Ez a kiállítás ízleni fog!

2011.03.18. 08:16

Egy mondatban így lehet összefoglalni a Konyhakiállítást, amely 2011-ben is változatos és élményekben gazdag módon kalauzolja el látogatóit a konyha világába. Lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere, a legújabb trendektől kezdve a konyhabútorokon, kis- és nagygépeken, konyhai eszközökön, felszereléseken és kiegészítőkön keresztül az izgalmas és legfőképp ízletes gasztronómiai programokig.

 


Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Időpont: 2011. március 4-5-6.
Nyitva tartás: minden nap 10-18 óráig

 

 

A konyhai élettérrel és konyhakultúrával kapcsolatos témák és termékek legszélesebb választékát bemutató esemény március 4-5-6-án a Papp László Budapest Arénában várja a látogatókat az év főfogására! A nagyszínpadon közismert sztárséfek és mesterszakácsok tartanak látványfőzéseket és interaktív bemutatókat: Kovács Lázár, Bede Róbert, Bereznay Tamás csak néhány név a hírességek közül. Az előző Konyhakiállításon nagy sikert aratott Taste of Budapest, a legjobb éttermek élő bemutatói és kóstolói most is speciálisan erre az alkalomra készített receptekkel és kóstolókkal fokozzák a látogatók étvágyát, és adnak jóleső energiát a kiállítás többi részének megtekintéséhez.


Forrás:csaladinet.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása