Pozitív - Így kellene bánni minden beteggel

2012.11.04. 11:10

ujj8.jpgÍgy is lehet, sőt, így kellene minden orvosnak a hozzá forduló betegekkel törődni. Mindez a Merény Kórház sebészetén történt, köszönet az emberségükért és munkájukért.

Tisztelt Praxis!

 

Régóta olvasom e blogot és sokszor meg is lepődöm. Velem a következő eset történt. Fogorvosi rendelőben dolgozom vagy 35 éve. Kb 2 éve lett egy csomó a jobb hüvelykujjam belső oldalának középső részén. Mivel nem fájt, hát sok jelentőséget nem tulajdonítottam neki. Azonban 2-3 hónapja az ujjam ízületének tenyér felé eső része megduzzadt, vörös és fájdalmas lett. Nézte egy orvos-borogassam, nézte másik orvos-dunsztoljam. Egyre jobban fájt, lassan akadályozott a mindennapi munkában. Sebészeten irány rtg, csontsérülés nem látható, és ezzel hazaküldtek. Persze nem ütöttem meg, amit én ugye tudtam. Végül a legjobbnak gondolt orvoshoz mentem, aki azt mondta azonnal kézsebészhez menjek, azonnal meg kell műteni.

 

Hétfő ambulancia, kedd reggel műtét, kiszedték nem odavaló szövetburjánzást, a 11 öltéssel összevarrták egy napig pihentem a sebészeten du 4-kor kiengedtek, amit kivettek szövettani vizsgálatra küldtek. Jelenleg nem fáj, és hálát adok Istennek, hogy volt valaki, aki tudta hova kell mennem és volt valaki, aki megműtötte. Remélem a szövettan eredménye jó lesz és nem lesz maradandó károsodása az ujjamnak, mert én még sokáig szeretnék az én rendelőmben dolgozni mások baján segíteni.

 

Így is lehet, sőt, így kellene minden orvosnak a hozzá forduló betegekkel törődni. Mindez a Merény Kórház sebészetén történt, köszönet az emberségükért és munkájukért. Aki olvassa, biztos tudja, ki vagyok.

 

Üdvözlettel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sárga nyúl 2012.11.04. 17:30:05

Kedves Posztoló! Fogalmam sincs kicsoda Ön, de örülök, hogy megoldódott a probléma.

Tempus-Anh 2012.11.04. 19:14:27

Reméljük, ausztrálok nem látták a poszt fényképét... Náluk ugyanis a feltartott hüvelykujj azt jelenti, amit nálunk a középsőujj...:)

Tempus-Anh 2012.11.04. 19:16:28

Csatlakozom amúgy a gratuláló hölgyhöz.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása