Dicsérni jöttem, nem alázni

2012.09.07. 07:22

mentőlegós.jpg Ezúton szeretném megköszönni ,egy mentőtisztnek , egy ápolónak és egy gépkocsivezetőnek ,nagyon profi ,és gyors munkáját ,akik a férjemet ellátták és ezáltal életet mentettek

Tisztelt olvasók  !    

        

Ezúton szeretném megköszönni ,egy mentőtisztnek , egy ápolónak és egy gépkocsivezetőnek ,nagyon profi ,és gyors munkáját ,akik a férjemet ellátták és ezáltal életet mentettek . 2012 augusztus 23-án hívtam a mentőket ,úgy délelőtt 11 óra előtt ,hogy páromnak valószínűleg szívrohama van .Légszomja volt n,fájt a mellkas és nagyon leizzadt .2005-ben volt egy hasonló rosszulléte ,akkor kórházba vitték ,és szívritmuszavart állapítottak meg nála . Azóta sem volt ilyen ,bár gyógyszereket kell szednie és jár kontrollra is .Akkor még dolgozott és ilyen rettentő melegek voltak .

 

Ma már nyugdíjas és meg tudjuk oldani ,hogy hűvösben legyen és vigyázzon magára ,és mégis bekövetkezett a baj . Mikor megjöttek az esetkocsival ,már 140-l nyargalt a szíve . Most nem írom le mi mindent csináltak vele ,de nem telt el fél óra és már csak 80-l vert a szíve . Azóta is jól van a család nagy örömére . Hogy miért írtam ezt le ,ami nem szenzáció ,"csak " egy ember élete múlik rajta. Gondoljunk bele ,hogy ebben a hőségben ,mindenki igyekszik elbújni ,vagy vízközelben lenni ,esetleg erdőben ,vagy a hűvös szobában .És mi van azokkal akiknek kint kell teljesíteni ,akkor is ha ilyen idő van ?

 

Köszönjük meg nekik ,legalább ennyivel . Most leírom ,hogy a kocsi Szentendréről érkezett Tahitótfaluba augusztus 23-án kb. 11 óra fele .Sajnos ,pontosan csak a gépkocsivezető nevét tudtam kiolvasni ,aki Pál E. Még egyszer nagyon köszönöm a mentőtisztnek és az ápolónak és természetesen a gépkocsivezetőnek is a munkáját .  

 

Jó egészséget kívánok mindenkinek és vigyázzanak magukra      

 

P. Lajosné      

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M.D.House 2012.09.07. 12:31:31

Érdekes, hogy a cikk már 5 órája fent van, de még egyetlen hozzászólás sem érkezett. Vajon ennek az az oka, hogy kivételesen egy pozitív, az egészségügyet nem gyalázó történet van benne?

A posztoló férjének egyébként további jó egészséget kívánok.

hawkeye 2012.09.07. 13:23:39

Nem írtad, hogy mit tesztek azért, hogy a rosszullétek és a "szívritmuszavar" forrását sikerüljön tisztázni.

Nagyon utána kellene járni, mert ezek nem szoktak maguktól "meggyógyulni".

Kétlem, hogy csak a meleg a kiváltó ok.

Férjednek mielőbbi tiszta diagnózist, és eredményes gyógyítást kívánok!

A mentősök pedig vegyenek példát emberséges kollégájukról!

És jó lenne, ha az orvosok se tartóztatnák meg magukat az ilyen hozzáállástól....!

Irkutszk 2012.09.07. 16:44:32

@M.D.House: Nincs kivel vitatkozni, és nincs mit magyarázni, ezért nincs sok komment. Ugyanakkor ha még itt lenne pl. rabai.miklos, leírná, hogy mi is az a szívritmuszavar, miért is jön ki a hőségben, és milyen módokon lehet kezelni.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása