Nem adott 72 órás tablettát és még meg is alázott a nőgyógyász

2015.03.07. 06:00

images_13.jpgArra szó szerint emlékszem, hogy kis k***-nak nevezett, és arról beszélt, hogy biztos már rengetegszer kellett ilyen tabletta nekem

Tisztelt blog!

Egy ideje olvaslak titeket, de most sajnos saját magam is kénytelen vagyok írni egy történetet. Nőgyógyászati problémáim akadtak, amiért is felkerestem a kerületi szakrendelést. Korábban magánrendelésre jártam, de anyagi nehézségeim most nem teszik lehetővé, hogy magánrendelést válasszam. Nem voltak sem előítéleteim, sem rossz előérzetem, mindössze annyi volt bennem, hogy elmegyek és kész. Így szerdán elmentem múlt héten a csepeli rendelőbe.

Megérkezve láttam, hogy rengetegen várnak, így bejelentkezés után én is várakoztam. Sokat kellett várni, ez azonban számomra nem volt meglepetés és megértem, hogy ha sok a páciens, akkor időt kell fordítani mindenkire. Mellesleg a kedvenc nagynéném az egészségügyben dolgozik Cegléden, szóval nem vagyok elfogult, az egészségügyi dolgozók helyzetével tisztában vagyok és meg is értem őket.

Amikor én következtem, akkor kicsit emelkedni kezdett a vérnyomásom, de azt hiszem, aki először jár egy nőgyógyásznál és még nem ismeri, az tudja, miről beszélek. Szóval én következtem, majd a kötelező körök lefutása után, mint a köszönés és bemutatkozás, elmondtam, mi a problémám. 72 órás tablettára volt szükségem, egy óvszerbaleset miatt, nem szerettem volna kockáztatni. Nem részletezném az okokat, de nem szeretnék még teherbe esni, mivel nem érzem késznek magam a gyermekvállaláshoz, főleg, hogy a barátom egyelőre tanul, és 2-3 hetente látom.

sad-woman.jpg

Szóval elmeséltem a bajomat, de mintha vörös posztót lebegtettem volna a doktorom előtt, mert teljesen elképedt. Mintha mondjuk Csepelen én lennék az első, aki ilyen tablettáért folyamodott. El sem tudtam képzelni, miért van ezen megrökönyödve, hiszen nem abortuszt akartam csináltatni, épp azt szerettem volna elkerülni, hogy idáig fajuljon a dolog. A lényeg, hogy konkrétan nem kaptam meg tőle a segítséget, mert nem volt hajlandó felírni nekem, ráadásul olyan bunkó dolgokat is a fejemhez vágott, amit egy normális ember nem mond egy nőnek, egy orvos végképp nem. Például arra szó szerint emlékszem, hogy kis k***-nak nevezett, és arról beszélt, hogy biztos már rengetegszer kellett ilyen tabletta nekem. Jelzem, ez volt az első eset és ezt már a kezdetnél közöltem is vele.

Nem vagyok egy picsogós lány, aki mindenből nagy ügyet csinál, de mivel a helyzettől is ki voltam bukva és még az orvosom is rúgott egyet rajtam, elbőgtem magam és eljöttem. Receptet nem kaptam. Csak másnap sikerült bejutnom egy másik orvoshoz, ekkor viszont már több, mint 24 órával voltam túl a „baleseten”, így most meg azon emésztem magam, mi lesz, ha így már nem lesz olyan a szer hatása, amilyet szeretnék. Pár napon belül úgyis kiderül… Mindegy, majd megírom azt is, hogy alakul a dolog, ha frászban leszek. Viszont, marhára ciki, hogy most ezen aggódhatok és hála a doktor úr jóságának, majd azon agyalhatok, hogy mit tegyek a továbbiakban. Mi lesz, ha terhes leszek a nőgyógyász miatt? Nem lett volna egyszerűbb, ha tette volna a dolgát? Szégyenletesnek és abszolút embertelennek tartom a viselkedését. És azt, hogy az én életem felett próbált ítéletet mondani, úgy, hogy nem ismer. És ahogy beszélt. Tízből mínusz egy pontot érdemelne.

Melinda

 

NŐNAPI NYEREMÉNYJÁTÉK! NYERD MEG A KARIKÁZZA BE, AHOL FÁJ! CÍMŰ KÖNYVET. A RÉSZLETEKÉRT KATTINTS!

1144192_4.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Irkutszk 2015.03.07. 07:57:14

Az orvosnak erkölcsi meggyőződése alapján joga van visszautasítania a 72 órás tabletta felírását.

she_wolf 2015.03.07. 08:18:24

@Irkutszk:
Erkölcsi meggyőződés? Miért nem lett akkor inkább pap? Erkölcsi meggyőződésből trágár szóval minősítheti is a pácienst, és feltételezheti tévesen azt is, hogy egy hanyag, a következményekkel rendszeresen nem törődő valakivel van dolga?
Ha megpróbálunk abból kiindulni hogy a poszter minden szava igaz, akkor megértem, ha stabil, ám ritka együttlétek során nem akar gyógyszert szedni. Ez az ő választása. A gumi meg olyan, amilyen (sérülékeny). Jobb lenne annak a nőgyógyásznak, ha a gyógyszer felírása helyett kisműtőbe kellene császkálnia, csak mert van neki egy "ekölcsi meggyőződése"? Meg joga is van. A betegnek is.

asztalosani 2015.03.07. 08:34:14

hülyeség amit az előttem szóló írt. még hogy erkölcsi meggyőződés????

kedves Melinda!
írjál az ÁNTSZnek egy levelet (azt is írd bele,hogy kurvának nevezett), majd ők megállapítják, hogy történt-e szakmai mulasztás, ne azoknak higgy akik itt doktornak adják ki magukat. és jó lenne ha méltóztatnád elolvasni az 1997. évi eü tv.-t a hétvégén, mert van benne pár dolog amit kifogásolhatnál és mondjuk ezeket a dolgokat is beleírhatnád...

nyilván ha terhes vagy, akkor el is felejtheted a továbbiakban a pert (bocs, mielőtt elkezdesz pampogni a monitor mögött: éppen ezzel segítek), ugyanis az ilyen jellegű pereket el szokták bukni a felperesek! úgyhogy ezzel ne várj, már MOST lépj a tettek mezejére: írj az ántsznek. akkor is írj, ha kiderül hogy nem vagy terhes, mert bármikor ismét előfordulhat veled és ugyanazzal az orvossal és lehet legközelebb nem leszel annyira szerencsés, hogy másnap más orvos is ott legyen...

György Baranyai 2015.03.07. 08:38:46

@mig54: Én is így gondolom. Persze, tök mindegy, hogy én mit gondolok, ha az orvos olyan, amilyen.Várom a folytatást. Tisztelettel.

babo81 2015.03.07. 08:45:35

Nem írtad,hogy a doki hány éves volt,de az elmúlt egy hónapban voltam fülészeten,ügyeleten.Mindkét orvos ötvenes férfi volt.Orbitális bunkó volt mindkettő!Sok a meló,kevés a pénz,de könyörgöm,miért a beteget kell ba**ogatni,megalázni?

she_wolf 2015.03.07. 08:52:35

@babo81:
A történet szempontjából teljesen irreleváns, hogy hány éves az orvos. Az, hogy kifogtál két "ötvenes, bunkó orvost" még nem jelenti azt, hogy minden ötvenes orvos bunkó, és hogy a harmincöt éves nem az.
Amit írtál bunkó általánosítás, már meg se haragudj!

Irkutszk 2015.03.07. 09:10:53

@mig54: @asztalosani: A tényt közöltem, és nem minősítettem semmilyen viselkedést és senkit.

Mivel az egészségügy törvényileg szabályozott, egészen egyszerűen utána lehet nézni a kötelezettségeknek és jogoknak (beteg és egészségügyi ellátó személy részéről egyaránt). (Illetve ennek a törvényileg szabályozott kitételnek van egy olyan vonatkozása is, hogy nem rendelettel, meg helyi szabályozással, hanem törvénnyel, a szabályozások rendszerében egészen magas szinten történik a szabályozás. Ami a következményeket is hasonlóképp vonja maga után. Mindkét részről.)

Irkutszk 2015.03.07. 09:14:52

@Irkutszk: net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99700154.TV

II. fejezet: A betegek jogai és kötelezettségei

VI. fejezet: Az egészségügyi dolgozók jogai és kötelezettségei

Irkutszk 2015.03.07. 09:15:53

@Irkutszk: "(5) Az orvos a beteg ellátását akkor is megtagadhatja, ha
a) az adott ellátás erkölcsi felfogásával, lelkiismereti vagy vallási meggyőződésével ellenkezik,"

asztalosani 2015.03.07. 09:28:16

@Irkutszk:

"Ami a következményeket is hasonlóképp vonja maga után. Mindkét részről"

na pici szívecském (ma nincs jó kedvem láthatod): ebben sincs igazad. nyilván ha egy per elhúzódik 5 évig, addigra a GYEREK is 5 éves lesz, és ebből CSAKIS a NŐ jöhet ki rosszul, mert ha még el is marasztalják az orvost, a gyerek MELINDA nyakán marad: a többit MINT MÁR ÍRTAM lsd. fent, de rá is lehet keresni, hajrá kicsi google huszárkák.

"A tényt közöltem"
amit közöltél az NEM tény, hanem vélemény. majd akkor lesz tény pici szívecském, ha te leszel az OTH élén és írásban lepecsételve adod közre + teljes mértékű felelősséget vállalsz érte természetesen az IGAZI NEVEDDEL, nem pedig egy nick név mögé bújva + ha bírósági papírt lobogtatsz ami már a végstádiumban van és le lett futva az összes utána létező kör.... addig meg csak egy "sz@ros vélemény".

(itt a "sz@ros vélemény" nem minőségi jelzőt szolgál, hanem a mondatban nyomatékosító-kiemelő-figyelemfelkeltő szerepet tölt be)

ui: ma tényleg sz@r napom van, úgyhogy ne kössetek belém!

mildi 2015.03.07. 09:28:29

@Irkutszk: jézusatyafasza. ez szemétre való. erkölcsi meg vallási? a XXI. sz-ban a tudományos orvoslásban?!
akinek vallási fenntartásai vannak, az húzzon papnak.
akinek meg lelkiismereti, az menjen egy meddőségi klinikára dolgozni.

asztalosani 2015.03.07. 09:30:04

@Irkutszk:
pici szívecském és az is benne van a szabályozásba, hogy ilyenkor haladéktalanul másik orvoshoz kell irányítani a beteget, ami nem történt meg.

hoppácska, ugye?

csakmotyogok 2015.03.07. 09:54:21

Ha a doki valóban q....-ott, felháborító.Nagyon.
Viszont neki is vannak törvénybefoglalt jogai. Megtagadhatja az ellátást.Sokan el is képednek ezen.Azt nem értem miért nem ezt mondta.
Most tessék csak emlegetni Hippotatészt;).

György Baranyai 2015.03.07. 09:56:34

@asztalosani: OK. De nézz ki az ablakon, süt a nap. Kívánom, változzon meg a rossz napod! Tisztelettel.

csakegybeteg 2015.03.07. 10:02:40

@Irkutszk: Akkor miért nem azt mondta, hogy ez ellenkezik az erkölcsi felfogásával ?
Egyébként ilyen felfogással miért lett nőgyógyász? Tudnia kellett a kezdetekkor is, hogy ilyen esetek (még rosszabbak is) előfognak fordulni.

asztalosani 2015.03.07. 10:05:20

@György Baranyai:
köszi <3
nagyon aranyos és kedves tőled, hogy próbálsz felvidítani, de ez most nagyon nem segít...

de nagyra értékelem <3

asztalosani 2015.03.07. 10:14:28

@csakegybeteg:

így igaz és ezt írásba is kellett volna adnia azzal hogy azonnal továbbirányítja a beteget egy másik elérhető orvoshoz. ezek sem történtek meg...

(sőt az ilyen orvosokat kötelezném arra hogy kiírják a nevükkel, aláírásukkal, pecsétszámukkal az ajtójukra, hogy ők már pediglen nem hajlandóak felírni 72 órás tablettát, azért hogy a szerencsétlen lány/nő/asszony ne várakozzon már ott órákig a nagy semmire, hanem egy másik EGYÜTTMŰKÖDŐ orvost kereshessenek)

apropó: az ilyen orvos mi a jó édes szent sz@rt csinál, ha :
1. abortuszra kerül a sor és mondjuk nem azért mert az asszonyka nem akar gyereket, hanem mert a magzat élettel össze nem egyeztethető állapotban van?
2. fogamzásgátló tablettát íratnak fel? mert hát ugye az is akkor ebbe a körbe tartozik... vagy azt azért lehet, hiszen a gyógyszergyártó cég fizet érte az orvosnak?

vagy ez most hogyan is van? egyszer a lelkiismerete nem engedi aztán utána meg mégis???

asztalosani 2015.03.07. 10:17:45

Melindának:

le lehet írni a történetet a TASZnak is az ÁNTSZ mellett...

friss ropogós, és azt tanácsolnám: lovagold is meg, majd ők elérik, hogy a helyzet változzon!
mandiner.hu/cikk/20150203_tasz_miert_venykoteles_a_surgossegi_fogamzasgatlo

"Vagyis a kormány ismét szembe megy az európai gyakorlattal, ezzel kockáztatva a magyar nők biztonságát és egészségét – értékeli a TASZ."

babo81 2015.03.07. 10:30:44

@mig54: Talán rosszul fogalmaztam!Még véletlenül sem szerettem volna általánosítani.Csupán csak egy észrevétel volt,hogy az "idősebb" orvosok egy része kiégett!(tisztelet a kivételnek!)Azért még nem kéne lebunkózni mert véleményes amit leírtam!

Tempus.Anh 2015.03.07. 10:39:16

A világnak egy törvényszéke sem fog helyet adni egy olyan perindítványnak, amely a felperes (nem kívánt) teherbeesését hozza fel fő indokként.
Az élet, az új élet véddelme előbbrevaló minden abortusznál vagy terhességmegelőzésnél.
Ez tehát eleve egy bukta.
Azonkívül, ha nem akarok gyereket, akkor nem szeretkezek, eléggé egyszerű.
A felelősség a nemi együttlétben résztvevő páré, az orvos ettől teljes mértékben mentes.
Nyilvánvalóan nem küldjük el a kurva anyjába a felelőtlen nőt, se le nem kurvázzuk nyíltan, még ha úgy is gondoljuk, ennyit legalább adunk a látszatra.
A fogamzásgátló tablettát felírni NEM kötelessége az orvosnak - ez nem életmentő beavatkozás - (ld. Irkutszk fenti beírását, ami 100 %-ban igaz)
Lehet itt papolni papokról és szerzetesekről, NEM kötelezhető egyik nőgyógyász sem erre, saját meggyőződése szerint bármikor megtagadhatja.

Mondjuk az az ügyetlen, balfasz pasi is megér egy misét, aki meghúzza a nőt, aztán három hétre eltűnik a sunyiban.
De lúzerek mindig is voltak és lesznek.

Tempus.Anh 2015.03.07. 10:41:57

"mivel nem érzem késznek magam a gyermekvállaláshoz"
Igen, a kufirchoz pedig bármikor, aha...
"Mi lesz, ha terhes leszek a nőgyógyász miatt?"
Mert? Végül mégis vele csináltad?

csakegybeteg 2015.03.07. 10:52:24

@Tempus.Anh: Nagyon cinikus vagy.
A szerinted a férfiak is csak akkor szeretkeznek ha gyereket akarnak?
Abban egyetértek, hogy a nőgyógyász miatt nem esik esik teherbe senki (kivéve, ha mesterséges megtermékenyítésre van szükség).

Tempus.Anh 2015.03.07. 10:56:08

@csakegybeteg: A fenti megbélyegző jelző elhangzásához szerintem egy azt megelőző parázs veszekedés is társulhatott.
Ismerős az az öntudatos kétbites kiscsaj-típus, aki felrakja a lábait az asztalra és úgy diktálja az orvosnak, ami neki "jár".
Ez az "azt csinálok, amit akarok és mindenki bekaphatja"-kategória, aki a végén segítségért szűköl, de azt is az asztalt verve teszi.

qbr 2015.03.07. 11:06:10

Ha a nőknek joga van dönteni a terhesség megelőzéséről, és bizonyos időn belüli megszakításáról (az én felfogásomban legyen is joga), akkor az orvosnak is kell, hogy legyen joga eldönteni, hogy részt vesz-e ilyen ellátásban, vagy nem.

De az jogos kérés lenne, hogy ezt valmilyen módon jelezze kiírással a hölgyeknek, hogy mindkét fél elkerülhesse a hasonló helyzeteket.

csakegybeteg 2015.03.07. 11:12:59

@Tempus.Anh: Ez az amit nem tudhatunk, éppen ezért ne feltételezzük a legrosszabbat.
Anno kb. 100 éve, szégyelltem elmenni a lukász dokihoz ezért a körzeti orvost kértem meg a fogamzásgátló felírására (mondjuk pofára estem mert 3 hónap múlva elküldött hozzá).
Akkoriban is volt olyan orvos aki megpróbált lebeszélni a gyógyszer szedéséről a mellékhatások és a később kialakuló problémák miatt ( sajnos igaza is lett), de ettől függetlenül felírta a gyógyszert és nem kurvázott le.

Tempus.Anh 2015.03.07. 11:21:32

@csakegybeteg: Lekurvázni nem szabad, természetesen (mondjuk és köbgyököt vonnék a fenti posztban elhangzott orvos-beteg párbeszéd abszolút hitelességéből) én OAC-t sem szedetnék lányokkal-asszonyokkal épp a lehetséges vascularis mellékhatásaik miatt.
Inkább a pár hímtagját tanítanám meg egy kis ügyességre és kevesebb önzésre.

she_wolf 2015.03.07. 11:59:17

@babo81:
Nem téged "bunkóztalak" le, hanem az általánosításodat (ami egyben a véleményedet is tükrözte).

zünüke 2015.03.07. 12:03:19

@Irkutszk:

(5)Az orvos a beteg ellátását akkor is megtagadhatja ha (a) az adott ellátás erkölcsi felfogásával,lelkiismeretével,vagy vallási meggyőződésével ellenkezik"

-Sajna a posztoló nem írta le konkrétan,hogy a nőgyógyász miért tagadta meg az ellátást,de ha az általad írt jogszabály valamelyikére hivatkozva tette,akkor elmegy a jó büdös pi..ba.
Tudatosan kitette annak a veszélynek,hogy egy nem kívánt terhesség,és egy teljesen szükségtelen abortusza legyen a posztolónak (már ha elkerülte a szerencse)ami viszont lehet a posztoló erkölcseivel ellenkezik.Mi lehet egy ilyennek a végeredménye?
Egy nem kívánt gyermek,a fiatal felkészületlen szülőknek,ami nem igazán szerencsés dolog a mai világban.

she_wolf 2015.03.07. 12:18:53

Nekem egyébként az egésztől ott fordult fel a gyomrom, hogy egy olyan területen hivatkozunk erkölcsre és hitre, ahol nincs 100%-os védelem (tehát adott a fogamzás lehetősége).
Valóban csak az marad(na), amit Te is írsz, @Tempus.Anh:
"Azonkívül, ha nem akarok gyereket, akkor nem szeretkezek, eléggé egyszerű."
Ugyan, Te drága!:) Ezt azért Te sem gondolhatod komolyan a XXI. században, felnőtt, jócskán a termékeny éveiben járó férfiként, ráadásul orvosként:D

"a) az adott ellátás erkölcsi felfogásával, lelkiismereti vagy vallási meggyőződésével ellenkezik," " - írta @Irkutszk:.
Olyan ez, mint amikor hülyegyerekek leülnek römizni jokerrel. Jó, hogy van a joker, majd akkor és úgy használom fel, ahogy a kedvem diktálja? Nálam itt borult a bili.
Mert én, a lukász doki elutasítom a páciens kérését holmi nekem megadatott előjogok birtokában, ugyanakkor bőszen kurvázok, és (el)ítélek. Ha ez nem farizeusság, akkor mi az?
És még mindig a hitnél és erkölcsnél maradva: egy nőgyógyász nem írja fel a tablettát a páciensnek esetleg a fentiekre hivatkozva, akkor, amikor már lassan rutinnak számítható az IVF és a küszöbön toporog az aktív eutanázia is.
Megmondaná valaki, hogy mégis miről beszélünk?

Tempus.Anh 2015.03.07. 12:21:19

@zünüke: Erre szoktam mondani, hogy az életre és a gyermekszülésre felkészületlenek, de a kettyintésre bármikor készek.
Bocs, hogy felszisszenünk amiatt, hogy az ultraliberális társadalom az erkölcstant, hittant elutasítja, a szabadszerelmet, melegházasságot, kábítószerfogyasztást pedig favorizálja, ugyanakkor ezek etikai és anyagi következményeit az egészségügy nyakába akarja varrni.

Tempus.Anh 2015.03.07. 12:24:29

@mig54: Az erkölcs és hit ellenkezik az élet bármilyen formájának a megölésével.
Ha ezt egy fiatal nő nem elég megérett ahhoz, hogy felfogja (nem tanították meg neki, másszóval nulla azaz nulla nevelést kapott), akkor legyen annyira érett, hogy meggondolja ötször is, hogy vállalja-e egy esetleges terhesség kockázatát.

she_wolf 2015.03.07. 12:27:06

@Tempus.Anh:
És ha valaki soha nem akar gyereket?
Because..."always look on the bright side of life..."

"Mi lesz, ha terhes leszek a nőgyógyász miatt?"
Ezt a mondatot én is karikíroztam volna, de nem tettem, mert zabos lettem:)

Tempus.Anh 2015.03.07. 12:28:08

@mig54: Ebből a szempontból totálisan irreleváns, hogy hányadik évszázadban élünk. Az aktuális évszámra csak a mai amorális és az etikát hírből sem ismerő, nyugati antiklerikális, libber irányzatok szoktak hivatkozni, mintegy ezzel takarózni.

Tempus.Anh 2015.03.07. 12:30:26

@mig54: Amelyik nő nem akar gyereket, az majd számol egyrészt a megnövekedett tumor-kockázattal egy koron túl, és öregkorára az elhagyatottság és elhanyagoltság, kitaszítottság érzésével.
Az anyai ösztön hiányának pszichiátriai vonatkozásairól még nem is beszéltünk.

asztalosani 2015.03.07. 12:33:20

@Tempus.Anh:
egy 11 éves is "kész" lehet kettyintésre, de igazán beláthatnád "orvosként", hogy ez nem azt jelenti, hogy kész lenne a szülésre és a gyereknevelésre.

"Ha ezt egy fiatal nő nem elég megérett ahhoz, hogy felfogja (nem tanították meg neki, másszóval nulla azaz nulla nevelést kapott), akkor legyen annyira érett, hogy meggondolja ötször is, hogy vállalja-e egy esetleges terhesség kockázatát. "

aha... bort iszol és vizet prédikálsz?

akkor a fenti érvelést folytatva az a pasi aki még nem elég érett ahhoz, hogy felfogja (nem tanították meg neki, másszóval nulla azaz nulla nevelést kapott), akkor legyen annyira értett, hogy ötször is meggondolja, hogy egy baxás ér-e neki annyit, hogy vállalja-e egy esetleges terhesség következményeit, erkölcsöstől, hittanostul, házassággal, szívvel lélekkel...

más farkával a csalánt is, igaz?

EZAZ 2015.03.07. 12:34:49

@Irkutszk: Erkölcsi meggyőződésből lekurvázza a pácienst? Ha ilyen az erkölcsi meggyőződése, akkor miért is turkál egész idegen nők nemi szervében?

she_wolf 2015.03.07. 12:36:25

@Tempus.Anh:
Igen. A megoldás pedig kézenfekvő: a nőgyógyász cserélje le a fehér köpenyt hollófekete reverendára, és máris minden(ki) a helyén lesz.
Megint ugyanott tartunk: mikortól tekinthető embernek/életnek egy magzat?
Csak szólnék: XXI. század. A vasbugyik ideje leáldozott. És amíg nincs totális védelem a fogamzás megakadályozására (kérlek, ne gyere azzal, hogy ne éljen szexuális életet!), addig ez örökös vitatéma marad.
Kérdeznék valamit: ha nő lennél, hogyan vélekednél minderről? Utálom a feltételezéseken alapuló dolgokat, de most kifejezetten kívácsi lennék:)

EZAZ 2015.03.07. 12:37:48

@mig54: Miért kell lebunkózni@babo81: -t? Lehet, hogy statisztikai kimutatást szeretne készíteni saját maga számára, joga van hozzá. Adatokat gyűjt és ennyi.

Tempus.Anh 2015.03.07. 12:40:14

@asztalosani: Ez mindkét félre vonatkozik.

she_wolf 2015.03.07. 12:41:50

@Tempus.Anh:
Ugye megengeded, hogy ezt ne vegyem magamra? A fejlődést nem lehet megállítani, bármennyire is ellene vagyunk néha. Én is szeretnék egy kicsit kevésbé pörgős világban élni, de magammal tolok ki, ha figyelmen kívül hagyom a világot annak mindenféle vágyott, vagy éppen átkozott változásával együtt.

EZAZ 2015.03.07. 12:42:36

@mildi: Hát, az ilyen szemétládák jobb, ha kerülik a meddőségi klinikákat. Mert ott aztán a nők 90%-a kurva, mert nem szült 14 éves koráig (ha valaki esetleg bele akar kötni, akkor most szólok, hogy természetesen túloztam!), vagy azért, mert biztos összeszedett valami nemi betegséget, vagy kilógó derékkal járt télen is, ezért úgy megfázott stb.
Értem amúgy, hogy miért mondtad, csak az ilyen sz@r alakoknak, mint az ilyen orvos, egy meddőségi klinika kész szadomazo klub lenne.

she_wolf 2015.03.07. 12:42:39

@EZAZ:
Nem őt bunkóztam le, és ezt meg is írtam.

she_wolf 2015.03.07. 12:43:47

@Tempus.Anh:
Ebben teljesen igazat adok Neked, de tény: vannnak ilyen nők.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2015.03.07. 12:44:32

@Irkutszk: Es azt nemirja, hogy lekurvazhatja, megalazhatja?

Tempus.Anh 2015.03.07. 12:45:49

@mig54: A házasságig megőrzött szüzesség intézménye nem volt annyira rossz.
A mai "erkölcsök" csak a mobilszolgáltatóknak, internetszolgáltatóknak, ifilap-kiadóknak, antikoncipienseket gyártó és forgalmazó vállalatoknak és a nőgyógyászoknak jók.
A szenvedő alanyok az egymásra szabadított fiatalok, akiket aztán, amikor eltévedtek, magukra hagynak.
Elhitetik velük, hogy ők már komoly, érett, döntésképes, felelősségteljes "nagyok", amikor pedig rá kell jönniük, hogy csak zsákutcába került, szánalmas, tehetetlen emberkék, akkor elkezdenek vergődni, csapkodni és mindenkit hibáztatni.
Ott már nem elég a nagy arc és a téglaporos széles mell.
Ariadné fonala elszakadt és közeledik a Minotaurusz.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2015.03.07. 12:46:08

@Tempus.Anh: Az onkielegites hova tartozik?:D:D:D Vedekezni meg talan szabad ugye?

EZAZ 2015.03.07. 12:46:46

@Tempus.Anh: "Azonkívül, ha nem akarok gyereket, akkor nem szeretkezek, eléggé egyszerű. " Ezt most ugye nem mondod komolyan?

EZAZ 2015.03.07. 12:47:53

@csakegybeteg: "Abban egyetértek, hogy a nőgyógyász miatt nem esik esik teherbe senki (kivéve, ha mesterséges megtermékenyítésre van szükség). " Meg ha nőgyógyász a férje. :)

csakegybeteg 2015.03.07. 12:48:52

@Tempus.Anh: Igazad van, a mai eszemmel és tapasztalatommal én sem szedtem volna :)

EZAZ 2015.03.07. 12:50:53

@csakegybeteg: hagyd a fenébe, Tempus bácsi biztos egy átmaszturbált éjszakai ügyelet után nyilatkozik.

EZAZ 2015.03.07. 12:52:32

@mig54: Bocsánat, odáig még nem jutottam el, félreérthető volt és abban az értelmében felháborító. Bocsi.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2015.03.07. 12:54:21

@Tempus.Anh: aha, mindig a ebteg a hulye, az rvos okos. Ha a beteg kisebb hormontartalmu fogamzasgatlot akar, akkor meg huzzon gumit, mert a doki mast nem ad.
Hat pont emiatt van elegem sok nogyogyaszbol, es szerencse, hogy vegre talaltma egy normalis no nogyogyaszt.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2015.03.07. 12:57:33

@csakmotyogok: tavaly nyaron volt egy mehenkivuli terhessegem. Ilyen esetben melyik elet a fontosabb a dokinak? Vagy megtagadhatja az ellatasom, mert nem oli meg az eletben -amde rossz helyen beagyazodott- embriot?

she_wolf 2015.03.07. 12:58:32

@Tempus.Anh:
Nem volt rossz, valóban. Ám nem tudom, ha az én életem első aktusa a nászéjszakámon történik, lehet, hogy rövidesen zárdába vonultam volna:)
Merthogy ugye mind a jó, mind a rossz élményhez két fél kell. Az már veszett fejsze nyele, ha csak magadban bízhatsz:D
A hozzászólásod további részéről megint a fenenagy tudatosság, önrendelkezés, meg egyéb hangzatos cuccok ugrottak be, amikre úgy szeretnek hivatkozni, hogy azt sem tudják, eszik-e vagy isszák. Meg a szülői felelősség és a nevelés, és már megint holmi szociológiai tanulmányság felé kezdünk tendálni....a posztbéli esemény helyett:)
Abban viszont kitartok a véleményem mellett.

zünüke 2015.03.07. 12:59:01

@Tempus.Anh:

Azt miből sikerült kikövetkeztetni,hogy a "kétbites,öntudatos kiscsaj-típus" aki felrakta a lábait az asztalra diktálta volna az orvosnak,hogy neki mi jár?

'Azonkívül ha nem akarok gyereket,akkor nem szeretkezek'
-Védekeztek és gyereket sem szeretnének,ami -gondolom- csak a felelősségtudatukat bizonyítja ilyen fiatalon.

A fiú miért tűnne el?Másik városban él,másik városban tanul,két három hetente van alkalma a barátnőjét meglátogatni.Ez akkora bűn lenne?

'Nem kötelessége felírni fogamzásgátlót'
-Lehet.De ahhoz nincs joga,hogy feleslegesen kitesz egy embert egy nem kívánt terhességnek,és egy még feleslegesebb terhességmegszakításnak,csak mert Ő úgy látta jónak.Most mindegy,hogy erkölcsi okból vagy vallási okból,vagy csak mert olyan kedve volt.

'mivel nem érzem késznek magam a gyermekvállaláshoz'
-Igen,a kufirchoz pedig bármikor aha..'

_Ez a megjegyzés gusztustalan és sértő.

she_wolf 2015.03.07. 13:01:37

@EZAZ:
Khmm....Tempus bácsi nagy valószínűséggel nem ügyelt éjszaka, és szerintem nem is maszturbált. Ne engedj a kísértésnek, mert megfekszi a gyomrodat...

she_wolf 2015.03.07. 13:04:34

@tildy[UK]:
Az extrauterin pöpec:( Sajnálom. Jól vagy egyéként? Vigyázz magadra, remélem, ennek a későbbiekben nem lesz negatív következménye.

csakegybeteg 2015.03.07. 13:04:54

@Tempus.Anh: Bocsánat amiért megint kotyogok, de miről beszélsz? A házasságig megőrzött szüzesség??? Azért remélem ezt a férfiakra is érted!
Egyébként az igazi csapda a nőknek!
Nem mindig van úgy, hogy minden klappol, a látszat bizony sokszor csal, és mint tudjuk a puding próbája az evés! A jó házasság is megromlik, ha nincs meg a szexuális összhang, márpedig ha szűzen házasodunk zsákbamacskát veszünk!

csakegybeteg 2015.03.07. 13:08:54

@EZAZ: "Meg ha nőgyógyász a férje. :) "
:) :)

zünüke 2015.03.07. 13:09:02

@EZAZ:

De ezt komolyan gondolja-ezekszerint. :xD

Tempus.Anh 2015.03.07. 13:09:12

@zünüke: Elsősorban az különböztet minket az állatvilágtól, hogy ösztöneinknek tudunk parancsolni, annak ellenére, hogy a szabadosságot és a semmit és senkit nem tisztelő önfelszabadítást és gátlástalanságot propagálja, ami utána jön, azt pedig a fogamzásgátlásra/terhességmegszakításra bízza.
Ezért zajlanak le gruppenszexjelenetek gólyabálokon (az éppen "erőszaktevésen" elcsípett nevelő egy eset a sok százból - erről is csak azért tudnak, mert a sok közül egynek egyszer ki kellett derülnie), ezért van a sok, húszéves korára kapcarongynak sem jó, többedszerre is kürettált, idegroncs nő.
A korán elkezdett OAC-k miatt huszonévesen thromboembóliában megrokkanó, urambocsá' exitáló nők pedig egy külön rémtörténet.

asztalosani 2015.03.07. 13:09:50

@csakegybeteg:
nézd a jó oldalát: nem lenne ennyi nemi beteg sem...

Tempus.Anh 2015.03.07. 13:10:37

@mig54:
"Tempus bácsi nagy valószínűséggel nem ügyelt éjszaka, és szerintem nem is maszturbált."

?

zünüke 2015.03.07. 13:11:58

@Tempus.Anh:
Akkor a gyerekvállalás nélküli szexet be kéne törvényileg tiltani? :D

Tempus.Anh 2015.03.07. 13:12:55

@csakegybeteg: Egy fonáknyeséssel visszaütném a labdát a térfeledre: az egymást biztos házassággal kecsegtető és ennek fejében egymást szexuális játékszernek használó, majd egymást elhagyó párokkal pedig mi a helyzet?

Tempus.Anh 2015.03.07. 13:13:52

@zünüke: Mindenki saját felelősségére tegye, az orvost hagyja ki a játékból.

asztalosani 2015.03.07. 13:15:31

@Tempus.Anh:

estére el fogtok odáig érni, hogy tiltsák be a szexet... :D

Tempus.Anh 2015.03.07. 13:15:32

@EZAZ: Figyelj, b@szod, majd egy közös libaőrzés közben viccelődhetsz az én róvásomra, addig azzal szórakozz, ami a lábaid közt van.

she_wolf 2015.03.07. 13:16:11

@Tempus.Anh:
EZAZ feltételezésére válaszoltam.
Igaz, egy másfajta feltételezéssel. Most miért? Mindenkinek szabad, csak nekem nem?:D

Tempus.Anh 2015.03.07. 13:17:23

@mig54: Nincs ebből semmi gond :)

asztalosani 2015.03.07. 13:20:14

@Tempus.Anh:

sőt ha van már chipsadó, akkor miért ne legyen már szexadó is!
:D

(hisz ha szexelsz akkor hozzájárulsz a nemi úton terjedő betegségek továbbterjesztéséhez, így tulajdonképpen veszélyes életet élsz (mint magadra és mint másokra nézve: pl: pénisz törés, AIDS, hüvelygomba, HPV...stb) , így több adót is kell fizetned) V.ö. extrém sportok OEP-es biztosítása

Tempus.Anh 2015.03.07. 13:22:35

@asztalosani: Szexadót már fizetnek a Nagykörúton.:)

pacagánycsök 2015.03.07. 13:24:14

Te magad neveled a gyereked Tempusz?

csakegybeteg 2015.03.07. 13:25:01

@Tempus.Anh:
Nehogy azt mondd, hogy Te is csak az esküvő után kezdtétek :)
Tehát szerinted tökéletes lenne, ha egy nő semmiféle örömöt nem találna a házasságban? Úgy mint régen? A lányt férjhez adták, a férj megerőszakolta, időnként rámászott nem érdekelte mit érez az asszony........
"az egymást biztos házassággal kecsegtető és ennek fejében egymást szexuális játékszernek használó, majd egymást elhagyó párokkal pedig mi a helyzet?"
Nem muszáj elhinni mindent amit mondanak, mindenki maga dönt, hogy melyik utat választja.
Mellékesen nagyon kellemesek tudnak lenni azok a játékok, csak nem mindegy milyen a játékszer :)

asztalosani 2015.03.07. 13:26:40

@Tempus.Anh:
kiterjeszthetnék a parlamentre is és rögtön meglenne a költségvetési hiány is :D

zünüke 2015.03.07. 13:28:12

@Tempus.Anh:

Látod,én fiatal koromban soha nem vettem részt semmiféle 'táborozásban mert anyám nem engedett,napokig kellett könyörögnöm ha elakartam menni egy házibuliba (85").Este hétre otthon kellett lennem mert a nagyanyámmal hét óra két perckor már indultak keresni.Anyám szigorúan tartotta az egyházi ünnepeket (karácsony,húsvét,pünkösd)és ezt megkövetelte tőlem is.18 éves voltam amikor az akkor katona udvarlómmal történt meg először a dolog.Igen 18 éves koromig vártam,mert így neveltek.

És mégis volt két abortuszom rá egy pár évre felelőtlenségből.Az én felelőtlenségemből ezt hozzáteszem.

she_wolf 2015.03.07. 13:28:25

@Tempus.Anh:
Ebben bíztam:) Tudod hogy szeretlek, még akkor is, ha ennek a posztnak a kapcsán nincs is teljes egyetértés közöttünk.

A poszttal kapcsolatos sommás véleményem pedig az, hogy szexuális életet élni lehetőleg mély érzelmekből fakadóan, és teljes körültekintéssel kellene élni házasságban is, azon kívül pedig pláne!
Az állatias ösztön is csak akkor jöhet számításba, ha jól ismerem azt a másik "állatot:D" együtt élek vele, és valóban csak a hancúr (decensebben: a szex által kapott és okozott öröm) a lényeg akkor, és ott.
Ha pedig gríz van, lehetőleg ne pont akkor koccanjunk le a korábbról jól ismert orvosunkról egy vadidegenhez (ha kell, kölcsön kérek valakitől).

asztalosani 2015.03.07. 13:30:25

@csakegybeteg:

éppen ezért kell betiltani a szexet! :D

ha nem lenne szex, akkor nemi betegségek sem lennének, nem kellene annyit költeni hüvelygomba tenyésztésre, canesten krémekre, a HPV oltásokra, az AIDS szűrésere illetve gyógyszereire... :D

EZAZ 2015.03.07. 13:30:27

Szerintem a lány a legfelelősségteljesebb módon járt el. Nem szed be mindenféle hormontartalmú cuccot, nem beszélve arról, hogy a fertőzésektől is megvédi magát (persze becsúsznak itt is szakadásos balesetek). Az, hogy elkap valami fertőzést esetleg, nem azt jelenti, hogy kurva, sőt, azt sem, hogy a barátja félrelép. Mi pl. a férjemmel lombik programban vagyunk (nem, nem voltam kurva, nem volt nemibetegségem, szerencsétlenségek sorozata miatt alakult így) és azt mondták az egyik helyen, hogy - ugyan mindkettőnk leletei negatívak és ráadásul hűségesek is vagyunk - használjunk óvszert, mert bizonyos baktériumok időnként elszaporodhatnak és akkor elkaphatom.
Attól, hogy két ember szereti egymást, attól még nem erkölcstelenek. Bizonyos életkor után teljesen normális, ha ez testi szinten is kiteljesedik. Sőt, beteges, ha nem.
Ez különbözteti meg a "szeretkezést" a dugástól, a b@szástól, meg Tempus bácsi által említett gólyabáli gruppenszextől.
Egy fiatal fiú/férfi pedig ugye különösen rosszul viseli, ha nem szexelhet. 17-18 évesen gondolom még nem kéne megnősülni. Na most akkor menjen kurvához? Az ugye erkölcsös és semmi köze az állatvilághoz? A felesége majd egyszer biztos örülni fog, hogy 2 percig tartanak a menetek, meg hogy időnként a popsiját is fel kell kínálnia? Vagy esetleg a fiúk maradjanak a "matrózos" játékoknál?

Tempus.Anh 2015.03.07. 13:30:44

@csakegybeteg: Szerintem még ma is értékesebb egy olyan nő, aki házassága előtt-alatt ismerkedik a nemi élettel, mint egy olyan, akin a fél falu végigmasírozott.
Az, hogy a férj megerőszakolta-e a házasságkötésük után...kihalt volna az emberiség, ha minden házasságban ez lett volna az első teendő a nővel. Illetve azt a nőt, akit meg kell erőszakolni egy nászéjszakán a együttlétért, kissé fenntartásokkal kezelném a továbbiakban.

zünüke 2015.03.07. 13:32:57

@asztalosani:

:D A pénisztörés egészen pontosan mit jelent? :D

she_wolf 2015.03.07. 13:33:00

@EZAZ:
Megkérhetlek valamire?

EZAZ 2015.03.07. 13:33:13

@asztalosani: "sőt ha van már chipsadó, akkor miért ne legyen már szexadó is!" Lelőtted a poénomat, pont most akartam írni. :) Kupakadó már van, be kéne vezetni a kupakolóadót is! :)

asztalosani 2015.03.07. 13:33:57

na akkor most már leírom, ha már senkinek sem tűnt fel!
(gratula a praxisblog szerkesztőjének is!)
a cím HIBÁS, hisz nem a nődoki adja tablettát, ő csak felÍRJA
no comment.

:D

Tempus.Anh 2015.03.07. 13:34:01

@zünüke: Az én fiatalkoromban a 15 évesen már pasizó lányt kiutálták a suliból, a szülei kiíratták tőlünk, akkora szégyen volt, amikor hírbe hozták egy huszonéves férfival.
Volt viszont 18 évesen szülő osztálytársnőm, akinek ma már iskoláskorú unokája van :)

csakegybeteg 2015.03.07. 13:34:38

@asztalosani: "ha nem lenne szex, akkor nemi betegségek sem lennének, nem kellene annyit költeni hüvelygomba tenyésztésre, canesten krémekre, a HPV oltásokra, az AIDS szűrésere illetve gyógyszereire... :D "
Igaz, viszont a népszaporulat is elszállna :) vagy a pap előtt lehetne szexelni? Persze kizárólag a fajfenntartás miatt :)

EZAZ 2015.03.07. 13:35:41

@Tempus.Anh: Azt hiszem, az a lekezelő, férfisoviniszta szöveg, amit itt időnként lenyomsz, ennyit kiérdemelt. :) Ne vedd felségsértésnek, ha visszanyal a fagyi.

EZAZ 2015.03.07. 13:36:55

@csakegybeteg: Állítólag valahol a nyugati határ közelében van egy falu, ahol minden második gyerek a papra hasonlít. :)

asztalosani 2015.03.07. 13:38:49

@csakegybeteg:
neeeeeeeeem...

hát tudod: pasitól leveszik a mintát, aztán beültetik a "nőbe"...

vagy leveszik a mintát mindkettőtől és egy befőttesüvegben kitenyésztik a gyereket (ezáltal is csökkentve a szüléskori bonyodalmak OEP-es költségvonzatát: tudod te milyen drága egy varrat? hát hová gondoltál????)
:D

(régebben sylvester stallonenak volt egy zsarus filmje, amiben úgy szexeltek, hogy valamilyen sisakot húztak a fejükre... XD)

she_wolf 2015.03.07. 13:39:55

@EZAZ:
Szeretnélek megkérni, hogy a rám való tekintettel ne bácsizd Tempus-Anh-t. Én megköszönném:)

csakegybeteg 2015.03.07. 13:40:24

@Tempus.Anh: Az én osztálytársam (nem svéd!) 15 évesen szült, pedig soha sehová nem engedték el a szülei.
Félre értettél, egy szóval nem mondtam, hogy a fél falu menjen át rajta, csak úgy gondolom egy tartós kapcsolatnál nyugodtan élhetnek nemi életet a fiatalok is anélkül, hogy házasságot kötnének.

defné 2015.03.07. 13:41:56

Én meg valamelyik nap azon az anyukán voltam kiakadva,aki teljes természetességgel írt a tini korba éppen csak belépő lányának a fogamzásgátló okozta problémáiról.Nem azon fortyogtam,hogy 16 éves korban már menetrendszerűen szexel a lány,hanem azon,hogy az anyukának ez a világ legtermészetesebb dolga.

EZAZ 2015.03.07. 13:43:40

@mig54: Rendben, de csakis Rád való tekintettel. :) Igyekszem odafigyelni erre.

csakegybeteg 2015.03.07. 13:44:51

@asztalosani: Ja jön a szép új világ.........és még a hozzávalókat sem adhatja akárki :)
Az egyetlen örömforrás amit minden ember megengedhet magának tiltott lesz.... :)

she_wolf 2015.03.07. 13:45:03

@Tempus.Anh:
Ilyen osztálytársnőm nekem is volt. Suli után kollektíve ment az osztály babanézőbe a szülészetre:)
Egy erős 4-es tanuló csaj volt, osztálytitkár, Olaszliszka-Tolcsváról:)

asztalosani 2015.03.07. 13:45:48

@EZAZ:
semmi gond!
(nem is vettem észre hogy volt ilyen kérdés) :)

csakegybeteg 2015.03.07. 13:47:32

@Tempus.Anh: Te nem tudod, hogy nemi erőszak esetén is teherbe lehet esni? :)

asztalosani 2015.03.07. 13:49:25

@csakegybeteg:
ha nem lesz tiltott, akkor fizetős lesz.

minden nőbe születésekor bele lesz építve egy ATM kártyaolvasó. a pasi annyiszor járkálhat ki be ahányszor majd lehúzza a bankkártyáját, természetesen pay-as-you-go rendszerben

... a születendő gyerekek pedig nagyon nagy hasonlóságot fognak mutatni a mindig aktuális nagy vezírre...

:D

she_wolf 2015.03.07. 13:51:07

Nem tudom, valahogy a hapsikban ott ficereg (még mindig!), hogy az én arám lehetőleg érintetlen legyen míg nőül nem veszem én, a sokat tapasztalt férfi.
Az meg, hogy ő hány baromfiudvarban kakaskodott előtte, már sokadrangú kérdés? De ha belegondolok, hogy két huszonéves szűznek milyen nászéjszakája lehet...hát nem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek. Leginkább sírva röhögnék:D
(Két balfék.)

she_wolf 2015.03.07. 13:55:26

Innen üzenném a bloggazdának, hogy ezentúl ha pörgést akar, csak ilyen témájú írásokat közöljön!:)
Reggel 07.57 óta ez lesz (ha minden igaz) a 107. hozzászólás. Ez azért teljesítmény:)

defné 2015.03.07. 13:57:35

@Tempus.Anh:

Én 19 múltam amikor szültem,anyám három hónapig nem szólt hozzám.
A nagy szerelemből nem lett semmi,még esküvő sem.Viszont lett egy házasságon kívül született lányom,akit az anyámmal ketten neveltünk.Illetve javarészt Ő nevelte,mert én éjjel-nappal-hétvégén állandóan a munkahelyemen voltam,hogy ha már csináltam egy hülyeséget,akkor ne a gyerek szívjon.Sajnos a lányom is korán ment férjhez (nem tanult a hibámból)aminek válás lett a vége két éven belül,ebből adódóan két iskolás unokám van,és egy elvált lányom.Hogy ha visszalehetne forgatni az időkerekét megtenném-e? Igen,meg.

zünüke 2015.03.07. 13:59:09

Ne baxa meg már a jó ég most defné néven vagyok.Mi van itt?

EZAZ 2015.03.07. 14:18:28

@asztalosani: Ez az ATM-es ötlet hatalmas! Csak a termékfejlesztők kérdezni fogják, hogy teljesítményarányosan kell-e fizetni. Azaz bedugásonként van egy fix díj vagy percdíjjal pörög? Ha pedig esetleg lökésenként, akkor ugye minden egyes lökésnél történik egy tranzakció, ez megint csak a qrv@ államnak a jó, mert annyi tranzakciós díjat ki kell majd fizetni, hogy az embernek elmegy a kedve a jótól. Javaslom a készülék beépítését a csikló környékére és a szájpadlásba is, csak az adócsalás elkerülése érdekében. :)

Katica2 2015.03.07. 14:26:00

@Tempus.Anh: már elnézést, de számtalan oka lehet annak, hogy egy nőnek nincs,nem lehet gyereke, miért lenne öregkorára kitaszított és elhanyagolt? Nem egy kedves egyedülálló ismerősöm és barátnőm van, akit jobban ellátnak és szeretnek az őt körülvevő rokonok és barátok, mint azt akinek gyerekei vannak,

Tempus.Anh 2015.03.07. 14:40:01

@Katica2: Igen, itt disztingválni kell aközött, hogy nem lehetett vagy nem kellett gyerek neki. A gyerektelen, gyermekvállalást öncélúan megtagadó nő - hacsak nem betegsége miatt nem az - sosem vonzó egy férfi számára.
Hideg, érzéketlen gépek, hiányzik valami belőlük, amit semmi más nem pótol, a kínosan megőrzött műszépségük vagy stréberiskolában edzett karriervágyuk sem.

Tempus.Anh 2015.03.07. 14:41:24

@defné: A világon minden úgy a legjobb, ahogy van, Leibniz után szabadon.
Sose bánd, így kellett ennek történni.

Tempus.Anh 2015.03.07. 14:42:46

@mig54: Arrafele van egy gyerekvállalást ömlesztve forszírozó, igen harcias népcsoport is...:(

asztalosani 2015.03.07. 14:43:57

@EZAZ:
jó hírem van!

opcionális lesz a tranzakció kifizetési formája
(vagyis te döntesz, hogy perc alapú, vagy tranzakció alapú legyen)

egy lyukat sajnos kihagytál, úgyhogy arra is fel kell szerelni egy ilyen szerkezetet XD

másrészt lehet majd hitel alapon is szexelni (mert hát miért hagynánk ki a bankot ebből is alapon) úgy fog működni, hogy ha többször huzigálod ki be, és a kártyádról elfogy a lóvé sőt már a hitelkeretedet is túllépted, akkor nemes egyszerűséggel egy gilette penge lekaszabolja a hím tagot. Ezt követően minden nő aki lead egy hím tagot, pénzjutalomban részesül.

tehát nem elfelejteni:
SZAVAZZATOK RÁM következő választásoknál!
ha rám szavaztok ígérem soha többé NEM lesz JÖVEDELEMADÓ, mert ELTÖRLÖM! XD

(helyette lesz forgalmi alapú szexadó XD)

csakegybeteg 2015.03.07. 14:44:25

@Katica2: Ebben egyetértek veled! Sajnos a gyermekteleneket mindig elítéli a környezetük, anélkül hogy tudatában lennének annak miért nincs. Nem is gondolnak arra milyen sebeket szakítanak fel amikor odalökik nekik, hogy nincs gyereked .....

she_wolf 2015.03.07. 14:54:27

@Tempus.Anh:
Óóó....yeah...az említett osztálytársnő és a gyerek apja nem tagok.
Asszem, megyek húnyni egyet, rég volt már éjjel 2 óra. A Hold is fogyik ahogy sejtetődik, a nőstényfarkas sem vonyít már, de lehet, hogy csak prédára vár. Talán csend is lesz végre....

EZAZ 2015.03.07. 15:07:33

@csakegybeteg: Nagyon igazad van sajnos. Én pl. majd' megszakadok azért, hogy gyermekem lehessen. Olyan nehézségeken megy át az ember, amiről egy kívülállónak fogalma sincsen. Amikor valaki még huszadszorra is megkérdezi egy-egy találkozásnál (lehetőleg úgy, hogy mások is hallják), hogy "mivammá? terhes vagy má? nem kéne már belehúzni?" És még a huszadik alkalom után sem tűnik fel neki, hogy az embernek lefelé görbül a szája...
A másik kedvenc sokszor azoktól jön, akik ráadásul tudják: "te nem tudhatod, mert nincs gyereked"... Hátb..+, lehet, hogy többet tettem azért, hogy gyermekem legyen, meg azért, hogy annak idején az 5. hónapban ne veszítsem el a gyermekemet, mint az, aki hármat "nevel". Rohadtul tapintatlanok tudnak lenni az emberek.
Egyszer az egyik "barátnőm" hívott fel (azóta már nem az), aki tudta, hogy mi mindenen mentünk keresztül, hogy ő most babát vár, ha szeretném még látni "nagypocakkal", akkor most menjek... Hát, bevallom, lesz@rtam a nagypocakját.
Megjegyzem (általában) nem irigylem a kismamákat, nem utálom, nincsenek beteges gondolataim ezzel kapcsolatban. Marha jól kijövök a picikkel rokoni, baráti körben, de azt hiszem, a sorstársaimmal együtt kicsit több hormon pörög bennünk, mint akár egy átlag, gyermeket váró nőben és ettől nem leszünk taplók.
Na igen, kicsit elkalandoztam. Annyit akarta mondani, hogy igazad van. :)

EZAZ 2015.03.07. 15:18:40

@asztalosani: Hidd el eszembe jutott az is, miközben ezt a kérdést "analizáltam", csak erre majd azért külön szakértői csapat kell. Mert ugye a kakilást nem számolhatjuk be szexelésnek, ennyire nem nézhetjük le a szegényembert, ha nincs pénze, ne is sz@rjék? Kérdés, hogy a költségvetésbe belefér-e ilyen fokú fejlesztés. Esetleg méretkorlátozással lehetne beállítani, mert ha hasmenése van, akkor mi a sz@rnak fizessen? :)

csakegybeteg 2015.03.07. 15:35:25

@EZAZ: Köszönöm, hogy megosztottad velünk.
Hidd el, pontosan tudom mit érzel, én is átestem hasonló dolgokon csak még megfejelték erőszakkal is.
Na ha már elkezdtem én is megosztom, bár évek óta nem beszéltünk róla.
Tehát röviden 24, 28 évesen készültünk az esküvőnkre, gyereket akartunk, tehát gyógyszer kidobva. Aztán még az esküvő előtt megerőszakolt 3 állat. Az intenzíven tértem magamhoz, a vőlegényem közölte egy nőt nem lehet megerőszakolni. Szakítottunk, később kiderült, hogy terhes vagyok, irány az abortusz (na az volt még megalázó 3 vén Qva döntött arról, hogy mehetek-e). Évek múlva jött egy új szerelem, házasság is csak gyerek nem....aztán végre az is összejött nagyon boldogok voltunk, egészen a 6. hónapig, a többit tudod Te is. Soha többé nem estem teherbe. A férjemnek van egy fia az előző házasságából, Őt mi neveltük, nagyon szeretem. Az ismerősöktől sokszor megkaptuk önzőek vagyunk amiért nincs testvére, az okokat nem ismerik, szerintem nem is érdekli őket csak ítélkeznek.
Hát ennyi.

EZAZ 2015.03.07. 15:44:20

@csakegybeteg: Úristen... nagyon sajnálom. Ráz a hideg. Én csak egy részét írtam le annak, amik velünk történtek, de azokkal együtt sem éltem át ennyi borzalmat. Remélem, kínok között rohadnak meg, akik ezt tették veled. A volt vőlegényed pedig szintén egy féreg.

csakegybeteg 2015.03.07. 15:49:16

@EZAZ: Valamennyire már eltemettem, legalábbis igyekszem nem gondolni rá. A volt vőlegényem tényleg egy féreg, és bizony megkapta a sorstól a jutalmát (nem kárörvendésből mondom. És most ha már előjött kicsit elmegyek bőgni.........

EZAZ 2015.03.07. 15:54:48

@csakegybeteg: Vedd úgy, hogy csatlakozom. :(

Tamás Paitz 2015.03.07. 17:47:52

@qbr: Normális országban bemész a patikába és megveszed. Az ilyeneket én Mengele tanítványainak tartom, akik még a pénzt is imádják.

csakmotyogok 2015.03.07. 18:50:17

@tildy[UK]: Ilyen estben, mivel a magzat egyébként is életképtelen lenne a te életed, mivel te még adhatsz élet.arra utaltam, egyébként,hogy olyan sokan hivatkoznak a hepi hippo esküre, és szemezgetnek benne. Ami szimpi, felróják, ami nem azt elfelejtik. Nos Hippokratész ezt a megfogant magzat elhajtását SOHA nem támogatta volna. Nem embertől elrugaszkodott dolog a hit és az erkölcs.

csakmotyogok 2015.03.07. 18:52:52

@mig54: ebben nem értün egyet. Életre esküdött és nem valakinek a komfortjára,m ert ugye ilyenkor diszkomfort az eskü, csak akkor kívánatos, ha érdekeink szerinti. DE még a törvények is lehetőséget adnak, HELYESEN, hogy ilyesmit meg tagadjon az,akinek az élet a fontos.

csakegybeteg 2015.03.07. 18:56:34

@Tempus.Anh: Köszönöm, de csak azért írtam le, hogy lássátok sokféle oka lehet annak ha valakinek nincs gyereke, vagy az abortusz mellett dönt. Adott esetben jobb egy abortusz mint egy olyan gyermek akit senki nem akart. Gondold el milyen élete lesz annak a gyereknek és persze az anyjának.

csakmotyogok 2015.03.07. 19:00:49

@defné: Én is 19 évesen lettem édesanya majdnem 1,5 év házasság után.Elváltam, újraházasodtam, korai nagyi nem leszek(ha csak a kicsi 18 éves fiú meg nem tréfál,de nem olyan) és még nem házasodtak meg/váltak el a gyerekeim.Igaz én ezzel a dologgal vártam házasságig.Hiba volt? Nem tudom, azt tudom nem bántam meg, hogy fiatal anyuka lettem, és azt szinte naponta élem meg, hogy elképednek emberek, mikor kiderül mennyi idős gyermekeim vannak. A lányom sokszor meséli ismerőseinek, hogy hányszor nem hitték el az édesanyja vagyok. Büszke rám.26,5 éves diplomás öntudatos nő.

csakmotyogok 2015.03.07. 19:04:15

@EZAZ: Azért az látszik" pár perc beszélgetés után, ki az aki nem akart és ki az akinek nem lehetett ,hidd el. Más kategória.Aki nem akart az él a saját egocentrukus világképében.

csakmotyogok 2015.03.07. 19:05:49

@csakegybeteg: No ezért utálom a sztereotípiákat.

csakmotyogok 2015.03.07. 19:06:40

@EZAZ: Kivételesen egyet értek veled.

Tempus.Anh 2015.03.07. 19:20:24

@csakmotyogok: "Ὁμοίως δὲ οὐδὲ γυναικὶ πεσσὸν φθόριον δώσω " (magyaros olvasatban: "homoiósz de úde günaiki pesszon phtorion dószó")- "hasonló módon nem fogok adni nőnek sem magzatelhajtó szert"

Így szól az ógörögül írt Hippokratészi eskü megfelelő passzusa.
Nyilvánvalóan a betartását a mindenkori érdekeiknek megfelelőn vágják a fejünkhöz a kedves betegek.

EZAZ 2015.03.07. 20:16:35

@csakmotyogok: "Azért az látszik" pár perc beszélgetés után, ki az aki nem akart és ki az akinek nem lehetett ,hidd el." Én elhiszem, hogy látszik. De akkor miért nem látják az emberek? Vagy élvezkednek azon, hogy a másiknak ekkora fájdalmat okoznak? Mert nem tudom, szerintem én is tudnék olyat mondani embereknek, amivel halálosan megbántom őket, amivel fájdalmat okozok - elég rájönni egy-két gyenge pontjukra. És éppen ezeket a témákat kerülöm.
Amúgy köszönöm, hogy ma kivételt teszel. :)

EZAZ 2015.03.07. 20:28:49

@csakegybeteg: Nehéz ebbe még belegondolni is. Most megpróbáltam (mármint belegondolni), hogy ha annyi idősen velem ilyen borzalom történik és látom előre a jövőmet, hogy talán sosem lesz gyermekem, akkor megtartottam volna-e egy erőszakból fogant gyermeket.
Az a helyzet, hogy akkor valószínűleg én is úgy döntöttem volna, ahogy Te, mert beleőrültem volna a gondolatba.

Ezt úgy mondom, hogy amikor 20 évesen átéltem én is egy óvszerszakadásos történetet, a barátom azt mondta, hogy ha esetleg terhes leszek, és nem vagyok hajlandó elvetetni, akkor ne számítsak rá semmilyen téren, mert ugye egyetemisták voltunk, ő meg doktorálni akar (azóta se jött össze neki, bocs, ez a kárörvendő rész). Erre azt mondtam, hogy rendben van, akkor nem számítok rá semmilyen téren (megjegyzem: 2 éve jártunk együtt és egyébként majdnem 1 év után feküdtem le vele, szóval szerintem elég jókislány voltam). Tehát ebben az esetben is megtartottam volna. De ha megerőszakoltak volna, akkor nem hiszem, hogy képes lettem volna végigcsinálni. Igen, a gyermek nem tehet róla, ő is egy ártatlan lélek. De akik ezt nem értik, kicsit gondoljanak bele, van az a határ, amit már nem lehet elviselni.

csakegybeteg 2015.03.07. 21:30:00

@EZAZ: 20:28:49-re
Látod itt van a legnagyobb probléma, bármi történik a nők viselik a következményeket, a férfiak kibújnak a felelősség alól. Meglehet fizetik a gyerektartást, de az sajnos nem elég.
Annak idején sokat gyötrődtem, helyes-e a döntésem, hiszen nem tudhattam ki az apa (csak szülés után lehetett volna megbizonyosodni).
DE! Olyan embertől sem akartam volna gyereket aki engem okolt a történtekért, hogy rosszkor voltam rossz helyen és összetalálkoztam az utcán néhány részeg, agresszív alakkal.
Ma sem döntenék másként. Ha nem történik meg az abortusz biztosan öngyilkosság lett volna a vége.
Szerencsésnek érzem magam amiért olyan férjem van aki megértő és elfogadott, ráadásként pedig kaptam tőle egy fiút is akit ugyan nem én szültem, de 7 éves korától neveltünk szeretetben. Azt hiszem remek ember lett belőle, és abban mindkettőnknek nagy szerepe volt.
Most pedig elnézést mindenkitől, amiért a magánügyeimet kiteregettem, többé nem fog előfordulni.
Csak azt kérem, ne ítélkezzen senki mások felett felelőtlenül,nem tudhatjuk mi az oka bizonyos döntéseknek.

she_wolf 2015.03.07. 21:38:42

@EZAZ:
"Üdv a klubban!:(" Mi már nem hajtunk erre, magamnak szültem volna (ha már..), nem az államnak. Korunknál fogva szinte kizártnak tartom, hogy minden rendben legyen egy esetleges késői terhességem esetén, és így arra kényszerülnék, hogy művi abortuszt végeztessek. És rohadtul nem érdekel, hogy pl. Timbuktuban 70 évesen lett valaki kismama, meg az sem, hogy ugyanennek a kismamának a rokonai nevelik majd fel a genetikai betegségekkel sújtott gyerekét.
És igen, egy gyerekhez idősnek tartom magam, a szexhez viszont még nagyon nem. Ezt így gondolom még akkor is, ha lesz akinél kihúzom a gyufát ezzel.

EZAZ 2015.03.07. 21:47:17

@csakegybeteg: Ne kérj elnézést, szerintem sokan együttéreznek veled. És élj a lehetőséggel, hogy itt név nélkül írhatsz, mindig lesz egy pár ember, akitől kapsz néhány kedves szót, gondolatot. Olyan traumákon mentél át, amit szerintem soha nem lehet teljes mértékben feldolgozni. Néha felerősödik a fájdalom, jólesik kiadni.

she_wolf 2015.03.07. 21:55:05

@csakmotyogok:
Nem először, és valószínűleg nem is utoljára nem értünk valamiben egyet, de ez nem baj:)
De megint csak azt boncolgatnám, hogy mikortól tekintjük életnek, embernek a magzatot. Ha szigorúan vesszük, akkor a tabletta élet kioltására alkalmas "fegyver" lehet. Ugyanakkor ezt elkerülendő alapfeltétel lenne, hogy házasságig nuku szex, mert az ördög ugyebár nem alszik. És a kör bezárult, mert megint az origónál vagyunk.

A poszt megosztó lett, ahogy az várható is volt. Akarva-akaratlanul is megnyíltak itt életek -ha csak egy villanásnyira is- és láthatóvá vált, hogy egy-egy döntés/vélemény hátterében mi áll. Nagyon tanulságosnak tartom, és (elvonatkoztatva az egyéni balszerencséktől, fájdalmaktól) hasznosnak is.
Mielőtt az ember pálcát tör valaki felett, nem árt belegondolni abba, hogy milyen vetületei lehetnek egy ilyen történésnek az egyénre nézve.

A posztban szereplő orvos pedig ha nem tud élő emberekkel bánni, menjen kutatólaborosnak. Nagyobb hasznát lehetne ott venni, talán még a tuti fogamzásgátlást is feltalálná a "kurválkodás" mellőzése helyett.
Azt hiszem, ma történelmet írtam a Praxison, mert ilyen véleményt még egy orvossal kapcsolatban sem fogalmaztam meg (talán).

EZAZ 2015.03.07. 21:57:38

@mig54: Sajnos nálam a szex és a teherbeesés kérdése már különvált (két méhenkívüli terhességem is volt).
Te meg szerintem érezd jól magad és a párod, ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond, nehogy már egy ismeretlen hozzászóló mondja meg, hogy mit csinálj. Hadd irigykedjenek.
Amúgy szerintem a 70 éves kismama biztos nem saját petesejtből lett terhes - persze orvosilag így is csoda. Hogy ez kinek mennyire jó, az már más kérdés...

she_wolf 2015.03.07. 22:04:25

@csakmotyogok:
A húgom 18 éves kora előtt, korengedéllyel (vagy hogy híjják?) ment férjhez, terhesen. Mikor megtudtam hogy babát vár, azt mondtam, hogy vetesse el. Örülök, hogy nem hallgatott rám, immár 2 felnőtt nő édesanyja. Okos, szép gyerekek. A húgom házassága viszont romokban, igaz, erről nem a gyerekek tehetnek, és amíg picik voltak, nem is érezhették, hogy gubanc van a szülők között.
Nem tudni mit hoz az élet, és a döntéseinket éppúgy nem érdemes megbánni, mint hivalkodni vele. Megbánással nem tesszük meg nem történtté, a hivalkodás pedig nem dícséretes. Büszkének azonban lehet lenni. Magunkra és másokra is.

she_wolf 2015.03.07. 22:14:12

@EZAZ:
Nálam semmilyen különösebb, vagy említésre méltó tragédia nem történt, csak éppen nem jött össze. Nem mondom hogy minden követ megmozgattunk annak érdekében, hogy legyen gyerekünk. Önerőből, gyógyszeres rásegítéssel nem sikerült megoldani, a komolyabb beavatkozással pedig úgy voltunk, hogy valószínűleg nem véletlenül alakult így, a természettel (vagy ha úgy tetszik: Istennel) nem hadakozunk.
A 70 éves kismama csak egy szemléletes példa volt, nem konkrét. Mikor betöltöttem a negyvenet azt mondtam, nem görcsölök tovább, és a tőlem idősebb férjem ezt elfogadta.
Az sem mindegy, hogy földrajzilag hol él az ember, mert egy Sívára hajazó gyermeknek nagy valószínűséggel nem tudnék felhőtlenül örülni még akkor sem, ha az "én vérem".
Nem mennék ebbe jobban bele, mert a világ végén kötnénk ki:)

csakegybeteg 2015.03.07. 22:19:28

@mig54: " Ugyanakkor ezt elkerülendő alapfeltétel lenne, hogy házasságig nuku szex, mert az ördög ugyebár nem alszik."
És mikor megvolt az esküvő, mindent szabad.........szabad a nőknek évente szülni gyereket kb 30 éven keresztül (a népszaporulatnak jól jönne).
Röhejes :) De legalább felvidítottál :)

she_wolf 2015.03.07. 22:26:31

@csakegybeteg:
"Az intenzíven tértem magamhoz, a vőlegényem közölte egy nőt nem lehet megerőszakolni."

Innen csókoltatom a drágát, 3-4 bengával egy kihalt sikátorban csillagos éjnek évadján...korpáson derítve.

she_wolf 2015.03.07. 22:32:06

@csakegybeteg:
Van hit, amely nem enged semminemű fogamzásgátlást. Aki aszerint él, az magára és a közösségére nézve kötelező érvényűnek tartja a tanítást. Ezzel nincs semmi bajom.
Nem vagyok ilyen, vagy hasonló közösségnek tagja, nem is leszek. Bár néha nyersen fogalmazok, óvakodom a szélsőségektől és csak kevés olyan dolog van, amiben a szélsőség nálam megnyilvánul.

2015.03.07. 23:01:51

Nem olvastam végig kb. három ember szófosását, inkább a poszter írására alapozva kérdezném, hogy vajon mivel húzta fel a dokit. Mert itt sunnyogást érzek. Egy doki nem kurváz le valakit csak úgy, ok nélkül. Halljuk, mit szóltál be neki, kislány?
Én is bementem törött lábbal a balesetire, mégsem mondta a doki, hogy hülye barom vagyok. Az éremnek sokszor két oldala van.

she_wolf 2015.03.07. 23:18:53

@Jules Verne:
Vannak a "dokik" és vannak a nőgyógyászok.
Honnan veszed, hogy a poszter "kislány"? Vannak tapintatlan dokik, és vannak normális, rendes nőgyógyászok is.
Szedj össze valami nemi kórságot, kapj ki egy nőnemű orvost ezen a szakterületen, és könnyen megtudhatod, mi az nemi előítélet:)
De neked legyen mondva: a posztokat soha nem lehet szentírásnak venni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindegyikben hazudnak. A feltételezésed bárdolatlanságra vall.
Törött lábbal balesetire? Nem kellett volna annyit inni:) Az éremnek mindig(!) két oldala van.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2015.03.07. 23:19:07

@mig54: Igen, jol :) Nagyon fektem a korhaztol, mivel Magyarorszagrol csakrossz korhazi elmenyeim voltak. Itt jo volt az ellatas,minden tren. Amugy pedig azota mar felidoben vagyok.

@Jules Verne: nogyogyaszat mar. Szeretik megalazni a fokepp ferfi orvosok, a noi betegeket. Kar, hogy nem olvasol vissza, az en esetemben amivel anno felhuztam a dokit az az volt, hogy durva mellekhatasai voltak a gyogyszernek ( kis csitri voltam, huszon egy-ket eves), es mertem mas fogamzasgatlot kerni, na o erre elkuldott melegebb eghajlatra plusz a mar emlitett huzzanak kotont tema.

Csak evek utan tudtam meg, az akkor mar szulesz-nogyogyaszkent praktizalo unokatestveremtol, hogy az esetemben milyen vizsgalatokat "felejtettek" elvegezni.

@csakmotyogok: tudom. Arra probaltam utalni, hogy ilyen esetben akkor nem az elet elvetele ( megha amugyse szuletnemeg magatol)

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2015.03.07. 23:21:44

@tildy[UK]: elnezest, atirta a kommentem a gep. szoval:

@mig54: Igen, jol :) Nagyon feltem a korhaztol, mivel Magyarorszagrol csak rossz korhazi elmenyeim voltak. Itt jo volt az ellatas, minden teren. Amugy pedig azota mar felidos vagyok, tehat szerencsere lehet gyerekem.

@Jules Verne: nogyogyaszat mas. Szeretik megalazni a fokepp ferfi orvosok, a noi betegeket. Kar, hogy nem olvasol vissza, az en esetemben amivel anno felhuztam a dokit az az volt, hogy durva mellekhatasai voltak a gyogyszernek ( kis csitri voltam, huszonegy-ket eves), es mertem mas fogamzasgatlot kerni, na o erre elkuldott melegebb eghajlatra plusz a mar emlitett huzzanak kotont tema.

Csak evek utan tudtam meg, az akkor mar szulesz-nogyogyaszkent praktizalo unokatestveremtol, hogy az esetemben milyen vizsgalatokat "felejtettek" elvegezni.
)

she_wolf 2015.03.07. 23:21:46

@tildy[UK]:
Félidőben? És minden rendben, ezek szerint? Nem szeretném elsietni, de tudod, mit kívánok, ugye?:) Vigyázz magatokra!:)

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2015.03.07. 23:36:01

@mig54: igen, 20. het.
Egyik reszrol minden rendben, masreszrol viszont terhessegi diabetesz, es van masnak is cukorbetegseg a csaladban, igy mar nem annyira mokas.

Az is erdekes - nem tudom Magyarorszagon mi van, mert csak a csaladnal levo cukrosaknak szolo kiskonyvet lattam - elvileg a 6.5-es ehgyomri ertekem meg rendben lenne, ket oraval kesobb max 7.8-ig mehet fel, itt 4-6 a normalis ehgyomri, 4-7 ket oraval kesobb.

Igy sajnos inzulinoznom is kell magam. 6.5 ehgyomri-8.5 ket oraval etkezes utanival. A dietat elkezdtem masfel hete, plusz inzulin mellett most 5.2-5.5 -rol kb 6.8-ig megy fel ket oraval kesobb.

she_wolf 2015.03.07. 23:45:48

@tildy[UK]:
Kitartás, vigyázz magadra és remélem, minden rendben lesz most már!:)

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2015.03.07. 23:54:20

@asztalosani: Ha szar napod van, akkor el lehet tenni a billentyűzetet, és nem kell teleszemetelni mindent, mert tudod nem csak neked esik rosszul, ha beléd kötnek, hanem feltehetően azoknak is akiket virtuális boxzsáknak gondolsz. És ha elvárod, hogy tűrjék ezt, pedig okot nem adtak rá, akkor azt is várd el magadtól, hogy eltűrd, ha már küld el téged melegebb éghajlatra.

Igen, a doki az ügyben bunkó volt. Majdnem annyira, mint te. Jajj, bocs: Ő valamit elítél. Egy olyan megoldást, amit sok más ember is elítél akik az élet kezdetének ide-oda helyezése alapján gondolkodnak. Ennek a véleménynek akad némi erkölcsi alapja. Nem tudjuk, hogy átküldte-e az illetőt máshova, hogy a poster megvárta-e a tájékoztatás végét, figyelt-e erre. Nem tudod, márpedig ennek hiányában azzal vádolni, hogy nem tette meg, mondjuk bűncselekmény. És tudod a "jajj rossz napom van", sem verbális sem fizikai agresszióra, erőszakra nem jogosít fel.

Te nem vele kötekedtél. Hanem olyan emberrel aki leírta, hogy a tabletta felírása nem kötelező. Ami momentán igaz, és sok más embernek segíthet ezt megérteni. Mert, ha későn mennek el a tablettát felíratni első pár doki továbbküldi őket, akkor kifuthatnak az időből. Te viszont ezt megkérdőjelezted. Majd az előadott hisztid után sem sikerült elnézést kérned. Hanem amikor kiderült a jogszabályi hely, akkor is tovább csináltad a műsort.

Azzal, hogy rossz napod van, mindenkivel szemben megengeded magadnak a verbális erőszakot, a fizikai szerencsére nem megy online. A hozzád hasonló bántalmazókkal, stb. kezdődik a családon belüli erőszak is.

lutria 2015.03.08. 00:24:43

Azért az érdekes hogy a doki ilyet tud mondani hogy "biztos rengetegszer íratott már fel ilyen gyógyszert",erről villámgyorsan kiderülhetne hogy téved mert a számítógépben villámgyorsan meg tudná nézni hogy így volt-e...

Tudományos Iibsizmus 2015.03.08. 07:08:01

Az orvost feljelenteni, de azonnal!

Tudományos Iibsizmus 2015.03.08. 07:09:50

@Irkutszk: "(5) Az orvos a beteg ellátását akkor is megtagadhatja, ha
a) az adott ellátás erkölcsi felfogásával, lelkiismereti vagy vallási meggyőződésével ellenkezik,"
- és ez hogy jön össze a hippokratészi esküvel?

EZAZ 2015.03.08. 07:10:38

@mig54: "Van hit, amely nem enged semminemű fogamzásgátlást." - Nem szeretnék általánosítani, mert nem lehet szerintem embereket, sorsokat, véleményeket. De több olyat is ismerek,aki ilyen közösségnek a tagja (én nem vagyok, nem is voltam, tehát igazán nem láthatok bele, de pont őtőlük tudom, hogyan élik ezt meg). 3 típust ismertem meg belőlük:
- nincs férje, ezért nem szexel, állandóan ki van borulva, ideges, frusztrált - végül néha felelőtlen kapcsolatokba megy bele hirtelen, mert már nem bírja
- házaspár, szinte minden évben születik egy gyerek - saját bevallásuk szerint "csalnak, vigyáznak, ahogy tudnak", de így is mindig becsúszik. Már nem örülnek, hogy gyerekük lesz
- borzasztó a szexuális életük, mert nem tudják elengedni magukat, hiszen csak a gyerek miatt csinálják, így nem is szeretik igazán egymást.

asztalosani 2015.03.08. 07:15:04

@Válasszunk:

na kis bogaram! nem olvastam végig az irományodat, mert annyira nem érdekel (bocs, én nem hazudok csak őszinte vagyok)

máskor leszel szíves előtte tájékozódni mielőtt ilyeneket írsz, mert ha kegyeskednél visszaolvasni voltam én is, és más is itt a praxison MÁR virtuális box zsák, úgyhogy ne ítélkezz más felett, addig ameddig tisztában nem vagy az előzményekkel, sőt azzal sem, hogy miért is volt rossz napom! (de ha már itt tartunk: te ki is vagy, hogy 1. ítélkezel felettem, 2. kioktatsz, 3. még meg is mondanád, hogy én mikor mit csináljak????? 4 . beleszólsz egy beszélgetésbe? édesanyád nem tanított jó modorra? neked szólt az üzenet? nem! hát akkor meg, miből gondolod hogy te vagy az atyaúristen, hogy megengedheted magadnak: előírd azt, hogy más másokkal hogyan is viselkedjen. nézzél már egy kicsit magadba)

tudod, ha valami nem tetszik nemes egyszerűséggel nem kell akkor tovább olvasni!

de végülis semmi gond, hisz a fentiek által leírtak alapján ez megcsattintsak nem az én szegénységi bizonyítványom, hanem a tiéd!

napi jó tanács tőlem csak neked, csak most akcióban:
ne üsd bele mindenbe az orrodat, aztán nem kell plasztikai sebészre költened! :)

asztalosani 2015.03.08. 07:16:41

@asztalosani:
megcsattintsak=megint csak

még mielőtt ebbe is belekötnél ismeretlenként...

she_wolf 2015.03.08. 07:17:35

@EZAZ:
Ez az ő választásuk, nekik kell ezzel élniük. Szomorú lehet mindezt látni baráti, vagy rokoni körben, de legfeljebb lelki támaszt lehet csak nyújtani.
Lehet azon agyalni hogy ez kinek jó, de csak magunkban. Valamiért így döntöttek, és -ami engem illet- mások döntéseibe nem szólok bele, ha engem nem érint.

asztalosani 2015.03.08. 07:33:28

@csakegybeteg: @EZAZ:

nem semmi történetet tudhattok magatokévá. tegnap annyira elszomorodtam a történeteiteket olvasván, hogy egyszerűen nem tudtam semmit sem hozzászólni, igaz még ma se, hisz még a hatása alatt vagyok.

mondanám azt, hogy "nagyon sajnálom, azt ami veletek történt", annak ellenére hogy tényleg így is érzem, tudom hogy ezzel úgysem juttok előre. úgy érzem, mintha a "gyerekeimet" gázolták volna el a szemem előtt és hiába is rohannék oda, hiába is tudom, hogy belső vérzésük lett, szike híján nem tudnám megműteni őket... talán vigasztalnálak titeket azzal, hogy a karma, a sors, Isten...stb. majd lerendezi a számlát, de erről is tudom hogy ez sem segít, pedig higgyétek el nagyon sokszor visszakapják az élettől ezt még.

sőt ha egy pasi nem képes és hajlandó megvédeni egy (nemi)erőszaktól a barátnőjét, és/vagy utána is így áll hozzá, akkor (bocs hogy ilyet írok, de) végül is jó idejekorán "megszabadulni" az ilyen nyámnyilától, besz@ri, tesze-toszi alaktól.

EZAZ 2015.03.08. 07:39:30

@Válasszunk: Úristen, nincs ez egy kicsit felfújva? Lehet, hogy egy-két hozzászólónak időnként elszáll az agya, de ebben az esetben bűncselekményről beszélni... Nagyjából az aktív hozzászólók 70%-át be lehetne csukni. Hát, szerintem buta, nevetséges fenyegetőzés. Valaki találkozik egy számára vérlázító dologgal, felhúzza magát, elmondja a véleményét, még hergelik is, aztán jön valaki, értelmesen meggyőzőt nem tud mondani, az egyetlen "érve" az, hogy ilyen szavakkal dobálózik. Ugyan már, hogy a fenébe jön ide a családon belüli erőszak? Ne túlozzunk már ilyen keményen! Ennyi erővel te is pont bűncselekményt követtél el, ugye rágalmazás, hitelrontás stb.
Igen, megjött a szakszerű válasz, a törvény alapján az orvos megtagadhatja a fogamzásgátló felírását. DE:
- tényleg kiírható az ajtóra, hogy mik azok a dolgok, amiért ne várjon rá valaki órákat egy rendelőben
- nincs joga lekurvázni a beteget
Továbbá lássuk be, hogy a jogszabályok időnként messze elmennek a jó erkölcstől, a hasznostól, az életszerűtől, ráadásul az is sokszor csak egy szűk réteg véleményét, érdekeit veszi figyelembe. Itt volt egy másik vélemény (amit egyébként most nem igazán tudok, hogy pontosan miről van szó, mert nem találtam meg - ha megtalálom és olyan végtelenül kiakadok rajta, akkor majd ezt neki is leírom), neki lehet esni, kiforgatni, vitatkozni, ahogy szeretnél, elmondani az érveidet. De ami ebben az országban az elmúlt években egyre inkább tendenciává vált, hogy ilyen szavakkal dobálózunk, mint "búncselekmény, per, feljelentelek!" ez számomra gyomorforgatóbb egy durva hozzászólásnál.
Nekem is mondta már itt valaki, hogy pofán fog b@szni, röhögtem rajta 2 percig és eszembe sem jutott feljelenteni testi sértéssel vagy erőszakos közösüléssel való fenyegetés miatt.
Hát tényleg ilyen országban élünk, "Mr. Válasszunk"?

EZAZ 2015.03.08. 07:47:38

@asztalosani: Látom, meg tudod magad védeni (közben pont én is arra a hozzászólásra írtam, csak kicsit lemaradtam időben hozzád képest), de vigyázz, tudod, itt már a falnak is füle, szeme van. :(
És akkor most kitöltöm a maradék kávémat, megkeresem az ominózus hozzászólásodat, aztán főzök neked egy fazék bablevest, mert úgy látom, drágám, nagy bajban vagy... :)

EZAZ 2015.03.08. 07:52:04

@asztalosani: azt hiszem, már meg is találtam!!!! :) Azt javasoltad, hogy a szexadót terjesszék ki a parlamentre is.

she_wolf 2015.03.08. 08:01:50

@Tudományos Iibsizmus:
Volt róla szó korábban, olvass vissza! Bakot lőttél, alighanem...

csakegybeteg 2015.03.08. 08:17:04

@asztalosani: Igazad van, jobb megszabadulni az ilyen embertől, és mint írtam a sorstól már visszakapta, szerintem többszörösen is amit ellenem vétett.
Évekkel később megkeresett és bocsánatot is kért (de minek?) közben elsírta a bánatát. Nem tudtam őt sajnálni és nincs bocsánat mert én ilyen gonosz vagyok :). Igazából attól akadtam ki, hogy képes lett volna felforgatni az életemet újra (akkor már férjnél voltam).
Ezek olyan dolgok amiket próbál az ember elfelejteni, de nem megy......időnként előtörnek az emlékek és bizony olyankor nem könnyű nekem sem és azoknak sem akik közel állnak hozzám. De mint mondtam szerencsés vagyok :)

EZAZ 2015.03.08. 08:27:16

@csakegybeteg: Ez durva megint... a bajban még jobban megalázott, majd magadra hagyott, a jót meg tönkretette volna, amit ezek után nagy nehezen felépítettél.

csakegybeteg 2015.03.08. 08:36:03

@EZAZ: Szar érzés volt, de ma már ő az aki egyáltalán nem számít.
Ami fontos az megvan :) Gyönyörű csokrot kaptam ma reggel, és este színházba megyünk :)

asztalosani 2015.03.08. 08:36:29

@EZAZ:

köszi :) nagyon kedves tőled! <3

________________________________________________

engedelmeddel a fenti válaszodat @Válasszunk: részére kiegészíteném azzal, hogy:

- az ____ orvosi etikai kódexben___ is benne van az részletesen hogy mi a teendő az orvos részéről ha nem akarja ellátni a betegét...

[csak hát ugye az orvosoknak is el kellene olvasniuk az etikai kódexet IDŐNKÉNT]

jog-ász 2015.03.08. 08:40:14

azért érdemes bírósági határozatok között keresgélni, van ilyen pernyertesség!
ha van eü.tv szegés(akár csak a tájékoztatási kötelezettség megszegése) és kimutatható kár, akkor sikeres lehet egy ilyen per, láttam ilyen döntést. önmagában a gyerek, mint olyan nem kár, de a(nemvárt) szüléssel, terhességgel kapcsolatos kiadások, bevételkiesés stb már vagyoni kár.
fura, ez már a héten nem az első poszt, amely arról szól, hogy hogyan beszélnek a beteggel, más szakmákban(ahol ügyfelezni kell) már rég repül az alkalmazott ilyenkor..

csakegybeteg 2015.03.08. 08:45:33

@jog-ász: Nincs orvos....... ilyen egyszerű.

asztalosani 2015.03.08. 08:57:13

@csakegybeteg:
"Évekkel később megkeresett és bocsánatot is kért (de minek?) közben elsírta a bánatát"

azért mert leesett neki, hogy rosszat tett és a sors - gondolom - többszörösen is visszaadta neki.
nekem is voltak ilyen pasijaim: annak idején amikor ellenem tettek, csak azt kívántam, hogy a sors adja majd vissza nekik és amikor visszafizeti, akkor had legyek én is ott :D így úgy fogtam fel, hogy teljesült a kívánságom, és azáltal hogy ő mászott vissza hozzám és saját maga mondta el, sokkal nagyobb lelki orgazmust éltem át, mintha mástól tudtam volna meg :D

" Igazából attól akadtam ki, hogy képes lett volna felforgatni az életemet újra (akkor már férjnél voltam)."
igazából ilyenkor látszik, hogy mennyire is jó dolog volt, hogy így alakult és megszabadultál egy ÖNZŐ alaktól ;) (nyilván az már önzés, hogy ha lát egy szitut amiben te boldog vagy, de ő csak azért szeretne veled lenni, hogy aztán dobhasson és a te életed is az ő szintjére süllyedjen)

"Ezek olyan dolgok amiket próbál az ember elfelejteni, de nem megy"
ne is felejtsd el, hiszen általa formálódtál olyanná amilyené, így a részeddé vált :)
egyébként meg muszáj emlékezni rá, ha nem akarsz többször belesétálni ugyanabba a hibába... sőt légy rá büszke, hiszen nagyon sokszor nem az számít, hogy eljuss A pontból B pontba, hanem az hogy azt milyen úton is teszed meg! <3

léccccike, nem írnád le, hogy mégis milyen "bánata" volt? nagyon kíváncsi lettem :)
(az enyém egyik bánata az volt, hogy egy kutya elég rendesen megharapta az alkarját, kb. 10 cm hosszú 1,5-2 cm mély szántás keletkezett rajta). a pasiról tudni kell hogy eléggé nárcisztikus, és mivel kutyaharapást nem varrnak, így hát sebes lett a karja, amiért később is sokat rinyált, hogy ha márpediglen összevarrták volna most nem lenne ennyire csúnya :D és a kis szemét még rám merészelte fogni, hogy miattam van, holott nem is voltam még a 150 km-es körzetében sem)

2015.03.08. 09:02:39

@mig54: "Honnan veszed, hogy a poszter "kislány"? Vannak tapintatlan dokik, és vannak normális, rendes nőgyógyászok is.
Szedj össze valami nemi kórságot, kapj ki egy nőnemű orvost ezen a szakterületen, és könnyen megtudhatod, mi az nemi előítélet:)"

Mondom én, hogy fosod a szót... :)
Kórságot szedj össze te, ha akarsz, nekem egyszer sem sikerült, pedig életemben csak egyszer használtam óvszert. Nem kell minden retkes kurvával ágyba bújni, ez a titok.
Sorozáskor nekem is ki kellett tennem a farkam az orvosi bizottság előtt, amelyben nő is volt. Nyilván akkor is én lepődtem meg, amikor valamelyik paraszt gyereknél dupla akkora fütyit láttam, mint az enyém.
Hogy miért kislány a poszter? Attól, hogy hisz az óvszer fizikai biztonságában. Tapasztaltabb, biztonságra törekvő férfi soha nem élvez a nőbe, legalábbis elsőre. Engem már próbált úgy csőbe húzni egy spinkó, hogy csak nyugodtan, mert tablettát szed, de nem sikerült. A hasára pakoltam a cuccot és csak másodjára ahova kell, akkor is csak a bejárat elejére. Láttam a csalódást a szemében, nyilván madarat akart fogni...

2015.03.08. 09:06:37

@Tudományos Iibsizmus: A gyári hibás koton az apád esetében is nyilvánvaló.

asztalosani 2015.03.08. 09:10:04

@jog-ász:
"más szakmákban(ahol ügyfelezni kell) már rég repül az alkalmazott ilyenkor.. "

sajnos igazad van.
ha megnézed mindenhol orvos palánták ülnek vagy olyanok akik azokhoz közel állnak, így nem is lehet igazán rájuk panaszt tenni mert védik egymást: lsd.:
-OEP,
-ÁNTSZ,
-MOK EB,
-BETEGJOGI KÉPVISELŐK
...stb.

Tempus.Anh 2015.03.08. 09:16:03

@jog-ász: Arra nagyon kíváncsi lennék, hogy a magyar törvények mikor fogják egy megszületett gyerek létét és a "vele járó kiadásokat" valakinek az anyagi káraként értelmezni. A fogantatása pillanatától a biológiai szülők felelősek a megszületendő gyerek további sorsáért, ezt senki kívülálló nem befolyásolhatja érdemben, egyedül ők.
Azt pedig, hogy "nemkívánt" volt egy megszületett gyerek, próbáld meg a bíróság torkán lenyomni, próbáld írásba foglalni bárkiről, aki már megszületett, hogy őt "nem kívánták".
Ne reménykedj túlságosan, ekkora halat még te sem fogsz ki, jogászkám.:D
/remélem érzékeled, mennyire szeretünk benneteket/

csakegybeteg 2015.03.08. 09:17:15

@asztalosani:Két házasság, két gyerek, munkanélküliség, a gyerekei nem beszélnek vele, még az unokáit sem láthatja. Kiakarta játszani az örökösödést, ezért a kisebb fiúra íratott mindent, aztán a gyerek eladta a házat. Kapott cserébe egy aprócska panelt, de nem tudta fenntartani a jövedelempótlóból. Nem maradt senkije és semmije. Hát megjárta, ő nevelte ilyenné a gyerekét (már ha részt vett a nevelésében). Nem csodálkoztam amiért az idősebb megorrolt rá..... Úgy tudom, most haveroknál húzza meg magát, hol itt hol ott.....Szép gondtalan élete lehet :)

EZAZ 2015.03.08. 09:57:12

@asztalosani: " sokkal nagyobb lelki orgazmust éltem át" - Legalább büszkén elmondhatja magáról, hogy ő okozta neked a legnagyobb orgazmusodat. :) És milyen ügyesen csinálta, mert nem ejtett teherbe. Ez ellen igazán senkinek nem lehet kifogása, maximum a pszichiáternek. :)

DarthVader 2015.03.08. 09:58:40

@Tempus.Anh:

B@sszál már egy jót, ember! Ahogy elnézem, régen volt benne részed. Gyerek hány éves is? :)))

she_wolf 2015.03.08. 10:11:04

@Jules Verne:
Nem akartam, összejött, addig hűségesnek hitt partnerem "ajándékaként". Szerettem érte - anyjába is elküldeni.
Igazad van, nem kell minden retkes kurvával ágyba bújni, én is ezt mondtam neki.
Hogy ki hova élvez (vagy szeret élvezni) a kapcsolat jellegétől nagyban függ.
De nagyon jó tudni, hogy szerencsére vannak még olyan szilárd jellemű faszik mint te, akiket nem lehet csőbe húzni, akik tévedhetetlen érzékkel választják ki a legmegfelelőbb partnert....
Ha nekem (a spinkónak) valaki a hasamra pakolta volna a cuccot, megtakarom lábbal pofán, csak úgy mondom...és ha nem haragszol én most balra el, mert az ilyen önérzetes/nárcisztikus díszhímektől hányni szoktam:(
Bocs a szófosásért, veled szemben többet nem fordul elő, megígérem.

Tempus.Anh 2015.03.08. 10:14:03

@DarthVader: Kiírod majd therapiaként, kedves kollegám?
A lethalis dosisra figyelmeztess majd. :D
Én tudok pár neurológiai vonatkozású viszonttanácsot, ha érdekel. :)
A gyerekek: 14 & 2.

EZAZ 2015.03.08. 10:14:41

@Jules Verne: Már bocs, de azt marhára nem tudhatod, hogy nem szedtél össze semmi kórságot. Rengeteg olyan fertőzés van, amit nem nemi betegségként emlegetnek, de nemi úton (is) terjed. Sok ebből a férfinak egyáltalán nem okoz tüneteket, sok nőnek sem - közben simán lehet, hogy átvitted egyik kapcsolatodból a másikba, aminek aztán szintén vége lett, a nő meg soha nem tudta meg, hogy mitől lett meddő, vagy mitől vetélt el. Csak példaként: gardnerella - akár szűznél is előfordulhat, férfinak semmi tünetet, gondot nem okoz, egy nőnél viszont, ha elkapja tőled, a kellemetlenségtől kezdve egészen a meddőségig, vagy végzetes koraszülésig terjedhet a történet.
Másik példa: streptococcus B - akár már az újszülött is elkaphatja, lehet, hogy soha nem derül ki, de az is lehet, hogy súlyos betegséget okoz neki és bele is halhat. Terjedhet nemi úton is akár két olyan ember között, akik egymásnak az elsők és egyetlenek voltak. És kezdődik elölről a kör.
Úgyhogy ennyit a "retkes kurvákról".
Szóval ha esetleg voltál mindenféle vizsgálaton (HIV, Hepatitis-félék, szifilisz stb.), csináltattál sperma bakteriológiai tenyésztést, urológusnál fütyipálcikás vizsgálatot és töküres az összes papírod (mármint negatív), akkor bónuszként leírhatod még egy hasrataknyolós történetedet. Addig egyrészt kímélj meg minket ettől, másrészt meg hívogasd végig a volt barátnőidet, hátha esetleg kiderül, hogy hánynak az életét tetted tönkre.

maxwall a Putyin csicska birca 2015.03.08. 10:15:15

@Tempus.Anh: Mikor dugtál egy jót? Vagy esélyed sincs rá, mert az esztétikai környezetszennyezés kategóriába esel? Úgy könnyű az ösztönöknek parancsolni.

maxwall a Putyin csicska birca 2015.03.08. 10:15:53

Remélem az illető feljelenti az orvost a kamaránál.

Tempus.Anh 2015.03.08. 10:18:19

@maxwall a Putyin csicska birca: Ne reménykedj pubi, még mindig a nőket kedvelem, úgyhogy máshol melegedj.
Ajánlom, hogy kezeltesd a segged a nyolckerben, Szigony utca előnyben.

Tempus.Anh 2015.03.08. 10:19:41

Minden rohadék buzzancs megszólal errefelé és az embert molesztálja, basszus.

she_wolf 2015.03.08. 10:22:22

@Tempus.Anh:
:) Elegánsan lépj túl, oszt kalap:)
De azért az megható, hogy mennyire aggódnak a szexuális életedért. Mosolyogj, a holnap jobb lesz a mánál!:)

Tempus.Anh 2015.03.08. 10:26:05

@mig54: A hölgyeket még megértem, de hogy az urak mért lelkesednek az alsómban rejtőző értékekért, az talány :)

csakegybeteg 2015.03.08. 10:35:52

@Jules Verne: " A hasára pakoltam a cuccot és csak másodjára ahova kell, akkor is csak a bejárat elejére. Láttam a csalódást a szemében, nyilván madarat akart fogni... "
Gratulálok!
Miből gondolod, hogy ha csak a bejárat elejére pakolsz nem lesz baba? Van még mit tanulnod azt hiszem.

she_wolf 2015.03.08. 10:36:47

@Tempus.Anh:
Ó, annak ezer és egy oka lehet:)
Az viszont szomorú, hogy mivé tud silányulni egy diskurzus a szexről és szerelemről, ha egy-két bivalyból csorda alakul, és átgázolnak egy ilyen szép és összetett témán:(
Mert a szerelem szép, a szex jó. Mindkettő hiánya a Napnál is világosabban átsüt, elég csak figyelmesebben elolvasni egy-egy hozzászólást.

Tempus.Anh 2015.03.08. 10:41:29

@mig54: A plátói szerelem: amint Platón Szókratészről ábrándozva Onánnak áldoz :)

Tempus.Anh 2015.03.08. 10:44:28

@Jules Verne: Korábban írtam arról az esetről, amikor orálszex után kiment a nőci teletankolt szájüreggel a fürdőszobába, ráköpte egy dildóra és beleült, aztán meglett az általa kívánt eredmény.

Éva óta a kélgyó ott mardossa mindannyiuk sarkát.

she_wolf 2015.03.08. 10:45:31

@Tempus.Anh:
Eeeegen...viszont csak lélekben estek bűnbe (ami ráadásul az ő idejükben ugye nem is számított bűnnek).
Tényleg: csak lélekben? Elbizonytalanodtam:) De nem vagyok bizonytalan...mindegy, már így hagyom, de nem fogok belőle jól kijönni, előre látom:D

she_wolf 2015.03.08. 10:47:11

@Tempus.Anh:
Garantálom, hogy tudnánk még néhány okosságot mondani a hímek eme díszpéldányának...
(és én most utánanézek ennek a triumvirátusnak:D)

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2015.03.08. 10:53:14

@asztalosani: A jó modor ideáig megvolt, most nem lesz. Vetted a bátorságot, hogy anyázz, hát amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten alapon kapod erre a választ, bár úgy gondolom nálad nem okoz lelki sérelmet, ha az anyádat emlegetik.

Csakhogy:
1. Ami itt folyik nem magánbeszélgetés. Ennek kapcsán ugye a személyeskedő beszólásod alapja egy magánbeszélgetés.
2. Még mindig te szóltál egyedül alaptalanul másoknak. Azt mondod te is viseled, ha neked beszólnak. Ahha, ezért anyáztál? Igen, a hazug embert itt is hamarabb utol érik, mint a sánta kutyát.
3. Igen, úgy látszik nálad és a kis családodban alap az anyázás. Hiszen aki a fenti húzásai után neveltetésről, anyákról beszél, és közben egy mocskolódó féreg módjára viselkedik, az az anyja alapján lett ilyen.
4. Még mindig nem tudod, tovább küldte-e a doki. Erről a postoló sem írt, innen te találgatsz, vádaskodsz, stb.

@EZAZ: Nincs felfújva semmi. A bűncselekmény említése azért volt, mert amit elkövetett az az. És amint látod, ő egy anyázó hülye hazug picsa. És tudod lehet azzal mentegetni, hogy a lekurvázás ellen szól, csak nem igaz. Azaz mindketten hazudtok. Ugyanis az első hozzászólásában rögtön megkérdőjelezte a jogcímet: "hülyeség amit az előttem szóló írt. még hogy erkölcsi meggyőződés????"

"amit közöltél az NEM tény, hanem vélemény. majd akkor lesz tény pici szívecském, "

Egyetlen egy szót nem írt a beteghez való hozzászólás stílusáról. Hanem végig a jogi alapról beszélt. Majd amikor kiderült, hogy nem mondott igazat, akkor nem elnézést kért, hanem tovább beszólogat. És közben aki elhiszi neki, hogy nincs ott az elutasítás jog, nem készül fel arra, hogy tovább küldözgetik az kicsúszik az időből.

Lőn csoda azt állítod nem volt más érvem. Te dolgod. Itt is igaz, a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Ugyanis ott volt benne, ha valaki elhiszi a kedves barátnőd hazugságait, és mocskolódását, akkor nem fog felkészülni arra, hogy elutasíthatják. Ez pedig az adott embernek objektív kárt okoz.

Azt hiszem ez elég erős érv. De úgy látszik a te kedves anyázó pajtásod és te nem csak arról nem veszel tudomást, hogy a szabályok az elutasítás kérdését tisztázták. Még a jogalapot is. Hogy ti azóta tereltek, mellébeszéltek, beokádtok, de nincs érdemi érvetek. Hanem ezt is letagadod.

A kedves barátnőd azt mondja az ilyen viselkedés ugye anya kérdése: Ő is olyan hazug mint te? Ő is az anyázást, személyeskedést, alap nélküli beszólást támogatja?

Az orvos viselkedését lehet ide-oda minősíteni, de nem voltunk ott. Adott egy beszámoló. Ami kapcsán fogalmunk nincs, hogyan zajlott le az elutasítás. De akit elutasítottak, az ott is felhergelte magát, belement egy vitába, tovább hergelte magát, innen eleve nem várható el tőle sem az objektív, sem a pontos beszámoló. Közben bosszúszomjas is.

És egy olyan vitáról, amiben oda-vissza ment az adok-kapok az egyik oldal sérelmeiről ad, a vita egésze nélkül egy minimum szubjektív beszámolót.

Indulj már ki egy kicsit magatokból. Gondold végig, ha szabályosan az erkölcsi megfontolás alapján elküldik az ott már ideges, hisztis lányt, és vissza repül egy kérdés, hogy "miféle erkölcsi megfontolás", akkor egy arról szóló vitákban mik a valós érvek. És utána az ott lévő negatív észrevételeket hogyan lehet itt tálalni, akkor is, ha először kulturált hangon tovább küldték.

Tudod az a nőgyógyász ott, bármennyire is nem szép dolog ezt leírni, a hálapénz miatt abban érdekelt, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legtöbb beteget lássa el. Baromira irreális azt feltételezni, hogy minden ilyen kérdésnél műsort rendez, és nincs ellene tömeges panasz, nincs híre, stb. mert százezreket tapsol el havi szinten kötözködésre.

Az viszont valószínű, ha abban a stílusban ahogy egyesek itt is megnyilvánulnak, számon kérik rajta, hogy milyen erkölcsi megfontolások miatt nem vállal ilyen kezelést, akkor a válaszában lesznek olyan mondatok, amiket akkor és ott megélve, később a konfliktusba belelovalva magad, így idézel és így lesz.

És tudod EZÉRT sem mindegy az, hogy aki legközelebb ilyen receptet akar-e felíratni az egy hazug hisztis hülye állításai alapján azt hiszi azt nem szabad visszautasítani... Vagy amikor utána néz, fel tud készülni a visszautasításra, és nem ismétlődik meg a helyzet.

Ráadásul még egy apróság: A nőgyógyász viselkedése 99% más akkor, ha egy betege akiről látja, hogy gondoskodik magáról, ismeri, tudja, hogy nincs ilyen gond, megy be. És más az, amikor a bulizós felelőtlen korosztályból beesik valaki ismeretlenül, ki tudja hányadik helyre.

Az meg az én rosszindulatú véleményem, hogy amit nem kötelező megtennie egy orvosnak, azt sok nőgyógyász akkor teszi meg, ha fizetsz is érte. És igen: Ha azt látja, hogy ruha, stb. alapján lehet pénzed, de a bajban amire a többség inkább költene, már nem jut... Az a tapasztalata, hogy az akinek ilyenre nem jut, annak azért lenne ilyenkor sok némi apró, mert rendszeres költség...

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2015.03.08. 10:53:57

@Irkutszk: És kommentálnia is a dolgokat? Azt viszont nem értem, hogy az ilyen szar alakok miért maradnak névtelenek. Tessék megnevezni az ilyet név szerint.

she_wolf 2015.03.08. 11:14:22

@Tempus.Anh:
"Éva óta a kélgyó ott mardossa mindannyiuk sarkát."
(Virtuális simi, és gügyögés:D)

Ó, Ti szegények!:) Majd ha lesz egy kis időm, sajnállak "tégeteket":) A probléma gyökere ott van, hogy "...a nő is és a férfi is mást akarnak. A nő a férfit, a férfi a nőt.":)

csakmotyogok 2015.03.08. 11:22:40

@mig54: Hivalkodtam? Vagy még túl fáradt és náthás vagyok.

csakmotyogok 2015.03.08. 11:25:42

@EZAZ: Vannak akik szeretnek könyékig a másik sebében vájkálni. :((
Évekig bántott, hogy elváltam és sok ismerős poénkodott, ez vajon meddig tart. Most már nevetek rajta, de friss újra házasként nagyon féltem. Persze azokat is utol érte azóta a végzet ,akik akkor poénkodtak. Isten tényleg nem bottal ver.

csakmotyogok 2015.03.08. 11:32:08

@EZAZ: Minden éveben? Azért ott valami nem kóser. Több barátnőm is katolikus, és 3-5 gyerek a maximum. Vannak peteérést kimutató tesztek és arra a pár napra szexmentesség nem akkora megtartóztatás, akár mekkora is a szerelem.

asztalosani 2015.03.08. 11:38:54

@Válasszunk:
LOL ...

aki még olvasni sem tud!

hol anyáztalak, hm, drága kis arany bogaram?!

nem is tudom ki tépte itt a száját a becsületsértés miatt, és ugye tudod hogy az amit te most csináltál az már az?!

na pici szívecském, látom sok az időd, inkább arra fordítsd, hogy beseggeld azokat a törvényeket, fogalmakat, jogszabályokat, amelyikre óhajtani kívánsz hivatkozni, mert a nélkül dupla LOL a hozzászólásaid!

pusszantalak drága!

EZAZ 2015.03.08. 11:38:54

@Válasszunk: Köszönöm szép hosszú leveledet. A vasárnapomat most nem tölteném azzal, hogy minden egyes mondatodat kielemzem és próbálok válaszolni rá. Látom, te az a fajta vagy, aki gondolkodás nélkül forgatja ki mások szavait - igazából semmivel sem jobb azoknál, mint akiket kritizálsz. Nem tagadom, én is belekötök mások szavaiba, ahogy itt mindenki. Vannak, akikkel könnyebben szót értek, vannak, akikkel nehezebben. És igen, függ attól, hogy nekem milyen élményeim vannak és attól is, hogy ittam-e már kávét.

Ha több történetet és az azokhoz kapcsolódó összes hozzászólást végigolvasgattál volna, akkor elképzelhető, hogy jobban átlátnád ezeket a dolgokat, hogy "kedves barátnőm" miért fúj jobban bizonyos résztvevőkre. De azt hiszem, te egészen más célból jársz itt.
Elképzelhető (tehát nem tényként közlöm, és azt képzelek el, amit akarok, ez nem büntetendő!), hogy aprópénzre vadászol itt. Fenyegeted az embereket, nagy szavakkal dobálózol. Közben olyan részletekbe kötsz bele, amik nincsenek leírva a történetben - hazugságként értékeled azt, amiről szó sincs.

Azt te is megteheted (ahogy bárki), hogy leírod a véleményed a történettel kapcsolatban, mások véleményével kapcsolatban, lehetsz itt tárgyilagos, ideges, csúnya szavakat is használhatsz, veszekedhetsz. Van itt olyan, akivel az elején jól összeugattam valamin, mert felettébb érzékenyen érintett egy véleménye. Aztán amikor átlátta, hogy van egy másik nézőpont is, akkor korrektül belátta, azóta én is nyitottabb vagyok a véleményére és tisztelem ezért és többminden másért, amit azóta megtudtam vele kapcsolatban. Mindketten tanultunk belőle.

De te megjelensz itt hirtelen és akkora arccal fenyegetőzöl, mintha átlátnál bármit is. Lehet, hogy te voltál a kis vöröshajú, szeplős, pápaszemes, kövér kislány/kisfiú az iskolában, akit mindenki utált. Meditálj egyet és jusson eszedbe, mivel kezdődött. Azonnal utáltak téged vagy előbb lenyúltad a másik tízóraiját, megverted a gyengébbet, belevágtad a ceruzát a lábába, aztán mikor egyszer szünetben jól elkaptak, akkor mentél árulkodni, de a tanítónéni mégis téged büntetett meg, mert tudta, hogy egy gonosz kislány vagy. Csak így képzellek el...

Van egy hosszú rész, amikor ugye ügyesen leírod a véleményed magáról a történetről, ez teljesen rendben van. Ezért vagyunk itt. Néhány dologgal nem értek egyet, de én egyrészt már kifejtettem, mit gondolok erről, másrészről te vagy az, akire nem igazán áldoznék erőforrást a mai napon (jelzem előre, hogy máskor sem biztos).

Bűncselekménynek minősülnek mellesleg a te kis "eszmefuttatásodban" a következők:
"Mindketten hazudtok." - Te most megrágalmaztál engem vagy csak ennyire buta vagy és fogalmi zavaraid vannak?
"anyázó hülye hazug picsa" 1..2..3

Ötletes közmondásokkal, szólásokkal én is jöhetek, kérlek, jelezd, ha igényed van rá.

Szeretném megkérdezni, hogy te esetleg egy megbízások nélküli vagy alulfizetett ügyvéd vagy? Nem kéne inkább valódi munkát keresned és a valós élet problémáival foglalkoznod? Látom, a lendület megvan benned, ebből vegyél vissza, mert a bíróság sem veszi jó néven az előbb említett kifejezéseket. Konkrétan úgy b@szarintanak ki a Kamarából, mint macskát sz@rni.
Lehetsz te hasznára is a társadalomnak, az embereknek (akár állatoknak), de gondold végig, hogy bármi értéket létrehozol-e ezzel.

she_wolf 2015.03.08. 11:39:07

@csakmotyogok:
Túl fáradt és náthás vagy:)
A hivalkodást általánosságban értettem. Vannak, akik szeretik etalonként aposztrofálni önmagukat, hogy lám, ha nekem így, vagy én így, akkor:...
Rám vonatkoztatva ezt úgy fordítanám le, hogy hivalkodnék, ha azt mondanám, hogy a magyar egészésgügyben minden úgy jó ahogy van, mert nekem számottevő bajom még nem származott belőle. Az én igazságom nem mindenki igazsága, és hiba volna ezt nem figyelembe vennem.

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 11:41:52

1. orvos nevét ide kiírni
2. orvost kamaránál és a rendőrségen (szakma körében elkövetett veszélyeztetés) feljelenteni
3. ha gyerek születik, polgári per az orvos ellen, fizesse ő a gyermek tartását annak 25 éves koráig
4. orvost hivatásától eltiltani, diplomáját visszavonni
5. felettesét fegyelmi büntetésben részesíteni
6. ha ez kitaláció, akkor az íróját ....

EZAZ 2015.03.08. 11:42:12

@mig54: Egy volt barátomnál így fogalmaztam meg: "Egy dologban értettünk egyet. Ugyanazt a személyt szerettük. Én is téged és te is." :) Persze közben nem volt ilyen vicces. :)

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2015.03.08. 11:42:53

@asztalosani: " édesanyád nem tanított jó modorra?" pl.

Szóval még mindig mondom, egy hazug, rosszindulatú, agresszív senki vagy.

csakmotyogok 2015.03.08. 11:45:11

@mig54: Értem, no ebben egyetértek:))

she_wolf 2015.03.08. 11:45:57

@EZAZ:
Elhiszem. Keserű dolog ilyesmire ráébredni.

she_wolf 2015.03.08. 11:46:45

@csakmotyogok:
Már említettem volt: több dologban értünk egyet, mint gondolnád:)

asztalosani 2015.03.08. 11:46:48

@EZAZ:
:D
egyszerre írtunk!

<3

asztalosani 2015.03.08. 11:48:26

@EZAZ:
wow, micsoda eszmefuttatás

bevallom őszintén nekem ma erre nem lett volna energiám!

és amúgy mondtam már, hogy szépen fogalmazol? ;)

csakmotyogok 2015.03.08. 11:49:48

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor: Aztán lehet menni a bíróságra pereskedni.
Gyerektartást, max .a biológiai apa fizethet.
A többi pedig nettó hülyeség. Joga van megtagadni az abortuszt/abortusz tabletta felírását. Semmi baja nem lenen a dokinak.

EZAZ 2015.03.08. 11:50:54

@csakmotyogok: Jó, valamivel több egy évnél. Nem katolikusok, Jehova tanúi, meg azt hiszem, Hit gyülisek is. A katolikusok már nem rugóznak ezen, lazán megmondja a pap is, hogy szexeljünk, amikor csak jólesik, attól leszünk vidámak.
Hát, nem tudom, nekem ők mondták. Lehet, hogy nem ovutesztet használnak, csak figyelnek a középidőre és ugye becsúszhat egy bónusz peteérés is (mikor én teherbe estem egyik alkalommal, jártam UH-ra, középidőben volt peteérésem, 2 hétre rá pozitív volt a teszt, aztán a 6 hetes UH-nál kiderült, hogy már a 8. hétben vagyunk). Meg ugye a jófajta sperma is sokáig bírja, ezzel sem számolnak sokan. Nem mindenki olvas utána, az iskolában meg nem mondják el.

she_wolf 2015.03.08. 11:54:03

@Válasszunk:
"Gyerekek! Nem különböztetünk meg senkit a bőrszíne alapján. Nincs fekete és fehér, mától mindannyian kékek vagyunk. Akkor most szépen szálljunk fel az iskolabuszra, világoskékek előre, sötétkékek hátra!"

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2015.03.08. 11:54:32

@EZAZ: Nézd, ha lenne egy kis becsületed, elismernéd azt, hogy sem te, sem a kedves kis barátnőd nem mondott igazat. Te pl. akkor amikor "elfelejtetted", hogy a vita a tényállításokról van szó. Azóta is hazudsz, amit kitalálmány behányásokkal is sikerült megtoldani. Innen no comment.

És azt állítod, ha végig olvasom a kommenteket... Szerinted akkor más lesz bennük? Nem. És ezt tudod, csak most is nehezedre esik igazat mondani. A történet baromi egyszerű: Az orvos stílusát csak az után sikerült elővenni, és találgatva, hogy kiderült, hogy a bunkó módon beszólogató seggfej barátnőd hülyeségeket beszélt beszólogatva.

Tökmindegy az, hogy a stílusról mit mond. A lényeg az, hogy az elején mást is megtévesztő, bunkó szövegek dőltek belőle. Majd túl szar alak volt ahhoz, hogy ezt elismerje, és akkor került elő a stílus kapcsán a találgatás, csak azért, hogy ne kelljen elismernie, hogy akinek beszólt azoknak van igaza.

Ha az elejétől a stílussal van baja, abban lehetne igaza.

Sőt megjegyzem: Oly sok feminista szervezet bőven összefoghatna megfelelő nőgyógyászokkal, hogy ilyen esetben, és más krízis helyzetben segítsenek. Igen azoknak is akik sokat ittak és baj lett. Tanácsadás, orvosi ellátás (ha kell), recept a tablettára. Azaz erre lehet krízis központot csinálni akkor, ha valaki akar ilyesmit tenni.

Egyszerűen azért, mert amikor úgy állsz hozzá, hogy amíg másnak nem árt, addig szabad... Abban igazad van. De amikor valakit a meggyőződése felrúgására akarsz kényszeríteni, stb. hogy írjon fel neked, akkor az ő vallásgyakorláshoz való joga sérülne. Nem az a természetes, hogy minden orvost arra presszionálunk, hogy ilyenkor alkalmazkodjon... Vagy arra, hogy a témáról szép hosszú szövegeket tegyünk ki. Hanem, ha van aki elvállalja a recept felírását, mehess ahhoz.

Erre remekül lehet a civilek pénzén krízis központot csinálni.

asztalosani 2015.03.08. 11:54:50

@Válasszunk:
PERELJÉL BE!
XD

kíváncsi vagyok hogy a bíróságon is ekkora szád lesz vagy csak itt vagy ekkora papírtigris?

2 kérdéssel és 2 mondattal simán megnyerem a pert!

she_wolf 2015.03.08. 11:55:35

@EZAZ:
Iskolában az össz felvilágosítás az volt, hogy láthattuk Helgát premier plánban, oszt kalap....

EZAZ 2015.03.08. 11:55:48

@asztalosani: Aranyos vagy, köszönöm a dicséretet. :) Nekem is a jog lett volna az egyik út, csak a lázadó igazságérzetemmel nem tudtam összeegyeztetni. :)

csakmotyogok 2015.03.08. 12:00:43

@mig54: Én még azt sem láttam,de örülök is ám neki:))
Nekünk doktor bácsi beszélt jó kis oktató filmekkel, a funkcionális működésre kihegyezeve a dolgot. Jó időre elment a kedvünk az egésztől. Azt éreztük,ez de milyen undorító dolog. Lehet ez volt a cél?

asztalosani 2015.03.08. 12:01:16

@Válasszunk:

" Nézd, ha lenne egy kis becsületed, elismernéd azt, hogy sem te, sem a kedves kis barátnőd nem mondott igazat. Te pl. akkor amikor "elfelejtetted", hogy a vita a tényállításokról van szó. Azóta is hazudsz, amit kitalálmány behányásokkal is sikerült megtoldani."

idézd be, aztán majd válaszolunk rá, addig meg csak egy nagy lufi amit durrogtatsz, ráadásul arrogáns módon a saját kitalációiddal körítve...

"És azt állítod, ha végig olvasom a kommenteket... Szerinted akkor más lesz bennük? Nem. És ezt tudod, csak most is nehezedre esik igazat mondani. A történet baromi egyszerű: Az orvos stílusát csak az után sikerült elővenni, és találgatva, hogy kiderült, hogy a bunkó módon beszólogató seggfej barátnőd hülyeségeket beszélt beszólogatva."

kicsi szívecském!
EZAZ nem csak a mostani cikkre értette a hozzászólások elolvasását (cöcöcöcö), hanem a tavalyaikra IS! az ÖSSZESRE! ja, hogy azt már nem olvastad, hát van ilyen...

mondd csak:
Pszichiáter látott már? volt-e már rajtad fehér zubbony?

Tempus.Anh 2015.03.08. 12:01:22

Itt már a zoofília minősített esete forog fenn, Krafft-Ebing a Psychopathologia sexualis-ban eléggé részletesen leírta eme pferdehajlamot is...

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2015.03.08. 12:06:00

@asztalosani: Ide figyelj te hülye picsa! A mostani hozzászólásokra írtam: Attól, hogy most mást fröcsögsz te genetikai hulladék még az amit az elején csináltál nem lett más... Nem tudtál arra reagálni amit később írtak.

Hivatkoztam rögtön az első hozzászólásaidra, onnan lehet tudni mire reagáltál. Már megvolt a hivatkozás amit hiányolsz, így látszik az, hogy már tegnap is csak fröcsögött a szar a szádból, bármit is bizonyítottak rád, csak mellé beszélve folytattad.

Több időm nincs rád. Aki kicsit is értelmes felfogja azt, hogy az elején jogok kapcsán hazudtál. Ha nem mondasz igazat nem elismered, hogy tévednél, hanem személyeskedve fröcsögsz és bizonyítod, hogy tudatosan is valótlant állít. A legegyszerűbb a hozzád hasonló férgeket ignorálni.

she_wolf 2015.03.08. 12:07:04

@csakmotyogok:
Funkcionalitás. Hát ha valamivel meg lehet a szerelmet gyilkolni, akkor ez az:)
Lehet hogy tényleg az volt a cél, hogy nehogy már rákapjon az ifjúság a gyönyörűségre, oszt most meg jól kint vagyunk a vízből, mert öregszik a nemzet.
Nyomatják is a tiniszexet de ezzel paralel az önmegvalósító 40-es aggszűzeket, szándékos szingliket is. Kész tébolyda:) Ma legyél okos, fiatal lány!

EZAZ 2015.03.08. 12:10:24

@Válasszunk: Jól van, Pöttyöske, dobjál be egy xanaxot. Vagy csinálj magaddal valamit, mert ne haragudj, de valaki el kell, hogy mondja neked: vállalhatatlan vagy. Ez az én véleményem rólad és hidd el, valószínűleg sok másé is a környezetedből. Komolyan. Nem hazudok.
És figyelj arra is, hogy nagyon összefüggéstelen az írásod. Próbáld meg összeszedni magad, én szorítok!

she_wolf 2015.03.08. 12:11:01

@Tempus.Anh:
Részleteznéd a zoológiai részét?:)

Tempus.Anh 2015.03.08. 12:12:42

@mig54: Eléggé széleskörű a választék, a Nagy Brehm-et is segítségül hívhatjuk, úgy az első pár kötetet. A 17. és 18. kötet is szóba jöhet, de ott a poligámia esete is hozzáadódik a tényálláshoz :)

she_wolf 2015.03.08. 12:13:22

@EZAZ:
Xanax-szal óvatoskán, pl. zöldhályog esetén ellenjavallt!
Egyébként nem összefüggéstelen az írása, bocs.

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2015.03.08. 12:14:22

@EZAZ: Nézd, érved nincs, fröcsögsz. Ne csodálkozz, ha egy bottal sem akarnak megpiszkálni.

Pontosan tudod. A későbbi kommmentek NEM tudták befolyásolni az első kommentjeit, így azokra hivatkozni, hogy az befolyásolja mit írt később a részedről finoman szólva is egyszerűen leleplezhető hazugság.

A történet egyszerű: Ha lenne benned egy szemernyi tartás elismernéd. Mint azt is, hogy az orvos kötelezettségeiről hülyeségeket írt a barátnőd. Hogy ok nélkül hányt be másnak. De te hazudsz és fröcsögsz. Nem egyszer, nem kétszer. Hanem folyamatosan. Mert ilyen ember vagy.

she_wolf 2015.03.08. 12:16:56

@Tempus.Anh:
Zoofília + poligámia...tejószagú!:) Esetleg némi nekrofília? Oedipus? Gerontofília? Pedofília? Szado-mazochizmus? Hová jutottunk a szép, tiszta szerelemtől?

asztalosani 2015.03.08. 12:17:35

@Válasszunk:
XD

LOL LOL LOL LOL

idézni ennyi erővel már nem tudtál volna ugye?
mert azzal saját magadat buktatnád le, hogy valójában magad sem érted mit írogatsz!
csak fröcsögsz tovább!
szellemi kapacitásod csak ennyit enged?
hajrá! csak így tovább!

(semmi nem fog változni attól hogy irtó rondán nyilvánulsz meg, csak magadat járatod el.A becsületsértés fogalmára emlékszel-e? ugye azt tudod hogy ez egy blog, és sokan olvassák, tehát ez már minősített becsületsértés amit itt művelsz drágaságom és nem csak az én irányomban! perközösség mond neked valamit? XD nézz utána kis google huszárka, és menj vissza a jogi blogokra tovább művelődni )

asztalosani 2015.03.08. 12:23:56

@EZAZ:
hagyd, szerintem ez valaki itteni hasadványa...
XD

(nyilván próbálja megmagyarázni a saját hülyeségét, ahelyett hogy bekopizná azt az egy mondatot amit nem ért)

EZAZ 2015.03.08. 12:24:04

@asztalosani: Hagyd a francba, ez egy elmebeteg.

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2015.03.08. 12:29:51

@asztalosani: Mivel már több helyen idéztelek az sem változtatott semmit.

Menj nyugodtan panaszkodni, hogy te miután az első hozzászólóval szemben elkövettél pár nagy nyilvánosság előtt való becsületsértést, orvossal kapcsolatban ugyanazt, mint rágalmazást, miután szóltam a stílusodért szépen velem szemben is elkövetted. Anyámat emlegetted.

Ezek után szerinted, ha valaki éppen úgy mond rólad véleményt, mint te ÉS csak arról amit előadsz, azaz nincs rólad semmi olyan állítva amit te itt nem mutattál be magadról. És te itt azt mondod te anyázhatsz, hazudhatsz, állíthatsz dehonesztáló és hamis dolgokat de rólad nem lehet semmit.

Egyfelől téged ki fognak röhögni. Másodszor megy ellened onnan a feljelentés az eddigiek mellett hamis vád miatt is.

És tudod ha lenne egy kis tartásod akkor annyit mondtál volna: Igaz, ha te beszólhatsz mindenkinek neked is be lehet szólni. Az orvos visszautasíthatja a dolgot. Semmi olyan nem történt.

Te viszont nem így viselkedsz. Láthatóan amit mondasz, hogy neked is lehet beszólni, és ahogy arra reagálsz nincs köszönőviszonyban egymással. Láthatóan hazudsz.

csakegybeteg 2015.03.08. 12:30:29

@mig54: 12:13:22-re és demenciát okozhat :)

asztalosani 2015.03.08. 12:31:44

@EZAZ:
hahaha...
neeee

már megint egyszerre írtunk! <3

______________________________________________
nagy valószínűséggel igazad lesz:
visszanéztem a csávókát:
Van egy tök értelmes cikk, tök normálisan le van benne írva minden:
jogisztorik.blog.hu/2015/02/06/ez_az_email_mar_elment

az is hogy a szerződés három félékepén jöhet létre a félek között:
-szóban
-írásban
-ráutaló magatartással

erre mit ír?
" Válasszunk · valasszunk.blog.hu 2015.03.05. 16:54:31
@Beer Monster: Nem mindegy az, hogy egy-egy levél hogyan van megfogalmazva.
Sőt az sem, hogy pl. aláírás van-e rajtuk. "

pfff... pedig a a cikk a "ráutaló magatartás" terminus technikus a tök analfabétáknak is elmagyarázza, hogy mit jelent, erre meg mit csinál: beleköt!
XD

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2015.03.08. 12:32:53

@EZAZ: Elmebeteg te vagy. Furcsa módon előadod nagy pofával, hogy nem olvastam végig a későbbi hozzászólásokat. Öreg, egy korábbi hozzászólást azok nem befolyásolják. Azaz jól láthatóan tudod, hogy amit írsz a mögött nincs semmi igazság... Hiszen nem a későbbi hozzászólásokra reagált a hülye barátnőd.

Ha pedig hazugsággal, érvek nélkül toljátok, mert fröcsög a szar a szátokból az baromira ciki.

EZAZ 2015.03.08. 12:34:20

@mig54: Ne nekem írd, se zöldhályogom, se idegbajom. :) van elég problémám, de más jellegű.
Az összefüggéstelenséget arra értettem, hogy vagdalkozik, szidalmaz, rágalmaz, mint egy őrült, de semmi konkrét. Nem vágom még mindig, miben hazudtam volna, de mivel életemben először ért ilyen vád, és megmagyarázva sem lett, így félretehetem. Nagyjából olyan, mint amikor jön szembe egy részeg az utcán és rámüvölt, hogy "megöllek, te geciiiiii!!!"
Nem a posztról írt fejtegetésére értettem, hogy összefüggéstelen. Az rendben van - van, amivel egyetértek, van, amivel nem. De a stílusa miatt már egyáltalán nem érdekel.

she_wolf 2015.03.08. 12:36:18

@csakegybeteg:
Még azt is? Most már értem, miért hívják hangulatjavítónak:)

EZAZ 2015.03.08. 12:54:37

@asztalosani: Hagyjad, tényleg, nem kell belemenni.

she_wolf 2015.03.08. 12:56:11

Mennyi női báj, kecs és kellem...:)
Minden kedves Zoltánnak boldog névnapot!

Tempus.Anh 2015.03.08. 13:00:23

@mig54: A kecs olyan formában, hogy catch's catch can :)

asztalosani 2015.03.08. 13:08:33

@EZAZ:
közben elmentem ebédelni
:D

emlékszel még a reggeli hsz-ra? karma? sors? :D

úgy szeretnék majd ott lenni, amikor... 3:)

she_wolf 2015.03.08. 13:24:44

@Tempus.Anh:
Hacsakúgynem:) (aposztrof nélkül, és "as", nem "is", ha nem baj, és egyre gondolunk)
De most tényleg...hát nem? Cizellált, finom női lelkek ha megborulnak, fúriává válnak.
Tényleg sajnálom néha a hapsikat:D

Tempus.Anh 2015.03.08. 13:27:10

@mig54: Így van, catch as catch can a helyes megnevezés, végülis a szabadfogású bírkózás angol megnevezése :)
A nők génjeiben benne van a henger alakú tárgyakba való kapaszkodás ösztöne, ahogy a pasikban is a réskeresésé. Ha egymáson nem találnak fognivalót, akkor meg hajbakapnak :)

EZAZ 2015.03.08. 13:40:42

@asztalosani: Hát, az a helyzet, hogy ismerek olyanokat, akik tényleg konkrétan úgy élnek, hogy belekötnek valakibe, beperelik, aztán ebből élnek. Néha nyernek, néha veszítenek, ügyvéd kérdése az egész. Ezek egész életükben semmit nem csináltak. Másoknak kárt okoznak, általában olyanokat néznek ki, akik nem ilyen beállítottságúak. Erre van idejük, érdeklődésük - ellentétben azokkal, akik dolgoznak vagy a családjukkal foglalkoznak.
Most ebbe sajnos én is belementem, mert olyan szinten felháborítanak az ilyenek, hogy meg kellett írnom. Nem lettem beljebb, a mocskolódástól kiakadok, de magyarázhatod neki, mert egyre gusztustalanabbul nyomja. Na, ezek a reménytelen esetek.
További szép vasárnapot! Kelek, elvisz a férjem fagyizni. Meg ugye hátha mégiscsak megpiszkál egy bottal... :)

EZAZ 2015.03.08. 13:42:31

@mig54: @Tempus.Anh: Látom, megint témánál vagytok. :)

she_wolf 2015.03.08. 13:47:20

@Tempus.Anh:
Átvitt értelemben is sokrétűen használatos, szigorúan véve viszont valóban (hejj...micsoda alliteráció -vagy majdnem az-, ájulok elfele:D) a sportban, ahogy mondod:)

"Ha egymáson nem találnak fognivalót, akkor meg hajbakapnak :)"

Ezt lehetne elemezgetni. Van kedved?;)

she_wolf 2015.03.08. 13:48:41

@EZAZ:
Tempus és én? Igen. Mi mindig.

DarthVader 2015.03.08. 14:03:42

@Tempus.Anh:

Nem mondod, hogy 14 évig nem dugtál? Baj lesz a jó öreg dülmiriggyel! :)))

DarthVader 2015.03.08. 14:04:46

@DarthVader: Na jó, 12 az a 14, de szerintem 3-4 év után már baromira szar lehet :)))

EZAZ 2015.03.08. 14:33:40

@mig54: Mókásak vagytok ám, csak majd akkor is kacagjatok, ha titeket cikiznek! :)

she_wolf 2015.03.08. 14:40:47

@EZAZ:
Cikiztek már engem is és Őt is. Benézett a ló az ablakon, ennyi történt. De azt hiszem, te most vakvágányon vagy, már ami engem illet. Én nem cikiztelek téged ugyanis. Vagy lemaradtam valamiről?

mnika88 2015.03.08. 14:49:13

@csakegybeteg:
Én is nagyon sajnálom,amin átmentél.:( Példakép lehetsz mindenkinek,aki hasonló szörnyűséget élt át.Komolyan mondom.

she_wolf 2015.03.08. 14:54:05

@Tempus.Anh:
Nem konkrétan erre gondoltam:)
Arra gondoltam, hogy az apénia dolorosa ronda formában tud megnyilvánulni a verbális és nonverbális kommunikációban egyaránt. Verbális mivoltában olvasható, nonverbálisan meg nem kell téren, időn átívelni ahhoz, hogy elképzeljük. Namármost ilyenkor ha nincs kézzel fogható henger, akkor az azonos nemű hajtincse viszont bizton elérhető, és ekkor már mindegy, hogy valósan, vagy virtuálisan.
Ha a henger elérhető közelségben van fizikai valójában, de mégsem kapható meg, akkor azonban végképp elszabadulhat a pokol, és Lucifert is visszafogadják inkább a mennyországba. Mert Isten jó:)

she_wolf 2015.03.08. 14:54:51

@mnika88:
Hát szevasz Heléna, drága!:)

mnika88 2015.03.08. 15:05:58

@mig54:
Szevasz Ides! :)) Írni akartam,hogy amikor beszéltünk telón és jött a helikopáter,égési sérültet hozott.Nagyon-nagyon-nagyon csúnya látvány volt.:(( Pont láttam,amikor bevitték az ITO-ra.
Nagyon elszabadultak az indulatok itten...:/

Tempus.Anh 2015.03.08. 15:14:53

@mig54: Ennyire azért nem életmentő a kerub a lángoló phallossal :)

she_wolf 2015.03.08. 15:21:37

@mnika88:
Sajnálom:( Írj, ha van kedved, érdekelne ám, hogy mi van Veled..

she_wolf 2015.03.08. 15:23:38

@Tempus.Anh:
Ejnye már! Az emberélet mindenek felett! Ja, írni akartam Neked, hogy mostanában kerüld Debrecen környékét, ha nem akarsz sugárban hányni:)

emzéperiksz 2015.03.08. 15:32:04

@Irkutszk: Akinek a 72 órás tabletta ellenkezik a lelkiismeretével, az az abortuszt pártolja.

Tempus.Anh 2015.03.08. 15:41:37

@mig54: Épp nincs utam mostanában arrafelé, mi történt amúgy?

she_wolf 2015.03.08. 16:00:30

@Tempus.Anh:
Ááá...semmi:( Nagyon beszoptam valamit, árnyékra vetődtem:D
Valami hír eszembe jutott, és azzal akartalak volna heccelni, csak nem jött be. Látod? Még ha akarnálak, sem tudnálak cseszegetni, mert körülbelül ennyire lenne hiteles (szerintem nem lesz Neked sem ismeretlen):

"– Igaz-e, hogy Moszkvában a Lenin téren Volvókat osztogatnak?-
- A hír igaz – közli a jereváni rádió –, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem a Lenin téren, hanem a Moszkva téren, nem Volvókat, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak."

De ha érdekel, elküldöm mélben:)

EZAZ 2015.03.08. 16:26:18

@mig54: Nemtom akkor. Vedd úgy, hogy csak beszéltem. :) Puszi az önmegtartóztatóknak, a biztonságos szex híveinek és a gyermeket szándékosan nemzőknek! :)

kártékony 2015.03.08. 16:34:45

Legközelebb csak seggbe. Ennyi.

Tempus.Anh 2015.03.08. 16:38:12

@kártékony: Annak meg az lesz a vége, hogy gumicafatokat köpköd a csaj, a partner harckészségét ismerve.

she_wolf 2015.03.08. 16:43:35

@EZAZ:
Az önmegtartóztatás nem egészséges, biztonságos szex nincs, meg gyereket sem akar mindenki még, vagy már. De a szex, a szerelem, a szeretkezés igen finomságos:)
Csak a hűségeseket hagytad ki a felsorolásból...

she_wolf 2015.03.08. 16:45:09

@Tempus.Anh:
Elmégy Te a sunyiba:) Meg én is a vizualizációmmal:D

[c] 2015.03.08. 16:50:32

@Tempus.Anh: "A házasságig megőrzött szüzesség intézménye nem volt annyira rossz."
Ja. Amikor tizenévesen házasodtak. Addig talán reális volt, hogy kibírják szex nélkül.
De ugye nem gondolod komolyan, hogy ez manapság is működőképes a jellemzően huszonsok évesen, sőt harmincon túl házasodók korában?
Megjegyzem, attól, hogy valaki megházasodik, még nem feltétlenül akar (azonnal) gyereket, pláne nem bármennyit, biológiai adottságainak, a sors szeszélyének , "Isten akaratának" vagy a tököm tudja, minek kiszolgáltatva, gyün, amennyi gyün.

@zünüke: "Azt miből sikerült kikövetkeztetni,hogy a "kétbites,öntudatos kiscsaj-típus" aki felrakta a lábait az asztalra diktálta volna az orvosnak,hogy neki mi jár?"
Semmiből. Nála ez by default így van.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.08. 16:53:08

@mig54:

"Az önmegtartóztatás nem egészséges"

Ez kb. akkora baromség, mint az, hogy ha kézzel kényezteted magad, akkor elsorvad a gerinced :)

Tényleg érdekelne, hogy aki ezt mondta neked, az mit mondott, mi bajod lesz attól, ha nem dugsz, amikor csak rádjön?

[c] 2015.03.08. 16:54:24

@Tempus.Anh: "Azonkívül, ha nem akarok gyereket, akkor nem szeretkezek, eléggé egyszerű."
Vazz', te még katolikus papnak is túl konzervatív lennél.

Tempus.Anh 2015.03.08. 16:59:41

@beszélő majom: Erre Siegmund Freud tett egy kijelentést, miszerint "Aki éjszaka nem tud megőrülni, az nappal nem tud józan lenni".
Mindez beleillett ama korszak liberalizálódó szellemébe, a boldog Monarchia eléggé libertinus életfelfogásába, a századforduló szexuális felszabadultságot mímelő Bécsébe.
Ahhoz hasonlóan, amikor egy nagyon lefojtott, agyonszigorított módon nevelt gyerek hirtelen rászabadul az édességgel tele éléskamrára.
Ekkor született a Pszichoanalízis és ekkor terjedtek el azok a freudi tanok, amelyek az elfojtott szexualitás és a neurózis közti ok-okozati összefüggést igazolni próbálták.
Isten tudja mi lesz, ha a Monarchia a háborút nem veszti el és Bécs nem degradálódik le egy szegény kis állam szegény kis fővárosává, amit aztán Adolf hazatérő tékozló fiúként ölel a Birodalma keblére.
Talán Freud sem Londonban éli le élete hátralevő részét és tanai nagyobb teret hódítanak.

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:01:28

@[c]: Ha nem akarok gyereket, nem ÉLESBEN szeretkezem.
OAC és Ogino-Knauss naptármódszer /pluszmínusz orál, anál, pluszmínusz béka segge alatti szexuális kultúrán való javítás/ rulez.
Aki a kaucsukban bízik, az így jár.

[c] 2015.03.08. 17:02:22

@Tempus.Anh: "Szerintem még ma is értékesebb egy olyan nő, aki házassága előtt-alatt ismerkedik a nemi élettel, mint egy olyan, akin a fél falu végigmasírozott."
Egyrészt: a.te.ervelesi.hibad.hu/hamis-dilemma
Másrészt: szerinted. Szerintem ás sokak szerint: értékes attól értékes egy nő, hogy milyen ember, nem attól, hogy ki nyitotta ki a konzervet; jószívű-e, segítőkész-e, meghallgat-e, kiáll-e melletted a bajban, okos-e, lehet-e vele beszélgetni ésatöbbi. Ha te redukálod a dolgot a lyuksógorok számára, lelked rajta, de szerintem tévúton jársz. Ez csak erkölcsi prédikációba bújtatott birtoklási vágy és önnön fontosságodba vetett buta hit.

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:03:28

@csakmotyogok: kérni mutatni jogszabályi hivatkozást - a Biblia nem ér!

[c] 2015.03.08. 17:04:07

@[c]: Bocs az elírásokért.

she_wolf 2015.03.08. 17:05:33

@beszélő majom:
Emberből vagyok. Mi több: nőből. Horribile dictu!, hűséges feleségből. Nem pedig baknyúlból. Ennek szellemében fordítsd le a saját nyelvedre a hozzászólásomat, amit egyébként kristálytisztán megértett az, akinek írtam.

A maszturbálástól csak akkor lesz bántódása a gerincednek, ha még magadnak sem vallod be, hogy néha megteszed:P

csakmotyogok 2015.03.08. 17:08:00

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor: Más már leírta.
@Irkutszk: net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99700154.TV

II. fejezet: A betegek jogai és kötelezettségei

VI. fejezet: Az egészségügyi dolgozók jogai és kötelezettségei

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:08:03

@[c]: Azért más egy frissen kinyitott konzerv és más egy olyan, amibe belemosta a száját előttem húsz ember és még meg is törölték bele a bajszukat. Én az alapvető emberi értékeket nem tagadom, csak viszonyítottam esetet esethez.

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:08:51

@csakmotyogok:

"Aztán lehet menni a bíróságra pereskedni. Gyerektartást, max .a biológiai apa fizethet.
A többi pedig nettó hülyeség. "

1. A jó doktor közalkalmazott, ilyen értelemben egyféle közszereplő, az ÁLLAM képviselőjeként jár el, így kurvára nem nyernek egy személyiségi jogi perben. Amúgy tessék megtanulni szöveget értelmezni: azt írtam, kiírni az orvos nevét, nem azt, hogy rágalmazni.

2. Érv nélkül per nettó hülyeség, na ez a rágalmazás és becsületsértés. És van pofád név nélkül mindezt ugye. (seggfej)

3. Nű, tessék megtanulni mégis [helyesen] értelmezni a szöveget, jó? Írtam én egy árva szóval is gyerektartást? Azt írtam, fizesse a gyerek tartását, az nem ugyanaz.

További szép Nőnapot :)

Maus Róbert
www.tele-maus.hu

[c] 2015.03.08. 17:09:42

@Tempus.Anh: Hm. Fentebb háborogtál a túl fiatalon/felelőtlenül megkezdett nemi élet egészségügyi kockázatai miatt. Mert az OAC-nek nincs ilyen?
Naptármódszer mint az óvszer mint "élesben" kúrás alternatívája? Na ne.

she_wolf 2015.03.08. 17:10:25

Baszki! Még a végén megkapom a képemre, hogy prűd vagyok! ÉN! Mint prűd...tejóisten:D

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:11:55

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor:

131. szakasz /Az ellátás megtagadásának joga/
(5) Az orvos a beteg ellátását akkor is megtagadhatja, ha
a) az adott ellátás erkölcsi felfogásával, lelkiismereti vagy vallási meggyőződésével ellenkezik...

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:16:14

@mig54: Kit? ;)
Ide figyelj. Én nem vagyok áldozat típus, tehát velem ilyenek nemcsak azért nem fordulnak elő, mert nincs szexuális életem sem méhem (nota bene: hála istennek, nagyon macerás egy dolog és ez nem vicc!), de nem szeretem, ha megaláznak megalázható embereket. Semmi (!) bajom az orvosokkal (az autósokkal sokkal több, de ezt most hagyjuk Đ), de azért azt te is érzed, hogy úgy általában nem nagyon tanítják meg nekik az empátiát... és kapaszkodj meg: éves kenetvételre jelentkezett egy ismerősöm leánya az anyjával (!), nem kislány már, sőt: ő is édesanya, és szabadságot vett ki ezért, tehát nem ügyeletben vagy hétvégén pofátlankodott oda. Erre a vén g..i nőgyógyász a 3 (!) db várakozó (nevetgélő, azaz nem akkut vérzéssel jelentkező) csajszi "miatt" elhajtotta szó szerint a jó édes anyjába (igen, ott az anyja szeme hallatára), hogy mégis mit képzel EZZEL idejönni. Most ha aszt pofázom itt (neked), hogy a szakma szabályainak (megelőzés!) megszegése, akkor én vagyok a hülye, ugye?

És te sem olvasol, csak szitkozódol finomakat: ha az utolsó pontot elolvasnád, leszel oly kérlek-szíves-kérlek, köszönöm Neked ;)

Szeretettel:

Maus Robi
kisember - nagypofával' - és még nagyobb arccal Đ
www.tele-maus.hu

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.08. 17:17:04

@[c]:

"Vazz', te még katolikus papnak is túl konzervatív lennél."

A kereszténység szerint a földi élet értelme az, hogy a létezés spirituális, lelki részét élje át az ember.

Ehhez szüksége van az emberi testre, de az emberi test csak az eszköz ahhoz, hogy az anyagi világban közlekedhessen az ember. Nem a lélek szolgálja a testet, hanem a test szolgálja a lelket.

Ezzel szemben a liberális ateisták szerint az ő életük annyit ér, amennyi jól-létet a testük ki tud élvezni, hiszen ha a fizikai életfunkciók megszűnnek, akkor a tudatuk is semmivé lesz. Lélekről nem beszélnek, csak tudatról, és a tudatuk feladata az, hogy szolgálja a testet.

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:19:39

@beszélő majom: A liberális ateista akkor tanulja meg Isten nevét, amikor üres lélekkel fetreng, mindenkitől elfeledve, kínok közt egy ágyon.
Akkor ők is ki-kiejtik elvétve.

[c] 2015.03.08. 17:20:31

@Tempus.Anh: Nem igazán értem, miért lenne ettől valaki kevésbé értékes. Az a gond, hogy képtelen vagy attól elszakadni, hogy aki nem "frissen felnyitott konzerv", az fűvel-fával, válogatás nélkül... illetve hogy bárki "használhatta", mint valami köpőcsészét, mingyá' egy egész focicsapat ment rajta egymás után keresztül.
Holott egy huszon-, harmincvalahány éves nőnél (vagy férfinál) az n db lyuksógor (expartner) simán összejöhetett hosszabb-rövidebb párkapcsolatból is. És akkor mindjárt más a "leányzó fekvése", hiszen tulajdonképpen arról van szó, hogy az illető szexuális életet élt azzal, akit szeretett (vagy legalábbis kedvelt), örömet szerzett és örömet adott (vagy nem, de ez a "friss konzervekkel" is simán előfordulhat).
(Ami azt illeti, egyéjszakás kalandok esetén se feltétlenül "köpőcsésze" az ember, de ebbe most inkább nem megyek bele, nem értenéd, hogy miről beszélek.)

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:22:06

@Tempus.Anh: Óh, nem tudom, hogy ő Nőnemű-e, a jókívánságot épp arra értettem, hogy a nőnapon ebben a témában az orvos pártját fogni ugye, nem túl empatikus a női nemmel. A seggfej egy jelző. ott szerepel. Zárójelben. Ki vette magára? Akinek az a végső (egyetlen) érve, hogy nettó hülyeség és kész? :)
Maradjunk annyiban, hogy majd ha szíveskedik kiírni a nevét Kegyed' is és ő is, esetleg tárgyalhatunk az udvariasság kacsóiról,

addig is sok fényes szelet ;)

r.

csakmotyogok 2015.03.08. 17:22:42

@Tempus.Anh: Hagy primkókkal, kár. Az ilyen csak itt mer beszólni a való életben nyüszítve görnyednek:))

[c] 2015.03.08. 17:23:25

@Tempus.Anh: Miért volna üres a lelke? (Azon kívül, hogy kizárólag sémákban vagy hajlandó gondolkodni.) Egy "liberális ateistának" tán nincs értékrendje, nincs képessége a szeretetre, igénye szeretni és/vagy másoknak segíteni, a világot jobbítani? Mindez a hívők privilégiuma? Ne röhögtess már.

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:24:05

@[c]: Egyéjszakás kalandhoz azért gyomor kell. Megfelelő alkoholszint és megfelelő - kétirányú - igénytelenség. Kb. annyiban különbözik a kurvázástól, hogy nem fizet az ember érte.
A partnereiket gyakran váltogató nőkben pedig hozzávetőlegesen annyira lehet bízni, mint a mocsárra alapozott ház stabilitásában.

[c] 2015.03.08. 17:24:27

@beszélő majom: "Ezzel szemben a liberális ateisták szerint az ő életük annyit ér, amennyi jól-létet a testük ki tud élvezni, hiszen ha a fizikai életfunkciók megszűnnek, akkor a tudatuk is semmivé lesz."
Ez nem igaz. Mondom mint liberális ateista.

she_wolf 2015.03.08. 17:25:16

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor:
Nem mondtam, hogy hülye vagy, bármit is pofázol nekem. A megjegyzésem arra vonatkozott, hogy egy tabletta vagy recept miatt nem kéne tán statáriális bíróság elé állítani valakit (még ha bunkó, akkor sem). Pláne, ha lehet találni helyette mást. Mint ahogy az meg is történt.

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:25:32

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor: Nem kell itt neveket kiírni, sőt, egy alkalommal egy nicket keresztnevén neveztem és kitiltottak innen.
Nem elfogadott errefelé.

[c] 2015.03.08. 17:26:58

@Tempus.Anh: Aha. És mi az a "gyakran"? Van valami matematikai képleted is?
Azt sem garantálja semmi, hogy a "friss konzerv" nem lép le mellőled puszta kíváncsiságból. A tapasztalt már tudja, mi az, amiért megéri, a "friss konzerv" még nem. Van, aki elég érett ehhez konkrét tapasztalás nélkül is, de ez ritka...

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:28:11

@[c]: Valamiféle Legfelsőbb Lényben ti is hisztek, ha nem egyéb, az IMF-ben, MNB-ban vagy épp egy bankjegykiadó automatában.
Ki tudja....

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:28:40

@Tempus.Anh: óh, én pontosan tudtam, hogy (valamifele') erre fogsz hivatkozni, kedves keresztény vagy keresztény felebarátom: "az adott ellátás erkölcsi felfogásával, lelkiismereti vagy vallási meggyőződésével ellenkezik", és kérdem én, ha egy orvos vallása tiltja a véradást, akkor a beteg ott döglik meg?
az a meglátásom, hogy egy-két polgári (adott esetben büntető) pert kellene indítani az oly és annyira erkölcsös orvosok esetében és egy picit a realizmus talaján meghatározni ennek nagyon-túl' mély és nagyon-túl' széles, azaz semmiféle életszerűséget nem mutató jogszabály-szövegnek a kereteit, ugyebár...
amúgy már oda ne rohanjak: a 72 órás abortusztabletta alkalmazása a biológiai élet kezdete előtti időszakra nyúlik, úgyhogy aki ennél kiterjesztőbben akarja az ószövetség és újszövetség tanait értelmezni, az biz'isten, ne menjen orvosnak, mert etikátlan lépés!
r.

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:28:56

@[c]: Ha lelép mellőlem, így jártam, az én hibám, ha nem tudtam magam mellett megőrizni.

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:31:26

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor:

Szerintem meg kellene kérdezni az illető orvost, mire is alapozta a tabletta felírásának megtagadását. Erre az idézett paragrafusra, a Koránra vagy Talmudra, Tórára és Haftarothra, Hammurabbi törvénykönyvére vagy Asszurbanipál valamelyik elejtett megjegyzésére.
Fogalmam sincs.

EZAZ 2015.03.08. 17:32:35

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor: "Érv nélkül per nettó hülyeség, na ez a rágalmazás és becsületsértés. És van pofád név nélkül mindezt ugye. (seggfej)" - Te hol tanultál viselkedni? Nem szégyelled magad?

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:35:14

@mig54: az elv, kérlek szépen - a díjmentes praxisomból (tele-maus) táplálkozó, tehát praktikusan is megalapozott hitvallásom az, hogy ebben az országban azért olyan szar (mert az!) minden, mert az "így szoktuk" alapján működik a közigazgatás, az állami szféra, és lassan már minden más is . . na most jössz akkor azzal, hogy a) "ez egy kis ügy" és b) máshol (máshogy) "meg lehetett oldani naugye' " . . . kérlek, felhívom a figyelmed, hogy kis ügy nincs, csak elnézett hiba, és a dologban nem az a hiba, hogy nem "szolgálta ki" a beteget a doktorúr', hanem az, hogy - ha igaz! - a stílus amit adott mellé, az finoman fogalmazva is, nem volt etikus (nota bene: ilyen mentalitással erkölcsi alapállásra hivatkozni már önmagában szemléltetendő pereset); ezenfelül az, hogy valahol másutt el lehet valamit intézni, nem menti a hibát, még ha az az "így szoktuk" mentén evickélő szerencsétlen birkáknak az országában annyira megszokott is...
r.

EZAZ 2015.03.08. 17:36:30

@beszélő majom: Az önmegtartóztatás és a "dugsz mindenkivel, ha rádjön" között azért van egy kis különbség.

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:38:02

@mig54: "Nem mondtam, hogy hülye vagy, bármit is pofázol nekem." mondjuk de, mondtad, azaz írtad, de a modus operandi irreleváns, de ha neked az nem lehülyézés, hogy "a többi nettó hülyeség", akkor neked nagyon jó, mert akkor ha te leülsz az m1 Híradó elé akkor tényleg azt fogod érteni, amit nele akarnak önteni a fejedbe, légy boldog :)))(boldogokalelkiszegények' Đ)
r.

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:40:21

Olyan ez a fórum, mint a Tágra zárt szemek-ben az a bizonyos álarcos szeánsz, csak sajnos minden nő fel van öltözve...:)
(Talán kevesen tudják, hogy a filmben elhangzó borzalmas szertartás érthetetlen szövege egy román ortodox vallási ceremónia: visszafele eljátszva)

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.08. 17:41:00

@[c]:

" örömet szerzett és örömet adott"

Idegvégződések ingerelésével vegyi anyagokat szabadított fel az agy bizonyos részein.

Neked ez az "öröm"?

rikitiki 2015.03.08. 17:41:43

Az kiderült már, hogy Tempus hányszor 'áldozott' házasság előtt, vagy ügyesen elkerülte a választ?

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:42:06

@beszélő majom: A szerotonin diadala a GABA fölött :)

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:42:11

@Tempus.Anh: én a saját nevemet oda írom ki ahová csak akarom, nyilvános fórumban ;) ezzel persze lemondtam a jogomról, hogy más ne írhassa le; ezért ha más nem írja le a nevét, akkor a) ne pofázzon, ha nem tudom fiú vagy lány és b) óvatosabban az agarakkal név nélkül mert etikátlan. pont. mit ne mondjak, én már azt sem értem, a 2014.03.15-től érvényes új Ptk. és a 2012. évi Btk. után egyáltalán miért is működhetnek még így, anonimen ezek a micsodák... és ez itt most a szelídgesztenye, hogy mink' itt jól elbeszélgetünk (ugye!), mert a sok neonáci zsidózós holokauszttagadó szarházi is vígan él vissza az összes többi kisember nagy jogával . . .
r.

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:42:46

@rikitiki: Fehér lovat Ópusztaszernél?

asztalosani 2015.03.08. 17:47:02

@Tempus.Anh:
akkor most leszel szíves elolvasni az ORVOSI ETIKAI KÓDEXET, és azt is ilyen szépen bekopizni ide.

drága!
ugye tudod, hogy szoktak rajta változtatni?
mikor is olvastad utoljára? 1950-ben?

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.08. 17:47:10

@EZAZ:

"Az önmegtartóztatás és a "dugsz mindenkivel, ha rádjön" között azért van egy kis különbség."

Úgy érted, a TELJES önmegtartóztatás és a fajfenntartási ösztön gátlástalan szabadon engedése között?

Nem különbség van közte, hanem fokozatok, szerintem.

A mai, nyugati kultúra kigúnyolja a mértékletességet a fajfenntartási ösztönök uralásában IS, és azt propagálja, hogy a fajfenntartási ösztönök gátlástalan szabadon engedése "természetes" része az életnek.

Mások szerint meg nem.

rikitiki 2015.03.08. 17:49:04

@Tempus.Anh: Kénytelen vagyok következtetésre jutni abból, hogy nem vagy hajlandó válaszolni a kérdésre.

Hát, izé...mindenki előbb a maga portáján, mielőtt a másén.
Vagy más szemében a szálkát...
Esetleg víz és bor.

EZAZ 2015.03.08. 17:49:42

@beszélő majom: Tényleg szeretnél belekötni, hogy "különbség" vagy "fokozatok"?

asztalosani 2015.03.08. 17:49:59

@rikitiki:

én nem olvastam róla semmit...
gondolom, ha azt vallja, hogy ha egy nőn átmegy a fél falú, meg kaparni kell mert annyi pasival volt, akkor ő nem nagyon akarna büszkélkedni a promiszkuitásával, mert hát valljuk be ez azért kétélű fegyver...

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:50:39

@Tempus.Anh: na ja, mit gondolsz, miért volt ez első pont nálam az orvos neve?
a felsorolás meg isteni (egy-null oda!) de volt egy isteni rész az Elnök emberei c. sorozatban, amikor a szemforgató őskeresztény újságíró(nő?)t az Elnök helyre tette olyan idézetekkel a Szent Bibliából, amelyek persze a mai általános állapotokkal nem egyeztethetőek össze (állatáldozat, az vesse rád az első követ etc.) és köpni-nyelni a "nagy katolikus" nem tudott . . . ezért gondolom, hogy bizony a világi bíróságnak ezt a nagyon is keretszabályt (!) érdemi és kontrollálható tartalommal meg kellett volna már vagy 3 éve tölteni (asszem ezt is már ez a drága áldéenpás (Sic!) micsoda tette bele, nem?)

most viszont el kell hagyjam telephelyem mely a fityeszes' portyák megtévesztésére Ogre-laknak álcázott lóbányai flaty' ;))

de nagyon szépen köszönöm neked a terebélyes, de kedélyes csevejt!

és akkor ha jól sejtem, Neked "egyenest a képedbe" is igaz, hogy sok boldogságot a Nőnapon és nem is csak ezen az egy napon, hanem élethosszig és főleg szeretetteli megbecsülést, mindenkitől aki férfi vagy aki szembe jön, de legalább azoktól, akik ezt megérdemlik!

szeretettel:

Maus Robi
- Nemzeti Főogre -

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:51:40

@rikitiki: Nem tudom, milyen alapon lenne köteles neked beszámolni bárki, ez a kérdezősködés valami átmeneti és akut pszichózis nálad?

Netuddki. 2015.03.08. 17:51:56

@Tempus.Anh: "Erre szoktam mondani, hogy az életre és a gyermekszülésre felkészületlenek, de a kettyintésre bármikor készek."

Qrva anyád picsáját! Hogy jössz te ahhoz, hogy bárki más, felnőtt ember felett ítéletet mondjál? He? Olvasni azért tudsz? Szerintem nem vagy te orvos csak próbálsz itt a figyelem középpontjába kerülni.

Embörök! Sajnos azért tart itt az ország mert nem mertek kiállni a jogaitokért. Akkor és ott amikor a sajnálatos esemény megtörténik. Hasonló esetben kikéritek magatoknak a hangnemet és biztosítjátok a bunkót, hogy következménye lesz a dolognak. Nem pityeregni kell hanem leordítani a balfasz fejét, lehetőleg úgy, hogy a váróban is hallják.
Sajnos ez egy olyan dolog, hogy előre fel kell készülni a konfliktusra. Ez egy ilyen világ, a pofátlan élősködik a nyuszin...

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:54:18

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor:
Rád aztán nem lehet haragudni, még ha akarna is az ember, de mért is akarnék? :)

Hasonló jókat Neked is, kedves Róbert!

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:55:34

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
A pék faszát bekapod, faszfej suttyó, ha anyámat még egyszer megemlíted.

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:55:40

@EZAZ: Be szép egy nikk mögül kioktatni a másikat etikáról, viselkedésről, ugye? És te hallottál már arról, hogy nem szólunk bele a másik beszélgetésébe? Vagy láttál a közelben telefont, azért szóltál bele? ;)
amúgy a "van pofád" és a "seggfej" szép magyar szavak, és nem, nem tanítottak meg viselkedni, farkasok neveltek, de azt mégis megtanították, hogy bemutatkozunk, illendően, drága ezmegaz, hogy egyem azt a kis édes és érzékeny szívecskédet (hagymával Đ)
szeretettel:
Maus Róbert

rikitiki 2015.03.08. 17:55:54

@Tempus.Anh: Nem köteles, véleményt alkotni sem köteles, meg ítélkezni sem köteles senki.
Meg hitelesnek látszani sem kell.
Ahogy elhinnem sem kell, hogy te a házasságod előtt nem éltél nemi életet.

Semmit sem kell. Csak lehet.

she_wolf 2015.03.08. 17:56:30

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor:
Hol és mikor írtam olyant, hogy "nettó hülyeség"?
Egyébként olvasd el a poszthoz tartozó második hozzászólást. Az enyém, és semmit sem változtatnék rajta most sem.

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:57:24

@Tempus.Anh: szerintem előbb olvass utánam, jó? mindent (!9 meg fogsz tudni rólam, hidd el .... (azt ugye tudod, hogy a megjegyzésed önmagában iszonyatosan gusztustalan volt?)

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:57:34

@rikitiki: Nyilvánvalóan nem a nászéjszakán szereztem az első ismereteimet a női nemről.
Amúgy a női igent jobban szeretem a női nemnél.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.08. 17:58:09

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor:

"amikor a szemforgató őskeresztény újságíró(nő?)t az Elnök helyre tette olyan idézetekkel a Szent Bibliából, amelyek persze a mai általános állapotokkal nem egyeztethetőek össze (állatáldozat, az vesse rád az első követ etc.) és köpni-nyelni a "nagy katolikus" nem tudott"

Szerinted egy katolikus nem tud "köpni-nyelni" attól, ha idéznek neki a Tórából, ami a katolikus Biblia Krisztus ELŐTTI, Ószövetségi része?

:D

Vicces vagy a tudatlanságoddal, csak ne kérkedj vele, mert nagyon sokan ki fognak nevetni érte :D

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 17:58:36

@Tempus.Anh: én sem haragszom Rád, én csak mindig elmesélem ami szívemen, jó: te is ;)

Tempus.Anh 2015.03.08. 17:59:17

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor: A zsidózásról? Mert?
Én sem haragszom, ha lemagyaroznak.
Ott sem haragudtam ezért, ahol a magyar szóért pofánverés járt.
Mindenki vállalja fel azt, ami.

rikitiki 2015.03.08. 18:00:47

@Tempus.Anh: Ennek fényében viszont kevésbé dogmatikusan is nyilatkozhatnál arról, hogy aki nem akar gyereket, az ne szxeljen, ha mégis akkor vállalja a következményeket...

Vagy esetleg, amikor te ismereteidet szerezted, azt nem ismeretszerzés hanem gyermekvállalás céljából tetted?

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 18:02:06

@mig54: szia, azt nem tudom, de szerintem nem is neked szántam . . . neked a "Vagy egyenesen lelőni, nem?" posztra szerettem volna reagálni, itt meg is tettem ekképp:

"doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor · doktorkotasz.fw.hu 2015.03.08. 17:35:14
@mig54: az elv, kérlek szépen - a díjmentes praxisomból (tele-maus) táplálkozó, tehát praktikusan is megalapozott hitvallásom az, hogy ebben az országban azért olyan szar (mert az!) minden, mert az "így szoktuk" alapján működik a közigazgatás, az állami szféra, és lassan már minden más is . . na most jössz akkor azzal, hogy a) "ez egy kis ügy" és b) máshol (máshogy) "meg lehetett oldani naugye' " . . . kérlek, felhívom a figyelmed, hogy kis ügy nincs, csak elnézett hiba, és a dologban nem az a hiba, hogy nem "szolgálta ki" a beteget a doktorúr', hanem az, hogy - ha igaz! - a stílus amit adott mellé, az finoman fogalmazva is, nem volt etikus (nota bene: ilyen mentalitással erkölcsi alapállásra hivatkozni már önmagában szemléltetendő pereset); ezenfelül az, hogy valahol másutt el lehet valamit intézni, nem menti a hibát, még ha az az "így szoktuk" mentén evickélő szerencsétlen birkáknak az országában annyira megszokott is...
r."

Tempus.Anh 2015.03.08. 18:02:34

@rikitiki: Ennyire tudományosan nem közelítettem a témához. Csak mint minden kis kezdő.

EZAZ 2015.03.08. 18:04:40

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor: Drága, te itt most dobálózol egy névvel, eddig nagyon úgy tűnt, hogy te is egy nicknév mögé bújsz. Ez már csak így szokás itt, mellesleg honnan tudjuk, hogy a saját nevedet használod? Engem egyébként nem is érdekel.
Szép is lenne, ha itt mindenki leugatná a másikat, hogy mit pofázol bele... hát te meg hogy kerülsz ide, ki a tök vagy te? Szépen elbeszélgetünk itt már két napja, elfogytak a jegyek!
Nos, természetesen sosem mondanék ilyet komolyan, csak azért érezd már, mekkora butaságot mondtál!
Valóban, én édes és érzékeny vagyok, ezt elég jól látod. A hölgy, akinek olyan bunkó, neveletlen, tapló módon beszóltál úgy, hogy semmi okod nem volt rá, nekem - így ismeretlenül és nicknév alatt is - elég szimpatikus, ráadásul hasonlóan édes és érzékeny.
Még valami... ha jól emlékszem, nem oktattalak ki. Érdeklődtem a neveltetésed felől.
A "szeretet" szó jelentését úgy látom, nem ismered. Ahogy több más szóét sem, amikkel a hölgyet illetted. Pöcsfej!

rikitiki 2015.03.08. 18:06:16

@Tempus.Anh: Ok, nincs gond.

Csak minél erősebben hirdet valaki, mennél szigorúbb imperatívuszokat, annál cikibb, ha ezt farizeusként teszi.

Én például ezért nem hirdetek szigorú imperatívuszokat, csak lazákat. Azokat én is be tudom tartani.

Másrészt meg nem ítélkezem erősen, egyrészt mert aki nem ítélkezik, talán nem is ítéltetik, másrészt hibáztam már én is eleget, megadom a jogot erre másnak is.

she_wolf 2015.03.08. 18:07:59

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor:
Pedig nálam jelent meg, mint ahogy az is, amit most idéztél. Ezért kérdeztem rá.

Tempus.Anh 2015.03.08. 18:08:15

@rikitiki: Talán amiatt van ez, hogy karddal hasított irányelvek alapján élem régóta az életem :)

EZAZ 2015.03.08. 18:08:22

Kezdek néha egyetérteni Tempussal. Egyeseknek tényleg az önmegtartóztatást javasolnám.

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 18:08:44

@beszélő majom: vagy 6-7 éve láttam ezt a sorozatot, hát vess meg, mert nem emlékszem szó szerint a cca 3 perces jelenetre . . de szerintem nézd meg valahol (a wiki-n szerintem lesz róla jegyzet) és ha láttad, érteni fogod mire gondoltam, most csak köpködöl' és vádolsz ;) öregem, volt a tanúban egy nagyon jó mondata Virág elvtársnak is: "Én 2 percen belül még magamról is bebizonyítom, hogy az ellenséggel paktáltam le!" (nem szó szerinti idézet, mielőtt belekötnél!).. szóval arról, aki egy mesekönyvből az összes előítéleteit képes bebizonyítani és az ő kizárólagos (!!!) nézőpontjához igazítani a valóságot is, és ezt még képes a másikra is ráerőszakolni (itt. orvos a betegére!), igen, lesújtóan tudom tekinteni, mert szegény Jézusunk bizony nem ezeket tanította, ezt neked és a többi farizeusnak is illene tudni...

de tudod mit: én nagyon-nagyon buta senkiházi vagyok, hozzád képest különösen, legyen így - én ugyanis nem vesztek ezzel a beismeréssel semmit, míg te sokkal többet vesztettél el, az emberséged, a hitelességed etc. ;)

r.

Tempus.Anh 2015.03.08. 18:11:27

@EZAZ: A limeseken végre kezd a mi értékrendünk is konfluálni :)

asztalosani 2015.03.08. 18:17:28

@EZAZ:
XD

látom ma is elemedben vagy!

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 18:17:43

@EZAZ: köszönöm, jó, hogy bemutatkoztál, mert bemutatkoztál ;) inadekvát, kettős érvelésed meg csak hangoztasd bátran, olyan jó olvasni: nem tartozik rám ki kicsoda (valóságban), de tudnom kell, hogy nőnemű (hölgy), jó. értem, majd legközelebb kiteszem az egér mellé a varázsgömböt :)
mindazonáltal a seggfej egy vitában messze megengedett. pont. a pofátlan jelző is.
amúgy kurvára nem érdeke a TE véleményed ;)
és már bocsánat, de illette a hóhér, fogalmazol itt nekem ilen' hülén' azzal a szépen kimunkált nyelveddel ;))))
az a baj, az ilyen műmájerekkel (nebáncsvirágzatokkal) mint te is, hogy inkább hallgatsz ezer hamis szót melyek közben gondolatban ezerrel utálkoznak feléd mások, de az őszinte beszédet felrovod . . . én már pedig ilyen, őszinte főogre vagyok, szóval ha nem tetszik, ne szólj hozzám/bele, ok? ;)))

és juszt is szeretettel:
Robi

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 18:19:32

@mig54: hát ez neked is szólt, de hol van ebben szó a hülyeség(em)ről? ;) (nyugi lehet, hogy elkevertem, csak nem látom, akkor elnézést kérek!)

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 18:22:44

@Tempus.Anh:

elindultam.. kérem, lefagy az, amimet az előbb említett valami ábécé (*), nyitva van az ablak de már lekent a Nap :)

(*)ja nem, ez+meg+az (na, jópofa lenne, ha Módos Peti volna megette... vagy nem ő csinálta régen a Jazz+Az-t az m1-en? Đ

orulet 2015.03.08. 18:37:03

Lehet, hogy nem leszek népszerű, egyszer már valaki elmagyarázhatná, hogy mitől szakadnak az óvszerek? Saccperkábé 25 éve folyamatosan használjuk, még soha fordult elő, ha akarnám, se tudnám elszakítani. Lehet, hogy nem olyan intenzitással reszeltünk, hogy füstöljön, vagy használat után nem szárítottuk radiátoron, téllleg nemtom. Amerre e témában olvasok, mindenütt szakad :D

EZAZ 2015.03.08. 18:46:34

@asztalosani: Ja, süt a nap. :) Hátha hoz valami jót a tavasz. :)

csakmotyogok 2015.03.08. 18:48:20

@orulet: Most kilötyögtettem a teám és beleömlött az ölembe:)) De nem baj..hihi:))

EZAZ 2015.03.08. 18:55:46

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor: Velem is megesett már, hogy úgy szóltam be, hogy előtte nem olvastam végig mindent. Belenyomták az orromat, szépen elnézést kértem.
Biztos mesevilágban élek (legalábbis szerinted, mivel a korábbi hozzászólásaimat egyáltalán nem ismered, de nem is kell neked), errefelé, Csodaországban nem attól vita a vita, hogy le-seggfejezzük a másikat. Belefér ez is, de csak azért, mert valakinek a véleménye nem tetszik, attól még szokás. Az őszinteséget meg a bunkóságot én nem szoktam így párhuzamba hozni, de ez meg a te világod, a főogre világa, a nagy valóságból. :)
Nem, természetesen nem fogom leírni a nevemet, fölösleges provokálni. Szólíts, ahogy szeretnél, gondolom, hogy vannak már ötleteid.
"juszt is szeretettel..." - ennyit az őszinteségről. Támadsz és fikázol valakit és szeretetről beszélsz. Ne értsd félre, egyáltalán nem tartok rá igényt, csak vedd már észre magad.

EZAZ 2015.03.08. 18:58:38

@orulet: Hát, nem tudom, azt hiszem, velem egyszer fordult elő, még 19-20 évesen. Szerintem bénán lett felhúzva, tapasztalatlanok voltunk mindketten.
"ha akarnám, se tudnám elszakítani" - mi a fene, Michelin-t használtok? :)

DarthVader 2015.03.08. 19:00:54

@Tempus.Anh:

"Azonkívül, ha nem akarok gyereket, akkor nem szeretkezek, eléggé egyszerű. "

Mondjuk, van másik olvasata is, akarunk, de hát faluhelyen az se megy olyan könnyen, hogy übtre összejön akkor, amikor szeretnénk. Nem t'om. Mindenesetre ha nem akarsz, és ezek szerint akkor nem szeretkezel, igy, egyszerűen, akkor verjed, pajtás, verjed, mert jót tesz a prosztatának. :)

(Tasziló Arisztidhez:
- Mond, kéhlek, te szoktad vehni a fahkadat?
- Nem, kéhlek. Pedig megéhdemelné... . )

asztalosani 2015.03.08. 19:02:23

@orulet:
ez egy nagyon jó kérdés!
a választ én is várnám :D

bár írd ki a megsúgom oldalára ott biztosan hamarabb kapsz gyakorlati tapasztalatokat ...

orulet 2015.03.08. 19:03:19

@EZAZ: Természetesen a rendeltetésszerű használatára gondoltam.
Nem tudom, hogy hányan veszik a fáradságot elolvasni, hogy helyesen hogyan kell felhelyezni. Szituban aligha :)

asztalosani 2015.03.08. 19:06:49

@EZAZ:

ha már a téma közepén vagyunk...
síkosítót használtatok? :D
(csak költői kérdés volt)

(állítólag síkosító nélkül hamarabb szakad és a lejárati dátum is fontos)

jó pár évvel ezelőtt otthon felfújtam egyet és próbáltam kilyukasztani körmömmel, de letörött a körmöm! XD

mnika88 2015.03.08. 19:07:41

@mig54:
Bocs,bealudtam...igen,fogok írni,csak félkómás vagyok,influenza engem is betalált.Pusszz

EZAZ 2015.03.08. 19:09:52

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor: Még annyi, hogy a seggfejnek nevezett hölggyel én is vitatkozva kezdtem anno a beszélgetésünket. Jól kiakasztottuk egymást szerintem, de ahogy megértettük a másikat, úgy rendeződött is a konfliktus. Ehhez pedig az kellett, hogy ne menjen át seggfejező stílusba a vita. Nem mindig értünk egyet, de ha valaki kulturáltan tudja elmondani a véleményét, akkor megmarad a tisztelet és továbbra is oda tudunk figyelni a másikra. Rád már nem valószínű, hogy képes leszek normálisan odafigyelni. Mert egy seggfejnek tartalak... :)

EZAZ 2015.03.08. 19:11:38

@asztalosani: Jaj, akkor ilyenről, hogy síkosító, még nem is hallottunk. :)

EZAZ 2015.03.08. 19:16:37

@orulet: Igen, igen, mondtam én, hogy szerintem most nem a banánra kell húzni. :) Viccet félretéve... persze, elolvastuk, tanulmányoztuk, csak 25 év gyakorlat után már könnyű, el sem tudod képzelni, mit lehet bénázni. :) Most itt röhögök, mert eszembe jutott, hogy a pasi mit körülményeskedett - körbenézte, felfújta háromszor és ellenőrizte, aztán pödörte, húzta, igazgatta...

Tempus.Anh 2015.03.08. 19:41:53

@orulet: Olyan is van, hogy a kiscsaj instant karmai kilyukasztják.

asztalosani 2015.03.08. 19:44:27

ha már ennyire belementünk a szexbe és nődokiról is szó esik a cikkben, azt tudtátok, hogy a vibrátort nőgyógyász találta ki, hogy kezelje vele a " hisztériás " pácienseit 1880-as években?

EZAZ 2015.03.08. 19:51:25

@asztalosani: Olvastam én is egy cikket erről valamikor. Kissé szemtelen megközelítés, de sokszor igaz.

Ostobaság_ellenes 2015.03.08. 20:47:41

@Tempus.Anh: Azért elég nagy primitívségre vall egy nőnemű emberi lényt egy konzervhez hasonlítani, amibe mások már "belemosták" a szájukat! Csak mert olyan az anatómiája, hogy az ő nemi szervébe kell valamit beletenni, az miért rosszabb mintha ő tenné be másnak? A zár-kulcs hasonlat esetében a "zár" számít kurvának szerinted, ha sok kulccsal próbálták már kinyitni, de a kulcs az "szent és sérthetetlen" ha már sok zárba belepróbálták???? Na ne viccelj!!! Miért is JOBB egy férfi, aki a farkát dugdosta bele már több száz nő "konzervdobozába"? Az miért is különb? Miért számít "tisztességesnek"? Az ilyen pasi farka nem fertőz talán??? Képzeld el, hogy sok nőnek sem kell olyan férfi, aki minden éjszaka mással megy el...
A sötét középkornak közel négyszáz éve vége van már. Nem vetted észre? Az ANATÓMIÁJÁÉRT akarsz büntetni valakit???

Tempus.Anh 2015.03.08. 21:25:52

@Ostobaság_ellenes: Rossz nicknevet választottál, az "ellenest" nyugodtan elhagyhatod :)

zünüke 2015.03.08. 21:41:51

@asztalosani:

Én olvastam valamerre a neten.Elképzeltem,ahogy az uraság üzen az orvosnak,hogy jöjjön mert az asszony a kezd megőrülni, nyugtassa már le avval a csodarúddal !!:D:D

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 23:00:27

@EZAZ:

Nos, szervusz újra, ez+az vagy ezaz, elnézést, látod ez is sértő lehetett volna... mindegy, láttad, hogy nem annak volt szánva, OK...

48 éve élek a bőrömben (hidd el, nem mindig jó Đ), és hallgatom magam (és ennyi időn át az sem feltétlen mindig jó! ;) ), és megszoktam, hogy aki nem ismer, nem kíván ismerni, nem veszi rá a fáradságot, vagy valóban utál (első és utolsó blikkre is, szíve joga.. mondjuk ezzel ment el 25 évem, hogy levetkezzem az ebből fakadó rossz érzést, hogy felfogjam, rohadtul nem lehet mindenkinek megfelelni, vagy legalábbis a) nem egészséges, b) exponenciálisan nő az energiakiadás lélekben ;) ), nos ő (az) jellemzően semmit nem ért vagy nem úgy ért, ahogy és amiért teszem, mondom, mutatom . . .

a magam módján - ha figyelmesen olvasol - elnézést kértem a kolleginától, akinek környékén (Sic!) alkalmaztam a jelzőt . . .

de térjünk egy picit rá a vita jellegére és itteni fogalmára (itteni alatt ezt a vonalat és csak ezt a vonalat értem amiben topikolunk' épp),

én ugyanis semmi mást nem műveltem, mint 6 pontban ha jól emlékszem, összefoglaltam - nem is kissé ironikusan! -, mit kellene tenni...

erre a vitázók egyike nekem esik, hogy "és a többi nettó hülyeség" ... szóval akkor " errefelé, Csodaországban nem attól vita a vita, hogy leseggfejezzük a másikat", hanem attól, hogy érvek nélkül jól odamondjuk még csak nem is azt, hogy nem értek veled egyet, hanem ezt? jól van! erre viszont adekvát volt a jelzőm szerintem ;) mit gondolsz, miért tettem zárójelek közé? ja, ez már túl nagy finomkodás? ha GONDOLOM az jó, ha zárójelek közé téve jelzem, hogy gondolom az nem jó? tehát hazudjunk egymásnak? mert ha azt mondod nekem, hogy az emberek ZÖME valóban olyan galamblelkű szent (Sic!), hogy még véletlenül sem megy fel benne a pumpa, akkor azt elnézést, de nem hiszem el (bár lehet ilyen ember, de azt a lelkiállapotot sem tartom "normálisnak" ;) )

tudod, ha az emberek sokkal őszintébbek lennének egymáshoz, ezzel önmagával nagyobb tiszteletet adnának meg egymásnak (és maguknak) mint amit ezzel a "nem mondom ki és úgy teszek mintha nem is gondoltam volna" álszeméremmel . . . SZERINTEM.

(nem utolsó sorban két provokatőr senkiházi miatt (is) végleg felhagytam 1998 (!) óta napi többórás aktív index-fórumozásommal (is), mert az úgy nem megy, hogy én szó szerinti a szívem és a lelkem teszik ki közkinccsé - olyan amilyen mindkettő! - és csak mert a másik két-három, csapatba verődve hazudozik (színlel) én vagyok a "személyeskedő" . . és ott lett végkép elegem, amikor a névtelen kis g..i moderátor ezt vágja ide ultima ratioként: "abba kellene hagyni a másokat személyeskedését (Sic!" tehát egy vélhetően feleannyi idős, a drága jó anyanyelvét sem helyesen alkalmazni képes csicska kioktat engem, mi a személyeskedés [mi? amit a benyalni szándékozók vagy akik ezt ne is tudják magukról, annak tartanak - tudnék utalni a Hannibál tanár úr című filmeposz katartikusan tragikus zárójelenetére e körben!] )

(elnézést, de folyt köv!)

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 23:02:31

@EZAZ:
.
(köszönöm türelmeteket, és elnézést, ez a vége is lesz, ígérem .. főleg mert megszerkesztve-elmentve szedtem ketté és ezt látom/tudom is már...)

folytatva a fentieket: a seggfej nem a véleményre, hanem a vélemény formájára vonatkozik, s ez szerintem lényegi különbség ;)

"őszinteséget meg a bunkóságot én nem szoktam így párhuzamba hozni" - az elég nagy kár, mert a különbséget csakis a te nézőpontod rel. helyzete szabja meg! (persze egy biz ponton túl, ami kulcsszavak szintjén lehet eltérő, a simicska-féle szóhasználatot pl. én sem szeretem, még ha igaz is . . ez az a közös halmaz, ahol az őszinte is lehet bunkó és vica versa Đ)

és te pl. előszeretettel prejudikálsz: " Szólíts, ahogy szeretnél, gondolom, hogy vannak már ötleteid." amire én meg azt mondom, mindenki magából indul ki ;) (SAJNOS!)
és valóban nem provokáltalak, a véleményemet írtam le... (mondjuk gondolkodj el, ezek közül mit írtál volna le névvel?! én mindent.. akkor most én vagyok az elmebeteg vagy te a normális? ;))) )

"juszt is szeretettel..." - ennyit az őszinteségről. Támadsz és fikázol valakit és szeretetről beszélsz. Ne értsd félre, egyáltalán nem tartok rá igényt, csak vedd már észre magad."

prejudikáció a négyzeten . . . az, hogy te minek élsz meg valamit, miért is bizonyítaná a másik szándékait? ha jön egy lepke és berepül a tátott szádba, a lepke akart megfullasztani? ;) (jó-jó, tudom, de elefánttal mint én ez nem körülírható Đ)

"észre vagyok véve magam által", nyugi, de mivel ez az én nézőpontom és nem a tiéd, így nekem megfelel amit látok (na jó: zömmel!) .. biztos lehet másként is, no de kérem, sértődékeny ember ne vitázzon (ennek van egy kurvás analógiája, de még a mai nap van Đ), maradjon a négy fal között, de kikapcsolt számítógéppel, nem? ;)

a másik "problémám" Veled, hogy ha nem is mindig mennek át az ironikus (vad)hajtásaim' , azért legalább annyi empatikus affinitással te is leledzhetnél', hogy megérzed mikor AKARLAK és mikor NEM AKARLAK "bántani" . . .

tehát ha "lehazudozol", előbb legalább próbáld ki logikai alapon, hogy és mi lenne ha nem volnék hazug, nem?

no mindegy, kiváló antagonizmus alakult ki, szerintem te nyertél, tiéd a pont, igazad van, nyertél, vivát!

szeretettel (hát ha belelilulok sem utállak csak azért, mert nem értünk egyet, baj? Đ)
r.

csakegybeteg 2015.03.08. 23:04:49

Látom elfajultak a dolgok......

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 23:28:14

@EZAZ:

(nem vettem észre, sőt, hajlamos vagyok sorban haladni.. ez is hiba, tudom..)

1. úgy egyáltalán te elolvastad, hogy akire írtam, ha jól nézem, emiatt meg sem szólított?

2. akivel vitáztam a zárójeles (!) seggfejezés miatt (@Tempus.Anh), vele ennek ellenére is talán jól zártam a témát (avagy megint félreértem a másikat, van ez így)

3. akinek írtam a jelzőt, a sértődgetés helyett beidézte a jogszabályt, amire - én hiszek ebben - bármiféle bántó momentum nélkül elővezettem érveim, ellenérveim.. nem VELE hanem az üggyel (itt: a jogforrással, a praxissal) vitáztam, szándékom szerint, azt hiszem, azaz remélem, ez ott le is jött...

4. bátran tarts seggfejnek, biztos (!) az is vagyok vagy nézőponttól függően, vagy akár absz. értelemben is, ez van, ez vagyok én, ezt kell (nekem) szeretni és kell vagy lehet avagy nem kell szeretni másoknak ;) se la ví' (bunkó seggfej fonetikus módban csak, ugyi, mert le nem írom, sohasem tudtam megjegyezni a francia írásmódokat (sem!), a Clouseaou (??!!) felügyelőt se tudom leírni, látod Đ)

5. hogy NEKED miért KELLENE (Sic!) engem nézni, figyelni, azt nem tudom, de én ide - mint már írtam! - nem vitázni érkeztem, hanem pusztán írtam ide egy, szerintem aranyos, velős 6 pontos micsodát, és erre "jön a sok hülye autós szembe" Đ egyikük ként te (a témát véletlenül sem érintve) jó alaposan kioktatsz, lehordasz (igen udvariasan persze, amolyan simulékonyan, mint amikor a diplomata eladta "Nagaszakit" a japánoknak :-] * ácsi! tessék figyelni a szmájlit is még mielőtt "anyázol" Đ );

6. majd a "legvégén" a képembe tolod, hogy VELEM NEKED nem merül fel, a tisztelet hiánya miatt sem, a partnerség a vitában --- azaz nem vagyunk egyenlőek, te magasabban állsz (ebben a vitában, ebben is) nálam...

7. no kérlek, erről eszembe rémlik' egy Á la carte vacsora-beszélgetésből való "idézetem", valamikor 2007 tájékáról, amikor is Pit(t)i Katalin "művésznő" a vele szemben ülő V. Xavért mint taknyos gyereket oktatta ki, hogy [ne bántsátok a semjént.. kezdettel] MAJD MI [ÉRTSD: A JOBBOLDAL!] AKIK MÁR LETETTEK VALAMIT AZ ASZTALRA, MAJD MI ELDÖNTJÜK, KINEK LEHET ITT VÉLEMÉNYE..." (nem üvöltés, kiemelésnek szántam a nagybetűs részt)

nos, legyen ;) azaz legyél te a JOBBIK . . én maradok a sutább, a BALog' ;)))
viszont a véleményem mindennek ellenére még változatlanul az, hogy ettől még nem én vagyok (leszek!) a ROSSZABBIK :-]

szeretettel:

Maus Róbert Péter s.k.
díjmentes tanácsadó,
jogi asszisztens,
hírközlési technikus(s)

Tele-Maus Nonprofit Consulting*
www.tele-maus.hu
(* mint természetes személy magánszemély)

she_wolf 2015.03.08. 23:28:47

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor:
Nyugi, biztos hogy elkeverted. Legközelebb körültekintőbben, ha kérhetem.

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.08. 23:34:36

@mig54: jaja, ok, köszi, ideges nem is vagyok, csak "monitorvak", egy csekély értelmű medve (nem: egér)bocs, bocs ;)

she_wolf 2015.03.08. 23:42:36

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor:
Ha elfogadsz egy javaslatot: előzd meg a bajt! Nem olyan sürgős semmi, hogy érdemes legyen két oltári nagy fülesbe beleszaladni miatta. Feleslegesen:(

EZAZ 2015.03.09. 07:51:02

@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor: Nem "törekszem" arra, hogy igazam legyen - nem lehet egy olyan vitában, ahol ilyen szinten elbeszélünk egymás mellett. Sajnos párszor már belefutottam olyanba, hogy kiálltam valaki mellett (akár a posztíró, akár egy hozzászóló), aztán jött valaki és mindjárt falhoz akart állítani. Az, hogy az esetek nagy részében én próbálom ezt diplomatikusan megoldani, az nem azt jelenti, hogy műmájer alattomos fapicsa vagyok, hanem azt, hogy engem így neveltek és 40-hez közelebb ez már nem fog változni.
Te itt kielemzel engem, azt hiszed, hogy átlátsz rajtam, a szavaimat olyan szinten forgatod ki és fűzöd hozzá az elméleteidet, hogy többször felmerült bennem, hogy esetleg időközben mással kevertél össze. Azért lássuk már, miből lett ez: hozzászóltam egy történethez, a posztíróval együttérzek, hiszek neki - tanácsot azért nem adok neki, mert az élettapasztalatom azt sugallja, hogy 10 év múlva már csak nevetni fog az egészen és ezért fölösleges felvállalnia egy szélmalom harcot és ezzel tönkretennie az életét. Sajnos manapság igenis sokszor a rossz győz, nincs szükség arra, hogy esetleg ne higgyenek neki, mert az orvos mást mond, aztán még neki kelljen kártérítést fizetnie. Lehet ilyeneket mondani neki, de könnyű más f@szával verni a csalánt és kíváncsian figyelni az eredményt. Drágám, ha őszintén szeretnél engem, akkor végigolvasnád a hozzászólásaimat, abból rólam is kiderül egy-két dolog és úgy talán jobban érthető, hogy miért is reagálok bizonyos dolgokra érzékenyebben. Igen, valóban érzékeny vagyok, lehet ezen is élcelődni, kiforgatni és ellenszenvesnek beállítani miatta, de keresztülmentem olyan dolgokon (nem kevésen és nagyon sűrűn, egymás után), amikor annyira keménynek kellett lennem, amit valószínűleg elképzelni sem tudsz.
Az egy másik dolog, hogy otthon vagy a haverokkal hogyan bővítem/szűkítem a szókincsemet, de ugye ott nem találkozok össze olyanokkal, akik hergelni próbálnak, aztán meg perrel fenyegetőznek. Ezt nem rád értem, csak általában. Ennyi, szóval ha bármikor még kíváncsi vagy a véleményemre és még mindig szeretsz :), akkor szállj le erről a témáról, mert nem fog összejönni.

she_wolf 2015.03.09. 08:50:00

388 hozzászólás. Ez igen! Arccal a vasút felé, bloggazda!:))
Hiába, termékeny téma a szex, mindent az mozgat:)

Irkutszk 2015.03.09. 08:54:27

@asztalosani: @mildi: A törvény tény, ezek a ma hivatalos magyarországi jogszabályok. Kritikával élni az országgyűlésnél lehet.

@csakegybeteg: @zünüke: @tildy[UK]: Megaláznia természetesen senkinek nincs joga senkit.

Az én véleményem szerint egyébként a nem kívánt terhesség megelőzése elsősorban NEM a 72 órás tablettával érhető el, hanem az önmegtartóztatással, de ezzel a véleményemmel eddig is erősen egyedül voltam ezen a fórumon.

csakmotyogok 2015.03.09. 08:58:38

@Irkutszk: Nem voltál,de azok aki ezt pedzegették kaptak a pofikájukba:))

she_wolf 2015.03.09. 09:02:00

@Irkutszk:
Nem általánosságban, hanem szigorúan a posztban írtakra reflektálva hadd kérdezzek valamit: milyen (további) önmegtartóztatást vársz egy fiatal pártól, akik 2-3 hetente találkoznak egymással?
Próbáljuk meg ne csípőből kétségbe vonni az írás igazságtartalmát.
Hűek egymáshoz, mechanikusan védekeznek. Ritka találkozásaik alkalmával sakkozzanak? Vagy..? Nem értem.

she_wolf 2015.03.09. 09:06:29

@csakmotyogok:
Én sem azt mondtam, hogy rajta, mint a nyulak!:) De nem látom be, miért ne szeretkezhetnének 2-3 hetente egyszer? Csak a másik véglet nehogy képvizeltesse itt magát:) Tudod, amelyik úton-útfélen azt hangoztatja, hogy ha neki nincs meg a napi 4-5 kufirc, kitör rajta a szuicid hajlam:D

Irkutszk 2015.03.09. 09:15:00

@csakmotyogok: Ez a mai korban nagyon is elképzelhető.

Nem akarok én senkit sem meggyőzni semmiről, tudom, milyen a világ. Csak elültetendő a gondolatot vetettem fel, hogy itt kellene, hogy kezdődjön a történet, és nem a fizikai vagy hormonális fogamzást akadályozó eszközöknél. Illetve annyit tennék hozzá, ha lehet itt bárkivel értelmesen beszélni, hogy mindenben van bizonytalanság (az önmegtartóztatáson kívül). Tehát, ha egy férfi és egy nő közösül, használjon akár 1, akár 10 féle akadályozó módszert, akkor is megtörténhet, hogy a nő teherbe esik. (Csak ugye ezeket nem ildomos mostanában emlegetni. Vegyük be a tablettát, használjuk a fizikai akadályozó eszközöket, élvezzük ki az életet fenékig, éljünk a mának, éljünk magunknak, teljesedjünk ki, stb.)

Irkutszk 2015.03.09. 09:16:49

@mig54: Felőlem úgy élnek, ahogy akarnak. Ahogy az élmény, úgy a következmények is az övék.

she_wolf 2015.03.09. 09:26:58

@Irkutszk:
Persze, teljesen igazad van. Amin kezdettől háborgok az az, hogy adott az orvos joga, miszerint hitbéli, vagy erkölcsi meggyőződésével élve nem ír fel ilyen készítményt.
Ugyanakkor joga van a másik munkahelyén IVF alkalmazására. Ezek után nem csodálkozom azon, hogy néha kibukik egyik-másik ember száján, hogy az orvosok Istent játszanak.
A másik ok amin szintén fel tudok háborodni, a törvényadta jogok farvizén keletkező nem azonos bánásmód. Nem vagyok ugyanis biztos abban, hogy ha ennek a poszternek nem írta fel az "esemény utánit", akkor másnak sem. Legyen meg az én jogom is a kételkedéshez. (Mert láttam már karón varnyút.)

EZAZ 2015.03.09. 09:29:35

@Irkutszk: @mig54: @csakmotyogok: Szerintem nagyjából attól várható el az önmegtartóztatás, főleg ebben a korban (szerintem a posztíró hölgy és barátja 20-25 éves lehet), ha valami bajuk van. Pszichés, hormonális stb. Tartom magam én is ahhoz, hogy nem egészséges dolog. Ha valaki ebben a korban nem kívánja úgy a szexet, hogy majd' szétpattan, akkor vizsgáltassa ki magát, mert biztos, hogy valami eü. problémája van. Nem bántásból mondom, nem úgy értem, hogy hülye, hanem hogy beteg.
Szerencsére azért ritkán fordul elő, hogy elszakad a gumi, ha valakinek nem elég a 99%-os biztonság, akkor szedjen mellé gyógyszert (bár már kifejtettem, nem vagyok híve, de ez mindenkinek a maga döntése), vagy van hüvelybe felhelyezhető cucc is, ami kinyírja a spermát, vagy ovulációs tesztek - rengeteg lehetőség arra (ha valaki tájékozódik), hogy tényleg gyakorlatilag biztossá tegye a fogamzásgátlást és a fertőzésvédelmet egyszerre.
Nem kell mindjárt erényövet hordani, az egészséges, monogám kapcsolat és a falub@szta ribanc között azért nagy a különbség.

Irkutszk 2015.03.09. 09:33:46

@mig54: És az számodra normálisabb volna, ha törvényileg odakötöznék az orvos kezét a recepthez, és köteleznék rá, hogy egy szerinte káros anyagot felírjon egy embernek, mint gyógyszer? Azért létezik ez a sor, mert senki nem kötelezhető rá, hogy felírjon egy egyébként mérgező anyagot egy másik embernek, hogy az bevegye (és igen, minden gyógyszer méreg; gyógyszer attól lesz, hogy a megfelelő adagban, a megfelelő betegnek, és a megfelelő információkkal együtt kapja meg).

@EZAZ: Nem értek egyet, de nem is fogok vitatkozni - a korábban leírtak miatt. Mindenki úgy gondolkodik, ahogy akar.

she_wolf 2015.03.09. 09:53:08

@Irkutszk:
Nem! Semmiképpen sem. Így van, én is ezt szajkózom a "minden méreg/minden gyógyszer" vonatkozásában.
Az esemény utáni cucc különösen brutális, mert nem folyamatosan szedendő, hanem lórúgás! De őszintén remélem, hogy egy fiatal nő szervezetét nem vágja haza, ha életében egy vagy két alkalommal ilyenhez kell folyamodnia. Nem többször! Ismétlem, nem azt mondom, hogy igenis elvárható, hogy egy nőgyógyász heti rendszerességgel írja fel a kikapós kiskurvának a bogyókát:)

she_wolf 2015.03.09. 10:02:36

@EZAZ:
Nagyjából hasonlót brekegek én is a kezdetektől fogva.
Igen. Vannak erkölcsi normák, amelyeknek meg kell felelni, és valljuk be, jól is esik ha megfelelünk, mert akkor van miért büszkének lenni magunkra.
De szeretni, szeretve lenni a szeretett társ által, és vele lenni...ezek gyönyörű dolgok. Persze, izgalmas várakozni is, rákészülni is. De meddig? Egy rakás dologra ki lehetne térni, de akkor már megint elhúznánk a viharba a poszttól:)

Tempus.Anh 2015.03.09. 10:06:35

@EZAZ: Mint fentebb is írtam, az különböztet meg az állatoktól bennünket, hogy ösztöneinknek tudatosan parancsolunk, azokat fékezzük, másszóval egy bizonyos kultúrközegben szocializáltak vagyunk.
Emiatt nem zabáljuk magunkat folyamatosan tele sz@rásig, nem isszuk magunkat az asztal alá és nem cigarettázunk fulladásig, hanem szépen, beosztva.
Ugyanez vonatkozik a szexre is.
Amit teszünk, annak következményei vannak, amit vállalnunk kell.
A piás a májcirrhosist, a bagós a tüdőrákot, a zabálós a cukorbetegséget, zsíranyagcserezavart, endokrin betegségeket, mozgásszervi panaszt, stb.
Az orvos ezek miatt egyáltalán nem hibás.
A terhesség miatt sem, a nemi betegségek miatt sem, AIDS miatt sem.

she_wolf 2015.03.09. 10:19:24

@Tempus.Anh:
Pedig milyen szép is tud lenni, ha néha kiengedjük az állatot a ketrecéből:)
Amikor hosszú várakozás után végre jóllakhatunk. De az nagyon nem mindegy, hogy mi/ki lesz a vacsi:)

EZAZ 2015.03.09. 10:26:18

@Tempus.Anh: Ez teljesen rendben van. Talán ugyanarról beszélünk, csak máshogy. Szerintem helye van önmegtartóztatásnak, ha valakinek nincs egy, állandó kapcsolata/beteg (megfertőzhet mást, ill. a saját állapotát súlyosbíthatja)/sok esetben terhesség esetén/és biztos még néhány nem jut eszembe. De a posztíró történetében nem látok okot az önmegtartóztatásra, csupán a minimum megduplázott óvatosságra.
Mindent mértékkel kell és megfontoltan. Egyedül a bagó esetében (akár 1-2 szálat, akár több dobozzal szív valaki) nem tudok helyt adni olyan mentségnek, hogy "keveset szívok/kinek mi köze hozzá" stb.
Enni kell, a megfontolt mennyiségű alkoholból sem lehet baj (általában) és szexelni is kell.
Nos, aki nem akar szexelni, az ne tegye, aki meg akar, az vigyázzon magára!

she_wolf 2015.03.09. 11:04:36

@EZAZ:
Egy Miki nevű ismerősöm van. Nem kéne akkor sem, ha ő lenne az egyetlen hapsi a világon:(
Akkor már inkább ki/mi:)
Mint Kimi Räikkönen.

csakegybeteg 2015.03.09. 15:14:58

@Irkutszk: "Az én véleményem szerint egyébként a nem kívánt terhesség megelőzése elsősorban NEM a 72 órás tablettával érhető el, hanem az önmegtartóztatással"

Az első résszel egyetértek, bár talán ez a megoldás is jobb mint az abortusz.
Az önmegtartóztatással már nem igazán értek egyet, egészséges fiatalok miért ne élhetnének szexuális életet? Persze nem azokra gondolok akik naponta váltogatják a partnerüket.

she_wolf 2015.03.09. 15:18:08

@csakegybeteg:
Azt kellene talán először tisztázni, hogy ki szerint mi az önmegtartóztatás:)

csakegybeteg 2015.03.09. 15:27:33

@mig54: Az én fogalmaim szerint a csajszi a lába közé szorít egy kalmopirynt a pasi pedig iszik egy pohár vizet :)

Tempus.Anh 2015.03.09. 15:32:03

Egy nyilvánvaló ellentmondás van aközött, hogy a nemi működések jóval azelőtt beindulnak, mielőtt egy fiatal befejezné a tanulmányait és felelősen családot alapíthatna partnerével. Itt jön be az ifjúság szexuális nevelése címszóval az, ami a mai időkben egyszerű, biológia-ízű tájékoztássá silányul, a pszichológiáját senki nem oktatja, a szociológiai vonatkozásait mégúgysem.
Másfelőlről támad a média és a marketing, amely a szabad szexre, az együttlétek számának - és ezáltal a fogyasztás mértékének - a növelésére sarkall.
"Live fast, love deep, die young..." - Janis Joplin mintha nem is 45 éve halt volna meg, szavai ma is igazak.

Tempus.Anh 2015.03.09. 15:33:19

@csakegybeteg: Másik változat: a fejfájásra hivatkozó csaj beveszi a kalmopyrint, a pasi pedig kínjában egy pohár hidegvízbe lógatja.:)

she_wolf 2015.03.09. 18:49:51

@csakegybeteg:
Az attól függ, hogy a lábai közé pontosan hová! Merugye, haja térgyei közé, azzal nem sokra megy, de haja comjai közé, azzalsenem. A lényeg kérem szépen az, hogy hány fokos a dőlésszög. Ugyi?:)

she_wolf 2015.03.09. 18:52:28

@mig54: Nem köll ahhoz hideg víz! Elég csak egy mutatóujj, egy harsány kacaj, és egy egyszű kérdés a hölgy részéről: Ezzel? A fél hat már ettől garantált:)

she_wolf 2015.03.09. 19:11:08

Magamnak válaszolok? De büfé! Legalább jó társaságban vagyok....
@Tempus.Anh: -nak szólt, értsétek jól!:)

csakegybeteg 2015.03.09. 19:16:11

@mig54: Kötözködni akarsz ? :)
Egyébként simán elkerülhető a nem kívánt terhesség ha azonos neművel szexelnek :) Ezt is meglehet fontolni :)

EZAZ 2015.03.09. 19:29:56

@csakegybeteg: Az első használható ötlet egész idő alatt. :)

she_wolf 2015.03.09. 19:50:41

@csakegybeteg:
Ja! Gyere ki a hóra!:D
Ami a hozzászólásod második részét illeti....neeemtooom...én inkább húsimádó vónák. A saját nemem ilyen tekintetben inkább husss.

EZAZ 2015.03.09. 20:07:22

@mig54: Na igen, gyomor kérdése. De az most nem téma. :)

csakegybeteg 2015.03.09. 20:10:37

@mig54: Csak mint lehetséges alternatívát említettem, nem kötelező (MÉG):)

she_wolf 2015.03.09. 20:24:54

@csakegybeteg:
Még? Akkor már inkább az önellátás, ha minden kötél szakad:)

@EZAZ:
Ízlések, és pofonok. Semmi bajom nincs emberileg azokkal, akik a saját nemükhöz vonzódnak, nem vagyok homofób. De én kösz, maradnék a hagyományoknál ilyen tekintetben, mert szeretem a férfiakat. Ami a hálószobában történik, másokra nem tartozik legyen az akár hetero- akár homoszexuális felek közti aktus.
Szerintem.

csakegybeteg 2015.03.09. 20:59:55

@EZAZ: @mig54: Csak viccnek szántam, nem kell komolyan venni :)

EZAZ 2015.03.09. 21:05:17

@csakegybeteg: Tudom! Szerintem jó poén volt. :)

EZAZ 2015.03.09. 21:11:42

@mig54: Természetesen. Csak ugye kezd kimerülni a téma, nem részleteztem, hogy ez ugye megfelel azoknak, akik nem akarnak gyereket és talán az önmegtartóztatók csapata is elfogadja (mert ugye ezzel érvelnek a terhesség kérdésében). Engem már csak két dologról nem lehet meggyőzni ezzel kapcsolatban: hogy a hűség 100%-ban véd a fertőzések ellen, meg hogy nővel lenni jó. :)

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2015.03.10. 00:49:02

@EZAZ:
Szia,
szerintem a "szeretettel" és a "szeretlek" nem egy és ugyanaz, de te úgy gondolod, ez a te meglátásod, és én nemcsak nem tudlak, de nem is szeretnélek megváltoztatni; ha úgy érzed, kiforgattam a szavaid, akkor ebben sem tudlak eltántorítani, ha úgy érzed, bántani a k a r t a la k akkor ebben sem tudlak az ellenkezőjéről meggyőzni, biztos igazad van; én tudom, hogy őszintén írtam és azt is tudom, hogy én messze sem vagyok sem tévedhetetlen, sem mindenttudó', sem karizmatikus alkat (ti. akinek akár minden hülyeséget is elhisznek Đ); én csak annyit tudok, hogy mindig azt írom le és mondom ki, amit gondolok, vagy legfeljebb nem szólok semmit (sajnos (?) ez a ritkább Đ); és még annyit tudok (érzek), hogy igyekszem magam állandóan vegzálni és vizsgálni, de ez nem menti ha valamit rosszul művelek;
ezért aztán ha meg vagy általam bántódva, akkor elnézésed kérem, mindenben megkövetlek, amiről te úgy érzed, én vagyok a hibás;
ezen túlmenően a továbbiakban a személyemmel szerintem így már nem kell gondolnod sem, úgy vélem, és ezzel talán békésen le is tudjuk ezt zárni;
tiszteletteljes (emberbaráti) szeretettel:
én

she_wolf 2015.03.10. 10:38:38

@EZAZ:
Valóban így van, a hűség (mindkét fél hűsége) sem véd 100%-osan, de azért jelentősen közrejátszik abban, hogy életed során kevesebbszer (vagy ideális esetben sose) legyen az alagsorban diszkomfort érzésed:)
Hogy nővel lenni jó-e? Kérdezd a férfiakat!:) Értem, mire gondolsz, de korábban ellőttük már az összes puskaport, ami itt decens megynyilvánulással ellőhető:)
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása