Thermal Park Egerszalók , Egerszalók

2011.03.14. 09:48

A tér élménye, a kellemes színek, tiszta természetes környezet, csend és friss levegő biztosítják a pihenést.Elegánsan berendezett, légkondicionált hotel szobával, apartmanokkal, valamint kempinggel és étteremmel várjuk vendégeinket. A szobák, apartmanok a belső kertre vagy erdővel borított dombra néznek. A kétszintes épületben lift is szolgálja vendégeink kényelmét. Fürdőházunkba, éttermünkbe, bárunkba a közvetlen átjárás biztosított. Kempingszolgáltatások: 60 db karaván beálló hely - saját elektromos áramellátással, víz-, szennyvíz,- TV-, WIFI- csatlakozási lehetőséggel Fürdési és főzési lehetőség a közös helyiségekben.

 


Az étterem és a vele összenyitható, zárt terasz működik, amely maximális kihasználtság mellett mintegy 100 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. A grill teraszhoz kapcsolódik egy külső látványgrillező, ahol vagy saját szakácsunk segítségével vagy pedig vállalkozó kedvű vendégeink közreműködésével finom grill ételek készíthetőek.


Egerszalók a borozóival, a híres Barlanglakásokkal, nyugalmával ejti rabul az ideérkezőket, valamint szállodánkhoz közeli városok, kirándulóhelyek, fürdők gazdagítják Vendégeink programjait.Eger történelmi város 10 perc alatt elérhető autóval, vállalkozó kedvűeknek a gyalogos megközelítést is javasoljuk.A Bükki - nemzeti park télen - nyáron kiváló túrázáshoz, a nagy séták után pedig meg van a lehetőség arra, hogy a környező fürdők gyógyító vizeit is kipróbálják.Egerszalók hő fürdője házunktól 300 M, a Demjéni fürdő pedig 5 perces autóútra található.

 


Három külső, részben fedett medencével rendelkezünk. Az ülőmedence 36-38 fokos gyógyvízzel töltött, amely Demjén határban található kutunkról érkezik.Élménymedencénk 28 fokos, kevert vízzel van töltve. Gyermek medencénk 10 éves korig használható, mely novembertől le van engedve. Tavasztól újra élvezhetik a legkisebbek a vizet. Finn és infra szaunánk, gőz kabinunk, pihenőterünk kellemes kikapcsolódást nyújtanak.


http://www.egerszalokfurdo.hu/index.php?base=harbours&type=2&id=129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása