Hotel Eger -Park , Eger

2011.03.11. 08:04

A Hotel Eger*** & Park ****, Eger patináns szállodai komplexuma, a belvárosban, Eger történelmi központjától, a Dobó tértől 500 m-re, a kulturális élet központja - a Gárdonyi Géza Színház mellett található. Mind egyénileg utazó Vendégeink, mind a konferenciákra érkező Vendégek részére előny, hogy a szállodából a város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei könnyűszerrel, gyalogosan megközelíthetők.

 


A pihenni, sportolni vágyóknak a szomszédos közeli Érsekkert, Eger legnagyobb parkja kínál kikapcsolódási lehetőséget. Közvetlenül a park mellett található a város népszerű strandja, és a gyógyvizéről híres patinás Török fürdő.


A század eleji barokk stílusú Park Hotel ****, - Eger elsõ szállodája, névadásának 50. évfordulóját eredeti, barokk pompájának megszerzésével ünnepli és a 2007 márciusában elkezdődött felújítási munkálatokat követően a négycsillagos szálloda 2007. júliusától fogadja Vendégeit – míg a Hotel Eger*** - mely a 2004-es teljes átépítést követően Észak-Magyarország egyik legmeghatározóbb wellnes-konferencia szállodájává vált, - szeretettel várja régi és új Vendégeit!


A wellness központunkban az úszómedence mellett egy élménymedence, valamint pezsgőfürdő kínál felüdülést Teljesen új belsőt kapott a szauna, széles lehetőséget kínál a kabinsor, amely jég-, gőz-, aroma-, fény-, infra-, és sókabinjával csalogatja a felfrissülni vágyókat. A klimatizált fitness terem a legújabb kardió és kondícionáló gépekkel mozgásra hív. A wellness részleg további szolgáltatásai: szolárium, wellness fürdők, testkezelések, fitness és aqua programok. Masszőreink kezei alatt nem csak a test hanem a lélek is felüdül. Általános masszázs, gyógy- és speciális masszázsok (pl. Holt-tengeri sópeeling masszázs, aromás mézmasszázs) is a kínálataink között szerepelnek. Fürdőköpeny és úszósapka bérelhető.


http://www.wellnesshetvege.hu/wellness_hotel/Hotel_Eger_-Park,Eger,8,1
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása