Mátyás Király Gyógyszálloda, Hajdúszoboszló

2011.03.25. 13:23

Szálloda bemutatása:


Hajdúszoboszló szívében, a városi gyógyfürdőtől, Aqvaparktól 200 méterre található 3 csillagos modern gyógyszállodánk, a Mátyás Király Gyógyszálloda *** /*** superior. A békés kisváros kincse a bőséges napfény, világhírű gyógyvize és mikroklímája. A 2008 -ban felújított modern szálloda 74 db standard, 19 db superior, 8 db háromágyas, 5 db családi szobával és 2 üzleti lakosztállyal várja egész évben a gyógyulni, pihenni vágyókat. Fürdőszobával, színes tv-vel, telefonnal, minibárral, szobaszéffel felszerelt pótágyazható szobák szolgálják az ideérkezők kényelmét.

 


A 2008 -ban felújított modern szálloda 74 db standard, 19 db superior, 8 db háromágyas, 5 db családi szobával és 2 üzleti lakosztállyal várja egész évben a gyógyulni, pihenni vágyókat.


Wellness részleg bemutatása:


A szálloda Barlangfürdője 32 és 36 C-os gyógyvizes medencékkel, szaunával, hidegvizes taposómedencével, pezsgőfürdővel, nyári időszakban 28 C-os strandmedencével kínál fürdőzési lehetőséget vendégeinknek. A gyógyulni vágyók gyógy- és wellness kezeléseket, TB által támogatott kezeléseket vehetnek igénybe házon belül. Különleges szolgáltatásunk a sókamránk, mely a természettől készen kapott anyagok (só, víz, ásványianyagok) megfelelő keverékével gyorsan és hatásosan enyhíti a panaszokat, sőt teljes gyógyulás is elérhető.Holt-tengeri sóval dúsított sóoldat különösen ajánlott asztma, hörghurut, nátha, allergia, arc- és homloküreg gyulladás, valamint bőrbetegségek, gombabetegségek kezelésére.

 

www.matyashotel.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása