Csongrád Megyei Önkormányzat Mellkasi Betegségek Szakkórháza

2010.06.24. 15:56

 

Cím:   6772 Deszk, Alkotmány u. 36.
Telefon:   +36-1-62-571-511
E-mail:   info@deszkikorhaz.hu
Web:   http://www.deszkikorhaz.hu/

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bné37 2011.07.22. 15:28:47

Ez az a hely (deszki korház), ahol anyukám amikor bent feküdt mesélte, hogy ugyanazzal a szivaccsal mosták a beteg arcát a nővérek amivel a fenekét törölték. De ami a legrosszabb, az az, hogy az itt dolgozó orvosok között pedig van olyan nő aki nem csak hogy öntelten lenézi és megveti a gyógyítandó beteget, de azt ha csak teheti megalázza. Mindezt talán el lehetett volna viselni, ha értene a szakmájához, de embergyűlölete sajnos hozzánemértéssel párosult. A mai napig gondokozom azon, hogy milyen fórumon lehetne "feljelenteni", hogy ne okozhasson mégtöbb kárt és szenvedést, gyógyítás helyett.

adamantium 2011.07.22. 17:46:57

@bné37: fórumon??? a főnökénél, az igazgatónál, esetleg betegjogi képviselő, MOK, etikai bizottság, polgári per ezt nem nehéz eldönteni manapság

bné37 2011.07.27. 09:37:15

Fórumon = úton-módon (a szó ennyit jelen számomra.. sajnálom, ha félreérthető)
Köszönöm a kommentet. Igen, ismerem a felsorolt lehetőségeket és ha nem lennénk ennyire kiszolgáltatva a szóbanforgó személyzetnek akkor nyilván már régen megtettem volna a szükséges lépéseket. Sajnos nem ez a doktornő az egyetlen embertelen és "buta" orvos az egészségügyben. Nagyon ritka a lelkiismeretes, emberséges, jó orvos és ápoló. Ráfoghatnak mindent a nehéz körülményekre és a pénz hiányára, de amiről én beszélek az nem pénz kérdése. A szenvedő beteget és kiszolgáltatott hozzátartozóit büntetni saját vélt vagy valós szerencsétlenségéért a legszörnyűbb dolog amit gyógyításra, ápolásra, beteg emberek segítésére felesküdött ember tehet.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása