Hungarospa Thermal Hotel , Hajdúszoboszló

2011.03.21. 12:02

Hajdúszoboszlón, Európa legnagyobb fürdőkomplexumának közvetlen szomszédságában fekszik.

 


Szállodánk vendégei térítésmentesen vehetik igénybe a 30 hektáron elterülő strandfürdő 13 medencéjét (nyitva május 1-től szeptember 30-ig), a mintegy 800 méterre található központi gyógyfürdőt, a mintegy 400 méterre lévő Árpád fedett uszodát, - térítési díj ellenében - Magyarország első csúszdaparkját, az Aquaparkot és a Sportcentrumot.


A Hungarospa Thermal Hotel*** 117 légkondicionált szobával, külső és belső termálmedencével, 120 férőhelyes konferenciateremmel, saját gyógyászati részleggel várja a Kedves Vendégeket.


Négyszintes, lifttel ellátott, közösségi helyiségeiben is légkondicionált szállodánkban, 105 kétágyas szoba, 3 apartman, 6 háromágyas és 3 egyágyas mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba kapott helyet.


A kényelmesen berendezett, légkondicionált szobák fürdőszobával (korlátozott számban fürdőkáddal), színes televízióval (satelit), minibárral, telefonnal, bútorszéffel vannak ellátva.
Az apartmanok egyedi berendezésű nappali és hálószobával, valamint exkluzív fürdőszobával családok elhelyezésére kiválóan alkalmas. Az egyágyas, akadálymentesített szobákat mozgáskorlátozott vendégeknek ajánljuk.

 


A szobák egy része nem dohányzó, és internet kapcsolattal ellátott. Allergiás vendégek részére 6 parkettás szoba áll rendelkezésre. Loggiás és francia erkélyes szobák közül választhatnak vendégeink.


A kulináris élvezeteket biztosítja a 160 férőhelyes étterem nyári terasszal, valamint a hallban található drink bár. Étel- és italkínálatukban mind a hazai, mind a nemzetközi kínálat megtalálható.


http://www.hungarospathermalhotel.hu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása