Kommentár - Hülyét csinálnak belőlünk a reklámok

2012.12.10. 11:32

66061-bigthumbnail.jpgBedobod a bogyócskát és már suhanhatsz is a plázába csudacsini bikinit venni.

Van az a reklám, ami úgy kezdődik, hogy a kövér néni izzad egy szobabiciklin…

 

Túl sokat evett az ünnepek alatt? Fél, hogy az új évet szigorú diétával, önsanyargató edzéssel kell kezdenie és nem lesz elég kitartása? Ismerje meg a R zsírmegkötő kapszulát, amellyel már normál étrend mellett is fogyhat…

 

A rákpáncél kivonatot tartalmazó R nem engedi felszívódni a szervezetbe jutó zsír egy részét. Mivel a szervezetnek szüksége van valamennyi zsírra, ezt a lerakódott mennyiségből pótolnia kell, így indul meg a fogyás...

 

Ha a R-t választja Ön is hamar karcsúvá válhat, anélkül, hogy keményen diétázna…

 

Mire várna? Hagyjon fel az önsanyargató és eredménytelen módszerekkel

 

Természetesen a hatás kedvéért a tornázó nénis snitt fekete-fehér. Aki olyan ostoba, hogy tornázzon, nem érdemel színes képet.

 

Szóval: nekem alapvetően mindegy, hogy vannak, akik ezt a csodálatos vegyianyagot töltik magukba, mert nyilván könnyebb, mint normálisan enni, vagy tényleg megtekerni a szobabiciklit.

 

A problémám azzal van, hogy a gyártó ezt úgy adja elő, mintha ez legalább annyira, vagy még egészségesebb lenne, mint a normális étkezés és a torna.

 

A hülyének nézés. Hogy mennyire kell sivár agyú hülyének nézni a célközönséget, hogy ezt ebben a formában adják elő. Persze, könnyebb a kis bogyócskát bedobni. Aztán csüccs le a popsira a fotelba és lehet tovább majszolni a rántotthusikát kólával.

 

Tkp van ember, aki komolyan tudja venni, hogy a következő snittben a medence partján bikiniben fetrengő karcsú néni életében egy hasizomgyakorlatot, egy lábemelést nem csinált? Hogy tényleg lenyeli a napi két nagy szelet rántott karajt sült krumplival, mer’ a zsírégető majd megoldja?

 

Bedobod a bogyócskát és már suhanhatsz is a plázába csudacsini bikinit venni…

 

Persze, a reklámok nem mondanak igazat, szép is lenne…

 

De mondjátok, tényleg van erre igény? Egyrészt a hülyének nézésre, másrészt a zsírégető bogyókra?

 

A mentalitás érdekel. Hogy aki ezt szedi, tényleg elhiszi, hogy ez majd kiváltja a munkát? Hogy minden hozzátett plusz nélkül kap szép, formás alakot?

 

Mert ez olyan színtű hülyének nézés, ami az átlagreklámot is veri, szerintem.

 

Mert akkor már igyál konyhai hidegzsíroldót, az is oldja a zsírt, nem? ’Szt akkor kimehetsz este 10 után a kamrába elnyalogatni a bödönből 3 kanálzsírt.

 

Tényleg emberek, aki szedi az ilyen bigyókat: miért? Én lustaságot látok benne. Nulla munkáért kellene a bomba külső. De mondjátok el, ha más van… miért?

 

És ha elfogy a rávaló pénz? Gondol arra, aki ezt szedi, hogy így a szervezete egyszerűen nem tanul meg dolgozni? Hogy ha nem tudod tovább megvenni a bogyót, akkor nincs a kisinas, aki elvégezze helyetted a munkát és még nagyobb trugyiba huppansz vissza elkényelmesedve, mint előtte voltál?

 

Számomra a zsírégető vagy akármilyen fogyó-bogyónak a szedése a lustaság beismerése. Cseszek dolgozni azért, amit akarok, megveszem pénzen. A jó alakot, lapos hasat, feszes popsit. Egészséget?

 

Zárásként  a témában a nagy kedvencem:

 

http://napirajz.hu/archives/2011/02/24/EDESITOVEL/

 

Helia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása