Meghosszabbítják a feleségem életét

2015.02.16. 12:28

in2nd.jpgAz utóbbi időben többfelé jártunk kórházba, de sehol sem fogadtak bennünket olyan szeretettel, mint itt.

Tisztelt Praxis!

 

A kórházak működéséről és az ott dolgozó orvosok, nővérek munkájáról sok rosszat lehet hallani. Ezért szeretném megosztani a mi történetünket, amely bizonyítja, hogy vannak még jól működő osztályok is. Feleségem több éve daganatos betegségben szenved, egy véletlen folytán kerültünk Szegedre, a 2-es kórház belgyógyászatára melyet Dr. Piros Györgyike Főorvosnő vezet. Ez az osztály azóta átköltözött, az újonnan épült klinika épületében kapott helyet.

 in2nd.jpg

Az utóbbi időben többfelé jártunk kórházba, de sehol sem fogadtak bennünket olyan szeretettel, mint itt. Sajnos több alkalommal vittem feleségemet az osztályra, jelenleg is itt ápolják hosszabb ideje. A főorvos asszony szakmailag is és emberségből is jelesre vizsgázott minden alkalommal, ezzel meghosszabbítva a feleségem életét. Most is a lehető legjobb kezelésben részesül a párom. Az osztályon dolgozó orvosokról is csak jót tudok mondani, mindegyik lelkiismeretesen végzi a munkáját. Természetesen a betegellátásában és a gyógyulásban nagy szerepet játszik a nővérek által végzet lelkiismeretes munka is.

 

Minden nővér lelkiismeretesen, a beteggel szépen bánva végzi a napi munkájukat. Még szólnom kell Szilvi Főnővér munkájáról, itt bátran kijelenthetem, hogy ő az osztály egyik meghatározó személyisége. Jártunk sok osztályon láttam sok főnővért, így tudok különbséget tenni főnővér és főnővér között. Bátran kijelentem, hogy ilyet még sehol sem láttam, mint a Szilvi, amit csinál. Kézben tartja a dolgokat, mindent elintéz és nagyon beteg barát. Itt az osztályon dolgozók kedvét még a jelenleg ki alakult problémák sem befolyásolják, ami az egészségügyet jelenleg nehezíti.

 

Hálával és köszönettel tartozom Dr. Piros Györgyi Főorvosnőnek és az egész osztály dolgozóinak, alázatosan végzet munkájukért. Az osztály további munkájához, kitartást és jó egészséget kívánok mindenkinek.

 

Novák Zoltán

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

töpörtő 2015.02.16. 14:08:48

Nagyon helyes tölük kell példàt venni minden egészségügyesnek,ez lenne a természetes.A hajbeültetéses poszt az valami reklàm akar lenni?Holnap mell implantàtum beültetésröl lehet esetleg olvasni?

mnika88 2015.02.16. 14:21:42

@töpörtő:
Igen.Föntről kezdjük és haladunk egyre lejjebb.Minden testrész sorra fog kerülni.:)

asztalosani 2015.02.16. 14:50:44

jaj, megint egy marketing gyanús cikk...nulla mondanivalóval

nézzük:
1. mi van a személyiségi jogokkal? ilyenkor ki lehet írni a nevet, vagy ez most hogyan működik itt a praxison? a jóét kiírjuk a rosszét nem?

2. "A kórházak működéséről és az ott dolgozó orvosok, nővérek munkájáról sok rosszat lehet hallani. Ezért szeretném megosztani a mi történetünket, amely bizonyítja, hogy vannak még jól működő osztályok is."
soha senki nem állította azt, hogy csak rossz osztályok vannak...vagyis tudjuk hogy vannak jók is.

3. "de sehol sem fogadtak bennünket olyan szeretettel, mint itt"
aha, és ez miben is nyilvánult meg?

4."A főorvos asszony szakmailag is és emberségből is jelesre vizsgázott minden alkalommal,"
ez is miből lett levonva? vagy mi alapján? Szakmailag? esetleg a posztoló maga is orvos?

5."ezzel meghosszabbítva a feleségem életét."
mert mit is tett?

6."Most is a lehető legjobb kezelésben részesül a párom"
vagyis mi is az? és mi volt előtte?

7. "Az osztályon dolgozó orvosokról is csak jót tudok mondani, "
ez miben is nyilvánul meg? esetleg a cikkíró maga is szakember, hogy más szakmunkáját is meg tudja ítélni?

8. " Természetesen a betegellátásában és a gyógyulásban nagy szerepet játszik a nővérek által végzet lelkiismeretes munka is."
Úgy látom tényleg szakmabeli lehet, ha már az orvosok munkája mellet az ápolók munkáját is meg tudja ítélni.. vagy ez most megint mi alapján lett írva?

9. "Még szólnom kell Szilvi Főnővér munkájáról, itt bátran kijelenthetem, hogy ő az osztály egyik meghatározó személyisége"
mert mitől is?

10. " hogy ilyet még sehol sem láttam, mint a Szilvi, amit csinál."
mert mit is csinál?

11. " mindent elintéz "
vagyis konkrétan mit?

karcsibácsi 2015.02.16. 16:44:09

@asztalosani: azt írod a 7. pontban, hogy ha nem szakember, akkor nem tudja megitélni az orvosok munkájának a minőségét.
Érdekes, amikor halálgyároznak meg gazembereznek, sohasem írtad, hogy ha nem szakember, akkor ne mondjon véleményt. Akkor ez most hogy?

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.02.16. 18:46:25

@asztalosani: nem kell ehhez marketing, tényleg van ilyen is. Csak nagyon ritka. Sokkal ritkább, mint azok, akik itt orvosnak adják ki magukat, közben ki tudja, mi a valódi foglalkozásuk...

she_wolf 2015.02.16. 19:55:04

@karcsibácsi:
Állandóan mindenféle jogokra hivatkozik, ezért én az első pontot nem nagyon értem. Ha valóban olyan jogtudor lenne, akkor tudhatná, hogy nyilvánosan mit lehet és mit nem.
Leginkább az az édes az egészben, hogy ő követelőzik, hogy a kommentelőkről minden legyen nyilvános (hátatökömnemkéne egy ilyen típusú oldalon?), ugyanakkor ő mélyen kussol arról, hogy adófizetők pénzén a kuckójában, munkaidőben, a praxisra irkálva remél némi kielégülést az elszart életéért:(
Szánalmas....

karcsibácsi 2015.02.16. 20:14:33

@mig54: Ismerem jól az ilyeneket, nemegyszer szállítottam a pszihiátriára hasonlókat. Ahogy elnézem, nemsokára ő is sorra kerül...

she_wolf 2015.02.16. 20:26:21

@asztalosani:
Mi van, hülyegyerek? Megint "úgy" maradtál?

2: te még soha nem talákozhattál olyannal, ugyan, honnan is tudhatnád?

3: gondolom abban, hogy lelkiismeretesen törődnek velük (de hiszen ezt írta a poszter is, nem megy az "értelmező olvasás"?), mert ŐK olyanok, akiket lehet szeretni:) Ellenben veled, aki ajtótokostól rontasz be mindenhova a valós és virtuális életben egyaránt.

4: Gondolom abból, hogy türelmesen, a panaszokat meghallgatva rendelte el a kezelést, és tett meg mindent a beteg állapotának jobbítása érdekében. (Téged valszeg páros lábbal rúgott volna ki, mint macskát szarni).

5: Lásd eggyel fentebb, és értő olvasás rulez!:)

6: Ha Ádámtól írja le a történetet, akkor napokon keresztül hallgathatnánk az óbégatásodat, szerintem ez így teljesen jó, ne akarj mindent tudni, még sérvet kap az agyad a túlterheléstől:) Bár HK-val szerintem már így is a piros zónában vagy, legyél óvatos!

7: Kaptál választ karcsibácsitól, érd be annyival .I..

8: Nagyon szar érzés, hogy valaki nem arról ír, hogy a nővérek hanyagok, órákig kell hívni őket, mire nagy kegyesen méltóztatnak megjelenni, összekeverik a gyógyszereket, fájdalmat okozva ápolnak csak úgy szemétkedésből?

9: Attól, hogy főnővér, te idióta! Egy főnővér szerepe/munkája/hozzáállása pedig igenis meghatározó az osztályokon dolgozó nővérek munkája szempontjából. Eü. hierarchia. Vagy ebbe is beleugatsz?

10: Nem tudom miért kellene ezt külön taglalni csakis és kizárólag a te számodra, hacsak nem azért már megint, nem nem tudsz a betűk halmazával mit kezdeni.

11: Sajnos nem intéz el mindent, tudom:( Téged még nem küldött hidegsebészhez, dear:)

Ma is foglalkoztam veled, nem mondhatod, hogy hanyagollak:) De tényleg újíts már be magadnak egy hapsit, találj egy olyan melót amiben van kihívás, virulj ki, mosolyogj, a holnap úgyis rosszabb lesz a mánál.

she_wolf 2015.02.16. 20:27:13

@karcsibácsi:
Csak vigyázz ám Magadra, mert a némberek nagyon vehemensek tudnak lenni:)

Advanced Flight 2015.02.16. 21:15:43

Teljesen mindegy, ki és mit ír ide a praxisra, az alaptrollok úgyis picsába küldik.
Ha szidja az orvosokat, azért, ha dicséri őket, akkor meg azért.

mnika88 2015.02.16. 21:19:00

@karcsibácsi:
Mert olyan nincs,hogy az eü-s jól végezze a dolgát,az fel sem merül,hogy a poszter ferdít/téved/félreértett.Ezért ha pozitív hangvételű poszt születik,akkor az marketing,nyalás stb.

she_wolf 2015.02.16. 21:20:28

@Advanced Flight:
Kivételes eset nagyon ritkán van mind a posztokat, mind a hozzászólásokat tekintve. Azokért (még mindig) érdemes benézni, tanulhat belőle az ember.
Azért ha jól mazsolázgatsz, találhatsz itt hasznos dolgokat:)

mnika88 2015.02.16. 21:25:21

@mig54:
Ejej,ne menj bele ilyesmibe.:) Most lett vége a Duna Worldon egy filmnek,"Piri mindent tud".Látod,van akinek mindenre van válasza,kérdése,közbevetése.
(írtam mailt)

she_wolf 2015.02.16. 21:27:59

@mnika88:
Egyszerre írtunk:) Ment mél.
A poszthoz: örülök, hogy ilyenről is lehet itt olvasni, és remélem, hogy a poszter a továbbiakban sem fog csalódni az intézmény dolgozóiban:)

she_wolf 2015.02.16. 21:35:26

@mnika88:
Nincs se válasza, se kérdése, se közbevetése (mármint józan, logikus). Csak frusztrációja van.
Kiégett, becsapták, megcsalták, odaégette már megint a kaját, mert a dühtől képtelen a Praxison kívül másra is koncentrálni, muszáj tűrnie a főnöke vegzálását, mert felvett egy rakáshitelt aminek a törlesztésével egyedül maradt, caré'-húgyé' keccsöl, de onnan is kilóg a lólába, mert Praxisozik, attól remél enyhülést, hogy alkalomadtán minősíthetetlen módon köt bele boldog-boldogtalanba...
Antiszociális, és ezért sajnálni sem tudom.

asztalosani 2015.02.16. 22:15:29

@mig54:
Kedves HK!
tény 1: hülye gyerek na az te vagy! aki nem tudja mi az a vérátömlesztés annak lapos kúszásban kellene itt közlekednie, nem pedig észt osztani egy szakmai blogon.
tény 2:az összes többi blablabla idióta találgatás a tőled már megszokott alpári módon!

nem veszed észre HK, hogy mennyien rühellnek téged? már hozzád sem szólnak nagyon sokan? :) nem is tudom, emlékszel-e még arra, amikor elég rendesen ki lettél osztva mások által itt a praxison nem is olyan rég? idézgessek, vagy vissza tudsz emlékezni?

amúgy mi is volt a fénymásolóban? mert arról igencsak kussolsz!

mássz vissza tempuszkád alá, és nyögdécseljél csak alatta :)

ja, és látom állításoddal ellentétben munkád még mindig nincs. kíváncsi lennék tempusz azért fizet neked alkalmanként, vagy kosztért és kvartéjért vagy éjszakai molylepke, vagy csak kapcarongy vagy?!

tudod szégyellhetnéd magadat hogy ennyi évesen mások tartanak el téged, és míg mások vért izzadva fizetik a TB-jüket akár 68 évesen addig te csak potyázol a rendszerben... de sebaj, nemsokára vége lesz :)

asztalosani 2015.02.16. 22:23:42

@Advanced Flight:
jól látod!

ezért kell innen elmenni egy másik fórumra, ahol normális emberek normális hangvételben megosztják a tapasztalataikat. :) (adjak tippet?! :)) majd jelentősen esik a praxis blog látogatottsága, ami kihatással lesz a reklámbevételekre, és majd akkor elgondolkozik a bloggazda, hogy megéri-e nekik az hogy nincs normálisan moderálva a blogja. ja és hozzátenném, hogy nem is olyan régen módosított törvény alapján a bloggazda felelősségre vonható a blogjában megjelenő tartalomért, még akkor is ha azt nem ő, hanem egy a blogjában kommentelő írta :)

asztalosani 2015.02.16. 22:27:49

@Eszter Kiss:
nyilván ha a cikknek lenne bármilyen megfogható része akkor örülhetnénk. ha elolvasnád rendesen a cikket, akkor rájönnél arra, hogy ez egy snassz szöveg, nincs mögötte valós tartalom, megtörtént eset.

de ha neked annyi elég hogy azt mondják neked: "magyarország jobban teljesít", akkor bocs, de nagyon nem vagyunk egy szinten. ( én ilyenkor mindig visszakérdezek, hogy: "igen? no és mitől vagy mi alapján"?) nos, ha te elhiszed az ilyen szövegeket akkor az már a te sarad

she_wolf 2015.02.16. 22:29:20

@asztalosani:
Mutass példát, takarodj!

mnika88 2015.02.16. 22:42:27

@asztalosani:
Szerintem nincs semmi rossz vagy snassz abban,hogy a poszter leírta ezt.Inkább örüljünk neki,hogy nem gyomorgörccsel,hanem jó érzésekkel és bízva tud orvoshoz fordulni,valamint nyugodt lehet a felesége felől.
Egyébként az érintett orvosnak és nővéreknek is jó érzés lehet ezt olvasni,egy pozitív visszajelzés,ami erőt ad nekik is a továbbiakhoz.Nekem is tök jól esne,ha az én részlegemről ahol dolgozom írnának ilyet.Elégedettséggel és örömmel töltene el a sok munka után.Szerintem ezt se nem sajnálni, se nem elvenni nem kell az orvostól,nővértől,valamint a posztertől sem,hogy kifejezhesse az érzéseit. Végülis a Praxis erről is szól.Sztem.

asztalosani 2015.02.16. 22:46:26

@mig54:
:)
oh, drágaszág!
te előbb fogsz vagy így vagy úgy, nem tudtad? :)

észre sem veszed, hogy legfőképpen miattad és a hsz-id miatt mentek el az emberek innen a praxisról? soroljak neveket? hány orvost és normális embert is martál el az okádék hozzászólásaiddal? tudod az emberek nem a te hsz-ra kíváncsiak és arra sem, hogy mennyire is...hhhhmmm... vagy erotomán banya (na nesze googlezhatsz!)

vérátömlesztést azt már tudod-e, hogy eszik-e vagy isszák??
no és mi a helyzet a fénymásolóval, mert megint csak kussolsz erről is! :)

she_wolf 2015.02.16. 22:49:05

@asztalosani:
Nem is, mert te húztad meg először a hajam:P Dedós vagy.
Mesmeg már szakmai blog? Mitől, te szerencsétlen? Talán tőled?
Az alpári mód -mint már számtalanszor írtam- csakis és kizárólag neked szól.Érezd magad kivételezettnek:)...Szívesen!
Nem tartom számon, hogy mennyien rühellnek(sic!), de azt igen, hogy mennyien kedvelnek, sőt szeretnek, bár nem hajtok erre sem, mint már többször írtam, ez nem népszerűségi verseny (ahol te még sereghajtó is csak némi jóindulattal lehetsz).
Ha kiporolják a seggemet, böcsülettel viselem, nem genyózok tovább (ellentétben veled, akinek az Isten összes pofonja sem elég), tehát rossz tanítványod lennék, és igazából ilyen tekintetben nem is vágyom elérni a te "magasságodba" .I..
Fénymásolóba majd akkor megyek, ha dolgom lesz ott. Közöd, hogy mikor hova járok? (kaptál egy újabb csontot, rágódj rajta, de csak halkan)

"mássz vissza tempuszkád alá, és nyögdécseljél csak alatta :)"

Én ezzel kurvára vigyáznék a helyedben!

"ja, és látom állításoddal ellentétben munkád még mindig nincs. kíváncsi lennék tempusz azért fizet neked alkalmanként, vagy kosztért és kvartéjért vagy éjszakai molylepke, vagy csak kapcarongy vagy?!"

Ezzel meg pláne!:))

"kvártéJért?" Malacom se üssön rád, ha ezt hamarabb látom, dehogy koptatom én a szép kék ledes billenytűzetemet....sírok:(

Te és a véres verejtéked .I.. Ne röhögtess!:)

FuBu 2015.02.16. 22:52:18

Magam sem értem miért baj, ha nincs kirészletezve mi történt, gondolom pont azért, mert a posztoló egy laikus emberke. Én is írtam pozitív történetet és bizony nehezebb, mert mit írjak konkrétumot, elláttak, kedvesek voltak, én ugyan szültem, de a posztoló esetében benne van a lényeg, a feleségének megadták, amit meg lehetett, nyilván a gondos ellátásnak köszönhetően komfortérzete jobb lett, sikerült esetleg a fájdalmát jobban csillapítani, satöbbi.

Máskor meg az a baj, hogy a laikus posztoló belecsap az orvosi részekbe és a végén keveri a szezont a fazonnal.

asztalosani 2015.02.16. 22:53:20

@mnika88:
tényleg nem veszed észre, hogy a cikkben semmi konkrétum nincsen, vagy értelmező kéziszótárt adjak hozzá?!

nyilván ha valakinek valamit meg akarok köszönni, vagy hálás vagyok érte, akkor azt szemtől szembe közlöm vele, de ha mégsem akkor nem fogalmazok általánosan, mert az sértő. ergo felsorolom, hogy mi volt az ami jól esett, ezáltal is követendő példaként beállítva. és mindezt úgy hogy nem általánosítva fogalmazok, hanem leírom KONKRÉTAN, TÁRGYILAGOSAN. (hogy értsed: ez kb olyan, mintha kapnál egy doboz bonbont x személytől, annak ellenére hogy x személy nagyon is jól tudja, hogy te cukorbeteg vagy, csak ennyire sz@rik rád, ennyire nem érdekled valójában).

a cikkből meg egyáltalán nem derült ki, hogy mi alapján gondolja úgy a cikkíró, hogy meghosszabbították a felesége életét... mert hát a mai világban mindent el lehet adni cukormázzal...

she_wolf 2015.02.16. 22:53:52

@asztalosani:
Khmm....mennyit is? Ja, és nem szeretem a gyűrűkúrát:) Másmilyen rajongó vagyok. Te meg hülye:)

asztalosani 2015.02.16. 23:01:43

@FuBu:
"Magam sem értem miért baj, ha nincs kirészletezve mi történt, gondolom pont azért, mert a posztoló egy laikus emberke.... a feleségének megadták, amit meg lehetett, nyilván "

nos, nem érzed a saját szavaidat is kissé ellentmondásosnak?
ha kihívsz egy villanyszerelőt, mert hát be kell kötnöd a lámpádat és te nem értesz hozzá, akkor hogyan is tudod megítélni azt, hogy a villanyszerelő normálisan elvégezte a munkáját? abból, hogy nem ver agyon az áram rögtön? és mi van akkor ha rá egy hétre pont a bekötése miatt leég a házatok? na ilyenekből szokott lenni később műhibaper...

"nyilván"-ra meg nem adunk, mert az csak egy feltételezés :) meg lehet nézni az eü doksit és abból is lehet tájékozódni.
és nem, nem vagyok rossz májú, csak nem veszek be nagy meséket :)

asztalosani 2015.02.16. 23:07:04

@mig54:
nem is tudom már hogy azt ki írta merő "jószívűségből", hogy reméli ottmaradsz a műtőasztalon, amikor éppen operálnak, és hogy reméli mély álomba szenderülsz, annyira, hogy soha többet nem kelsz fel... nos vajon miért is írnak ilyeneket neked?! :D ráadásul többen is. :D
idézgessek még? :) szeretnéd? :D

Zed4preZ 2015.02.16. 23:07:25

Aki a kvártélyt nem tudja helyesen leírni, annak nem lehet igaza. :P

mnika88 2015.02.16. 23:10:38

@asztalosani:
Te nem érted.Most mit kell itt neked,nekem,nekünk tételesen felsorolnia,miért érezte jónak.Jónak érezte és kész.Amit kapott ellátást azt is elégségesnek,megfelelőnek,mert tudod valószínűleg ő nem az a fajta beteg,aki ha mond valamit az orvos egyből vágódik a google elé ,vagy kerülő úton még 3 másikat megkérdez,hátha az egyik véleménye üti a másikat.Nem,ő MEGBÍZOTT az orvosban és ez a bizalom,az orvos,nővér részéről az empátia,kedvesség vezetett el odáig,hogy megszületett ez a poszt.Nem értem mit kell tovább ragozni ezt.Te lehet a legutolsó fűszálra is kitértél volna,ő nem,mert nem is lényeges.
Honnan tudod,h négyszemközt nem mondta el ugyanezt? Nálunk van amikor a helyi újságban is írnak egy pár soros köszönömöt,miközben elmondták személyesen is 66x,kaptunk képeslapot és fényképet is.Ennyi,nem értem mit kell ezen lovagolni.
Ja és pl.facebookon is ha valamit meg akarok köszöni vkinek,simán kiposztolom nyilvánosan,miközben megírom privátban is.Ezt megteszi más is.Ez már a kákán is csomót kategória,ne is haragudj...

FuBu 2015.02.16. 23:14:10

@asztalosani: nyilvánra nem adunk, de te is csak gondolod, hogy kamu, nincs rá bizonyítékod, csak ezt gondolod.
Tény, hogy engem nem zaklat fel az se, ha csak egy kamu poszt.

Amit leírt abból azt gondolom, hogy a felesége állapotával teljesen tisztában voltak és az esetlegesen más intézményekben vagy más szakemberek által adott szakvéleményhez képest a dicsért helyen több időt tudtak biztosítani. Lehetséges, hogy még nem olyan rég ért a végére a történetük és szüksége volt erre a gesztusra.

Ez csak egy köszönetnyilvánítás, annyi is írhatott volna, hogy Köszi XY, hálatelt szívvel gondolok a kórházra, mert úgy érzem .... Ennyi. Ez egy poszt nem mondhatjuk meg az írójának, hogy mit részletezzen.

Szíved/eszed joga nem elhinni, nem akarlak győzködni. :)

asztalosani 2015.02.16. 23:16:23

@mnika88:
már ne haragudj meg, de ha egy panaszos ide beesik, rögtön neki van esve, hogy írja le részletesen.
nos ez oda vissza működik.

és megint leírom: nézd meg a cikk címét, olvasd el megint a cikket, és tedd fel már magadnak a kérdést, hogy "hogyan"? kiderül? nem.

nem. ha már ír, akkor írja le mitől jobb mint a többi, mit tett többet az a személy a többinél. mert ez így egy nagy semmi. (de semmi gond, majd holnap beesik ide egy friss regivel az egyik itteni fórumozó vagy esetleg az egyik ottani dolgozó és majd hozzákölt)

FuBu 2015.02.16. 23:17:09

@FuBu: jajj, már hülyülök így estére még nem ért véget a történet. Elnézést, ott vannak ebben a kórházban. akkor még inkább érthető, hogy nem részletezi. :)

asztalosani 2015.02.16. 23:26:51

@FuBu:
"annyi is írhatott volna, hogy Köszi XY, hálatelt szívvel gondolok a kórházra, mert úgy érzem .... Ennyi."

ez így abszolút korrekt lett volna. :)
na végre valakinek leesett...

de nem ezt és nem így írta.
látszik, hogy nem szakmabeli a cikk írója, ilyenkor elvárható, hogy beletegye a mondanivalójába azt, hogy "úgy érzem", "úgy találtuk", "úgy láttuk", "azt éreztem"..stb. ahogyan te is leírtad. Amúgy meg milyen már az hogy "szilvi" nővér? neki nincs vezetékneve? vagy csak ennyit jelentett a betegnek/hozzátartozónak? (és + lsd. a többi fenti kérdések pl.: mitől volt jobb? vagy mit tett többet? stb.)

she_wolf 2015.02.16. 23:29:45

@asztalosani:
Igeeeen, lécciléccilécci .I..

asztalosani 2015.02.16. 23:29:59

@FuBu:
nem, így még inkább nem érthető.
ez nem egy dühöngő poszt... akkor meg?

nem lett volna-e szerencsés akkor cikket írni, mikor már otthon vannak?
vagy ez most valamilyen újmódi lesz HP helyett?

asztalosani 2015.02.16. 23:32:59

@mig54:
oh,majd megkapod apró szeretetcsomagokban JIT :) ne félj!

(oh a k*rva életbe, már megint googlezhatsz!) :D

she_wolf 2015.02.16. 23:33:10

@asztalosani:
Ja, és megint fogalomzavarban szenvedsz: ezek nem idézetek. Idézni "csak pontosan és szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.."

asztalosani 2015.02.16. 23:35:00

@mig54:
szerintem te inkább ne beszélj az "idézet" fogalmáról :D

she_wolf 2015.02.16. 23:35:37

@Zed4preZ:
De, lehet. De neki nem:)

she_wolf 2015.02.16. 23:38:03

@asztalosani:
Ó, a kurva életbe! Guglizni? Utánad? Igaz, mindig nagy arcod volt...

asztalosani 2015.02.16. 23:38:09

@mig54:
no és mizújs a fénymásolós sztorival?
kivágtak mi?
fáj beismerni, igaz?

asztalosani 2015.02.16. 23:38:53

@mig54:
hülye! az nem gugli, hanem google

asztalosani 2015.02.16. 23:39:27

@mig54:
ha már a helyesíráson lovagolsz :)

she_wolf 2015.02.16. 23:50:30

@asztalosani:
Mit a szart toltál, hogy ennyire a "topon" vagy? Kigugliztad a guglit és nem fáradtál bele. Nem mondom, meg tudsz lepni.
Mára befejezném, inkább magammal, meg a restanciámmal foglalkoznék, ha nem veszed rossz néven.

CPR 2015.02.16. 23:52:45

Kedves asztalosani és @mig54! Lehetne, hogy privátban tépjétek egymás haját és ne itt a blogon? Úgy kell kivadászni az értelmes hozzászólásokat a ti idétlenkedéseitekből. Felnőtt emberek vagytok egyáltalán?

she_wolf 2015.02.17. 00:17:19

@CPR:
De, lehetne. Ha válaszolt volna az első, és eleddig egyetlen e-mailemre, amiben megkérdeztem tőle, hogy egyáltalán mi a baja velem.
De, lehetne. Ha a másokkal való párbeszédeibe sunyin és kötekedő szándékkel nem keverné bele a személyemet.
De, lehetne. Ha hajlandó lenne megtenni azt amit én már többször megkíséreltem: hanyagoltam, nekem címzett írásaira sem válaszoltam.
De, lehetne, ha a blog megkapná végre azt a személyt, aki moderálni, jelen lenni képes.
És végül: de, lehetne, ha birka lennék, de nem vagyok az, ezért nem tűröm, hogy egy ilyen asztalosani-féle belém törölgesse a szaros bakancsát, mi több, rajtam keresztül pedig másba is (lásd a mai hozzászólásait).

Úgy gondolom, ez nem helyénvaló. Bevallom, nem szeretem a trágár beszédet, de most célom van vele.
Gerinctelen, gátlástalan férgekkel másként nem érteted magad (nem mintha én most vagy bármikor is sokra mentem volna vele).
Sajnálom, hogy ennek azok isszák meg a levét, akik vétlenek.
Ha én megkérem hogy ne említsen meg és akkor nem szólok hozzá, nem is utalok rá, elereszti a füle mögött, mert valamiért késztetést érez arra, hogy cseszegessen, és megtegye mindazokat, amikről én azt mondtam, nem fogom.
Ezért kérlek Téged/Titeket, hogy kérjétek meg őt helyettem. Rátok talán hallgat, ha már a szigornak szikrája sincs itt.

Sandor Akarki 2015.02.17. 03:51:26

Kicsit kevés a konkrétum.

asztalosani 2015.02.17. 07:29:48

@CPR:
ha megnézed folyamatosan hazudik, most is ő jött ide és kezdett el belém kötni, ráadásul a semmiért, folyamatosan hülyéz amit még neki sem fogok benyelni, arról nem is beszélve hogy sok értelmes hozzászólót mart el innen a fórumról, miközben azt sem tudja mi az a vérátömlesztés...

"Ha válaszolt volna az első, és eleddig egyetlen e-mailemre, amiben megkérdeztem tőle, hogy egyáltalán mi a baja velem."
...én ilyet soha nem kaptam.

"De, lehetne. Ha a másokkal való párbeszédeibe sunyin és kötekedő szándékkel nem keverné bele a személyemet."
....nem, ezt ő csinálja de folyamatosan, láthatod a neked írt posztból is

"De, lehetne. Ha hajlandó lenne megtenni azt amit én már többször megkíséreltem: hanyagoltam, nekem címzett írásaira sem válaszoltam."
...ez sem így történt

"De, lehetne, ha a blog megkapná végre azt a személyt, aki moderálni, jelen lenni képes."
...mig, akkor te innen repülnél, a folyamatos disznózás, anyázás, hk-zás, és a hülyézés miatt, hogy csak párat említsek

"És végül: de, lehetne, ha birka lennék, de nem vagyok az, ezért nem tűröm, hogy egy ilyen asztalosani-féle belém törölgesse a szaros bakancsát"
...na látod? erről beszélek! mignek van szaros bakancs ő törölgeti az emberekbe bele itt már jó ideje

"Úgy gondolom, ez nem helyénvaló. Bevallom, nem szeretem a trágár beszédet, de most célom van vele.
Sajnálom, hogy ennek azok isszák meg a levét, akik vétlenek. "
... na ez a célja, ha még nem esett volna le: nekem ilyen célom nincs, csak egyszerűen nem hagyom magamat, hogy ilyen mig félék a szaros bakancsukat belém töröljék! és ez egyszerű önvédelem. az ő célja pedig az, hogy ilyen mentalitással a lehető legtöbb embert zárassa ki akinek ő nem szimpi vagy be mert szólni neki, ez egyszerű hergelés, aminek te most szépen felültél. mások már ismerik annyira, hogy nem dőlnek be neki.

"Ha én megkérem hogy ne említsen meg és akkor nem szólok hozzá, nem is utalok rá"
... na hát ez sem így van, lsd a mostani posztját

_______________________________________________________
az én ötletem: ne engem kérjetek meg, hanem nyugodtan lehet írni Despotának, vagy Epres Négercsóknak a moderáció miatt, mert amit ez a mig féle itt megenged magának az már tényleg sok. majd végre kivágják innen, aztán TALÁN elgondolkozik egy kicsit....

karcsibácsi 2015.02.17. 09:41:56

@asztalosani: "kell innen elmenni egy másik fórumra" Nosza, rajta, ne csak mondd, hanem tedd is! Ezzel hatékonyan tudnád emelni a blog színvonalát, mind intellektuálisan, mind a jó ízlés tekintetében!

CPR 2015.02.17. 09:59:22

Szerintem mindkét marakodót ki kéne tiltani, mert csak egymásra mutogatnak. Ha úgy viselkednek, mint a kisgyerekek, bánjunk is úgy velük; két gyerek veszekszik egy játékon vegyük el a játékot.

she_wolf 2015.02.17. 10:04:42

@asztalosani:
De, kaptál e-mailt, de nem mertél rá válaszolni.
Ne vetíts, ne hazudj, ne terelj, ne csúsztass! De leginkább ne fenyegess! Sem engem, sem másokat. Ahhoz ugyanis nagyon kevés vagy. Meg vak is ha nem látod, hülye ha nem fogadod el, hogy csak te érted el nálam, hogy úgy beszélek veled, ahogy.
Mások helyett pedig ne beszélj, ha valakinek mondanivalója van megmondhatja nekem. Nagyon gusztustalan dolog másokra hivatkozással védeni próbálni a saját seggünket. Legalábbis ebben az esetben.
Igen, célom van azzal, hogy az utálatos oldalamat is megmutatom -neked köszönhetően-.
Én még senkit nem "zárattam ki", nem is akarok. Még téged sem, te nyomoronc. Akkora senki vagyok itt mint te (vagy ha úgy tetszik vagyok akkora senki itt, mint te -már ha megérted a különbséget-), ebben az egyben hasonlítunk. Csak azt szeretném elérni, hogy hagyjál végre békén és ne baszogass!

Azt már csak zárójelben kérdezném meg, hogy milyen ember vagy te, aki engem minősíteni akarván egy olyan hozzászólásra reflektálsz, ami 4(!) hónappal az előtt íródott, hogy betetted ide a lábadat? Nagyon gyermeteg amit művelsz, egyben nagyon bosszantó is.

Kérdésem lenne: ha írok neked a praxison keresztül egy e-mailt -amiben rendezhetnénk valami módon a nézeteltérésünket- válaszolsz rá?
Komoly kérdés, komoly választ várok. Minden tőled függ!

she_wolf 2015.02.17. 10:07:49

@CPR:
Túl sokat ne várj egy ilyen megoldástól:( Én nem mutogatok, tényeket (leírt tényeket!) közlök, és nagyon nem szeretem, ha meghazudtolnak nyilvánosan. Mert nem szoktam hazudni.

asztalosani 2015.02.17. 11:34:58

@mig54:
1. már a kezdetektől figyelemmel kísérem a praxist, állandó olvasója vagyok. BOCS, ha a neked címzett összes komment közül az aktuális utóbbi 3 havi adagot jegyzem meg, mert tudod: a többi hely a fontosaBB dolgokra van fenntartva. ha vissza szeretnéd olvasni ki mikor mit írt, akkor vagy olvasd vissza egymagad, vagy fogadj fel egy cselédet! és igen nálam most telt be a pohár, mert állandóan mindenkivel ezt teszed, de velem te ezt nem fogod.

2. "De, kaptál e-mailt, de nem mertél rá válaszolni."
no akkor még egyszer: NEM KÜLDTÉL SEMMILYEN E-MAILT.
kapizs? vagy a 4 szó közül melyiket nem érted.
már megint olyannal vádolsz meg amit meg sem tettél! hazudsz. tudod mit? bizonyítsd be törvényesen azt, hogy 1. te azt az emailt elküldted nekem azzal a tartalommal, 2. én azt megnyitottam ÉS elolvastam. remélem kedves, időbélyeggel és a többi jogi formai dologgal küldted, mert ha nem, és ha megvádolsz ilyennel még a bugyingódat is leperelhetem rólad, remélem ezzel tisztában vagy?! igen, kedves, nyugodtan írj epres négercsóknak, csekkold le, hogy most igaz-e vagy sem, esetleg googlezd ki. másrészt: van-e fölös 300 ezred + 2 ügyvédre pénzed + polgári pert fizetni fogod-e? mert ha nem a jövőben nagyon meggondolnám, hogy bárkit is ilyen módon megvádoljak-e! amúgy meg kedves, nem hatóság vagy, remélem kapirgálod?

"ha írok neked a praxison keresztül egy e-mailt "
most már ne is írj. többször MEGVÁDOLTÁL. ALAPTALANUL. IGAZSÁGTALANUL. MEGBÁNTOTTÁL.
többször rágalmaztál és becsületsértően írtál rólam itt a blogon (és ez már egy külön jogi kategória, hiszen nem csak ketten vagyunk itt), te nem tényeket közölsz, csak kötözködsz és ködösítesz.

ezt az elején kellett volna, nem pedig akkor mikor belerúgsz az emberbe és utána "önfeláldozóan" itt a nagyérdemű előtt felajánlod hogy tegyük rendbe amit te elrontottál.

AZ ÉLET NEM ÍGY MŰKÖDIK. (lsd. mai cikket is, és vonatkoztasd magadra is)

asztalosani 2015.02.17. 11:42:12

@mig54:
én nem békejobbot ajánlok fel a részedre, hanem azt hogy írj a haverinádnak, hogy hozzon létre egy dühöngőt, és akkor majd ott heti egyszer egymásnak eshetünk.

de a jövőben légy oly kedves megtisztelni a cikkírót és nem összesz*rozni a cikkéhez írt kommenteket a hülyeségeiddel és a hazugságaiddal. szerintem senki mást nem érdekel a személyeskedő hozzászólásaid. lsd.: CPR jelzése

továbbra sem értem, miért nem tudod elfogadni azt, aki veled nem egy véleményen van,miért kell állandóan nekiesni és személyeskedni?
KÜLÖNBÖZŐEK VAGYUNK. FOGADD EL MÁS VÉLEMÉNYÉT SZEMÉLYESKEDÉS NÉLKÜL, főleg úgy hogy nem is neked írt, hanem a cikkre reagált, és te kötöttél bele.

és már bocs de nekem most FONTOSABB dolgom is van, mint hogy veled levelezgessek és a lelkedet (jaj) ápolgassam, mert arra ott a pszichomókus!

Tempus.Anh 2015.02.17. 11:53:12

@mig54: Ancika nagyon rég betette ide a lábát, csak épp neveket változtatott, volt ő már carrie007 ügynök is, meg herkópátertökénapötty is, úgyhogy nem újkeletű a jelenléte.

asztalosani 2015.02.17. 12:04:01

@Tempus.Anh:
diagnosztizálták már nálad az üldözési mániát?

esetleg az meg sem fordul a kobakodban, hogy vannak hasonló mentalitású és kiállású emberek, akik igazán piszkálják a csőrötöket???
ja, nem.
értem.
mindig a másik a hibás, soha sem ti.

she_wolf 2015.02.17. 12:04:50

@Tempus.Anh:
Meg még kerítő is, hiszen összeboronált minket. Nem is emlékszem, a múltkor fizettél nekem a légyottért?:)))

Tempus.Anh 2015.02.17. 12:13:40

@mig54: Megyegyeztünk, hogy ha csináljuk, akkor ezt csakis ingyen és bérmentve. A szobát én állom, nyilván :)))

she_wolf 2015.02.17. 12:24:01

@asztalosani:
Szó sem volt semmiféle békejobbról, én csak egy e-mailt kértem, amit nem mersz megírni, mert nincs vér a pucádban hozzá:(
Meg időzavarban is vagy, már ami az eseményeket illeti, meg kevered a személyeket "haverina-Epres négercsók" vonatkozásban (nem mellesleg a moderátor megírta, hogy NEM! moderál, visszavonult).
Pláne időzavarban vagy, ha most egy olyan hozzászólásra hivatkozol, amit 2014.10.10.-én írtak nekem (mellesleg idézni nem merted, mert a saját szavaidat használtad annak érdekében, hogy minél drámaibb legyen mások felé), te pedig 2014.12.14.-én regisztráltál "asztalosani" néven....mondom hogy a bögyödben vagyok, de ez biztos nem véletlen.
Jól értem? Itt vagy a Praxis kezdete óta? Hogy bírtad megállni a te közléskényszereddel, hogy a regisztrálásod napjáig nem szólaltál meg? Utálom, ha hülyére vesznek .I..
Személyeskedést pedig itt csak tőled lehet tanulni, verhetetlen vagy benne.

Utoljára írom neked: SZÁMOMRA TE VAGY AZ EGYETLEN!

she_wolf 2015.02.17. 12:25:46

@Tempus.Anh:
Mert Te egy igazi úriember vagy:) És mint tudjuk: úriember nem csibész.

Tempus.Anh 2015.02.17. 12:34:14

@mig54: Biztosan jónak címezted? :) Amúgy köszönöm :)

she_wolf 2015.02.17. 12:57:25

@Tempus.Anh:
Ne kényszeríts vallomásra:) Szívesen! Tudod, hogy itt, tőlem, Neked bármikor.
(Most ástam meg a sírunkat, de így is, úgy is a pokolra jutok:D)
Kapunk a képünkre, meglásd:(

asztalosani 2015.02.17. 13:24:11

@mig54:
neked tényleg valami komoly gondod lehet mentálisan, idézlek, csak az elmúlt két óra termése:

"mig54 2015.02.17. 10:04:42
ha írok neked a praxison keresztül egy e-mailt -amiben rendezhetnénk valami módon a nézeteltérésünket- válaszolsz rá?"

"mig54 2015.02.17. 12:24:01
Szó sem volt semmiféle békejobbról, én csak egy e-mailt kértem, amit nem mersz megírni, mert nincs vér a pucádban hozzá:("

?????
elsőben még azt írtad, hogy írnál emailt nekem, hogy rendezhessük a nézeteltérésünket (?), a másodikba pedig már azzal jössz, hogy emailt kértél tőlem (ami megint csak nem igaz, mert te akartál nekem írni) és bevallod azt, hogy nem is "nézeteltérés rendezéséből" kérted. no akkor milyen céllal is akartál írni nekem? hm? :D

logikátlan a következtetésed, ugyanis regisztrálás nélkül is láthatóak és olvashatóak a cikkek, ha nem tudnád :)

karcsibácsi 2015.02.17. 13:36:14

@asztalosani: neked tényleg nincs más dolgod, mint a marhaságaiddal ingerelni a gyanútlan olvasót? Dugújj má el végre!

she_wolf 2015.02.17. 13:54:00

@asztalosani:
Ide figyelj te agyatlan egysejtű!
Az volt a kérdés, hogy ha írok neked egy e-mailt a praxison keresztül, akkor válaszolsz-e rá, pontot tehetnénk-e valamilyen módon ennek a cirkusznak a végére?
Neked a magyarhoz is magyar szótár kell, b+, vagy tényleg ennyire megbomlottál?
Nem volt szó semmiféle bocsánatkérésről, egyszerű levélváltást kértem tőled, hogy ne szórakoztassuk itt a nagyközönséget, mert ez a kettőnk ügye.

"logikátlan a következtetésed, ugyanis regisztrálás nélkül is láthatóak és olvashatóak a cikkek, ha nem tudnád :)"
Mi van?

she_wolf 2015.02.17. 13:55:07

@karcsibácsi:
Dugulna, csak nincs kivel:)

she_wolf 2015.02.17. 14:01:39

@mig54:
Ja, leesett: a regisztrálás, és egyebek. Mielőtt regisztráltál volna, 4 hónappal korábbra olvastál vissza, és pont arra a hozzászólásra emlékeztél?:o Nocsak, még a végén kiderül, hogy te egy elefánt vagy.
Igazán kitüntető, hogy -noha már a praxis kezdete óta itt olvasgatsz- erre az egyre emlékszel, igaz, annyira azért nem, hogy szó szerint idézd, mert akkor....
Tehát akkor megint csak az marad, hogy valamiért nagyon berágtál rám. Erre a "valamire" lennék kíváncsi.
Jól fontold meg, mit írsz!:)

csakmotyogok 2015.02.17. 20:00:00

@CPR: Szerintem aztalosanival és hasadványaival' van baj. Időnként, támogatják is egymást. Szerinted, kivel van a baj? S hidd el kell nagy (nagyon nagy) önmérséklet ahhoz, mikor valaki vérig sért és meggyanúsít mindenfélével. Pl. hogy éreznéd magad ha a gyermekszeretetedet valaki úgy félre vinné, hogy meg gyanúsít pedofiliával? Nehéz leállni és a hülyén tovább lépni.Nekem sem mindig sikerül,de azért büszke vagyok magamra mikor 1 idióta sértegetéseit válasz nélkül hagyom.

csakmotyogok 2015.02.17. 20:00:59

@Tempus.Anh: Igen és volt és lesz még sok más is.

asztalosani 2015.02.18. 07:12:28

@mig54:
tanulj meg olvasni
és engem te ne fenyegess, ok?!

asztalosani 2015.02.18. 07:15:05

@csakmotyogok:
én a helyedben nagyon befognám a számat, mert emlékeim szerint te is ki lettél már osztva szakember által az elmúlt hónapok során IS itt a praxison, vagy mig kolléganőddel egyetemben ennyire feledékenyek lennétek?! jaj, de érdekes!!!!

a csakmotyogok és hasadványaival vannak itt a problémák!

asztalosani 2015.02.18. 07:17:29

@karcsibácsi:
marhaságaid neked vannak, főleg olyanok mint pl.: egy ápoló(nő) azért van, hogy emelgesse a betegeket. ekkora baromságot!!!! kb. egy szinten vagy miggel és hasonszőrű társaival.

neked kellene de nagyon gyorsan eldugulni és nem ingerelni az olvasókat! :)

asztalosani 2015.02.18. 07:18:24

@mig54:
agyatlan egysejtű te vagy, mert nagyon úgy tűnik, hogy azzal az egy sejteddel még olvasni sem tudsz. :-)

she_wolf 2015.02.18. 09:07:31

@asztalosani:
Látom, éjszaka már megint hanyagoltak, sajnálom:(
Pontosítsunk: nem fenyegettelek, ez neked szokásod, nem veszem el a passziódat. Azt kértem, hogy gondolkodj mielőtt írsz, mert szeretnélek megóvni attól, hogy örökösen kiröhögtesd magad. Látod? Én törődöm veled:)
Valószínűleg nagy magányodban meghasonlottál, mert most meg @csakmotyogok: kolléganőjének tituláltál, ill. @karcsibácsi: -val egy szintre emeltél. Ezt én nagyon hálásan köszönöm neked, de lehet hogy Ők be fognak rágni, előre mondom:)
A "hasonszőrű társaim"....egyről tudok, Ő a férjem. A társam, és szőrös a hasa:)
Kapd be a bogyókáidat (vagy valami mást), higgadj le, és nagyon szépen, már-már könyörögve kérlek, hogy ne válaszolj!!

(Van egy nagyon csúnya sejtésem: téged csak azért hagy meg Despota, mert egy udvari bolondnak mindenhol kell lennie.)

asztalosani 2015.02.18. 09:24:00

@mig54:
"Pontosítsunk: nem fenyegettelek, ez neked szokásod, nem veszem el a passziódat."

nem-nem!
pontosítsunk: megfenyegettél, és ez a te passziód!
kár hazudni, mert bárki visszaolvashatja a kommentjeidet :) ha még ez sem esett volna le azzal az egy szem agyhalott agysejteddel. úgyhogy szop@cs, mert buktad ezt a hazugságodat is!

"könyörögve kérlek"
könyörögj csak, de jobban teszed ha inkább a továbbiakban nem hazudozol, és nem kötsz belém. :)
sőt tudod mit? ne is válaszolj!

she_wolf 2015.02.18. 09:52:00

És mégis válaszolt...:(

asztalosani 2015.02.18. 09:58:57

@mig54:
meg te is... :D

de közös megegyezéssel, és ha már barinőd nem csinált dühöngőt, csak ezt a cikket b@sszuk szét, a többit ne, remélem ebben azért egyetértünk!

she_wolf 2015.02.18. 10:57:14

@asztalosani:
Egy "cikk" szétbaszásához bőven elég vagy egyedül is, nem győzöd elégszer bizonyítani.
A "barinőm" nem tudna dühöngőt csinálni, mert nincs hozzá jogosultsága, nem ő a tulaj, sem pedig az üzemeltető :P
Közös megegyezés? Egyetértés? Felejtős...:(

asztalosani 2015.02.18. 11:03:11

@mig54:
szerintem te már elég hosszú ideje bizonyítod itt a praxison, hogy mennyire is nagy vagy abban, hogy hogyan rugdosd szét az embereket és b@szd szét a cikkeket :-)

neked volt már itt valamilyen szakmai tartalmú kommented egyáltalán?! :)

she_wolf 2015.02.18. 11:44:19

@asztalosani:
Volt. És neked? Na ugye....

asztalosani 2015.02.18. 13:13:49

@mig54:
akkor linkeld már be, mert én eddig egyel sem találkoztam amit te írtál volna.

ja és a miheztartás végett:

" mig54 2015.02.18. 11:36:29
@karcsibácsi:
Hiszen erről írtam én is: nem kórházi, aktív ágyakat kellene lefoglalni, sőt, még csak nem is elfekvőt említettem (a próbaidőt sem voltam képes kitölteni ott), hanem valóban olyan otthonokat, létesítményeket hiányolok, ahol a beteget lelkiismeretfurdalás nélkül biztonságban tudhatja a hozzátartozó.
Sajnos a népesedéspolitika nálunk csak a születésekre fókuszál, a várható elmúlás körülményei fölött pedig elegánsan, szemérmesen elsiklik:( "

ez egy nem szakmai tartalmú hozzászólás, ilyet pista bácsi 4 éves unokája is tud már írni :D

she_wolf 2015.02.18. 13:43:37

@asztalosani:
Nem is arra gondoltam, amit idéztél, te idióta!
Keresgélj, hiszen mást sem teszel, csak túrsz, hátha találsz valamit bárkitől, amit a kedved szerint forgathatsz ki. Bár kétlem, mert ahhoz (is) túl hülye vagy. Ama hozzászólásaim melyek részben szakmai jellegűek, kicsit korábban íródtak. Tudod, amikor még kis porbafingó voltál:)
Azóta a blog kicsit vesztett a nívóból, mert mindenféle idiótát beengednek ide, veled az élen:)
Való igaz, Pista (így, nagy P-vel -legalább a tulajdonneveket írd már le tisztességesen, te analfabéta!-) 4 éves unokája is tudhat olyat írni mint én, te viszont nem, úgyhogy mehetsz hozzá órákat venni:)

asztalosani 2015.02.18. 14:45:24

@mig54:
akkor idézd már be te idióta, mert eddig soha nem olvastam tőled semmilyen szakmai jellegű hsz.-t. nyilván mert nincs is.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása