Hotel Villa Völgy , Eger

2011.03.11. 08:10

A Hotel Villa Völgy ****/*** Wellness & Konferencia Központ Eger idegenforgalmi szempontból talán legismertebb városrészében a borairól és borospincéiről méltán híres Szépasszonyvölgyben található. A pazar látványt nyújtó épületegyüttest egy gyönyörű 1,2 hektáros park öleli körül, a hely atmoszféráját pedig egy a parkban álló kis műemlék kápolna teszi még romantikusabbá.

 


háromcsillagos épületben lévő különtermünk 60 férőhelyes, a négycsillagos épület új légkondicionált konferencia központja 250 fő befogadására képes, és kiválóan alkalmas üzleti összejövetelek, meetingek, konferenciák megrendezésére.


A Hotel Villa Völgy****/*** két I. osztályú éttermében a táj jellegzetes magyar ízeit, a nemzetközi konyha remekeit, igazi gasztronómiai különlegességeket ízlelhetnek meg Vendégeink. A légkondicionált, táj jellegéhez igazodó éttermünk 180 fő, míg a hozzá kapcsolódó fedett terasz 100 fő leültetésére alkalmas. Szállodánk főépületében található újonnan felújított éttermünk 70 férőhelyes, jellemzően a ma divatos minimál stílus jegyeit mutatja forma- és színvilágban egyaránt.


A szálloda saját 60 fő befogadására alkalmas, igényesen kialakított borospincével is rendelkezik, melyben tradicionális borkóstolós vacsorával és az egri borvidék nemes nedűivel várjuk csoportosan érkező vendégeinket.


Szállodánk arra törekszik, hogy vendégeinek komplex szolgáltatást nyújtson. Ezért igény szerint vállaljuk csoportok, baráti, üzleti társaságok egész egri tartózkodásának megszervezését programokkal, városnézéssel, környékbeli kirándulásokkal stb.


Nagyon fontosnak tartjuk a belföldi vendégek, családok megfelelő színvonalú kiszolgálását, ezért természetes, hogy ők mind a szállást, mind az étkezéseket fizethetik üdülési csekkjeik felhasználásával.


http://www.hotelvillavolgy.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása