Pozitív - Ilyen egy jó fogorvos

2012.10.06. 06:00

dental_exam.jpgAzóta is járok ehhez a fiatal orvoshoz, aki a szakmai tudásán kívül egy csupa nagybetűs EMBER.

Tisztelt Praxis!

 

Érdeklődve olvasom a sorstársaim történetét, és sajnos maximálisan átérzem, és elhiszem a Velük történteket. A családommal, és velem is történtek borzalmak, de ami pár hete történt velem adjon hitet azoknak, akik már remélni sem tudnak. Péntek délután iszonyatos erővel kezdett fájni a fogam, borzalmas meleg volt, már gyógyszertár sem volt nyitva a közelben. Felhívtam az ügyeletet, kérdésemre, hogy hol kaphatnék segítséget, cinikus volt a válasz: Budapesten... Fellapoztam a telefonkönyvet, du.5.30-kor,s hívtam a körzeti fogorvosi rendelőt,nem is remélve,hogy valakit még ott találok.

 

Az asszisztensnő vette fel a telefont. Tőle kértem segítséget. A válasz: szerencsére még itt vagyunk, csúsztunk a rendeléssel, siessen, jöjjön gyorsan-gyorsan. Nagyon kedvesen fogadtak, egy pillanatig sem éreztem,hogy a pokolba kívánnának,este 6-kor.Iszonyú fájdalmam volt,s az Orvos nem rázott le egy fájdalomcsillapítóval,hanem leszedte a fájó fogamon lévő koronát,ami nem kis időt vesz igénybe. Antibiotikumot írt fel, fájdalomcsillapítót, injekciót, kaptam.

 

A következő napokban feldagadt az arcom, borzalmas fájdalmaim voltak napokig. Rágondolni sem merek mi történt volna velem hétvégén, ha péntek este nem kapok segítséget. Azóta is járok ehhez a fiatal orvoshoz, aki a szakmai tudásán kívül egy csupa nagybetűs EMBER. Úgy gondolom, hogy azok az orvosok, akikben nincs meg a betegek iránti tisztelet, s a munkájuk iránti alázat, máshol kellene keresni a kenyerüket.  

 

 Tisztelettel: Egy optimista.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Károgó Kritikus 2012.10.06. 08:21:23

Jó ilyet is olvasni. A fogorvosommal amúgy én is maximálisan meg vagyok elégedve. Mondjuk magánrendelés, de akkor is!

Neon Fu 2012.10.06. 12:42:51

Alkalmasint legalább a pozitív sztoriknál nem lehetne nevet írni? Épp (jó) fogorvost keresek..

cenzorilla 2013.01.29. 16:04:25

@Neon Fu:

Egymást közt egyeztessetek.

A fogorvosi ellátás csak részben tb finanszírozott, ezért reklám lesz belőle.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása