Vital Hotel Nautis , Gárdony

2011.03.16. 11:47

Szálloda bemutatása:


A Vital Hotel Nautis- a Velencei-tó legújabb szállodája - a tóval és környékével harmóniában épült a gárdonyi kikötő wellness akciók és a szabad strand közvetlen szomszédságában. Az épület hajó formája, a színek és a beépített anyagok tökéletes összhangban állnak a természettel. A tó felől nézve a szálloda egy kikötőben horgonyzó hajó benyomását kelti, kitűnő helyszínt biztosítva pihenésre, aktív kikapcsolódásra, családi nyaralásra, de ugyanakkor konferenciák és egyéb rendezvények lebonyolítására is. Luxus és kényelem! A szálloda 81 nemdohányzó szobával és 4 luxus lakosztállyal várja Vendégeit, ahol a modern design kényelemmel és luxussal párosul. A kulináris élvezeteket a Selander Restaurant, a Katamarán Café, a Grill Garden, a borospince és a Bowling Bar széles étel- és italválasztéka biztosítja.

 


Lépjen Ön is a fedélzetre, és hajózzon velünk!


Környék bemutatása:


Szállodánk a Velencei-tó fővárosában, Gárdonyban, közvetlenül a tóparton, a kikötő és a szabad strand szomszédságában található. A Velencei-tó Magyarország második legnagyobb édesvizű tava, félúton a Balatont és Budapestet összekötő M7 autópálya mellett terül el. Minden évszakban más-más arcával nyűgözi le az ide látogatót. Nyáron kiválóan alkalmas a fürdőzésre, ideális helyszínt nyújt a szörf és vízisí szerelmeseinek, és megannyi tókörnyéki programmal csábít. A tó alacsony vízszintjének köszönhetően szinte minden télen befagy, így a téli sportokat kedvelők is megtalálhatják a nekik tetsző időtöltést.


Wellness részleg bemutatása:

 


Kültéri élménymedence sodrófolyosóval: 100 m2, 28-32°C
Beltéri élménymedence nyak- és hát zuhannyal, a felső- és alsótestet masszírozó vízsugarakkal (integrált jacuzzi elemek) és vízfüggönnyel: 99 m2, 32-34°C
Kültéri gyerekmedence: 15 m2, 28-32°C
Beltéri gyerekmedence: 13 m2, 34-36°C
Beltéri Jacuzzi: 7 m2, 34-36°C
Vitalitárium (finn szauna, infra szauna, szanárium, gőzkabin, sókabin, élmény- és masszázszuhanyok, jégkút, tepidárium, kandallós pihenő)
Fitness terem 5 db kardiogéppel


Vital Hotel Nautis****superior, Gárdony - WellnessWellness, Vitalitás és Szépség! A kétszintes Wellnesscentrum a pihenés és kikapcsolódás igazi helysszíne. Beauty részlegünkön sem ér véget a kényeztetés. Masszázsok, kozmetika, fodrászat, pedikűr, manikűr, szolárium és napfürdő várja a Vendégeket. Akik privát kényeztetésre vágynak, megtehetik Sweet Harmony szobánkban, ahol szauna, jacuzzi, vízágy, minibár, TV és DVD lejátszó áll rendelkezésükre.


Sport! Aktív kikapcsolódásra invitál a szálloda (squash, tenisz, bowling, fitness terem) és a környék egyaránt. Bérelhet nálunk kerékpárt, vagy vízre is szállhat a szomszédos kikötőben. Vitorlás, vizibicikli, kajak- illetve kenu bérlésére számos lehetőség kínálkozik a tó körül. A Velencei-tó körül számos túraútvonal fellelhető, a tó pedig a vízi sportok szerelmeseit varázsolja el. A halfajtákban gazdag tó a horgászatra is kiválóan alkalmas.


http://www.hotelnautis.hu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása