Médiaajánlat

2011.01.19. 10:25

A Praxis blog Magyarország legolvasottabb egészségügyi blogja.

 

A Praxis blog fél évvel indulása után az előkelő 6. helyezést érte el a 2010-es goldenblog versenyen az Egészség-életmód kategóriában, amelyen közel 700-an indultak.

 

Kulcsár Hajnal, a hvg.hu Egészség rovatának szerkesztője írta rólunk az alábbi sorokat:

 

"Praxis blog: Pozitív és negatív történetek a magyar egészségügyről, minden mennyiségben. Orvosnál jártunk és nem ment minden zökkenőmentesen? Netán megaláztak, megvárattak vagy félrekezeltek? Vagy éppenséggel lelkiismeretes, segítőkész egészségügyi dolgozókkal találkoztunk? Ide megírhatjuk. Miért is? Mert az orvostársadalom máris nyomon követi a bejegyzéseket, olykor pedig hangot is adnak álláspontjuknak a kommentekben. De ha nem vagyunk mesélős kedvünkben, a kórházértékelővel is kinyilváníthatjuk véleményünket.

 

Statisztika, látogatottság

 

 

Blogunk rendszeres vendége az index főoldalon található blogketrecnek, átlagosan 5-7 ezer egyedi látogatónk van naponta, de nem ritka a 10-15 ezer olvasó sem.

 

Január: 197 116 egyedi látogató, 377 245 oldalletöltés.

 

Február: 145100 egyedi látogató, 289842 oldalletöltés.

 

Március: 172970 egyedi látogató, 340917 oldalletöltés.

 

Banner, PR cikk, szöveges hirdetés, szponzoráció

 

A Praxis blogon többféle hirdetési felület közül is választhat, amelyeket megrendelhet külön, de akár együtt is.

 

1. Az oldal jobb felső szélén található skybox, melynek mérete 160x290 pixeles (40 ezer forint / hónap)

 

2. Az oldal közepén,az első bejegyzés alatt található billboard, melynek mérete 310x250 pixeles (50 ezer forint / hónap)

 

3. Az oldal jobb szélén, felülről a második menüpontban található szöveges hirdetés dobozunk. Bármilyen szöveget elhelyezünk itt, természetesen a hozzá tartozó hivatkozással. (20 ezer forint / hónap)

 

4. PR cikk. Megjelenik a blog főoldalán,Lehet benne szöveg, kép, videó, link. (50 ezer forint)

 

4+1. Lehetőség van még nyereményjáték lebonyolítására is, amely megjelenik a blog főoldalán,az oldalsó menüben. A játékot mi vezetjük le. (40 ezer forint)

 

4+2. Lehetőség van ezen kívül saját menügombok létrehozására is fejlécünkben, amely a megrendelő oldalára mutat. ( 30 ezer forint / hónap)

 

4+3. Szponzoráció - A megjelenés, a szolgáltatások és az ár egyedi megállapodás alapján.

 

Kedvezmények, akciók

 

Amennyiben egyszerre két felületet (legyen az bármelyik kettő) rendel meg tőlünk, további óriási kledvezményekben részesülhet, ráadásul ajándékba adunk egy harmadik, tetszőleges hirdetési felületet is.

 

Tudnivalók, technikai részletek

 

 

A hirdetésért fizetendő összeget nem befolyásolja az átkattintások száma. A kihelyezésre szánt reklámokat a hirdetőnek kell elkészíteni, és azt legkésőbb 4 munkanappal a megjelenés előtt át kell küldenie. A bannerek jpeg, gif, png és flash formátumúak lehetnek

 

A fizetés áfás számla ellenében történik.

 

 

Kapcsolat, elérhetőség

 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a praxisblogr@yahoo.com E-mail címen, vagy a 0630-30688-66 telefonszámon érdeklődhet.

 

© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása