A VV4 erotikus titkai

2011.03.17. 07:33

Mindenféle történetek keringenek arról, hogy kik között volt szexuális kapcsolat a Való Világ 4-ben.

 


Úton-útfélen különböző szexkalandokról cikkeznek a VV4 kapcsán. Ám az igazság az, hogy noha sokaknak lett volna lehetőségük, végül csak két pár adta át magát a testi örömöknek. De nézzük csak, hogy kiknél merült fel, s hogy mi volt az igazság.


Éva + Alekosz: NEM


Noha a villa okostojása szerette volna, és a paplan alatt többször meg is simogatta Évát, nem történt közöttük szexuális kapcsolat, mivel Éva visszautasította.


Éva + szerelme, Ádám: NEM


Évához pár órára bemehetett kedvese, de a kamerák miatt nem éltek a lehetőséggel és csupán csókolóztak.

 

Szandika + Alekosz: NEM


Alek annak idején Szandikánál is bepróbálkozott, de végül a lány nem segített rajta, annak ellenére, hogy sokan azt hitték.

 

Szandika+ Anikó: IGEN


Matatás a paplan alatt – ez történt a két leányzó között. Szandika később elismerte, hogy megmutatta Anikónak, hogyan szerezhet örömet egy nőnek...

 

Béci + szerelme, Adri: NEM


Bár a villa macsója is kapott lehetőséget, a csóknál ő sem jutott tovább, kedvesével annyira zavarták őket a kamerák, hogy nem áldoztak a szerelem oltárán.


Gigi + Jerzy: IGEN


Bár Béci meg van győződve az ellenkezőjéről, Jerzy és Gigi bizony már többször is egymáséi lettek. Nem tudni, hova fajul a kapcsolat, az mindenesetre tény, hogy Giginek eddig egészen másmilyen férfiak voltak az életében.

 

Forrás:nlcafe.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása