A táltos nőgyógyász és a többiek

2015.11.29. 09:57

28877_nogyogyasz_belso.jpgElső furcsaság: az asszisztens a felesége, az asztala olyan szögben beállítva, hogy premier plánban lát mindent. Doki vizsgál, utána félreültet adminisztrálni. Feleség felpattan, megkér, hogy álljak fel széttárt karokkal.

Hó, nekem annyi érdekes sztorim volt nőgyógyászokkal, hogy csak na. De inkább megmaradtak vicces anekdotáknak. Egyetemistaként együttlét alatt rosszul, rossz szögben mozdult a partner, nekem pedig megrepedt a bőröm. (Később egy normális orvos elmondta, hogy aránylag vékony ott a bőröm, így jártam, tudjak róla, hogy könnyebben sérülök.)

 


Egy női nőgyógyászhoz estem be. 10 perc vita után, hogy ő most rendőrt hív, mert megerőszakoltak (ott voltam, tudnék róla ha ez történt volna), közölte, hogy ő most varrni fog. Újabb tíz perc vita, hogy a lóf..t fog varrni ilyen érzékeny területen. De ő azt csinál, amit akar. Nem, önrendelkezési jognak hívják, nem vagyok életveszélyben, nem járulok hozzá. Végül leszálltam a vizsgálóasztalról és inkább hazamentem.

 

28877_nogyogyasz_belso.jpg

Pár évvel később ismeretlen eredetű vérzés. Újabb nőgyógyász, találja már ki, hogy mi vérzik, mert nem menstruáció lesz. Nézi, nézi, nem jön rá. Kopogás nélkül beront egy másik orvos, odainti. Ketten nézik. Nem tudják. Telefon, prof jöjjön le, keresztrejtvény. HÁROM orvos, összeérő fülekkel szemléli az alvázamat. Akkor már javasoltam, hogy láttam kint egy karbantartót, esetleg hívjuk be őt is, hogy teljes legyen a buli. Ha már engem nem kérdeztek meg, hgoy hány embernek szeretném mutogatni az alvázamat. Végül kiderült, hogy bagatell sérülés csak, spontán meggyógyul, no problem.



De a kedvencem a táltos nőgyógyász volt. Fővárosba költöztem, új dokit kerestem emiatt. Első furcsaság: az asszisztens a felesége, az asztala olyan szögben beállítva, hogy premier plánban lát mindent. Doki vizsgál, utána félreültet adminisztrálni. Feleség felpattan, megkér, hogy álljak fel széttárt karokkal (WTF?). frankón, egy bicikliküllővel végigmért.

 


Diagnózis: vízéren van az ágyam, meg Hartmann vonalakon. Kezelési javaslat: tegyem máshová az ágyamat.
Próbáltam nem hangosan röhögni. Másnap új orvos. Ő egyszerűen adott egy gyógyszert a fertőzésre, amitől pikk-pakk meg is gyógyultam. Őt megtartottam.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

she_wolf 2015.11.29. 11:03:25

@csakegybeteg:
Ennél már csak az a viccesebb, hogy ez egy hozzászólás volt (már megint).
Igaz, egy nekem nagyon tetsző stílusú hozzászólás:)

rest of boys 2015.11.29. 13:56:25

Amúgy ekkora terpesznél mit lát a doktor bácsi? Két összetapadt szeméremajkat?

Almandin 2015.11.29. 15:57:07

@csakegybeteg: Nem vicces, amikor a rendelőben folyik a kuruzslás (utolsó történet). De az se, amikor valaki feljelentést akar tenni nem létező bűncselekmény miatt.

she_wolf 2015.11.29. 19:03:20

@Almandin:
Igazad van. A poszternek/hozzászólónak pedig egészséges humora, amivel ezeket a helyzeteket kezelte.
(A bicikliküllőnél hangosan felröhögtem:D)
Pedig mehetett volna feljelentgetni, bejelentgetni, levélkékkel szaladgálhatott volna postára, és minden felnőttkori baját rátolhatná ezekre a jószerivel valóban vicces anekdotákra.
Jómagam azt kívánom a hölgynek, hogy továbbra se veszítse el a humorát, és maradjon meg ilyennek!:)

csakegybeteg 2015.11.29. 19:44:15

@Almandin: A kuruzslás valóban nem vicces, de ahogy a poszter leírta igenis az :)
Egészséges humora van a hölgynek, és siránkozás helyett tovább állt.........meg is találta a megfelelő orvost :)

N48 2015.11.29. 20:15:18

"Újabb tíz perc vita, hogy a lóf..t fog varrni"
ezt mondd az állatorvosnak, az hozzá van szokva :D

Blogger Géza 2015.11.29. 21:07:44

Hehe, ez vicces poszt, bár azt az egy részt nem igazán értem, hogy miért baj, ha három orvos is megvizsgálta (miközben felteszem, hogy csak egynek fizetett érte)

manager2008 2015.11.30. 10:02:29

Jöjjön hozzám, még élvezni is fogja a vizsgálatot :)

Peetee 2015.11.30. 10:27:12

Ez tényleg vicces lett; végre valaki, aki nem akar többet, mint elmondani nhény tréfásan alakult kivizsgálást.

calvin&hobbes 2015.11.30. 11:54:45

A biciklikullesnel azert felkuncogtam... Nekem is volt egy hasonlo evekkel ezelott, kinai "orvoshoz" mentem hatmasszazsra a holgy asszisztens fogadott, majd mondta, hogy orvos mindjart jon, addig o elo-vizsgal. Ratette a homlokomra a kezet, lement alfaba mormogott egy kicsit, majd visszajott es kozolte velem, hogy sok stressz er es ez a hatamon jon ki... Masszazsra es pihenesre van szuksegem, majd megmondja a professzornak mi a teendo. Majd otthagyott, a varoban. Es NEM tevedett, tenyleg masszazsra volt szuksegem es a szabadsag miatt sem tiltakoztam volna :D A doki viszont nagyon jol tette a dolgat...

Karipapa01 2015.11.30. 12:36:43

Mivel nőgyógyászokról van szó feltételezem, hogy láttak már éppen elég pinát a munkájuk során. Nem hiszem, hogy azért hívnak össze prof. szintig egy konzultációt, hogy kollektívan gyönyörködjenek a beteg puncikájában. Én ezt pozitívumnak veszem és megfontoltságra utal. Történtek már elhamarkodott, hanyag diagnózis következtében tragédiák. Itt nem lehet megtenni, hogy a mester úr csapszeget cserél mert lötyög a dugattyú, utólag meg amikor már helyrehozhatatlan a kár kiderül, hogy inkább dugattyúgyűrűt kellett volna.

she_wolf 2015.11.30. 16:17:03

@Karipapa01:
Az orvosok egy része nem szereti konzíliumba hívni kollégáit, mert akkor a betegek egy része azt hiheti, hogy egyedül olyan hülye, hogy nem képes helyes diagnózist felállítani. (Milyen orvos az ilyen, há' nem?)
A betegek másik része pedig ennek az ellenkezője: jajdemeghalok, mer' csak azér' néznek csoportosan, mert biztosan jajdemeghalok!

A hozzászólásod első részéhez, ez a vicc megvan?:
Bíró a tárgyaláson a nőgyógyászhoz:

"- Doktor úr, fel tud valamit hozni mentségként, amiért különös kegyetlenséggel meggyilkolt egy prostituáltat?
- Tisztelt Bíró Úr! Aznap reggel hétre mentem a kórházba dolgozni. Levezettem 3 szülést, felraktam 3 pesszáriumot, 4 spirált, volt még 2 abortuszom és 12 általános nőgyógyászati vizsgálatom. Este 11-kor hullafáradtan megyek haza az utcán, mikor odalép hozzám ez a kurva:
"Té szépfiú, egy ezresért megmutassam a nunimat?" "

:D

she_wolf 2015.11.30. 16:20:39

@manager2008:
Ha ez poén akart lenni, akkor gyúrj még rá picit!:(
A nők jellemzően szereti az ilyen kiszólásokat, ha nőgyógyásokról van szó.

Karipapa01 2015.12.02. 13:52:41

@mig54: Visszavicc!
Nőgyógyász ücsörög a bárpultnál. Odamegy hozzá egy kurva:
- Szépfiú! Ha adsz nekem egy ezrest megmutatom a pinámat.
- Hölgyem! Ha ad nekem tízezret, akkor megnézem.

Karipapa01 2015.12.02. 23:25:24

A fogorvos átképezteti magát nőgyógyásznak, mert ott több a lóvé. Jön az első páciens terhességi vizsgálatra, beülteti a székbe és szokása szerint megkéri:
- Kedves hölgyem! Lazuljon el és kérem tátsa nagyra a száját!
- De doktor úr! Én nem értem...
Erre az orvos zavarában:
- Miért? Nem úgy kezdődött??

kispotzak 2015.12.15. 10:35:02

Rövidesen aktuális a nógyógyászati kontroll. Poszterina sokat segített, hogy derűsebben induljak neki :-)
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása