Nem véres horror, de ilyen is van

2013.03.02. 06:00

nap_kozepes_.jpgHogy ne mindig csak a szörnyű dolgokról essen szó. 

Tisztlelt címzettegy rövid, jó történetet szeretnék megosztani egy szülésről a Bajcsykórházba(és az azt megelőző 9 hónapról)Nem volt semmi fizetős doki, se ismerős, semmi. Fiatalok vagyunk, nemkötözködünk, elfogadjuk amit mondanak, nincs hiszti ha 10 esetleg 30 percetvárni kell.Rendelésekre bejelentkezés (17. ker sztk). várás.. (mivel táppénzem voltfeleséges ez az idejébe belefért) vizsgálat, minden szuper.

Nem voltlekezelés, affektálás, hiszti. emberi hangnem mind a két oldalról, mi is ésa dokik/nővérek isJött a szülés, előtte a baba aritmiája miatt 2 hét pihi a Bajcsy korházba.Nem volt fizetés senkinek. Figyeltek ránk, gondoskodtak a felségemről. Akaja ugyan rettenet és nem hogy várandós anyáknak, de még kutyámnak seadnám, de ennyire fussa a keretből

Szülés > vajúdás: figyeltek rá, szépen beszéltek hozzá, kifogástalan, végülcsászár lett, baba ki szóltak, fényképezés, minden ok, happy end.Még1x mondom, nem ismerünk senkit! nem fizettünk ! nem ígértünk semmit! nemvagyunk talpig aranyban, hogy tudták volna tele vagyunk, vagy sem. Csakemberi hangnem, udvariasság !!!!ha valakivel köcsögöznek, talán előbb mindenkinek magába is kéne néznikicsit.Dokik is nővérek is csillagos 5-ös. (persze feleségemmel most egyeztetünkkinek mennyit adjuk, de azért meg megérdemlik !!! )

Tudom, hogy ez kevésbé izgi, mint egy véres horror, de ilyen is van. Vannakakik meg vannak elégedve a dokikkal és nővérekkel !jó lenne egy ilyet is kirakni J)Üdv.:Gyüre ZsoltEgy elégedett és boldog apuka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Visco Stello (törölt) 2013.03.02. 11:18:28

Sok boldogságot, jó egészséget!
Ne gondolja, hogy a magáé olyan különleges eset! Napjában többször megesik. Örülök, hogy maga legalább észrevette és nem a vécépapírt kevesli, hanem örül a gyermekének. Egészséges gondolkodásra, életképes felfogásra vall. Azért megírhatta volna a gyermek nemét, súlycsoportját, testmagasságát, keresztnevét!

SusanneF 2013.03.02. 11:33:36

Örülök mindannak,amit leírhatott!
Bárcsak minél többen ezt tapasztalhatnánk....!

Kiváncsi voltam,a napocskás kép után milyen történet várható?
Despota,nem találtál egy helyes baba-képet?

Ez a folyamat (is) császárral végződött,mint egyre gyakrabban.....azért vannak még páran hagyományos úton világra jövő babák,ugye....?
Mert ahogy olvasom,tapasztalom,lassan több lesz a császáros bébi,mint,aki a természet rendje szerint bújik ki.

bonbonauta 2013.03.02. 16:16:19

Hát ez szörnyű. Nem lehetne a leveleket szerkeszteni?

SzerződésSertés 2013.03.02. 16:32:18

Szent Habakuk.
Már szóvá kell tenni, ha valaki épkézláb távozik a kórházból? Hurrá. Az egészségügynél már csak a tömegközlekedés silányabb abban az országban.

karcsibácsi 2013.03.02. 18:24:48

@SzerződésSertés: "...abban az országban." Melyikben?
Sebaj, adok három jó tanácsot. Teljesen ingyen.
1.ne szállj buszra/vonatra/ villamosra!
2. Ne menj kórházba/orvoshoz!
3. Ne plagizálj!

Mondeoman 2013.03.03. 07:50:23

"nemkötözködünk, elfogadjuk amit mondanak, nincs hiszti ha 10 esetleg 30 percetvárni kell"
Azért akad szép számmal olyan történet ezen a blogon, ahol a páciens nem kötözködött az orvossal, hanem az orvos eleve flegmán viselkedett (vagy azért, mert elege van, vagy azért, mert nem kapott hálapénzt, stb). És szerintem a blogon 10-30 perc várakozás miatt még nem panaszkodott senki, a több órásra már annál inkább.

Önök jó kórházba mentek, ennyi az egész.

Gratulálok a gyermekhez, jó egészséget mindannyiuknak!

karamellcukorka (törölt) 2013.03.03. 14:01:51

@Mondeoman: "És szerintem a blogon 10-30 perc várakozás miatt még nem panaszkodott senki, a több órásra már annál inkább. " Csak az idén többen is szóvá tették, tanácsolva menjen külföldre az az orvos,aki nem nyalja ki a beteg valagát.

bubbii 2013.03.03. 15:06:23

Örülük, hpogy minden rendben volt, gratulálok a babához, de sokkal nagyobb örömmel olvastam volna, ha a forma emészthető lett volna. Aki élőben kulturáltan tud megnyilvánulni, az hogyan tud ilyen levelet kiadni a kezéből?

Még egyszer minden jót a továbbiakhoz!

El Visco Stello (törölt) 2013.03.04. 09:11:53

@bubbii:
"Örülük, hpogy" vannak még igényes emberek!

bajkal 2013.03.04. 22:40:50

Csillagos 5-ösön kivül nem lehetne, hogy magtartjátok magatoknak a pénzt, mondjuk a babára költitek, hiszen azt írod nem jártok talpig aranyban és nem is várták el, hogy adjatok. Az állam azt a kb. 64 ezer anyaságit nem azért adja, hogy visszafizessük az egészségügybe számlamentesen...bár biztos megint tévedek:-).
Szóval gratulálok és jó egészséget, sok boldogságot a kis családnak. Saját magánvéleményem, hogy ti érdemlitek meg a saját pénzetek jól fog az még jönni, a szülésért köszönet stb. de személyes ajándék az igazán kedves dolog.

milyen jó lenne tesztelni, hogy ha nem adnátok pénzt, akkor a következő posztod nem arról.szólna-e, hogy utána nem álltak már veletek szóba stb., ahogy sokan ennek tulajdonítják az állítólagos viselkedés megváltozását...
Egyébként úgy csináljátok, ahogy érzitek, nem benneteket akartalak bántani ezzel.

bubbii 2013.03.06. 20:52:33

@El Visco Stello: Igen, pont így gondoltam a dolgot, ezt borítékoltam.

Hogy a fenében van az, hogy az én tudatos, gondosan a szöveg elején elhelyezett két elütésembe belekötsz, de a post stílusa nem zavar? Gondolom, ez az egyenlő mérce jele...És éppen ezt az egyenlő mércét hiányolom a megnyilvánulások jelentős részéből.

Bármiben lefogadom, hogy ha ez a boldog apuka fikázta volna az ellátást, akkor az első három hozzászólás egyike a minősíthetetlen stílusról/helyesírásról szólt volna és többen is levontátok volna a következtetést:ha ilyen a szöveg, akkor milyen volt a viselkedés? Most viszont nem zavart senkit se...

Na, ettől undorodom itt, és ez sajnos nem a post írókat, hanem az állandó hozzászólókat minősíti. Annyira kiszámítható a viselkedésetek, hogy időnként családi játéknak használjuk a dolgot: fogadunk az állandó szereplők reakcióira. A Te kedves megjegyzésedem egy tábla mogyorós csokit nyertem. Köszi.

El Visco Stello (törölt) 2013.03.11. 11:21:42

@bubbii:
Kedves bubbii!
Bocs, hogy csak most reagálok, de nem vagyok állandó hozzászólója, sőt még csak állandó olvasója sem a blognak. Miből gondolod, hogy engem zavar valami? Nem zavar sem a poszt stílusa, sem a tiéd. Sőt az utóbbi egyenesen szórakoztat. Lásd be, van abban valami vicces, hogy valaki egy épkézláb mondatot nem tud leírni, de kifogásolja egy másik, nyilvánvalóan nem tollforgató ember írását. Utána pedig a vért izzadva kikínlódott irományában vétett hibákat szándékosnak állítja be. Azt is vicces elképzelni, hogy a nyereményed ilyen fenenagy undorkodás közepette vagy kénytelen elfogyasztani.
A poszt pozitív tartalmú, és én ennek örülök. Neked is ajánlom, hogy ne edd magad ilyesmin, hanem lásd meg a dolgok szép oldalát! Itt egy családba új jövevény érkezett, ők ettől boldogok és ez engem is örömmel tölt el.

karcsibácsi 2013.03.11. 17:10:10

@bubbii:
Öreg, ez neked nagyon nem megy.
Fogadni valamibe szoktak, nem valamibeN.
Ettől függetlenül, ne forszírozd ezt a "bármiben" történő lefogadást, mert a mogyorós csokinál sokkal többet fogsz bukni!
Egyébként én Viscoval ellentétben rendszeres olvasója vagyok a blognak, ez alapján mondhatom, hogy eddig a te hozzászólásod vitte el az "Arany Canis Merga" díjat!

El Visco Stello (törölt) 2013.03.11. 17:24:55

@karcsibácsi: Nincs igazad. Fogadni ugyanúgy lehet pizsamában, mint díszmagyarban. Kétségkívül érdekes, ha valaki talpig piros mogyorósban fogad.

karcsibácsi 2013.03.11. 19:50:51

Képzavar...
Fogadok, hogy ez a Bubi " talpig piros mogyorósban fogad" - Téged. Vagy kihúzza a fogad. Vagy fogad(ni egy pofont). Csak azt nem értem, hogy ha "tudatosan, gondosan a szöveg elején elhelyezett két elütés"-t, akkor a szövege végén mit keres a "megjegyzésedem". Talán így teszteli, hogy figyelünk-e...

El Visco Stello (törölt) 2013.03.12. 17:33:06

@karcsibácsi: Ezért fogsz életed végéig ágytalicskával kubikolni. Még azt se tudod, hogy ez keretes irodalmi mű. Egyébként pedig bubbii egy nyelvi zseni. A nyelvészeti értelemben vett "személy" alaktani kategóriáját bővítette oly módon, hogy a közlés kibocsájtójára és a közlés címzettjére (önmagára és rám) egy szón belül utal. Egyeskettes szám, elsőmásodik személy. Erre csak a legnagyobbak képesek.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása