Diamant Hotel, Szigetköz , Dunakiliti

2011.03.10. 07:31

A Diamant Hotel, Szigetköz****, Dunakilitin található, rendkívül kedvező elhelyezkedésének és Duna-parti fekvésének köszönhetően a szomszédos országokból érkező vendégek körében igen magas népszerűségnek örvend, szállodánk Bécstől 70 km-re, Pozsonytól mindössze 25 km-re helyezkedik el. Belföldi vendégeink Budapest vagy Győr felől az M1-es autópályán juthatnak el legkönnyebben a Mosonmagyaróvártól alig 10 km-re fekvő Dunakilitire.

 


A manapság divatos wellness kezelések széles skálája is megtalálható szállodánkban, 80 fős konferenciatermünkben és 3 különálló tárgyalónkban ideális környezetet biztosítunk céges rendezvények, csapatépítő tréningek, konferenciák számára, éttermeinkben a magyaros és a nemzetközi ízek kedvelői is megtalálják kedvenc fogásaikat. Szállodánk első osztályú DUNAKORZÓ étterme nemzetközi konyhával várja vendégeit, az eredeti, angol stílusban berendezett GREENFIELD PUB-ban pedig sörök, koktélok, pizzák széles választékát kínáljuk, valamint 4 sávos bowling pálya, biliárd, csocsó és darts játékok közül válogathatnak. A hét minden napján nyitva tartó SÁRI CSÁRDA múlt századot idéző berendezéssel, házias ízekkel várja a gasztronómia szerelmeseit.


Magyarország előkelő helyet foglal el a fogászati turizmus térképén, a Mosonmagyaróváron található Diamant-Dent Fogegészségügyi Intézet & Szépségszalon szeretettel várja kikapcsolódni vágyó pácienseit egész Európából


Szállodánkban 1000 m2-en egy különálló, hangulatos, minden igényt kielégítő wellness és fitness részleg került kialakításra, a következő szolgáltatásokkal:
Uszoda és élménymedence , kültéri medence , aroma-, saját homokos dunai strand, fény és finn szauna, infraszauna, aromaterápia, kromaterápia/színterápia, gőzterápia, vibrációs masszázs, fitness , szolárium.Aerobic, vizibicikli, Spa-Jet kabin, manikűr, pedikűr, magnoterápia, gyógynövény-terápia, Jade köves terápiás masszázságy, fodrászat. Beltéri és kültéri gyermekjátszó, sporthorgászat.

 

http://www.diamanthotel.hu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása