Hotel Ködmön , Eger

2011.03.12. 10:04

Köszönjük Önt a Hotel Ködmön Wellnes szállodában. Érezze jól magát a négycsillagos kényelemben, vegye igénybe a szolgáltatások széles körét, használja a modern technikát és élvezze a személyre szóló kiszolgálást.

 


Ebben a szállodában ötvöződik a hagyományos európai vendéglátás a mai igények figyelembevételével.Minden vendégünk számára - akár pihenni, akár dolgozni érkezik a városba -, ideális és kényelmes szálláshelyet biztosítunk. A szálloda személyzete készségesen áll az Ön rendelkezésére.


Eger legújabb szállodája a város egyik legismertebb idegenforgalmi központjában a Szépasszonyvölgyben épült. A méltán híres egri bor és a kultúra völgye egész évben vonzza azokat, akik a négycsillagos kényelem mellett élvezni akarják a hagyományos európai vendéglátást és a személyre szóló kiszolgálást akár pihenni, akár dolgozni érkeznek a városba.


http://hotelkodmon.szepasszonyvolgy.eu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása