Az egészség a legnagyobb kincs

2016.12.23. 07:00

article_img15.jpgMiközben folyamatosan nő a születéskor várható élettartamunk, ezzel párhuzamosan a betegen töltött éveink száma is emelkedik. Kevesen tudjuk, hogy Magyarországon ma egy férfi közel 14, egy nő pedig majdnem 20 évet tölt betegen élete során.

 

Az egészség olyan érték, melynek fontosságát az ember csak akkor ismeri fel igazán, amikor elveszíti azt. Olyan, mint a levegő, teljesen természetes számunkra és csak akkor foglalkozunk vele komolyabban, amikor megritkul, vagy egészen elfogy körülöttünk. Miközben folyamatosan nő a születéskor várható élettartamunk, ezzel párhuzamosan a betegen töltött éveink száma is emelkedik. Kevesen tudjuk, hogy Magyarországon ma egy férfi közel 14, egy nő pedig majdnem 20 évet tölt betegen élete során.

 metlife_banner.jpg

A kisebb-nagyobb balesetek és betegségek nem csak lelki, de komoly anyagi megpróbáltatások elé is állíthatnak minket, hiszen ha képtelenek vagyunk dolgozni, a bevételünk egészen biztosan csökkenni fog. Ugyanakkor a kiadásaink akár többszörösére is emelkedhetnek, mi pedig ahelyett, hogy teljes erőnkkel gyógyulásra koncentrálnánk, azon idegeskedhetünk, miből fogjuk előteremteni mi, vagy épp szeretteink a gyógyszerek, különböző kezelések, valamint a mindennapi megélhetés költségeit.

 

Az 1868-ban alapított MetLife mindezen nehézségekre kínál megfizethető megoldást különféle baleset- és egészségbiztosítási programjai révén, amelyek segítségével az egész családról gondoskodhatunk. A MetLife kritikus betegségekre szóló biztosítása azonnali anyagi segítséget nyújt 32 kritikus betegség diagnosztizálása esetén, kórházi napidíjhoz és műtéti térítéshez juthatunk, de fedezetet nyújthat gyógyászati segédeszközök beszerzésére, rehabilitációs költségekre, csonttörésre, maradandó egészségkárosodásra és baleseti halál esetén is igénybe vehető.
A váratlan élethelyzetekre nehéz felkészülni, azonban ha felelősségteljesen gondolkodunk, és még időben meghozzuk a helyes döntést, az nagyban megkönnyítheti a magunk és szeretteink életét is egy nem várt esemény bekövetkezése esetén. Ha szeretnéd megtenni az első lépést a kiszámíthatóbb jövő és az öngondoskodás irányába, fordulj bátran a MetLife munkatársaihoz, akik örömmel válaszolnak a felmerült kérdéseidre!


http://www.metlife.hu/hu/Individual/Rolunk/Rolunk/Kapcsolat.html

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása