Blogszabályzat

2010.06.23. 09:54

- A Praxis blogon megjelent cikkek számottevő részét e-mailben beérkezett észrevételek teszik ki. Bárki küldhet észrevételt a praxisblog@yahoo.com címre.


- A blog készítői nem tudják a levelek valóságát ellenőrizni. Minden esetben a beküldő vállal felelősséget azért, hogy az általa beküldött cikk valós, és az általa leírt esemény „akkor és ott” történt meg. Amennyiben kiderül, hogy a levél beküldője félrevezette a szerkesztőket és az olvasókat is, eljárást fogunk ellene kezdeményezni. Az író kilétét könnyen megtudhatjuk, az általa beregisztrált e-mailcímről és a hozzá tartozó IP címről.


- A beküldött leveleket a blog készítői tartalmilag nem szerkesztik, és nem szerkeszthetik, a helyesírási hibákat azonban javíthatják benne. A Praxis blog nem vállal felelősséget a beküldött levelek tartalmáért. A beérkezett leveleket, képeket, videókat 1 hónapig őrizzük,1 hónap elteltével törlésre kerülnek. A levelek tartalmáért a beküldőnek kell felelősséget vállalni.


- Az oldalon megjelent levelek mellett különböző hírportálokról származó cikkek, hírek is közlésre kerülnek. Más portálokról vett információk esetén a forrást minden esetben jelöljük.


- A beküldött észrevételek lehetnek pozitív illetve negatív tartalmúak is.


- Nem minden beérkezett levél kerül publikálásra. Telítettségtől függően a levelek szinte azonnal, vagy néhány nap elteltével jelennek meg.

- A Praxis blogon megjelenő leveleket utólag leszedni nem áll módunkban


- A blogon megjelent információk, képek, videók és szövegek a Praxis blog tulajdonát képezik, ezeket máshol a forrás megjelölése nélkül közzétenni tilos! A forrásmegjelölésnek a blog nevét tartalmaznia kell, amennyiben lehetőség van rá, egy –a blogra mutató- linket is el kell helyezni.


- A blog készítői csak az általuk írott bejegyzésekért és bevezetőkért vállalnak felelősséget.


- A cikkekben illusztrációs céllal, témába vágó képek szerepelhetnek.


- A blogon az érdekesebb kommentek közül is válogatunk. Aki hozzászól a bejegyzésekhez, az tudomásul veszi, hogy a szerkesztők alkalomadtán felhasználhatják, és önálló bejegyzésként közölhetik gondolatait.


2.) Kommentek, hozzászólások


- A blogon regisztrációt követően, vagy Facebook használatával bárki elmondhatja véleményét az adott témáról, cikkről.


- Hozzászólásnál kerülni kell a trágár kifejezéseket, a rasszista megnyilvánulásokat és a politikát. Tilos más weboldalak reklámozása és a SPAM. Ha ezek bármelyike szerepel egy hozzászólásban, figyelmeztetés nélkül töröljük.


- A blog készítői/moderátorai bármikor figyelmeztetés nélkül törölhetik az olyan kommenteket, mely a Praxis blog olvasóit sértheti.


- Aki több hozzászólásában is megszegi a fenti szabályzatot, és azt a figyelmeztetést követően sem tartja be, kitiltásra kerül. Ennek hosszát a moderátor szabja meg (1 nap, 1 hét, 1 hónap, örökre).


- A blog moderátorai bármelyik kommentre „egyenlő erőt alkalmazva” reagálhatnak, annak érdekében, hogy az esetleges vitákat megelőzzék, vagy a már kialakult veszekedést rövid időn belül felszámolják.


- A Praxis blog nem tud minden kommentet átolvasni, ezért előfordul, hogy néhány kirívó komment is a többi között marad.


- A kommentekért mindenki maga vállal felelősséget!


3.) Adatkezelés, reklámok, e-mail címek


- A Praxis blogr e-mail címére küldött levelek, és az abban lévő személyes adatokat bizalmasan kezeljük, azokhoz harmadik fél nem férhet hozzá!


- Amennyiben a beküldött levél végén aláírás szerepel, a blog készítői azzal együtt közzéteszik. (A levél végén lévő aláírás nem kerül publikálásra, ha a beküldő ezt külön kéri.)


- A Praxis blogr sosem küld körlevelet, soha nem reklámozza magát e-mail formájában. A beküldő e-mail címére a válaszlevélen kívül semmilyen levelet nem küld.


- A blogon más weboldalak reklámozására van lehetőség. Részletes ajánlatunkat a Médiaajánlat menüpont tartalmazza. Reklámhelyet igényelni a praxisblog@yahoo.com címen lehet.


- A Praxis blog nevet (és ezek változatait) engedély nélkül felhasználni, más weboldalra beregisztrálni, azzal visszaélni tilos!


4.) Kapcsolatfelvétel

- A blog készítőit felkeresheted a praxisblog@yahoo.com e-mail címen magánjellegű kérdéseddel is.

- Hivatalos ügyeket csak is e-mail formájában intézünk, ugyanis fontos, hogy a beszélgetésnek nyoma legyen, hónapok elteltével is visszaolvasható legyen. Telefonos beszélgetést nem tudunk rögzíteni. A média megkeresésére is e-mailben reagálunk.


- Tekintettel arra, hogy a Praxis bloghoz rengeteg levél érkezik, nem tudunk az összesre válaszolni, kivétel a személyes megkeresés esetén. Amennyiben személyes kérdéseddel kerestél meg minket, megpróbálunk 1-2 órán belül válaszolni.

 

A blog szabályzata bármikor módosulhat, bővülhet. Kérjük, látogasson vissza később is!

 

© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása