Elizabeth Hotel , Gyula

2011.03.17. 08:05

Szálloda bemutatása:


A minőség szerelmeseinek Az Elizabeth Hotel minden tekintetben unikum: gyula első és egyetlen négycsillagos szállodája; műemléki épület, exkluzivitás, elegancia, század elei hangulat, mai kényelem; a gyulai vár által nyújtott feledhetetlen panoráma, valamint a környéken páratlan wellness centrum.

 


A vendégek kikapcsolódását a Tündérkert Wellness Centrum szolgálja, mely élménymedencékkel, jacuzzival, aromakabinnal, finn- és infraszaunával, szaunazuhannyal, gőzkabinnal, napozóterasszal és masszázs- szolgáltatásokkal várja a pihenni vágyókat.


Környék bemutatása:


Gyula az Alföld délkeleti részén, a Fehér-Körös bal partján, a román határ mellett fekszik. A 33.000 lakosú, közel 800 éves kisvárosban hosszú évtizedek óta békében él egymás mellett a magyar, német és román lakosság. A város gazdag műkincseivel, régi épületeivel, árnyas parkjaival megőrizte a múlt hangulatát, és ideális helyet kínál a pihenéshez. Minden évszakra kiterjedő gazdag programlehetőségekkel várja az érdeklődőket. A város legfőbb nevezetessége a Gyulai Várfürdő, melyet az egykori Almásy-kastély 8,5 hektáros parkjában alakítottak ki. Egyéb látnivalók: Százéves Cukrászda, Almásy Kastély, Erkel Ferenc Emlékház, Ladics-ház, Almásy-Wenckheim Kastély Gyulaváriban, Tanyamúzeum stb.


Wellness részleg bemutatása:

 


A Tündérkert Wellness Centrum 50 m2 területű fedett medencéje ellenáramoltató berendezéssel és hidromasszázs élményelemekkel felszerelt. 3 ülő, 2 fekvő és 6 állóhely várja a víz alatti sugármasszázs révén ellazulni vágyókat. A 4 személyes jacuzziban egyszerre élvezheti a feláramló sűrített levegő és a szórófejekből kilövellő vízsugarak masszírozását. A Kneipp-lábfürdő olyan érzést kölcsönöz Önnek, mintha egy hegyi patakban sétálna. A 30 °C-os, aromapárologtatós nedves szauna azok számára is kellemes élményt biztosít, akik nem szeretik a finn szauna magas hőmérsékletét vagy a gőzkabin páradús levegőjét. Az abachifából készült 6 személyes finnszauna magas hőmérséklete (80-90 °C) és alacsony páratartalma (10%) serkenti a keringést, valamint ellazítja és felfrissíti a testet és a lelket. 5 személyes gőzkabinunkban 43 °C-os, 100%-os páratartalmú levegő biztosítja az ellazulást.


http://www.elizabeth-hotel.hu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása