Hunguest Hotel Hőforrás , Hajdúszoboszló

2011.03.18. 07:31

Budapestről az M3-as, majd M35-ös autópályán kb. 2 óra alatt érhető el Hajdúszoboszló. A fürdőváros kiemelt üdülőövezetében várja Vendégeit a háromcsillagos Hunguest Hotel Hőforrás.

 


Gyógyászat, wellness


A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett gyógymedence, pezsgőfürdő, szauna, és szolárium található. A gyógyvíz igen gazdag konyhasó-, jód- és brómtartalmánál fogva alkalmas többek között mozgásszervi betegségek gyógyítására. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik.


Igénybe vehető kezelések: orvosi gyógymasszázs, frissítő masszázs, gyógytorna, víz alatti torna, tangentor, iszappakolás, elektroterápiás kezelések.

 


Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében úszómedence, gyógymedence, és gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére.A szálloda közelében teniszezési-, bowlingozási lehetőség biztosított.


http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/hajduszoboszlo/hunguest_hotel_hoforras/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása