh: Nem köteles, véleményt alkotni sem köteles, meg ítélkezni sem köteles senki.
Meg hitelesnek látszani sem kell.
Ahogy elhinnem sem kell, hogy te a házasságod előtt nem éltél nemi életet.

Semmit sem kell. Csak lehet.

she_wolf 2015.03.08. 17:56:30

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor:
Hol és mikor írtam olyant, hogy "nettó hülyeség"?
Egyébként olvasd el a poszthoz tartozó második hozzászólást. Az enyém, és semmit sem változtatnék rajta most sem.

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:57:24

@Tempus.Anh: szerintem előbb olvass utánam, jó? mindent (!9 meg fogsz tudni rólam, hidd el .... (azt ugye tudod, hogy a megjegyzésed önmagában iszonyatosan gusztustalan volt?)

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:57:34

@rikitiki: Nyilvánvalóan nem a nászéjszakán szereztem az első ismereteimet a női nemről.
Amúgy a női igent jobban szeretem a női nemnél.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.08. 17:58:09

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor:

"amikor a szemforgató őskeresztény újságíró(nő?)t az Elnök helyre tette olyan idézetekkel a Szent Bibliából, amelyek persze a mai általános állapotokkal nem egyeztethetőek össze (állatáldozat, az vesse rád az első követ etc.) és köpni-nyelni a "nagy katolikus" nem tudott"

Szerinted egy katolikus nem tud "köpni-nyelni" attól, ha idéznek neki a Tórából, ami a katolikus Biblia Krisztus ELŐTTI, Ószövetségi része?

:D

Vicces vagy a tudatlanságoddal, csak ne kérkedj vele, mert nagyon sokan ki fognak nevetni érte :D

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:58:36

@Tempus.Anh: én sem haragszom Rád, én csak mindig elmesélem ami szívemen, jó: te is ;)

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:59:17

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor: A zsidózásról? Mert?
Én sem haragszom, ha lemagyaroznak.
Ott sem haragudtam ezért, ahol a magyar szóért pofánverés járt.
Mindenki vállalja fel azt, ami.

rikitiki 2015.03.08. 18:00:47

@Tempus.Anh: Ennek fényében viszont kevésbé dogmatikusan is nyilatkozhatnál arról, hogy aki nem akar gyereket, az ne szxeljen, ha mégis akkor vállalja a következményeket...

Vagy esetleg, amikor te ismereteidet szerezted, azt nem ismeretszerzés hanem gyermekvállalás céljából tetted?

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 18:02:06

@mig54: szia, azt nem tudom, de szerintem nem is neked szántam . . . neked a "Vagy egyenesen lelőni, nem?" posztra szerettem volna reagálni, itt meg is tettem ekképp:

"doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor · doktorkotasz.fw.hu 2015.03.08. 17:35:14
@mig54: az elv, kérlek szépen - a díjmentes praxisomból (tele-maus) táplálkozó, tehát praktikusan is megalapozott hitvallásom az, hogy ebben az országban azért olyan szar (mert az!) minden, mert az "így szoktuk" alapján működik a közigazgatás, az állami szféra, és lassan már minden más is . . na most jössz akkor azzal, hogy a) "ez egy kis ügy" és b) máshol (máshogy) "meg lehetett oldani naugye' " . . . kérlek, felhívom a figyelmed, hogy kis ügy nincs, csak elnézett hiba, és a dologban nem az a hiba, hogy nem "szolgálta ki" a beteget a doktorúr', hanem az, hogy - ha igaz! - a stílus amit adott mellé, az finoman fogalmazva is, nem volt etikus (nota bene: ilyen mentalitással erkölcsi alapállásra hivatkozni már önmagában szemléltetendő pereset); ezenfelül az, hogy valahol másutt el lehet valamit intézni, nem menti a hibát, még ha az az "így szoktuk" mentén evickélő szerencsétlen birkáknak az országában annyira megszokott is...
r."

Tempus.Anh 2015.03.08. 18:02:34

@rikitiki: Ennyire tudományosan nem közelítettem a témához. Csak mint minden kis kezdő.

EZAZ 2015.03.08. 18:04:40

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor: Drága, te itt most dobálózol egy névvel, eddig nagyon úgy tűnt, hogy te is egy nicknév mögé bújsz. Ez már csak így szokás itt, mellesleg honnan tudjuk, hogy a saját nevedet használod? Engem egyébként nem is érdekel.
Szép is lenne, ha itt mindenki leugatná a másikat, hogy mit pofázol bele... hát te meg hogy kerülsz ide, ki a tök vagy te? Szépen elbeszélgetünk itt már két napja, elfogytak a jegyek!
Nos, természetesen sosem mondanék ilyet komolyan, csak azért érezd már, mekkora butaságot mondtál!
Valóban, én édes és érzékeny vagyok, ezt elég jól látod. A hölgy, akinek olyan bunkó, neveletlen, tapló módon beszóltál úgy, hogy semmi okod nem volt rá, nekem - így ismeretlenül és nicknév alatt is - elég szimpatikus, ráadásul hasonlóan édes és érzékeny.
Még valami... ha jól emlékszem, nem oktattalak ki. Érdeklődtem a neveltetésed felől.
A "szeretet" szó jelentését úgy látom, nem ismered. Ahogy több más szóét sem, amikkel a hölgyet illetted. Pöcsfej!

rikitiki 2015.03.08. 18:06:16

@Tempus.Anh: Ok, nincs gond.

Csak minél erősebben hirdet valaki, mennél szigorúbb imperatívuszokat, annál cikibb, ha ezt farizeusként teszi.

Én például ezért nem hirdetek szigorú imperatívuszokat, csak lazákat. Azokat én is be tudom tartani.

Másrészt meg nem ítélkezem erősen, egyrészt mert aki nem ítélkezik, talán nem is ítéltetik, másrészt hibáztam már én is eleget, megadom a jogot erre másnak is.

she_wolf 2015.03.08. 18:07:59

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor:
Pedig nálam jelent meg, mint ahogy az is, amit most idéztél. Ezért kérdeztem rá.

Tempus.Anh 2015.03.08. 18:08:15

@rikitiki: Talán amiatt van ez, hogy karddal hasított irányelvek alapján élem régóta az életem :)

EZAZ 2015.03.08. 18:08:22

Kezdek néha egyetérteni Tempussal. Egyeseknek tényleg az önmegtartóztatást javasolnám.

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 18:08:44

@beszélő majom: vagy 6-7 éve láttam ezt a sorozatot, hát vess meg, mert nem emlékszem szó szerint a cca 3 perces jelenetre . . de szerintem nézd meg valahol (a wiki-n szerintem lesz róla jegyzet) és ha láttad, érteni fogod mire gondoltam, most csak köpködöl' és vádolsz ;) öregem, volt a tanúban egy nagyon jó mondata Virág elvtársnak is: "Én 2 percen belül még magamról is bebizonyítom, hogy az ellenséggel paktáltam le!" (nem szó szerinti idézet, mielőtt belekötnél!).. szóval arról, aki egy mesekönyvből az összes előítéleteit képes bebizonyítani és az ő kizárólagos (!!!) nézőpontjához igazítani a valóságot is, és ezt még képes a másikra is ráerőszakolni (itt. orvos a betegére!), igen, lesújtóan tudom tekinteni, mert szegény Jézusunk bizony nem ezeket tanította, ezt neked és a többi farizeusnak is illene tudni...

de tudod mit: én nagyon-nagyon buta senkiházi vagyok, hozzád képest különösen, legyen így - én ugyanis nem vesztek ezzel a beismeréssel semmit, míg te sokkal többet vesztettél el, az emberséged, a hitelességed etc. ;)

r.

Tempus.Anh 2015.03.08. 18:11:27

@EZAZ: A limeseken végre kezd a mi értékrendünk is konfluálni :)

asztalosani 2015.03.08. 18:17:28

@EZAZ:
XD

látom ma is elemedben vagy!

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 18:17:43

@EZAZ: köszönöm, jó, hogy bemutatkoztál, mert bemutatkoztál ;) inadekvát, kettős érvelésed meg csak hangoztasd bátran, olyan jó olvasni: nem tartozik rám ki kicsoda (valóságban), de tudnom kell, hogy nőnemű (hölgy), jó. értem, majd legközelebb kiteszem az egér mellé a varázsgömböt :)
mindazonáltal a seggfej egy vitában messze megengedett. pont. a pofátlan jelző is.
amúgy kurvára nem érdeke a TE véleményed ;)
és már bocsánat, de illette a hóhér, fogalmazol itt nekem ilen' hülén' azzal a szépen kimunkált nyelveddel ;))))
az a baj, az ilyen műmájerekkel (nebáncsvirágzatokkal) mint te is, hogy inkább hallgatsz ezer hamis szót melyek közben gondolatban ezerrel utálkoznak feléd mások, de az őszinte beszédet felrovod . . . én már pedig ilyen, őszinte főogre vagyok, szóval ha nem tetszik, ne szólj hozzám/bele, ok? ;)))

és juszt is szeretettel:
Robi

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 18:19:32

@mig54: hát ez neked is szólt, de hol van ebben szó a hülyeség(em)ről? ;) (nyugi lehet, hogy elkevertem, csak nem látom, akkor elnézést kérek!)

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 18:22:44

@Tempus.Anh:

elindultam.. kérem, lefagy az, amimet az előbb említett valami ábécé (*), nyitva van az ablak de már lekent a Nap :)

(*)ja nem, ez+meg+az (na, jópofa lenne, ha Módos Peti volna megette... vagy nem ő csinálta régen a Jazz+Az-t az m1-en? Đ

orulet 2015.03.08. 18:37:03

Lehet, hogy nem leszek népszerű, egyszer már valaki elmagyarázhatná, hogy mitől szakadnak az óvszerek? Saccperkábé 25 éve folyamatosan használjuk, még soha fordult elő, ha akarnám, se tudnám elszakítani. Lehet, hogy nem olyan intenzitással reszeltünk, hogy füstöljön, vagy használat után nem szárítottuk radiátoron, téllleg nemtom. Amerre e témában olvasok, mindenütt szakad :D

EZAZ 2015.03.08. 18:46:34

@asztalosani: Ja, süt a nap. :) Hátha hoz valami jót a tavasz. :)

csakmotyogok 2015.03.08. 18:48:20

@orulet: Most kilötyögtettem a teám és beleömlött az ölembe:)) De nem baj..hihi:))

EZAZ 2015.03.08. 18:55:46

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor: Velem is megesett már, hogy úgy szóltam be, hogy előtte nem olvastam végig mindent. Belenyomták az orromat, szépen elnézést kértem.
Biztos mesevilágban élek (legalábbis szerinted, mivel a korábbi hozzászólásaimat egyáltalán nem ismered, de nem is kell neked), errefelé, Csodaországban nem attól vita a vita, hogy le-seggfejezzük a másikat. Belefér ez is, de csak azért, mert valakinek a véleménye nem tetszik, attól még szokás. Az őszinteséget meg a bunkóságot én nem szoktam így párhuzamba hozni, de ez meg a te világod, a főogre világa, a nagy valóságból. :)
Nem, természetesen nem fogom leírni a nevemet, fölösleges provokálni. Szólíts, ahogy szeretnél, gondolom, hogy vannak már ötleteid.
"juszt is szeretettel..." - ennyit az őszinteségről. Támadsz és fikázol valakit és szeretetről beszélsz. Ne értsd félre, egyáltalán nem tartok rá igényt, csak vedd már észre magad.

EZAZ 2015.03.08. 18:58:38

@orulet: Hát, nem tudom, azt hiszem, velem egyszer fordult elő, még 19-20 évesen. Szerintem bénán lett felhúzva, tapasztalatlanok voltunk mindketten.
"ha akarnám, se tudnám elszakítani" - mi a fene, Michelin-t használtok? :)

DarthVader 2015.03.08. 19:00:54

@Tempus.Anh:

"Azonkívül, ha nem akarok gyereket, akkor nem szeretkezek, eléggé egyszerű. "

Mondjuk, van másik olvasata is, akarunk, de hát faluhelyen az se megy olyan könnyen, hogy übtre összejön akkor, amikor szeretnénk. Nem t'om. Mindenesetre ha nem akarsz, és ezek szerint akkor nem szeretkezel, igy, egyszerűen, akkor verjed, pajtás, verjed, mert jót tesz a prosztatának. :)

(Tasziló Arisztidhez:
- Mond, kéhlek, te szoktad vehni a fahkadat?
- Nem, kéhlek. Pedig megéhdemelné... . )

asztalosani 2015.03.08. 19:02:23

@orulet:
ez egy nagyon jó kérdés!
a választ én is várnám :D

bár írd ki a megsúgom oldalára ott biztosan hamarabb kapsz gyakorlati tapasztalatokat ...

orulet 2015.03.08. 19:03:19

@EZAZ: Természetesen a rendeltetésszerű használatára gondoltam.
Nem tudom, hogy hányan veszik a fáradságot elolvasni, hogy helyesen hogyan kell felhelyezni. Szituban aligha :)

asztalosani 2015.03.08. 19:06:49

@EZAZ:

ha már a téma közepén vagyunk...
síkosítót használtatok? :D
(csak költői kérdés volt)

(állítólag síkosító nélkül hamarabb szakad és a lejárati dátum is fontos)

jó pár évvel ezelőtt otthon felfújtam egyet és próbáltam kilyukasztani körmömmel, de letörött a körmöm! XD

mnika88 2015.03.08. 19:07:41

@mig54:
Bocs,bealudtam...igen,fogok írni,csak félkómás vagyok,influenza engem is betalált.Pusszz

EZAZ 2015.03.08. 19:09:52

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor: Még annyi, hogy a seggfejnek nevezett hölggyel én is vitatkozva kezdtem anno a beszélgetésünket. Jól kiakasztottuk egymást szerintem, de ahogy megértettük a másikat, úgy rendeződött is a konfliktus. Ehhez pedig az kellett, hogy ne menjen át seggfejező stílusba a vita. Nem mindig értünk egyet, de ha valaki kulturáltan tudja elmondani a véleményét, akkor megmarad a tisztelet és továbbra is oda tudunk figyelni a másikra. Rád már nem valószínű, hogy képes leszek normálisan odafigyelni. Mert egy seggfejnek tartalak... :)

EZAZ 2015.03.08. 19:11:38

@asztalosani: Jaj, akkor ilyenről, hogy síkosító, még nem is hallottunk. :)

EZAZ 2015.03.08. 19:16:37

@orulet: Igen, igen, mondtam én, hogy szerintem most nem a banánra kell húzni. :) Viccet félretéve... persze, elolvastuk, tanulmányoztuk, csak 25 év gyakorlat után már könnyű, el sem tudod képzelni, mit lehet bénázni. :) Most itt röhögök, mert eszembe jutott, hogy a pasi mit körülményeskedett - körbenézte, felfújta háromszor és ellenőrizte, aztán pödörte, húzta, igazgatta...

Tempus.Anh 2015.03.08. 19:41:53

@orulet: Olyan is van, hogy a kiscsaj instant karmai kilyukasztják.

asztalosani 2015.03.08. 19:44:27

ha már ennyire belementünk a szexbe és nődokiról is szó esik a cikkben, azt tudtátok, hogy a vibrátort nőgyógyász találta ki, hogy kezelje vele a " hisztériás " pácienseit 1880-as években?

EZAZ 2015.03.08. 19:51:25

@asztalosani: Olvastam én is egy cikket erről valamikor. Kissé szemtelen megközelítés, de sokszor igaz.

Ostobaság_ellenes 2015.03.08. 20:47:41

@Tempus.Anh: Azért elég nagy primitívségre vall egy nőnemű emberi lényt egy konzervhez hasonlítani, amibe mások már "belemosták" a szájukat! Csak mert olyan az anatómiája, hogy az ő nemi szervébe kell valamit beletenni, az miért rosszabb mintha ő tenné be másnak? A zár-kulcs hasonlat esetében a "zár" számít kurvának szerinted, ha sok kulccsal próbálták már kinyitni, de a kulcs az "szent és sérthetetlen" ha már sok zárba belepróbálták???? Na ne viccelj!!! Miért is JOBB egy férfi, aki a farkát dugdosta bele már több száz nő "konzervdobozába"? Az miért is különb? Miért számít "tisztességesnek"? Az ilyen pasi farka nem fertőz talán??? Képzeld el, hogy sok nőnek sem kell olyan férfi, aki minden éjszaka mással megy el...
A sötét középkornak közel négyszáz éve vége van már. Nem vetted észre? Az ANATÓMIÁJÁÉRT akarsz büntetni valakit???

Tempus.Anh 2015.03.08. 21:25:52

@Ostobaság_ellenes: Rossz nicknevet választottál, az "ellenest" nyugodtan elhagyhatod :)

zünüke 2015.03.08. 21:41:51

@asztalosani:

Én olvastam valamerre a neten.Elképzeltem,ahogy az uraság üzen az orvosnak,hogy jöjjön mert az asszony a kezd megőrülni, nyugtassa már le avval a csodarúddal !!:D:D

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 23:00:27

@EZAZ:

Nos, szervusz újra, ez+az vagy ezaz, elnézést, látod ez is sértő lehetett volna... mindegy, láttad, hogy nem annak volt szánva, OK...

48 éve élek a bőrömben (hidd el, nem mindig jó Đ), és hallgatom magam (és ennyi időn át az sem feltétlen mindig jó! ;) ), és megszoktam, hogy aki nem ismer, nem kíván ismerni, nem veszi rá a fáradságot, vagy valóban utál (első és utolsó blikkre is, szíve joga.. mondjuk ezzel ment el 25 évem, hogy levetkezzem az ebből fakadó rossz érzést, hogy felfogjam, rohadtul nem lehet mindenkinek megfelelni, vagy legalábbis a) nem egészséges, b) exponenciálisan nő az energiakiadás lélekben ;) ), nos ő (az) jellemzően semmit nem ért vagy nem úgy ért, ahogy és amiért teszem, mondom, mutatom . . .

a magam módján - ha figyelmesen olvasol - elnézést kértem a kolleginától, akinek környékén (Sic!) alkalmaztam a jelzőt . . .

de térjünk egy picit rá a vita jellegére és itteni fogalmára (itteni alatt ezt a vonalat és csak ezt a vonalat értem amiben topikolunk' épp),

én ugyanis semmi mást nem műveltem, mint 6 pontban ha jól emlékszem, összefoglaltam - nem is kissé ironikusan! -, mit kellene tenni...

erre a vitázók egyike nekem esik, hogy "és a többi nettó hülyeség" ... szóval akkor " errefelé, Csodaországban nem attól vita a vita, hogy leseggfejezzük a másikat", hanem attól, hogy érvek nélkül jól odamondjuk még csak nem is azt, hogy nem értek veled egyet, hanem ezt? jól van! erre viszont adekvát volt a jelzőm szerintem ;) mit gondolsz, miért tettem zárójelek közé? ja, ez már túl nagy finomkodás? ha GONDOLOM az jó, ha zárójelek közé téve jelzem, hogy gondolom az nem jó? tehát hazudjunk egymásnak? mert ha azt mondod nekem, hogy az emberek ZÖME valóban olyan galamblelkű szent (Sic!), hogy még véletlenül sem megy fel benne a pumpa, akkor azt elnézést, de nem hiszem el (bár lehet ilyen ember, de azt a lelkiállapotot sem tartom "normálisnak" ;) )

tudod, ha az emberek sokkal őszintébbek lennének egymáshoz, ezzel önmagával nagyobb tiszteletet adnának meg egymásnak (és maguknak) mint amit ezzel a "nem mondom ki és úgy teszek mintha nem is gondoltam volna" álszeméremmel . . . SZERINTEM.

(nem utolsó sorban két provokatőr senkiházi miatt (is) végleg felhagytam 1998 (!) óta napi többórás aktív index-fórumozásommal (is), mert az úgy nem megy, hogy én szó szerinti a szívem és a lelkem teszik ki közkinccsé - olyan amilyen mindkettő! - és csak mert a másik két-három, csapatba verődve hazudozik (színlel) én vagyok a "személyeskedő" . . és ott lett végkép elegem, amikor a névtelen kis g..i moderátor ezt vágja ide ultima ratioként: "abba kellene hagyni a másokat személyeskedését (Sic!" tehát egy vélhetően feleannyi idős, a drága jó anyanyelvét sem helyesen alkalmazni képes csicska kioktat engem, mi a személyeskedés [mi? amit a benyalni szándékozók vagy akik ezt ne is tudják magukról, annak tartanak - tudnék utalni a Hannibál tanár úr című filmeposz katartikusan tragikus zárójelenetére e körben!] )

(elnézést, de folyt köv!)

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 23:02:31

@EZAZ:
.
(köszönöm türelmeteket, és elnézést, ez a vége is lesz, ígérem .. főleg mert megszerkesztve-elmentve szedtem ketté és ezt látom/tudom is már...)

folytatva a fentieket: a seggfej nem a véleményre, hanem a vélemény formájára vonatkozik, s ez szerintem lényegi különbség ;)

"őszinteséget meg a bunkóságot én nem szoktam így párhuzamba hozni" - az elég nagy kár, mert a különbséget csakis a te nézőpontod rel. helyzete szabja meg! (persze egy biz ponton túl, ami kulcsszavak szintjén lehet eltérő, a simicska-féle szóhasználatot pl. én sem szeretem, még ha igaz is . . ez az a közös halmaz, ahol az őszinte is lehet bunkó és vica versa Đ)

és te pl. előszeretettel prejudikálsz: " Szólíts, ahogy szeretnél, gondolom, hogy vannak már ötleteid." amire én meg azt mondom, mindenki magából indul ki ;) (SAJNOS!)
és valóban nem provokáltalak, a véleményemet írtam le... (mondjuk gondolkodj el, ezek közül mit írtál volna le névvel?! én mindent.. akkor most én vagyok az elmebeteg vagy te a normális? ;))) )

"juszt is szeretettel..." - ennyit az őszinteségről. Támadsz és fikázol valakit és szeretetről beszélsz. Ne értsd félre, egyáltalán nem tartok rá igényt, csak vedd már észre magad."

prejudikáció a négyzeten . . . az, hogy te minek élsz meg valamit, miért is bizonyítaná a másik szándékait? ha jön egy lepke és berepül a tátott szádba, a lepke akart megfullasztani? ;) (jó-jó, tudom, de elefánttal mint én ez nem körülírható Đ)

"észre vagyok véve magam által", nyugi, de mivel ez az én nézőpontom és nem a tiéd, így nekem megfelel amit látok (na jó: zömmel!) .. biztos lehet másként is, no de kérem, sértődékeny ember ne vitázzon (ennek van egy kurvás analógiája, de még a mai nap van Đ), maradjon a négy fal között, de kikapcsolt számítógéppel, nem? ;)

a másik "problémám" Veled, hogy ha nem is mindig mennek át az ironikus (vad)hajtásaim' , azért legalább annyi empatikus affinitással te is leledzhetnél', hogy megérzed mikor AKARLAK és mikor NEM AKARLAK "bántani" . . .

tehát ha "lehazudozol", előbb legalább próbáld ki logikai alapon, hogy és mi lenne ha nem volnék hazug, nem?

no mindegy, kiváló antagonizmus alakult ki, szerintem te nyertél, tiéd a pont, igazad van, nyertél, vivát!

szeretettel (hát ha belelilulok sem utállak csak azért, mert nem értünk egyet, baj? Đ)
r.

csakegybeteg 2015.03.08. 23:04:49

Látom elfajultak a dolgok......

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 23:28:14

@EZAZ:

(nem vettem észre, sőt, hajlamos vagyok sorban haladni.. ez is hiba, tudom..)

1. úgy egyáltalán te elolvastad, hogy akire írtam, ha jól nézem, emiatt meg sem szólított?

2. akivel vitáztam a zárójeles (!) seggfejezés miatt (@Tempus.Anh), vele ennek ellenére is talán jól zártam a témát (avagy megint félreértem a másikat, van ez így)

3. akinek írtam a jelzőt, a sértődgetés helyett beidézte a jogszabályt, amire - én hiszek ebben - bármiféle bántó momentum nélkül elővezettem érveim, ellenérveim.. nem VELE hanem az üggyel (itt: a jogforrással, a praxissal) vitáztam, szándékom szerint, azt hiszem, azaz remélem, ez ott le is jött...

4. bátran tarts seggfejnek, biztos (!) az is vagyok vagy nézőponttól függően, vagy akár absz. értelemben is, ez van, ez vagyok én, ezt kell (nekem) szeretni és kell vagy lehet avagy nem kell szeretni másoknak ;) se la ví' (bunkó seggfej fonetikus módban csak, ugyi, mert le nem írom, sohasem tudtam megjegyezni a francia írásmódokat (sem!), a Clouseaou (??!!) felügyelőt se tudom leírni, látod Đ)

5. hogy NEKED miért KELLENE (Sic!) engem nézni, figyelni, azt nem tudom, de én ide - mint már írtam! - nem vitázni érkeztem, hanem pusztán írtam ide egy, szerintem aranyos, velős 6 pontos micsodát, és erre "jön a sok hülye autós szembe" Đ egyikük ként te (a témát véletlenül sem érintve) jó alaposan kioktatsz, lehordasz (igen udvariasan persze, amolyan simulékonyan, mint amikor a diplomata eladta "Nagaszakit" a japánoknak :-] * ácsi! tessék figyelni a szmájlit is még mielőtt "anyázol" Đ );

6. majd a "legvégén" a képembe tolod, hogy VELEM NEKED nem merül fel, a tisztelet hiánya miatt sem, a partnerség a vitában --- azaz nem vagyunk egyenlőek, te magasabban állsz (ebben a vitában, ebben is) nálam...

7. no kérlek, erről eszembe rémlik' egy Á la carte vacsora-beszélgetésből való "idézetem", valamikor 2007 tájékáról, amikor is Pit(t)i Katalin "művésznő" a vele szemben ülő V. Xavért mint taknyos gyereket oktatta ki, hogy [ne bántsátok a semjént.. kezdettel] MAJD MI [ÉRTSD: A JOBBOLDAL!] AKIK MÁR LETETTEK VALAMIT AZ ASZTALRA, MAJD MI ELDÖNTJÜK, KINEK LEHET ITT VÉLEMÉNYE..." (nem üvöltés, kiemelésnek szántam a nagybetűs részt)

nos, legyen ;) azaz legyél te a JOBBIK . . én maradok a sutább, a BALog' ;)))
viszont a véleményem mindennek ellenére még változatlanul az, hogy ettől még nem én vagyok (leszek!) a ROSSZABBIK :-]

szeretettel:

Maus Róbert Péter s.k.
díjmentes tanácsadó,
jogi asszisztens,
hírközlési technikus(s)

Tele-Maus Nonprofit Consulting*
www.tele-maus.hu
(* mint természetes személy magánszemély)

she_wolf 2015.03.08. 23:28:47

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor:
Nyugi, biztos hogy elkeverted. Legközelebb körültekintőbben, ha kérhetem.

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 23:34:36

@mig54: jaja, ok, köszi, ideges nem is vagyok, csak "monitorvak", egy csekély értelmű medve (nem: egér)bocs, bocs ;)

she_wolf 2015.03.08. 23:42:36

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor:
Ha elfogadsz egy javaslatot: előzd meg a bajt! Nem olyan sürgős semmi, hogy érdemes legyen két oltári nagy fülesbe beleszaladni miatta. Feleslegesen:(

EZAZ 2015.03.09. 07:51:02

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor: Nem "törekszem" arra, hogy igazam legyen - nem lehet egy olyan vitában, ahol ilyen szinten elbeszélünk egymás mellett. Sajnos párszor már belefutottam olyanba, hogy kiálltam valaki mellett (akár a posztíró, akár egy hozzászóló), aztán jött valaki és mindjárt falhoz akart állítani. Az, hogy az esetek nagy részében én próbálom ezt diplomatikusan megoldani, az nem azt jelenti, hogy műmájer alattomos fapicsa vagyok, hanem azt, hogy engem így neveltek és 40-hez közelebb ez már nem fog változni.
Te itt kielemzel engem, azt hiszed, hogy átlátsz rajtam, a szavaimat olyan szinten forgatod ki és fűzöd hozzá az elméleteidet, hogy többször felmerült bennem, hogy esetleg időközben mással kevertél össze. Azért lássuk már, miből lett ez: hozzászóltam egy történethez, a posztíróval együttérzek, hiszek neki - tanácsot azért nem adok neki, mert az élettapasztalatom azt sugallja, hogy 10 év múlva már csak nevetni fog az egészen és ezért fölösleges felvállalnia egy szélmalom harcot és ezzel tönkretennie az életét. Sajnos manapság igenis sokszor a rossz győz, nincs szükség arra, hogy esetleg ne higgyenek neki, mert az orvos mást mond, aztán még neki kelljen kártérítést fizetnie. Lehet ilyeneket mondani neki, de könnyű más f@szával verni a csalánt és kíváncsian figyelni az eredményt. Drágám, ha őszintén szeretnél engem, akkor végigolvasnád a hozzászólásaimat, abból rólam is kiderül egy-két dolog és úgy talán jobban érthető, hogy miért is reagálok bizonyos dolgokra érzékenyebben. Igen, valóban érzékeny vagyok, lehet ezen is élcelődni, kiforgatni és ellenszenvesnek beállítani miatta, de keresztülmentem olyan dolgokon (nem kevésen és nagyon sűrűn, egymás után), amikor annyira keménynek kellett lennem, amit valószínűleg elképzelni sem tudsz.
Az egy másik dolog, hogy otthon vagy a haverokkal hogyan bővítem/szűkítem a szókincsemet, de ugye ott nem találkozok össze olyanokkal, akik hergelni próbálnak, aztán meg perrel fenyegetőznek. Ezt nem rád értem, csak általában. Ennyi, szóval ha bármikor még kíváncsi vagy a véleményemre és még mindig szeretsz :), akkor szállj le erről a témáról, mert nem fog összejönni.

she_wolf 2015.03.09. 08:50:00

388 hozzászólás. Ez igen! Arccal a vasút felé, bloggazda!:))
Hiába, termékeny téma a szex, mindent az mozgat:)

Irkutszk 2015.03.09. 08:54:27

@asztalosani: @mildi: A törvény tény, ezek a ma hivatalos magyarországi jogszabályok. Kritikával élni az országgyűlésnél lehet.

@csakegybeteg: @zünüke: @tildy[UK]: Megaláznia természetesen senkinek nincs joga senkit.

Az én véleményem szerint egyébként a nem kívánt terhesség megelőzése elsősorban NEM a 72 órás tablettával érhető el, hanem az önmegtartóztatással, de ezzel a véleményemmel eddig is erősen egyedül voltam ezen a fórumon.

csakmotyogok 2015.03.09. 08:58:38

@Irkutszk: Nem voltál,de azok aki ezt pedzegették kaptak a pofikájukba:))

she_wolf 2015.03.09. 09:02:00

@Irkutszk:
Nem általánosságban, hanem szigorúan a posztban írtakra reflektálva hadd kérdezzek valamit: milyen (további) önmegtartóztatást vársz egy fiatal pártól, akik 2-3 hetente találkoznak egymással?
Próbáljuk meg ne csípőből kétségbe vonni az írás igazságtartalmát.
Hűek egymáshoz, mechanikusan védekeznek. Ritka találkozásaik alkalmával sakkozzanak? Vagy..? Nem értem.

she_wolf 2015.03.09. 09:06:29

@csakmotyogok:
Én sem azt mondtam, hogy rajta, mint a nyulak!:) De nem látom be, miért ne szeretkezhetnének 2-3 hetente egyszer? Csak a másik véglet nehogy képvizeltesse itt magát:) Tudod, amelyik úton-útfélen azt hangoztatja, hogy ha neki nincs meg a napi 4-5 kufirc, kitör rajta a szuicid hajlam:D

Irkutszk 2015.03.09. 09:15:00

@csakmotyogok: Ez a mai korban nagyon is elképzelhető.

Nem akarok én senkit sem meggyőzni semmiről, tudom, milyen a világ. Csak elültetendő a gondolatot vetettem fel, hogy itt kellene, hogy kezdődjön a történet, és nem a fizikai vagy hormonális fogamzást akadályozó eszközöknél. Illetve annyit tennék hozzá, ha lehet itt bárkivel értelmesen beszélni, hogy mindenben van bizonytalanság (az önmegtartóztatáson kívül). Tehát, ha egy férfi és egy nő közösül, használjon akár 1, akár 10 féle akadályozó módszert, akkor is megtörténhet, hogy a nő teherbe esik. (Csak ugye ezeket nem ildomos mostanában emlegetni. Vegyük be a tablettát, használjuk a fizikai akadályozó eszközöket, élvezzük ki az életet fenékig, éljünk a mának, éljünk magunknak, teljesedjünk ki, stb.)

Irkutszk 2015.03.09. 09:16:49

@mig54: Felőlem úgy élnek, ahogy akarnak. Ahogy az élmény, úgy a következmények is az övék.

she_wolf 2015.03.09. 09:26:58

@Irkutszk:
Persze, teljesen igazad van. Amin kezdettől háborgok az az, hogy adott az orvos joga, miszerint hitbéli, vagy erkölcsi meggyőződésével élve nem ír fel ilyen készítményt.
Ugyanakkor joga van a másik munkahelyén IVF alkalmazására. Ezek után nem csodálkozom azon, hogy néha kibukik egyik-másik ember száján, hogy az orvosok Istent játszanak.
A másik ok amin szintén fel tudok háborodni, a törvényadta jogok farvizén keletkező nem azonos bánásmód. Nem vagyok ugyanis biztos abban, hogy ha ennek a poszternek nem írta fel az "esemény utánit", akkor másnak sem. Legyen meg az én jogom is a kételkedéshez. (Mert láttam már karón varnyút.)

EZAZ 2015.03.09. 09:29:35

@Irkutszk: @mig54: @csakmotyogok: Szerintem nagyjából attól várható el az önmegtartóztatás, főleg ebben a korban (szerintem a posztíró hölgy és barátja 20-25 éves lehet), ha valami bajuk van. Pszichés, hormonális stb. Tartom magam én is ahhoz, hogy nem egészséges dolog. Ha valaki ebben a korban nem kívánja úgy a szexet, hogy majd' szétpattan, akkor vizsgáltassa ki magát, mert biztos, hogy valami eü. problémája van. Nem bántásból mondom, nem úgy értem, hogy hülye, hanem hogy beteg.
Szerencsére azért ritkán fordul elő, hogy elszakad a gumi, ha valakinek nem elég a 99%-os biztonság, akkor szedjen mellé gyógyszert (bár már kifejtettem, nem vagyok híve, de ez mindenkinek a maga döntése), vagy van hüvelybe felhelyezhető cucc is, ami kinyírja a spermát, vagy ovulációs tesztek - rengeteg lehetőség arra (ha valaki tájékozódik), hogy tényleg gyakorlatilag biztossá tegye a fogamzásgátlást és a fertőzésvédelmet egyszerre.
Nem kell mindjárt erényövet hordani, az egészséges, monogám kapcsolat és a falub@szta ribanc között azért nagy a különbség.

Irkutszk 2015.03.09. 09:33:46

@mig54: És az számodra normálisabb volna, ha törvényileg odakötöznék az orvos kezét a recepthez, és köteleznék rá, hogy egy szerinte káros anyagot felírjon egy embernek, mint gyógyszer? Azért létezik ez a sor, mert senki nem kötelezhető rá, hogy felírjon egy egyébként mérgező anyagot egy másik embernek, hogy az bevegye (és igen, minden gyógyszer méreg; gyógyszer attól lesz, hogy a megfelelő adagban, a megfelelő betegnek, és a megfelelő információkkal együtt kapja meg).

@EZAZ: Nem értek egyet, de nem is fogok vitatkozni - a korábban leírtak miatt. Mindenki úgy gondolkodik, ahogy akar.

she_wolf 2015.03.09. 09:53:08

@Irkutszk:
Nem! Semmiképpen sem. Így van, én is ezt szajkózom a "minden méreg/minden gyógyszer" vonatkozásában.
Az esemény utáni cucc különösen brutális, mert nem folyamatosan szedendő, hanem lórúgás! De őszintén remélem, hogy egy fiatal nő szervezetét nem vágja haza, ha életében egy vagy két alkalommal ilyenhez kell folyamodnia. Nem többször! Ismétlem, nem azt mondom, hogy igenis elvárható, hogy egy nőgyógyász heti rendszerességgel írja fel a kikapós kiskurvának a bogyókát:)

she_wolf 2015.03.09. 10:02:36

@EZAZ:
Nagyjából hasonlót brekegek én is a kezdetektől fogva.
Igen. Vannak erkölcsi normák, amelyeknek meg kell felelni, és valljuk be, jól is esik ha megfelelünk, mert akkor van miért büszkének lenni magunkra.
De szeretni, szeretve lenni a szeretett társ által, és vele lenni...ezek gyönyörű dolgok. Persze, izgalmas várakozni is, rákészülni is. De meddig? Egy rakás dologra ki lehetne térni, de akkor már megint elhúznánk a viharba a poszttól:)

Tempus.Anh 2015.03.09. 10:06:35

@EZAZ: Mint fentebb is írtam, az különböztet meg az állatoktól bennünket, hogy ösztöneinknek tudatosan parancsolunk, azokat fékezzük, másszóval egy bizonyos kultúrközegben szocializáltak vagyunk.
Emiatt nem zabáljuk magunkat folyamatosan tele sz@rásig, nem isszuk magunkat az asztal alá és nem cigarettázunk fulladásig, hanem szépen, beosztva.
Ugyanez vonatkozik a szexre is.
Amit teszünk, annak következményei vannak, amit vállalnunk kell.
A piás a májcirrhosist, a bagós a tüdőrákot, a zabálós a cukorbetegséget, zsíranyagcserezavart, endokrin betegségeket, mozgásszervi panaszt, stb.
Az orvos ezek miatt egyáltalán nem hibás.
A terhesség miatt sem, a nemi betegségek miatt sem, AIDS miatt sem.

she_wolf 2015.03.09. 10:19:24

@Tempus.Anh:
Pedig milyen szép is tud lenni, ha néha kiengedjük az állatot a ketrecéből:)
Amikor hosszú várakozás után végre jóllakhatunk. De az nagyon nem mindegy, hogy mi/ki lesz a vacsi:)

EZAZ 2015.03.09. 10:26:18

@Tempus.Anh: Ez teljesen rendben van. Talán ugyanarról beszélünk, csak máshogy. Szerintem helye van önmegtartóztatásnak, ha valakinek nincs egy, állandó kapcsolata/beteg (megfertőzhet mást, ill. a saját állapotát súlyosbíthatja)/sok esetben terhesség esetén/és biztos még néhány nem jut eszembe. De a posztíró történetében nem látok okot az önmegtartóztatásra, csupán a minimum megduplázott óvatosságra.
Mindent mértékkel kell és megfontoltan. Egyedül a bagó esetében (akár 1-2 szálat, akár több dobozzal szív valaki) nem tudok helyt adni olyan mentségnek, hogy "keveset szívok/kinek mi köze hozzá" stb.
Enni kell, a megfontolt mennyiségű alkoholból sem lehet baj (általában) és szexelni is kell.
Nos, aki nem akar szexelni, az ne tegye, aki meg akar, az vigyázzon magára!

she_wolf 2015.03.09. 11:04:36

@EZAZ:
Egy Miki nevű ismerősöm van. Nem kéne akkor sem, ha ő lenne az egyetlen hapsi a világon:(
Akkor már inkább ki/mi:)
Mint Kimi Räikkönen.

csakegybeteg 2015.03.09. 15:14:58

@Irkutszk: "Az én véleményem szerint egyébként a nem kívánt terhesség megelőzése elsősorban NEM a 72 órás tablettával érhető el, hanem az önmegtartóztatással"

Az első résszel egyetértek, bár talán ez a megoldás is jobb mint az abortusz.
Az önmegtartóztatással már nem igazán értek egyet, egészséges fiatalok miért ne élhetnének szexuális életet? Persze nem azokra gondolok akik naponta váltogatják a partnerüket.

she_wolf 2015.03.09. 15:18:08

@csakegybeteg:
Azt kellene talán először tisztázni, hogy ki szerint mi az önmegtartóztatás:)

csakegybeteg 2015.03.09. 15:27:33

@mig54: Az én fogalmaim szerint a csajszi a lába közé szorít egy kalmopirynt a pasi pedig iszik egy pohár vizet :)

Tempus.Anh 2015.03.09. 15:32:03

Egy nyilvánvaló ellentmondás van aközött, hogy a nemi működések jóval azelőtt beindulnak, mielőtt egy fiatal befejezné a tanulmányait és felelősen családot alapíthatna partnerével. Itt jön be az ifjúság szexuális nevelése címszóval az, ami a mai időkben egyszerű, biológia-ízű tájékoztássá silányul, a pszichológiáját senki nem oktatja, a szociológiai vonatkozásait mégúgysem.
Másfelőlről támad a média és a marketing, amely a szabad szexre, az együttlétek számának - és ezáltal a fogyasztás mértékének - a növelésére sarkall.
"Live fast, love deep, die young..." - Janis Joplin mintha nem is 45 éve halt volna meg, szavai ma is igazak.

Tempus.Anh 2015.03.09. 15:33:19

@csakegybeteg: Másik változat: a fejfájásra hivatkozó csaj beveszi a kalmopyrint, a pasi pedig kínjában egy pohár hidegvízbe lógatja.:)

she_wolf 2015.03.09. 18:49:51

@csakegybeteg:
Az attól függ, hogy a lábai közé pontosan hová! Merugye, haja térgyei közé, azzal nem sokra megy, de haja comjai közé, azzalsenem. A lényeg kérem szépen az, hogy hány fokos a dőlésszög. Ugyi?:)

she_wolf 2015.03.09. 18:52:28

@mig54: Nem köll ahhoz hideg víz! Elég csak egy mutatóujj, egy harsány kacaj, és egy egyszű kérdés a hölgy részéről: Ezzel? A fél hat már ettől garantált:)

she_wolf 2015.03.09. 19:11:08

Magamnak válaszolok? De büfé! Legalább jó társaságban vagyok....
@Tempus.Anh: -nak szólt, értsétek jól!:)

csakegybeteg 2015.03.09. 19:16:11

@mig54: Kötözködni akarsz ? :)
Egyébként simán elkerülhető a nem kívánt terhesség ha azonos neművel szexelnek :) Ezt is meglehet fontolni :)

EZAZ 2015.03.09. 19:29:56

@csakegybeteg: Az első használható ötlet egész idő alatt. :)

she_wolf 2015.03.09. 19:50:41

@csakegybeteg:
Ja! Gyere ki a hóra!:D
Ami a hozzászólásod második részét illeti....neeemtooom...én inkább húsimádó vónák. A saját nemem ilyen tekintetben inkább husss.

EZAZ 2015.03.09. 20:07:22

@mig54: Na igen, gyomor kérdése. De az most nem téma. :)

csakegybeteg 2015.03.09. 20:10:37

@mig54: Csak mint lehetséges alternatívát említettem, nem kötelező (MÉG):)

she_wolf 2015.03.09. 20:24:54

@csakegybeteg:
Még? Akkor már inkább az önellátás, ha minden kötél szakad:)

@EZAZ:
Ízlések, és pofonok. Semmi bajom nincs emberileg azokkal, akik a saját nemükhöz vonzódnak, nem vagyok homofób. De én kösz, maradnék a hagyományoknál ilyen tekintetben, mert szeretem a férfiakat. Ami a hálószobában történik, másokra nem tartozik legyen az akár hetero- akár homoszexuális felek közti aktus.
Szerintem.

csakegybeteg 2015.03.09. 20:59:55

@EZAZ: @mig54: Csak viccnek szántam, nem kell komolyan venni :)

EZAZ 2015.03.09. 21:05:17

@csakegybeteg: Tudom! Szerintem jó poén volt. :)

EZAZ 2015.03.09. 21:11:42

@mig54: Természetesen. Csak ugye kezd kimerülni a téma, nem részleteztem, hogy ez ugye megfelel azoknak, akik nem akarnak gyereket és talán az önmegtartóztatók csapata is elfogadja (mert ugye ezzel érvelnek a terhesség kérdésében). Engem már csak két dologról nem lehet meggyőzni ezzel kapcsolatban: hogy a hűség 100%-ban véd a fertőzések ellen, meg hogy nővel lenni jó. :)

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.10. 00:49:02

@EZAZ:
Szia,
szerintem a "szeretettel" és a "szeretlek" nem egy és ugyanaz, de te úgy gondolod, ez a te meglátásod, és én nemcsak nem tudlak, de nem is szeretnélek megváltoztatni; ha úgy érzed, kiforgattam a szavaid, akkor ebben sem tudlak eltántorítani, ha úgy érzed, bántani a k a r t a la k akkor ebben sem tudlak az ellenkezőjéről meggyőzni, biztos igazad van; én tudom, hogy őszintén írtam és azt is tudom, hogy én messze sem vagyok sem tévedhetetlen, sem mindenttudó', sem karizmatikus alkat (ti. akinek akár minden hülyeséget is elhisznek Đ); én csak annyit tudok, hogy mindig azt írom le és mondom ki, amit gondolok, vagy legfeljebb nem szólok semmit (sajnos (?) ez a ritkább Đ); és még annyit tudok (érzek), hogy igyekszem magam állandóan vegzálni és vizsgálni, de ez nem menti ha valamit rosszul művelek;
ezért aztán ha meg vagy általam bántódva, akkor elnézésed kérem, mindenben megkövetlek, amiről te úgy érzed, én vagyok a hibás;
ezen túlmenően a továbbiakban a személyemmel szerintem így már nem kell gondolnod sem, úgy vélem, és ezzel talán békésen le is tudjuk ezt zárni;
tiszteletteljes (emberbaráti) szeretettel:
én

she_wolf 2015.03.10. 10:38:38

@EZAZ:
Valóban így van, a hűség (mindkét fél hűsége) sem véd 100%-osan, de azért jelentősen közrejátszik abban, hogy életed során kevesebbszer (vagy ideális esetben sose) legyen az alagsorban diszkomfort érzésed:)
Hogy nővel lenni jó-e? Kérdezd a férfiakat!:) Értem, mire gondolsz, de korábban ellőttük már az összes puskaport, ami itt decens megynyilvánulással ellőhető:)
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása