Nem érdkel a törött gerince!

2013.05.30. 08:06

images_1.jpgEltört? Bizonyítsa be ! Mire én, rendben, itt egy röntgen lelet Rácz doktortól, azt félrelökte őt ez nem érdekli!

Tisztelt Praxis Blog ! 

 

Nagyon Tettszik az oldal !  3 éve aútóbalesetem volt a zala megyei kórházban,még Idegsebészt sem hívtak,pedig eltört a Th 12-es csigolyám, elküldtek a Lenti Neurológiára egy új Orvos Volt bizonyos B, amikor elmondtam mi a panaszom,végig sem hallgatott , rám ordított ," Nem érdekel a Törött Gerince !" Eltört bizonyítsa be ! Mire én Rendben itt egy Röntgen lelet Rácz Doktortól,azt félrelökte őt ez nem érdekli ! " Talán megoperáljam !

 

Hát én elküldtem a Fenébe és otthagytam !  Ellene a Rendelőintézetben panaszt nyújtottam be amire a mai napig nem kaptam választ pedig 30 napon belül kötelező lenne !  Utána ,mikor megkérdeztem miért nem kaptam,orvosi ellátást ha felvették az ellátásomért a pénzt ?! : Ők elláttak: miért gyalázom a doktor urat ?  A B. röhögve ha nem tettszik valami kérjek új beutalót !  Iszonyatos fájdalmaim voltak,ott ültem a Belgyógyászat elött és sírtam akkor odajött hozzám : Dr.Venczel István,az egyik legkedvesebb , leg emberségesebb orvos akit valaha is ismertem és megkérdezt:  ,Mónika ,milye fáj ?,elmondtam neki mi a probléma, azonnal Beinjekcíozott,fájdalomcsillapítokkal, MR vizsgálatot kért,  Másnap Felhívtam telefonon Dr.Csókay András Idegsebészt Csókay Doktor a saját pénzén aútózott fel,Miskolcról Budapestre,hogy megvizsgáljon ( 220 km-ert utaztam ,mert akinek kötelessége lett volna nem látott el ! ) 

 

Kiderült nem forrt össze teljesen a Csigolyám mozgott,le is bénulhattam volna ez okozta a fájdalmakat is !  Két hónap múlva Csókay Doktor megműtött és meggyógyított !  Ezúton szeretném megköszönni Dr.Venczel Istvánnak és Dr.Csókay Andrásnak,hogy a Hipokrateszi eskü szerint cselekedtek és megmentették az életem !  Ők igazi Angyalok Két Gyógyító Angyal !  A Másik egyén B............hát szégyen,hogy orvosnak meri nevezni magát !     

 

Őszinte Tisztelettel : Kalmár Mónika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Irkutszk 2013.05.30. 08:33:41

Nem,tudom : kihámozni; A TÖRTÉNET@ et.

SusanneF 2013.05.30. 08:35:25

Kedves Mónika!
Őszintén örülök,hogy alakul a gyógyulása!
Csókay dr. nagyon jó doki,nagyon szeretem,több becsületet érdemelne a szakmán belül is.
Ezt az írást én nem tettem volna így ki...:(
Ennyi helyesírási hiba-és ennyi felkiáltójel...

mildi 2013.05.30. 08:43:24

nem trollkodni akarok, és a nyelvtannácizmus is messze áll tőlem, de ez tényleg már ránézésre is sok.
Az Égre Kérlek, Szedd Ki a Klaviatúrádból a Shift Billentyűket!4!4

karcsibácsi 2013.05.30. 09:00:10

Úgy tűnik, a hejes írás! gyengélye lehet Mónikának, de!? a posztban ennél sokkal naggyob gondok vannak: ha valóban úgy bántak vele, ahogy leírta, az szégyenteljes, megengedhetetlen.
Annak viszont őszintén örülök, hogy meggyógyult, és annak is, hogy elismeréssel és szeretettel írt Csókay Andrásról. Őt személyesen is ismerem, és tényleg csak felsőfokban szabad említeni. Közéleti szerepléseiről is ismert (bár emmiatt sokan nem szeretik), ha beütjük a gugliba, hogy "imádkozó agysebész", egy csomó linket kapunk, érdemes elolvasni!

kispotzak 2013.05.30. 10:20:26

Voltam olyan blogon, ahol már azt találgattuk, hogy a blog fenntartói írják-e a posztokat, mert túl művi, túl irodalmi volt néhány (vagy inkább: egyre több...) történet leírása, stílusa, felépítése. Mivel alapból igyekszem a legjobbat feltételezni, arra gondoltam, hogy A) a történet valós, de nem az elszenvedője, hanem egy "írástudóbb" emberke írta meg B) a blog-gazda erősen olvasószerkesztett.

Itt viszont néha azt látom, hogy a blog gazdája elemi változtatás nélkül dobja föl a posztokat. Pedig egy tényleg minimális helyesírás-javítást megérdemelne a valószínűleg okkal-joggal panaszkodó, de talán nem túl magas iskola végzettségű, éppenséggel esetleg dyslexiás hozzászóló (általában értem ezt, nem a konkrét esetre).

SarahConnor 2013.05.30. 11:33:24

Bakker, még a cím is hibás. Valamiféle javítás posztolás előtt azért elkelne.
Ráadásul se füle, se farka az egésznek.

"Milye fáj?" - Nekem a szemem.

SzerződésSertés 2013.05.30. 12:22:22

Most én! Most én! Már olyan régóta vágyom rá, hogy az ügyeletes értetlenkedő szerepét átvegyem, szóval: SZENT HABAKUKK

kispotzak 2013.05.30. 12:36:39

@Fenimore: Ha valós a történet, nagyon sajnálom szegény asszonyt.

Viszont valahogy annyira fura...
Lehet, hogy ez a néni tízévente egyszer ír "hivatalos" levelet, egyébként karácsonykor megírja kis képeslapjait és ennyi. Ezzel együtt némelyik hiba nem egyszerűen súlyos, hanem nagyon furcsa is, olvastam már rossz helyesírótól levelet, szöveget, alapvetően hallás után írnak, a "Beinjekcíozott", "aútózótt" ehhez képest nagyon fura, hiszen nem követi, sőt, "szembemegy" azzal, ahogy halljuk ezeket a szavakat. De oké, el tudom képzelni, hogy a billentyűzet is eléggé ördögtől való találmány a számára, és ahol épp nagyjából megfelelőnek tűnő betűt lát, azt leüti. Viszont (és ez megint tapasztalaton alapul) az ilyen emberek nem igazán törődnek a kisbetű-nagybetű váltással, a nagybetűt megoldja a szövegszerkesztő magától, szöveg közben csak akkor nagybetűznek, ha nagyon ki akarnak hangsúlyozni valamit, pl "Ő egy IGAZI Ember!" De a "Másnap Felhívott" (mondat közepén, a "Beinjekcíozott" stb vhogy nem tipikus.

Szóval vagy valaki jót szórakozott, vagy tényleg eredeti a szöveg, és én meg tanultam valamit.

nemhiszem, hogy 2013.05.30. 12:41:47

na megelőztek...így jàrtam

Rotoxis 2013.05.30. 18:12:38

A poszthoz nincs mit hozzászólni, az egész értelmetlen. Az egyetlen, amitől kiakadtam, az a hippokratészi eskü felemlegetése. Rendszeresen emlegeti olyanok, akik a nevet nem tudják helyesen leírni, ráadásul az eskü tartalmával sincsenek tisztában. Ennek alapján pl. az orvos köteles eltartani a tanárát,

Rotoxis 2013.05.30. 18:17:15

ingyen lenne köteles tanítani, a beteget semmiről nem világosíthatná fel, nem operálhatna, és hasonló érdekességek. A törpöm tele van azzal, hogy nem létező kötelezettségeket rónának fel az orvosoknak. Még akkor is az a véleményem, ha e poszt esetében az eskü említése pozitív kicsengésű. Vegyék már végre tudomásul, hogy a hippokratészi esküt egyetlen ma élő orvos sem tette le.

csak néha benézek ha marhaságot látok 2013.05.30. 18:29:43

azért fűzzek hozzá egy ki kommentárt :)
először furcsa számomra, hogy Lenti nevű kisvárosban lenne neurológiai osztály? azt hittem kórház sincs ott, csak egy rendelőintézet. ez azért is furcsa, mert ugye gerinc törötthöz gerincsebészt hívunk, ez jellemzően idegsebész vagy ortopéd-traumatológus. ha már neurológus kell akkor ugye valamilyen idegi tünete van a betegnek, arra már nem röntgen kell hanem CT vagy MR, enélkül a neurológus rá se teszi a kezét. a zalaegerszegi kórháznak van neurológiai osztálya (idegsebészet tudtommal nincs), miért kell Lentibe küldeni a beteget? de ezzel csak a kákán keresem a csomót.
tipikus esete az okoskodó betegnek, aki az orvosnál sokkal intelligensebbnek hiszi magát, az amelyik arra a kérdésre, hogy mi történt magával? azt mondja eltört a gerincem. és ha 10 szer kérdi az ember akkor sem árulja el, hogy akkor most kiesett az ablakon a hatodikról vagy csak megfordult az ágyban. egyszerűen nem engedi, hogy képet alkossak a mechanizmusról, a kórtörténetről, a lefolyásról. vagy elmeséli a II világháborútól kezdve, hogyan alakult a térdfájása, de aktuálisan mi is a panasza azt nem mondja. egy neurológust nem igazán érdekli a beteg gerinctörése, mert az ugye ő kezelni semmilyen szinten nem tudja, neki a dolga egy vélemény felállítása a beteg neurológiai státuszáról, ami igencsak finom vizsgálatokat és pontos információkat igényel. ha a beteg konokul ellenáll mindkettőnek az bizony kihozza az embert a sodrából.
Venczel kolléga háziorvos, belgyógyász Csesztregen, ami ugye nem Lenti, de attól még rendelhet ott is. mit jelent, az, hogy beinjekciózta? csak úgy izomba vagy a gerincébe? nem mindegy. aztán meg belgyógyász kér gerinc MR vizsgálatot? nemhiába na, törésre CT a legjobb, ezt úgy minden sebész tudja.
a kedves levélíró meg felhívta a Csókayt??? csak úgy privátba?
na most akkor nem tiszta, hogy mikor vizsgálta meg a Csókay doktor, mert ugye egy vizsgálatból nem derül ki, hogy nem forrt össze a csigolya, előbb volt az MR? miért csak 2 hónap múlva műtötte meg?
szóval ez a történet nagyon kusza és egyáltalán nem derül ki belőle, hogy melyik esemény mikor is történt

VaTi 2013.05.30. 18:45:15

Bakela visszatért szórakozni még egy kört?

Selli69 2013.05.30. 19:55:04

OFF
@kispotzak: én ma találtam egy hasonló remekbe szabott írást:

Temesvári Imegecore · Freelance Photographer, Photographer
Mivel akredikált mideia személynek minősülők meg véd egy pár egyezmény.
Kicsit Pofátlanúl oda megyek 1-2-3 médiás kolégával azt nem engedünkbe senkit és ki sem.

Mondjuk, aki faszbúk-hozzászólásokat olvas, annak úgykell.

ON
valaki az én nyaki sérvemért is autózhatna 200 km-et...

lingar4 2013.05.30. 20:03:06

Gerinctörés? Hol, mikor?
Mit operált Csókay? Mindenkiért odaautózik 220 km-t?
Pszichátria látta már?

lingar4 2013.05.30. 20:05:03

Fontos!4! Kérdés: Kicsoda Rácz doktor és Mejik kategóriába tartozik?

Dr.laikus PhD 2013.05.30. 21:29:46

@VaTi:

Bakela kirekesztő volt, de nagyon nagyon szellemes.

Csülök 2013.05.30. 21:53:11

"Másnap Felhívtam telefonon Dr.Csókay András Idegsebészt Csókay Doktor a saját pénzén aútózott fel,Miskolcról Budapestre,hogy megvizsgáljon ( 220 km-ert utaztam ,mert akinek kötelessége lett volna nem látott el ! ) "
Most akkor ki autózott Csókay doktor, vagy a gerinc-törött?
Nem stimmel ez...

karcsibácsi 2013.05.30. 22:03:03

@Csülök: Ez stimmel. Mónika utazott 220 km-t Lentiből Bp-re, ahol találkozott Csókay doktorral, aki Miskolcról autózott a fővárosba. Egyébként ő simán megteszi, részben szakmai kihívás miatt, részben altruista megfontolásból.

lingar4 2013.05.30. 22:24:09

Hogy mik vannak egyes fórumokon??
SexyDoki! válasz | megnéz | könyvjelző 2013.01.09 15:23:15 © (241)

Nekem eltört a Th 12-es csigolyám a Zalaegerszegi kórházban még idegsebészt sem hívtak !

A Neurológusok Pl : Bxxxxx : Nem érdekel a maga törött gerince ellátás helyett nem bénultam le de néha nagyon fáj !

Csókay azt mondta segít ! kiváncsi leszek az eredményre ! Remélem ő végre megoldja problémát !

lingar4 2013.05.30. 22:25:45

Külön érdekes a kolléganő önjellemzése:
Nick: SexyDoki!
Email: nem publikus
Weboldal:
Bemutatkozás: Szeretem a Medical Fétisht és még egyéb finomságokat...............

(ott meg még a helyesírása is jó) :))))

Fejesrob 2013.05.30. 22:30:58

Durva, de erről egy vicc jut az eszembe:

Sajnos a röntgen egy nagy gubót mutat a gerincében. Sajnos ez rák lehet.
Ó doktor úr, tudunk valamit csinálni?
Persze, semmi gond, Photoshop-al kiszedtem.

magam adom 2013.05.30. 22:32:40

@csak néha benézek ha marhaságot látok:

"nemhiába na, törésre CT a legjobb,"

Ez így igaz, de:
jó az az MRI törés esetén is (pl. myelon sérülésnél, vagy vertebroplasztika előtt), bár az előbbi esélye csekély, hiszen ebben az esetben nem ült volna iszonyatos fájdalmakkal a posztoló. :-)

Egyébként érthetetlen, hogy ezt miért belgyógyász indikálja.
Arról nem beszélve, ha ezt háziorvosként kéri, az nem elvégezhető, illetve nem OEP finanszírozva.

csak néha benézek ha marhaságot látok 2013.05.30. 22:42:14

@magam adom: gyanús itt az egész történet. vagy kamu, vagy a 95%-át (pont a leglényegesebb elemeket persze) nem árulja el nekünk

magam adom 2013.05.30. 22:55:16

@csak néha benézek ha marhaságot látok:

:-) Azzal kezdi, hogy 3 éve történt az eset. Hát persze, hogy kimaradnak részletek. Én már a mai napomat sem tudnám ilyen hosszan (és káoszosan) részletezni.

Őrjöngő Sandy (törölt) 2013.05.31. 06:26:37

"Nem érdkel a törött gerince!"
Ha eltekintünk a bulváros címadás stílusától, a sokadik ilyen főcím után tartalma miatt is megkérdezhetjük, hogy ez valami orvosgyűlölő, korai szorongások motiválta blog?
Ekkora tömegben olvasni a kegyetlen, perverz, degenerált orvosokról...felvetődik, hogy nagy része kamu, egyszerűen szerkesztője vágyik a népszerűségre és olvasottságra és kitesz mindent, ami befut, vagy esetleg maga talál ki uborkaszezonban.

Szóval így ennek csak akkor van értelme, ha a fejlécben egyértelműsítik, hogy szakmailag semmi köze az orvosláshoz, inkább kórtermi bulvár a témája.

Conchobar 2013.05.31. 07:11:34

@Őrjöngő Sandy: "ez valami orvosgyűlölő, korai szorongások motiválta blog?" - Gyűlölet? Sokkal összetettebb ez ennél (legalábbis a mai poszt. Pl: "Ezúton szeretném megköszönni Dr.Venczel Istvánnak és Dr.Csókay Andrásnak... Ők igazi Angyalok Két Gyógyító Angyal"). Ami meg mai posztoló stílusjegyeit (pl.a zanzásítás), helyesírási hibáit és modorosságait (a nagybetűket) illeti, ilyet nem talál ki magától az ember, és nem visz végig következetesen. Ha kamu az egész, akkor is valakit, egy létező személyt utánoz

karamellcukorka (törölt) 2013.05.31. 08:11:52

@esferenc: Bajban lennének a betegek igencsak.

Terézágyú 2013.05.31. 08:17:51

@Őrjöngő Sandy:
"ez valami orvosgyűlölő, korai szorongások motiválta blog?
Ekkora tömegben olvasni a kegyetlen, perverz, degenerált orvosokról..."

Nem.
Jobb felső sarokban ott a szöveg:
"Pozitív és negatív történetek a magyar egészségügyről, minden mennyiségben. Orvosnál jártunk és nem ment minden zökkenőmentesen? Netán megaláztak, megvárattak vagy félrekezeltek? Vagy éppenséggel lelkiismeretes, segítőkész egészségügyi dolgozókkal találkoztunk? Ide megírhatjuk."

Ja, hogy az emberek általában a rossz eseteket szokták megírni az orvosokról is?
Ez van.

Gondolom, te magad is azt szoktad felemlegetni, amikor egy bolti pénztáros rosszul ad vissza - és nem azt, amikor pontosan...
Na, hát a kórházba/orvoshoz kerülők is csak ezt teszik.

Ha bárkinek joga van megírni, hogy egy bolti dolgozó rosszul ad vissza, illetve, hogy bunkó volt vele, akkor - ugyebár - azt is meg lehet írni, hogyha egy orvos csinál valamit...

Windermere 2013.05.31. 09:02:54

Szerintem a zala megyei kórházban azonnal be kellene tiltani az "aútós" közlekedést, nehogy másnak is ebből legyen balesete...

Őszintén szólva nem bírtam végigolvasni a történetet, mert már a szövegértelmezésnél megakadtam. Ha valaki élőszóban is így magyarázza el, hogy mi a baja, mi történt vele, milyen betegségei voltak/vannak, nem csodálkozom, hogy esetleg az orvos egy idővel türelmetlen lesz. :(

Terézágyú 2013.05.31. 09:23:36

@Windermere:
"Ha valaki élőszóban is így magyarázza el, hogy mi a baja, mi történt vele, milyen betegségei voltak/vannak, nem csodálkozom, hogy esetleg az orvos egy idővel türelmetlen lesz. :( "

Ugyanez alkalmazható bolti pénztáros esetében is...?

Conchobar 2013.05.31. 09:26:22

@Windermere: "Szerintem a zala megyei kórházban azonnal be kellene tiltani az 'aútós' közlekedést...nem csodálkozom, hogy esetleg az orvos egy idővel türelmetlen lesz" - Pedig élőszóban nagyon is hasonlóan beszélünk, csak jóval rövidebben, részint mert 'Élő, egyenes adásban' az orvos biztosan közbevág a kérdéseivel, részint meg előzőleg aligha készülünk fel egy monológra, így aztán gyorsan ki is fogyunk a szóból. Nem készülünk fel, meg nem is vagyunk politikusok, nem is leszünk képesek ékesszóló szónoklatot tartani orvosnak, vagy bárkinek). A poszt írója szemmelláthatóan ritkán ír (és olvasni se igen olvashat sokat), és hiába önti írásba azt, amit élőszóban mondana, mivel nem látja a többiek arcát, mimikáját, gesztusait, nem tudja érzékelni az értetlenséget (csak ellenségességet fog érzékelni az őt kritizáló kommentekből)

Windermere 2013.05.31. 09:26:57

@Terézágyú:
"Ugyanez alkalmazható bolti pénztáros esetében is...?"

Alkalmazható, de nem értem, miért kellene elmondani egy pénztárosnak a teljes kórképet... ;)

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2013.05.31. 18:10:55

Nem bírtam végigolvasni. A "Milye" után besírtam, feladtam.
Miről szól?

Előd Vas 2013.06.01. 16:51:06

csak néha benézek ha marhaságot látok 2013.05.30. 18:29:43 : Mielőtt hozzászólsz olvasd el, hogy mire reagálsz! A posztoló nem írja, hogy Lentiben kórház lenne, továbbá nem ír neurológiai osztályról sem. Viszont ír a rendelőintézetről. Bizony a kákán keresed a csomót. Amúgy a posztoló írása sajnos nagyon is életszerű, a "böszmén" viselkedő orvosról. De ezen nem lehet csodálkozni. Minden ember olyan, amilyennek születik. Az iskola tudást adhat, de intelligenciát, empátiát nem. Ahogyan vannak megélhetési politikusok, úgy vannak megélhetési orvosok is...

Többeknek: Az köt bele formába, aki a tartalmat nem tudja vitatni. Kár a helyesíráson lovagolni, mert jó helyesírás csak kevesek kiváltsága. A többség helyesírás ellenőrző programokat használ. Aki pedig a posztoló írását nem tudja elolvasni, vagy megérteni, annak komoly problémái vannak az olvasással, a szövegértéssel és a szöveg értelmezéssel. Más baján szórakozni kicsinyes és buta dolog.

csak néha benézek ha marhaságot látok 2013.06.01. 18:23:06

@Előd Vas: bizony, bizony el kellene olvasni mielőtt okoskodunk
"elküldtek a Lenti Neurológiára" hát ha ezt így írja valaki akkor ebből az derül ki, hogy ott neurológia (osztály) van és nem neurológus egy szakrendelésen. mint ismert abban a kórházban van neurológiai osztály, ha már neurológiai szakvizsgálatra lett volna szükség akkor talán helyben elvégzik. de az sem derül ki, hogy mennyi is telt el a kórházi bentfekvés és neurológiai vizsgálat közt
nem tudjuk, hogy böszmén viselkedett mert nem voltunk ott, és csak az egyik oldal véleményét ismerjük, továbbá azt sem tudjuk, hogy mi váltotta ki ezt a viselkedést mert ugye nem voltunk ott.
a történetnek min itt már többen is leírták se eleje se vége, még az időrendi sorrendet sem lehet felállítani. ha valaki nem tudja elmondani mi történt vele az ne csodálkozzon ha nem veszik komolyan

lpt1 2013.06.01. 19:24:59

@csak néha benézek ha marhaságot látok: Lenti maga neurológiaként hivatkozik a neurológiai szakrendeléséről: www.lenti.hu/index.php?nyelv=hu&aktiv=rendelo_cikk1 9. paragarafus

csak néha benézek ha marhaságot látok 2013.06.01. 19:55:36

@lpt1: elolvastam ezt a cikket én is miközben kiderítettem, hogy ott nincs neurológiai osztály csak valami szakrendelés Lentiben.
de egyébként amikor legközelebb háziorvoshoz megyek majd aszondom, hogy elmegyek a háziorvostani intézetbe mert az úgy sikk :P

Előd Vas 2013.06.05. 13:40:03

blog.hu/user/636964 : Csak ismételni tudom: bizony, bizony el kellene olvasni mielőtt okoskodunk amit a posztoló írt. Ahogyan például azt mondjuk, hogy a "fogászatra" megyünk és nem a "társadalombiztosítással szerződött fogászati alapellátás rendelésére". Lám az emberek megértik. Vagy amikor elküldi a háziorvos a pácienst mondjuk a "neurológiára", azt is megértjük (a gyengébb felfogásúaknak el szokták magyarázni). Azért fejtettem ki bővebben, hogy szembesüljél az okoskodó álláspontoddal (közben te is teljesen tisztában voltál/vagy a valóságos tényállással). Amúgy aki egy ennyire egyszerű panaszt nem tud értelmezni, az alkalmatlan a bonyolult dolgok megértésére, kezelésére - pl. egy diagnózis szakszerű felállítására is.
Valóban nem voltam ott az eseménynél, de saját tapasztalataim alapján nagyon is életszerű az események leírása. Amúgy, ha nem tudnád itt vidéken másképpen folyik az élet. Itt is vannak jól képzett orvosok, megfelelő műszerezettséggel. De valahogy itt nem úgy mennek a dolgok, ahogyan kellene. Hiányzik az eü. személyzet egy részéből a hivatástudat, a betegek iránti empátia és türelem valamint a jó értelem vett alázat. Néhányuk terminátornak képzeli magát, akinek joga van élet és halál felett dönteni, és a beteg társadalmi státusza vagy anyagi helyzete alapján dönti el, hogy milyen kezelést kapjon, kaphasson. Nem minden eü. dolgozó ilyen, de ameddig ilyenek vannak addig igen is ki kell mondani és pellengérre kell állítani őket. Vessék ki maguk közül a tisztességesek az ilyeneket, vagy tűrjék a kritikát némán ők is! Mert ugye vétkesek közt cinkos aki néma!?

Csii 2013.06.23. 18:16:39

Háromszor futottam neki a szövegnek, föladtam most :(

Anne_B 2013.07.03. 00:50:02

Na persze :) Olyan nagyon valószínű, hogy törött gerinccel felhúzta magát egy orvoson és "otthagyta a fenébe". :) Jaj kedves posztíró....

Don Calo' · http://gangstersinc.tripod.com/Vizzini.html 2015.08.12. 18:40:10

@Irkutszk: @Előd Vas: Az illető notórius kötekedő, kveruláns, gyámság alatt van, beteg, de főleg ott felül... :)
Most éppen egy családnév rokonodat (buszvezetőt) rágalmaz úton-útfélen.

A lenti sztk fél orvos és alkalmazotti gárdája már a begyében van és írogat róluk minden rágalmat.
Teheti, mert nem büntethető: Sajnos "gyógyos".

Don Pármezán 2018.04.16. 12:32:33

@mildi: Nem százas szegény és beleköt az élő fába is, az élteti őt. :)

Dr. Szadó 2018.04.22. 08:57:30

Már miért érdekelnie? Nem az enyém vagy a szeretteimé. Kicsit megmozgatom a pácienst, hogy recsegjen-ropogjon az a gerinc, és lehetőleg totális bénulásig törjön, ettől a külön erre a célra hordott pelenkába élvezek, és húzás a picsába, kérem a következőt (csak előbb megmosatom a farkam a nővérkével). Miért kéne engem, mint orvost, érdekelnie a páciens törött gerincének? Nem látom a logikai összefüggést.

Ne vegyetek komolyan, csak trollkodom. Nárcisztikus szociopatákat észérvekkel meggyőzni nem lehet, úgyhogy legalább csináljunk viccet belőlük - közröhej tárgyaként már kevésbé nagy az az önérzetes pofájuk. :)
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása