Van, hogy a beteg a bunkó

2016.09.22. 05:39

shutterstock_190301756_0_1.jpgKérdem én: Hogy veszi a bátorságot egy 478. senkiházi tetű, hogy azt a dolgozót ócsárolja, aki az ö hozzátartozója alól a szart pucolja a nővérekkel és a mentősökkel egyetemben?

Kedves blogtulajdonos!

 

Azert irok most mert egy olyan esetnek voltam szem- es fultanuja az egyik budapesti intezmenyben aminek talan nem szabadott volna megtortennie. Eloljaroban, az en tapasztalatom: A 71 eves nagymamam fulladt, egyre inkabb, ezert a haziorvosa beutalta a Bajcsy Zsilinszky korhazba egy teljes kivizsgalasra. Sajnos nev szerint nem ismerem az orvost aki kozolte de innen is szeretnek neki hatalmas koszonetet mondani, azert amilyen volt, es ahogy kezelte a nagymamamat. Amikor anyukam bevitte ot, mar akkor mindenki teljesen keszsegesen fogadta oket, 1 orat kellett varniuk mindosszesen, meg a taskat is cipelte volna az orvos (!!!!), ha anyu es mama hagyjak neki. A vart 2-3 het helyett 5 azaz OT nap alatt minden vizsgalatot elvegeztek, hala istennek teljesen negativ minden lelete, es egy szem vizhajtoval kezelheto a problemaja 100%-ban, en nagyon szeretnek 71 evesen ilyen egeszsegnek orvendeni.

 

Ami miatt viszont irok, es ami elgondolkoztatott. Konkretan a mai nap folyaman (09.15) bent voltunk latogatoban a nagymamamnal anyuval. Kiultunk az erre fenntartott tarsalgoba, es beszelgettunk, orultunk, hogy mama hazajohet a holnapi nap folyaman. Volt mellettunk egy beteg a hozzatartozojaval, ahol az urat at kellett szallitani a masik korhazba. A holgy allitasa szerint reggel ota vartak a zarojelentesre. Amikor megkapta, el is kezdte kurkaszni szorgalmasan, mint valami hozzaerto, kozben az orvosnak emlitette, h nem szakmabeli. Megjottek a mentosok, hogy atvigyek a beteget a masik korhazba, mondtak a holgynek, hogy irja ala a zarojelentest mert mennenek, hiszen mas beteg is var rajuk. Azt a stilust es minosithetetlen hangnemet amit a hozzatartozo megengedett maganak a mentosokkel szemben, (nem szeretnem idezni a nyomdafesteket nem turo szavakat) meg en szegyelltem magam helyette is. A mentosok persze ebbol nem csinaltak nagy gondot, otthagytak a beteget miutan kozolte a holgy veluk, hogy "takarodjanak innen".

 

Tovabb ucsorgott a no, mentosok elmentek, a dokinak se jottek vissza, majd megkerdezte a takaritono aki epp arra takaritott, hogy miert kellett ilyen hangnemben beszelni a mentosokkel. A kedves holgy a takaritonon vegignezett, es kibokte a szajan, hogy : "te egy szar takaritono vagy, semmi kozod hozza, menjel dzsuvazzal hulye kurva". Majd ezt diadalittasan telefonon is elmondta valakijenek. Persze, a takarito sirvafakadt, es panaszkodott az orvosnak aki sajnos nem tudott erre mit mondani. Kerdem en: Hogy veszi a batorsagot egy 478. senkihazi tetu, hogy azt a dolgozot ocsarolja aki az o hozzatartozoja alol a szart pucolja a noverekkel es a mentosokkel egyetemben? Meg hurcolja a segget egyik helyrol a masikra? Mindezt potom fizetesert persze.

 

Az gondolkodtatott el, hogy kivancsi lennek, hogy azokbol a cikkekbol ami ide felkerul, hany szazalek szuletik meg ilyen problema kapcsan. Mert mindig van az eremnek egy masik oldala, es en ezt most lattam. Termeszetesen az egeszsegugyi dolgozo lesz a szemet.....ertem en.

 

Udv Egy olvaso

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asztalosani 2016.09.22. 08:41:00

te is szégyelld magad b+, hogy ócsárolod a betegtársadat.
vállalnád fel a tetű nevedet b@szki, ahelyett hogy olyat írsz:"egy olvaso"

másrészt ha már írsz egy blogra, vedd már a fáradtságot, hogy IGÉNYES ismétlem IGÉNYES és SZÍNVONALAS cikket írsz. IGÉNYESSÉG (csak neked)= ékezetek használata....stb. SZÍNVONALAS (csak olyan hülyéknek mint neked)= megnevezed az orvost. olyan nincs hogy nem tudod a nevét, mert az biza rajta van a kezelőlapon, f*szkalapkám.

__________________________________________
"A holgy allitasa szerint reggel ota vartak a zarojelentesre. Amikor megkapta, el is kezdte kurkaszni szorgalmasan, mint valami hozzaerto"

AD1. kiscsillagbogaram: ha már valaki ÓRÁKAT vár a ZJ-ésre AMIT ALÁ IS KELL ÍRNIA UGYEBÁÁÁÁR, ne várd már el senkitől b+ hogy vakon írja alá. hogy a pics*ba gondoltad mindezt?

AD2. ha órákon keresztül nem tudták a kezébe nyomna a zj-t, akkor ugyanannyi joga van ugyanannyit várakoztatni és molyolni a SAJÁT ZJ-vel.

___________________
ÉS JÓ LENNE HA NEM CSAK EGY RÉSZLETET LÁTNÁL, NAGY BIZONYOSÁGGAL MÁR ELŐTTE IS TÖRTÉNT JÓ PÁR DOLOG AMINEK EZ LETT A VÉGE. ÉN ILYEN BETEGET IS MEGÉRTEK, ELLENTÉTBEN VELED, AKI CSAK KÖTÖZKÖDNI TUD, MINDEN RÉSZLET ISMERETE NÉLKÜL.

SZÉGYELLD MAGAD!

asztalosani 2016.09.22. 08:46:13

és igen, a takkernő is jól helyre lett téve:

AD1. semmi köze nincs a betegellátáshoz
AD2. nem tud az előzményekről
AD3. minek baszakodik a betegge, érted f*szkalapkám: egy kiszolgáltatott emberrel?
AD4. nem kell beszólogatni a betegnek, és a hozzátartozónak, mert ő ott akkor csak egy takkernő, nem betegápoló, nem orvos, nem a kórház igazgatója, nem az atyaúristen és végkép nem a hozzátartozó édesanyja.

ha pedig a mentősök/orvosok nem szóltak vissza akkor ő milyen jogon gondolta azt hogy beleugat - minden előzmény ismerete nélkül - egy ilyen szituációba, ugyebár?!?! ki a f*szt érdekel ha sír?! majd máskor nem ugat bele egy ilyen szituációba.

jól ki kell b*szni azt a takkernőt.

kgaben 2016.09.22. 09:58:08

@asztalosani: Miért, Te vállalod a neved? Egy nicknév vagy meg egy vörös val fej, s kép, se név... (és mielőtt szóvá teszed nem, nekem sincs, de én nem is teszem szóvá....)
Másrészt ezzel a hozzászólásoddal , csak igazolod, hogy sokan miért tartanak annak, aminek.

MrX84 2016.09.22. 10:03:27

Kedves Asztalos Anál barátom!

Remek példája vagy a személyiségzavarral küszködő, komplexusokkal teli, kielégítetlen idiótának.
Mások munkáját becsmérled, miközben ahogy posztolónk is megírta, fogalmad sincs az érem másik
oldaláról. Jelen esetben is elsőként nyilvánítod ki véleményed, alaptalanul gyalázva az eü. szolgáltató munkatársait.

Semmi gond, végül is amelyik kutya ugat, az nem harap.. Te meg ugatni fogsz örökké, más neked úgy sem jut az életben.

she_wolf 2016.09.22. 13:44:43

Lehet, hogy a poszter magával a magasságos ancsával futott össze a Bajcsyban? Legalábbis az inkompetens habzó szájú hozzátartozó viselkedése erőteljesen rá hajaz:D
No meg a takarítónővel szembeni viselkedés ezt csak megerősíti!:D

@Braincelle:
Szerintem megrendelt. Nehogy már mindig csak a sárdobálás menjen, kell egy ilyen is néha, hogy az emberek lelki békéje meglegyen.
Erősen hiányolom azonban a posztból a megelőző védekezési formát, miszerint: mindezt hálapénz nélkül!

Nagy általánosságban pedig: nem elég a Brexit, a migránsok százezreinek áradata, még egy pozitív hangvételű (mi több!, az egészségügyi dolgozók munkáját méltató, és a pökhendi, követelőző hozzátartozót (a.k.a. ancsa) elmarasztoló) poszt is a praxison....
Gyermekeim "azúrban":D! Pakoljatok, spejzoljatok, ez már a vég kezdete!;)

she_wolf 2016.09.22. 13:50:04

Az "igényesség" szó jelentéstartalmát értelmezve és többször is elolvasva nagyon jó kedvem kerekedett -pláne annak tükrében, hogy azt ki hiányolja:D

she_wolf 2016.09.22. 13:56:24

@asztalosani:
"jól ki kell b*szni azt a takkernőt."

Téged meg már meg kéne. Valakinek. De legalábbis szájba, vagy hátba. Opcionálisan. Szívlapáttal. Ez utóbbi nem opcionális:D

Tempus.Anh 2016.09.22. 17:18:15

Ani megint pendelybe szart. És még szét is keni.

karcsibácsi 2016.09.22. 17:29:10

@Tempus.Anh:
"Ani megint pendelybe szart. És még szét is keni." Utána pedig coprophagiát folytat.

she_wolf 2016.09.22. 17:36:27

@Tempus.Anh:
"Ani megint pendelybe szart."
Meg még le is hányta magát. Szopás szerint. És igényesen.
(Én meg megint nagyon röhögök:D)

mechanikus körte 2016.09.25. 10:50:50

Gondolkozom, hogy írjak-e minden nap egy posztot bunkó betegről (van annyi sztorim, hogy két évig kitartana), csakis azért, hogy Anit végre megüsse a guta. Úgy érzem, mindent összevéve jót tennék az emberiséggel.:-)

g0826 2016.09.25. 17:38:44

@mechanikus körte: én is tudnék mindennap írni akár több bunkó betegről. Ja és lopósokról is.

she_wolf 2016.09.25. 19:10:42

@mechanikus körte:
Ha ancsát megüti a guta, meghal a blog (vagy végre értelmes társalgás alakul ki).
Szerintem ennél szebb, békésebb halált senki sem kívánhat, ellenben egy normális mederben folyó párbeszédet annál inkább.

Bunkó beteg nincs! Hazudozó, az orvos utasításait -vagy legalább javaslatait- megfogadó, és követelőző beteg sincs! Csak szemét, görény orvosok, packázó asszisztensek, és nemtörődöm nővérek vannak, ezt jobb, ha tőlem tudod!
Van pénz az eüben dögivel (még több is, mint kellene!), van létszám is, meg eszköz is, úgyhogy pofa súlyba, el lehet húzni dolgozni, nem örökösen picsogni! Mer' a betegnek jár, ami jár!
Uff, én beszéltem:D

pöndörödő macskaseggszőr 2016.09.28. 20:12:28

@MrX84: ott a pont, asztalosanálkának elgurult a gyógyszer rendesen :DDDDDDDDDDDDDDD

Silver6300 2016.11.04. 09:15:22

A kommentek nagy részével egyetértek. Ez nagyon szokatlan itt.
@kgaben: Miért, minek tartják? Nagyon értelmes hozzászólásai vannak, ahogy olvasgatom.

Humpfrey (törölt) 2016.11.20. 11:20:05

utólag bocsi a necroért de röviden, tömören: a stílus maga az ember, és ez vonatkozik mind az orvosra, mind a páciensre
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása