Wellness Park Panzió , Gyenesdiás

2011.03.17. 07:56

A Nyugat-Balatoni Régióban, Gyenesdiáson, nyugodt, csendes zöldövezetben található Wellness Park Panzió családias környezetben várja sok szeretettel a pihenésre, kikapcsolódásra vágyódó vendégeket. A Balaton és a Keszthelyi-hegység között meghúzódó település és környéke számos látnivalót kínál kicsiknek-nagyoknak. A Wellness Park 14 modern szobával, 11 kényelmes családi lakosztállyal és egy hangulatos kempinggel áll a vendégek rendelkezésére! A Wellness Parkban étterem, játszótér, medence, pihenő- és napozóterasz, szauna, pezsgőfürdő, masszázs, szépségszalon, fogorvos, teniszpálya, petanque pálya is van.

 


Kétágyas szobáink, részben saját balkonnal rendelkeznek, fürdőszobával, színes tv-vel és hűtőszekrénnyel felszereltek.


A lakosztályok két hálóból, fürdőszobából, nappaliból állnak, mindegyikhez saját terasz és parkoló tartozik. Színes Tv, hűtőszekrény, kávéfőző, mikró és széf szolgálja a családok kényelmét. Ajánlat kérés a hoteltől , kérjük a kért szobatipust a Wellness csomag nevét , a gyerekek életkorát adja meg.


Csak pihenni szeretnének? Esetleg barátokkal vagy a családdal aktívan tölteni a nyaralást? Talán kettesben elbújni a világ elől? Nálunk mindenképpen jó helyen járnak! Mindent megteszünk, hogy az itt töltött idő a lehető legkellemesebben teljen. Nekünk fontos, hogy Önök jól érezzék magukat!

 


A modern, családias hangulatú üdülőhelyen minden megtalálható, ami a kikapcsolódáshoz, felüdüléshez elengedhetetlen.


-kültéri medence (5x12m), napágyak, napernyők
-fényterápiás finn szauna merülőmedencével, pihenővel
-pezsgőfürdő
-kert
-játszótér
-teniszpálya
-petanque pálya
-különböző masszázsok
-szépségszalon (kozmetika, fodrászat, manikűr-pedikűr)
-ingyenes parkoló
-gyerekeknek: kiságy, etetőszék az étteremben, gyerekétlap
-biciklis út, bekötve a Balatoni Bringakörútba
-kérésre kerékpárkölcsönzés
-fogorvos
-dietetikus
-kérésre autóbérlés
-ingyen transzfer a vasútállomásról, repülőtérről
-üdülési csekket elfogadunk

 

http://www.wellness-park.hu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása