Előbbre hozták a sérvműtétemet

2013.01.30. 06:00

lego_heart_pin_close_up.jpgAz orvostól és beteghordótól egészen a teljes szakszemélyzetig mindenki udvarias,előzékeny és segítőkész volt.

Tisztelt Praxis!

 

Sok rossz tapasztalatot lehet manapság olvasni az egészségügyről úgy általánosságban. Ebben benne van az orvosok a szakszemélyzet és ápolók jó vagy rossz magatartása is. Most kivételesen  jó tapasztalatról szeretnék beszámolni. Sérvműtétre jelentkeztem egy Fővárosi kórház sebészetén.Az orvos megvizsgált,felírta az adataimat,elmondta milyen vizsgálatok szükségesek a műtét ellőtt,majd kezet fogva búcsút vettünk.

 

A  vizsgálatok elvégzése után átadtam az orvosnak a leleteket és megbeszéltük a műtét időpontját. Két nappal később kaptam tőle egy személyes telefonhívást,hogy egy betege lemondta a műtétjét és ellőbbre tud venni a megbeszélt időhöz képest. Az orvostól és beteghordótól egészen a teljes szakszemélyzetig mindenki udvarias,előzékeny és segítőkész volt. Minden betegnek ilyen kiszolgálást és mielőbbi gyógyulást kívánok.

 

Üdvözlettel Józsi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lacix86 2013.01.30. 09:58:36

Sebészeten dolgoztam, naponta volt ilyen eset, hogy valaki lemondta/elhunyt/bármi halaszthatatlan baja történt, ilyenkor a listáról előrehívják az embereket. Ebben én nem érzek kamuszagot, és a FB-s kommentelővel ellentétben még borítékot sem tartom kötelezőnek. Mindenesetre szerencséje volt a posztolónak és örülök, hogy meggyógyult.

lacix86 2013.01.30. 10:46:56

Apropó, a link és a kép szívműtétről szól, a cím meg sérvről. Most melyik is az igazi? :-)
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása