Bellevue Konferencia és Wellness Hotel , Esztergom

2011.03.14. 09:57

Szálloda bemutatása:


A Bellevue Konferencia és Wellness Hotel**** 2009. decemberében nyitotta meg kapuit Vendégei előtt. Kellemes környezetben, jól felszerelt és minden igényt kielégítő szobákkal, valamint széleskörű szolgáltatási palettával várjuk a kikapcsolódni vágyókat.

 

A szálloda az Esztergom belvárosától mintegy 5 km-re fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, a természet lágy ölén. A hozzánk ellátogatókat a Dunakanyar festői szépségű tája, a tiszta levegő és a nyugalom fogadja, ahol a természet közelsége nyújt első kézből lehetőséget a testi és szellemi feltöltődésre. Elég távol vagyunk a város zajától, de mégsem túl messze a kulturális programoktól és látványosságoktól. A környék az aktív pihenést kedvelők részére is számos kikapcsolódási, sportolási lehetőséget kínál.


Környék bemutatása:


Esztergom a Pilis-hegység lábánál, a Visegrádi hegységtől nyugatra, a Duna jobb partján található. A Dunakanyar kapujában, erdős hegyek koszorújában fekvő város a magyar nemzet történetének kiemelkedő helye. Esztergom az első magyar király, Szent István szülő- és koronázási városa, amely 1973-ban ünnepelte fennállásának ezeréves évfordulóját. Híres templomai, műemlékei, a környék természeti szépségei kedvelt kirándulóhellyé teszik.A város bőkezűen méri kulturális kincseit az utazók számára, miközben ódon utcáin megelevenedik a történelem. Az egyedülálló egyházi és világi kultúrörökség újra és újra lenyűgözi az ide látogatót. Az esztergomi Bazilika Európában a római Szent Péter-bazilika és a londoni Szent Pál-katedrális után a harmadik legnagyobb templom. Magyarországon 5660 négyzetméteres alapterületével a legnagyobb egyházi épület és egyben az ország legmagasabb építészeti remeke.


A környék természeti értékei között a Duna-Ipoly Nemzeti Park esztergomi bemutató központja, a Kis-Duna sétány és a Strázsa-hegyi tanösvény kalauzol el, míg a pihenést a megannyi dunai horgászhely és a Prímás-szigeten épült termálvizes élményfürdő szolgálja.


Wellness részleg bemutatása:

 


Szállodánk wellness világa egy olyan komplex egészségmegőrző programot ajánl Önnek, amikor nemcsak egyszerűen pihen, hanem megadja önmagának mindazt a kényeztetést, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz, ellazuláshoz vezet. Hétköznapjaink felgyorsult világában olyan sok káros hatás ér bennünket, hogy valóban szükségünk van némi “professzionális pihentetésre”. Célunk, hogy olyan évezredes módszerek segítségével, mint a fürdők, szaunák, masszázsok, stb. valóban felfrissülten, újult erővel kezdhessen további feladataihoz. Wellness központunkban élménymedence, gyerekmedence, melegvizes felnőtt medence, jacuzzi, finn- és bioszauna, illatkamra, gőzkabin, sókabin, napozóterasz, kozmetika, pedikűr és manikűr, illetve masszázs-szolgáltatásaink állnak Vendégeink rendelkezésére a tökéletes kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez.

 

http://www.bellevuehotel.hu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása