Édes lasagne barackkal és túróval

2011.03.25. 13:04

Hozzávalók:


* 20 dkg lasagne tészta
* 25 dkg tehéntúró
* 1 tojás
* 8 dkg vaj
* 8 dkg cukor
* 1/2 csomag vaníliás cukor
* 1/2 csomagvaníliás pudingpor
* 1/2 evőkanál citromlé
* 1/2 citrom reszelt héja
* őszibarack vagy sárgabarack

 


Elkészítés:


A lasagnét nem túl puhára megfőzzük. A túrót, a tojást, a vajat, a cukrot, a pudingport, a vaníliás cukrot, a citrom levét és héját habosra keverjük.


Egy tepsit vajjal kikennünk, belesimítunk a krémből, befedjük tésztával és barackkal, majd megint krém következik. Addig rétegezzük, amíg elfogynak az alapanyagok, a tetejére krém kerüljön.


Előmelegített sütőben gyenge tűzön kb. 55 percig sütjük.
Megjegyzés:


Forrás:mindmegette.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat