Hotel Corvus Aqua , Gyopárosfürdő

2011.03.17. 08:01

Szálloda bemutatása:


Szállodánk közvetlenül a Gyopárosi tó partján található. A szállodát zárt, fűtött folyosó köti össze a gyopárosfürdői Gyógy- és Élményfürdő fizikoterápiás, illetve wellness részlegével. A földszinten elhelyezkedő 80 fős klimatizált éttermünkben és tóparti grill teraszunkon a vendégeinknek a hazai és a nemzetközi ízek választékát kínáljuk. Az üzleti utazók kényelmét szolgálja a vezetékes és részben vezeték nélküli internet hálózat. Szállóvendégeink számára ajánljuk a szálloda épületében található finn szaunát és pihenőhelyet.

 


Wellness részleg bemutatása:


Élményfürdő: Hotel Corvus Aqua****, Gyopárosfürdő élményfürdő


- Belső csúszdás medence
- Külső csúszdás medence
- Ülőmedence, Gyermekmedencék
- Külső Masszázsmedence
- Oszlopos élménymedence
- Sodrófolyosó, Buzgár, Élményelemek
Parkfürdő:
- Gyermekmedence
- Toronymedence
- Uszoda
- Tanmedence
Wellness – fitness
- Szaunapark (finn szaunák, gőzkabinok, aromakabin, infra szauna, danárium, fényterápiás szauna, merülőmedence, jakuzzi)
- Sókabin, Szolárium, Strandröplabda
- Tenisz, Vízibicikli, csónakázás, Szolárium

 


Egyes wellness és sportszolgáltatások a Orosházi Gyógy és Élményfürdőnél vehetők igénybe, mellyel szállodánk fedett, fűtött folyosó összeköttetéssel rendelkezik.


http://www.hotelcorvus.hu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása